Džūlija, viesnīcas pārdošanas menedžere: "Jā, es jūs maldināju! Atvainojiet!"

Rakstīts: 11 decembris 2018
Ceļošanas laiks: 7 — 9 decembris 2018
Padomā jiet, pirms ticat viesnī cas vadī bas solī jumiem, kuri vē las, lai savā viesnī cā klusajā sezonā bū tu 30 cilvē ku grupa. Es atstā ju š o apskatu bez cerī bas, ka Krasnaya Polyana pakalpojumu daļ u piedzī vos izmaiņ as. Nē , tur ir bezcerī gi. Drī zā k gribē tos izlasī t atsauksmes par slē potā ju un pansionā ru grupu, ko atrod viesnī cu vadī tā ji un sola visus nosacī jumus. Uz viesnī cu devā mies 30 cilvē ku grupā . Vienojā mies par agru reģ istrē š anos un brokastī m (ieradā mies 8:00) un vē lo izrakstī š anos un vakariņ as (19:00). Likumsakarī gi, ka š ajos apstā kļ os par visu tiek maksā ts precī zi. Pirmkā rt, par labo, jo š is ir ī ss - mā jas ir diezgan pieklā jī gas, gulta ir tī ra, istabā s visu diennakti ir karsts ū dens. Un tas laikam arī viss. Ā tri par ē dienu - restorā nu ē dienu negaidī jā m, jo ​ ​ jau daudzus gadus braucam uz Karpatiem, bet tik atklā ti sliktu ē dienu arī negaidī jā m. Vē l pā rsteigumi: 1. Izrā dā s, ka vē lā s izrakstī š anā s nebū s, jo Jū lija pā rdeva mū su istabas un mums tā s jā atbrī vo pirms grupas rī ta izbraukš anas uz nogā zē m. Uz jautā jumu, kā tas kļ uva iespē jams, Jū lija, nemirkš ķ inot, atbildē ja: “Jā , es tevi maldinā ju. Nu, es atvainojos. "
2. Nā cā s atvainoties 30 cilvē kiem, kuri galu galā tika iedzī ti ar mantā m pā ris istabā s. Mē s cī nī jā mies, lai atstā tu savus dvieļ us, lai vakarā varē tu nomazgā ties.
3. Vakarā mē s ieradā mies vakariņ ā s un ak! vē l viens pā rsteigums - vakariņ as mums neviens negatavoja! Pē c skandā la tika atgriezta daļ a naudas vakariņ ā m. Pa ceļ am nā cā s pavakariņ ot, daudz neē rtī bas, zaudē ts laiks, organizatoru nervi. "Ķ irsis uz kū kas" - aizslē dza barjeru un uzlika apsargu, lai autobusu neizlaistu, kamē r nav saskaitī ti dvieļ i. Nopietni? Dvieļ i? Mē s jau tikai pasmē jā mies, tieš ā m!

Protams, Karpatu daba, pirmais sniegs un sezonas atklā š ana mums kompensē ja negatī vo no viesnī cas Krasna Polyana. Bet. Karpatos ir mā jī gas viesnī cas ar brī niš ķ ī giem saimniekiem un vienkā rš u virtuvi. Un š ī diemž ē l nav viesnī ca Krasna Polyana. Mē s neatgriezī simies un neieteiksim jū su viesnī cu draugiem un paziņ ā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu