Kievskaia Rus - Bukovel 4*– Atsauksmes

29
Novērtējums 9.110
№1 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
9.4 Numurs
9.4 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.1 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca "Kievskaya Rus - Bukovel" atrodas Bukovelas kūrortā, nelielas pastaigas attālumā no 1. pacēlāja.Vairāk →
аватар amsh2224
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies ļ oti ilgi, jo esmu izvē lī ga dā ma un pirmo reizi vasarā nejauš i devā mies uz Aizkarpatu pusi. Ierodoties Bukovelā , viesnī ca tika izvē lē ta 8 stundas. Viņ i apskatī ja Kijevas Krieviju gandrī z paš ā sā kumā , pē c tam viss pā rē jais izbalē ja uz tā s fona un, ilgā s klejoš anas noguruš i, viņ i š eit apstā jā s. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies ļ oti ilgi, jo esmu izvē lī ga dā ma un pirmo reizi vasarā nejauš i devā mies uz Aizkarpatu pusi. Ierodoties Bukovelā , viesnī ca tika izvē lē ta 8 stundas. Viņ i apskatī ja Kijevas Krieviju gandrī z paš ā sā kumā , pē c tam viss pā rē jais izbalē ja uz tā s fona un, ilgā s klejoš anas noguruš i, viņ i š eit apstā jā s. Ī sumā par viesnī cu: viesnī ca "labā kā ". Labā k var pat neko nemeklē t – tikai velti nogalinā si laiku. Telpā s viss ir pā rdomā ts lī dz sī kumiem, viss no dabī giem materiā liem, personā ls pā ri visam uzslavas, ļ oti pieklā jī gi un sabiedriski puiš i, neskatoties uz jaunī bu, ir savas jomas profesionā ļ i. Padoms viesnī cas ī paš niekam: parū pē jieties par š ā diem kadriem. Ē diens restorā nā ir lielisks. Š efpavā rs atseviš ķ a cieņ a. Komentā ru nav, izņ emot varbū t peldbaseina neesamī bu.
Otro reizi viņ i neizgudroja riteni no jauna - viņ i mē rķ tiecī gi devā s uz Kijevas Rusu. Ziemā mē s gatavojamies nā kt atkal, un vispā r, ja jū s dodaties uz Bukovelu - tikai Kijevas Rus. Esam bijuš i un iesakā m visiem.
аватар lyudmilagusar
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca bija patī kams pā rsteigums. Tas izrā dī jā s pat labā ks, nekā es gaidī ju. Es biju 4 * daž ā dā s valstī s (Turcijā , Tunisijā , Kiprā , Vā cijā ), tikai mā kslas viesnī ca Vā cijā var konkurē t ar vietē jā m č etrā m zvaigznē m. … Tomēr ▾ Viesnī ca bija patī kams pā rsteigums. Tas izrā dī jā s pat labā ks, nekā es gaidī ju. Es biju 4 * daž ā dā s valstī s (Turcijā , Tunisijā , Kiprā , Vā cijā ), tikai mā kslas viesnī ca Vā cijā var konkurē t ar vietē jā m č etrā m zvaigznē m. KR ir vienī gā viesnī ca, kurā pē c reģ istrē š anā s prasī ju citu istabu. Parasti tū ristu ievieto sliktā kajā istabā , ja viņ š nav saš utis, tad slikts istabu skaits nav dī kstā vē ; saš utis - dzī vo pieklā jī gos apstā kļ os. Š oreiz man pat prā tā neienā ca doma par pā rvā kš anos. Nav sliktu skaitļ u. Viesnī ca ir jauna, telpu piepildī jums (it ī paš i vannasistabas) attiecī gi jauns un lietojams. Ī paš i iepriecinā ja halā ti, č ī bas, tē jas komplekts (ar palī gmateriā liem), 5 iespē jas telpas apgaismoš anai visā m gaumē m (ieskaitot centrā lo lampu), kvalitatī va gultasveļ a un neierobež ota pirts iespē ja. Viesnī ca tika uzcelta nevis augstumā , bet gan "izklā ta" uz zemes - tur nav augstā ks par 2. stā vu, kas novē rš garlaicī gu kā pš anu pa kā pnē m. Katram ē kas spā rnam ir atseviš ķ a ieeja. No katras istabas var iziet uz ielu caur terasi. KR atrodas kalnā - lieliski skati pa logiem. Ī paš i skaists skats pa otrā stā va logu restorā nā . Ē diens ir gandrī z kā restorā nā ("gandrī z", jo viņ i neizvē lē jā s no ē dienkartes). 5 dienu laikā tas vairs nekad nav noticis. Katrs ē diens tika pieiets ar izdomu. Nekā garš ī ga nebija. Un bufete nav pē c Krimas varianta (jū saszā les un burkā nus vari ņ emt cik gribi, un sejai ir tikai viena kotlete). Vakariņ as ir ierobež otas laikā - tikai stundu. Attā lums lī dz centram (lifti) - 7 minū tes lē nā tempā pa platu lī dzenu ceļ u. Ļ oti pieklā jī gs un uzmanī gs personā ls. Vienī gais mī nuss ir tas, ka septembra beigā s vē l nebija ieslē gta apkure. Š ī problē ma tika atrisinā ta ar sildī tā ju. Kas attiecas uz pā rē jo, tad nav par ko sū dzē ties.
аватар ho_ho_ho
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Viesnī ca atrodas labā vietā , laba infrastruktū ra, transporta apmaiņ a un daba. 2. Man ļ oti patika virtuve (ē diens garš ī gs un blī vs, liela ē dienu izvē le), personā ls draudzī gs, telpas tiek uzkoptas katru dienu, kā jau bija paredzē ts. … Tomēr ▾ 1. Viesnī ca atrodas labā vietā , laba infrastruktū ra, transporta apmaiņ a un daba.
2. Man ļ oti patika virtuve (ē diens garš ī gs un blī vs, liela ē dienu izvē le), personā ls draudzī gs, telpas tiek uzkoptas katru dienu, kā jau bija paredzē ts. Viesnī cā ir arī lieliska sauna un nav slikta trenaž ieru zā le.
3. Wi-Fi sagā dā ja nelielu vilš anos, mū su istabā tas vismaz noķ ē ra, un interneta ā trums bija diezgan vā jš . Visā dā ziņ ā mē s ar vī ru bijā m ļ oti apmierinā ti un labprā t nā ksim vē lreiz.
Коридор Вид на отель и г. Буковель Завтрак на веранде
аватар kirichenkomashk
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu mums ieteica draugi. Atrodas simts metrus no pieturas un no mež a, no tā paveras skaists skats uz apkā rtē jiem kalniem. Numurā (standarta) ir viss nepiecieš amais, serviss ir piecinieks, neaizmirstiet apsveikt jū s personī gajos svē tkos. Mani ļ oti iepriecinā ja arī bezmaksas pieeja trenaž ieru zā lei un saunai. … Tomēr ▾ Viesnī cu mums ieteica draugi. Atrodas simts metrus no pieturas un no mež a, no tā paveras skaists skats uz apkā rtē jiem kalniem. Numurā (standarta) ir viss nepiecieš amais, serviss ir piecinieks, neaizmirstiet apsveikt jū s personī gajos svē tkos. Mani ļ oti iepriecinā ja arī bezmaksas pieeja trenaž ieru zā lei un saunai. Pā rē jais bija neaizmirstams, lai arī ī ss.
Andrejs un Maš a, Krivojs Rogs
Отель в центре балкон
аватар dima26
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Patika viss! Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs, apkalpoš ana neslavē jama, wi-fi pieejams visā viesnī cā , pirts ļ oti ē rta, daba brī niš ķ ī ga! Noteikti ieteikš u draugiem un ģ imenei Paldies par lieliskajā m brī … Tomēr ▾ Patika viss!
Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs, apkalpoš ana neslavē jama, wi-fi pieejams visā viesnī cā , pirts ļ oti ē rta, daba brī niš ķ ī ga!
Noteikti ieteikš u draugiem un ģ imenei
Paldies par lieliskajā m brī vdienā m!
Номера Отель
аватар dudik1970
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s plā nojā m atvaļ inā jumu ar mazu bē rnu 3 gadus vecu, izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un ē rtas un mā jī gas istabas no fotogrā fijā m. Un viņ i nekļ ū dī jā s. Rezervē ts pa telefonu, ļ oti laipns personā ls. … Tomēr ▾ Mē s plā nojā m atvaļ inā jumu ar mazu bē rnu 3 gadus vecu, izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un ē rtas un mā jī gas istabas no fotogrā fijā m.
Un viņ i nekļ ū dī jā s. Rezervē ts pa telefonu, ļ oti laipns personā ls. Pē c ieraš anā s mū s labi uzņ ē ma. Ā tri nokā rtojā s.
Istaba KRĀ Š Ī GA un ļ oti ē rta. Vannas istaba ir milzī ga. Viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. Viss jauns. Koka un mū sdienu materiā lu kombinā cija ir ļ oti veiksmī ga.
Lieliska liela sauna, trenaž ieru zā le.
Restorā ns ļ oti mā jī gs, virtuve pā rspē ja visas cerī bas, pat bē rns ē da ar lielu baudu, par mums nerunā jot.
Nav liels, bet mā jī gs bā rs ar biljardu.
Ļ oti jauks draudzī gs personā ls reģ istratū rā un restorā nā un kalpones.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir nedaudz noš ķ irta no citā m, un tas ir tā s š arms - no logiem var redzē t kalnus un pacē lā jus, nevis blakus esoš ā s viesnī cas.
Ar bē rnu ejiet lī dz Bukovelas centram 15 minū tes.
Kopumā neaizmirstama atpū ta vienā no labā kajā m viesnī cā m Karpatu reģ ionā .
Mē s vē l neesam aizbraukuš i, bet jau plā nojam atgriezties.
Vienī gais mī nuss no visas atvaļ inā juma ir ceļ š no Ivanofrankivskas uz Bukovelu....gatavojies kratī ties 3h.
Tač u uzturē š anā s š eit pā rspē j visas ceļ ojuma nepatikš anas.
Mē s ļ oti iesakā m š o viesnī cu ģ imenē m.
аватар 0978962728d
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izcila viesnī ca! Mē s izvē lē jā mies medusmē nesim) Numuri ir tī ri, labi uzturē ti un ē rti. Ļ oti labs ē diens. Viesnī cas personā ls ir pelnī jis uzslavu, jū s vē rš aties ar jebkuru pieprasī jumu, un viņ i dodas uz tikš anos. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca! Mē s izvē lē jā mies medusmē nesim) Numuri ir tī ri, labi uzturē ti un ē rti. Ļ oti labs ē diens.
Viesnī cas personā ls ir pelnī jis uzslavu, jū s vē rš aties ar jebkuru pieprasī jumu, un viņ i dodas uz tikš anos. Laba pirts.
Noteikti nā ksim vē l!
Наш номер  со двора!
аватар u9t7l50h
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies galvenokā rt tā pē c, ka mana sieva vē lē jā s, lai iekš ā viss bū tu no koka. Patiesī bā viesnī ca ir tikko atvē rta, gaitenī un istabā s smarž o pē c svaigi cirsta koka. Lieliska sauna un trenaž ieru zā le. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies galvenokā rt tā pē c, ka mana sieva vē lē jā s, lai iekš ā viss bū tu no koka. Patiesī bā viesnī ca ir tikko atvē rta, gaitenī un istabā s smarž o pē c svaigi cirsta koka. Lieliska sauna un trenaž ieru zā le. Apetī ti rosinoš a virtuve. Lieliska apkalpoš ana numurā . Patī kami viesmī ļ i, administratore, istabenes. Viss ir vienkā rš i super, un arī mū s apsveica ar š ampanieti un augļ u sagrieš anu. esam jaunlaulā tie. Teikš u arī , ka luksusa numurs ir vislabā kais medusmē neš iem.
Вид из номера Сауна Выход с номера на терассу
аватар elenka9988
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar labu nakti...rakstu un raudu...Bukovelā ierados tieš i gadu pē c ugunsgrē ka un tikai ar zaudē jumiem...Cerē ju , ka viesnī ca jau ir vismaz puse pā rbū vē ta , bet ak vai...Tā da a mestre, tā ds kū rorts...aizgā ju jaunas viesnī cas meklē jumos un Kijevas Rus man stā vē ja acī s, eju paē st un atceros restorā nu Kijevas Rusā. … Tomēr ▾ Ar labu nakti...rakstu un raudu...Bukovelā ierados tieš i gadu pē c ugunsgrē ka un tikai ar zaudē jumiem...Cerē ju , ka viesnī ca jau ir vismaz puse pā rbū vē ta , bet ak vai...Tā da a mestre, tā ds kū rorts...aizgā ju jaunas viesnī cas meklē jumos un Kijevas Rus man stā vē ja acī s, eju paē st un atceros restorā nu Kijevas Rusā...Ja kā ds no ī paš niekiem, administratoriem....izlasa manu komentā ru, tad dariet visu iespē jamo, lai atjaunotu š o skaisto viesnī cu. Un tiem, kas atpū tā s un vē lē tos redzē t, kas tagad atrodas tajā vietā , tā pē c skatieties fotoattē lu.. .
На фото отель после пожара через год...
аватар elenka9988
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man viss ļ oti patika. Atbraucā m ar vī ru. Ierodoties mū s sagaidī ja viesnī cas menedž eris, ļ oti patī kams jaunietis. Viņ š mū s aizveda uz mū su istabu un veica ekskursiju pa viesnī cu. Mū su numurs bija standarta, bet š ajā numurā bija viss! Liela gulta, TV, elektriskā tē jkanna, liela, ietilpī ga duš a, fē ns, balkons, mini bā rs, seifs, ļ oti labs wi-fi. … Tomēr ▾ Man viss ļ oti patika. Atbraucā m ar vī ru. Ierodoties mū s sagaidī ja viesnī cas menedž eris, ļ oti patī kams jaunietis. Viņ š mū s aizveda uz mū su istabu un veica ekskursiju pa viesnī cu. Mū su numurs bija standarta, bet š ajā numurā bija viss! Liela gulta, TV, elektriskā tē jkanna, liela, ietilpī ga duš a, fē ns, balkons, mini bā rs, seifs, ļ oti labs wi-fi. . .
Pasū tī jā m istabu ar ē dinā š anu un vannu. Restorā ns ir visaugstā kajā lī menī , viss ir tī rs, kā rtī gs un galvenais ļ oti garš ī gs, restorā na personā ls ļ oti profesionā ls, un galvenais visi jauki cilvē ki : -) Nemitī gi jautā s kā iet un novē lē s labu dienu.
Man arī ļ oti patika pirts, gā jā m 3 reizes, pē c Hoverlas kalna tas ir tas, kas mums vajadzī gs...
Un pats galvenais, kas man ļ oti patika, bija tas, ka 9 dienu laikā , kad pavadī jā m mū su istabā , gulta un dvieļ i tika mainī ti 3 reizes un tī rī ti katru dienu, tī rī š ana nebija virspusē ja, bet gan vispā rī ga!
Man ļ oti patika viss! Iesaku visiem! Jū s nenož ē losiet!
На територіїї готелю В нашому номері
Parādīt vairāk »


iemiesojums bandleader
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
iemiesojums katerina_pr
kādas ir istabu izmaksas Kijevas Rusā
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums barryjvv
mayete vilni miscia? cina?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums olesyaxx_xx_hotmail.com
‹ Viesnīca Kievskaia Rus - Bukovel 4*

Отель "Киевская Русь - Буковель" находится на территории курорта Буковель, в нескольких минутах ходьбы от подъемника №1.

Viesnīcā

Салон красоты, двухуровневый ресторан, лобби-бар, караоке-бар, комната для хранения лыжного снаряжения и сушки одежды, салон красоты.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • slēpju uzglabāšanas telpa  FREE 
Bērniem Детская комната для детей от 4 лет с воспитателем работает каждый день. Для детей младше 4-х лет - няня.
  • bērnu klubs  FREE 
Izklaide un sports Массажные кабинеты, тайский массаж, финская сауна, тренажерный зал, бильярд.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

18 стандарт, 2 полулюкс, 4 двухкомнатный двухуровневый делюкс, 13 двухкомнатный двухуровневый люкс, 1 люкс премиум.

Istabās

Душ, Халат, Фен, Телевизор, Доступ в Интернет, Балкон, Телефон, Сейф, Мини-бар, Электрический чайник. В полулюксе дополнительно - микроволновая печь.

Adrese Ивано-Франковская обл., п. Поляница, ур. Вишня, 284
Tālruņi: +38 (067) 334-33-11
+38 (050) 464-33-44
+38 (03434) 3-78-00
Tīmekļa vietne: Kievskaia Rus - Bukovel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд.