Gans 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.210
№41 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
6.2 Numurs
5.8 apkalpošana
6.6 Tīrība
0.6 Uzturs
4.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Polyanitsa ciematā, atpūtas kompleksa "Bukovel" teritorijā, blakus liftam numur 5.Vairāk →
аватар anna.barinova1977
Tik barga attieksme no viesnī cu ī paš nieku, tā tad "savu biznesu" ī paš nieku puses, vē l nav sastapusies. Bukovelā atpū š amies 6 reizes (pirms tam 4 reizes piestā jā m Crown pie pirmā pacē lā ja). Viesnī ca ir pilna ar pelē m, zem gultā m un aiz skapjiem uz salvetes izklā ta ž urku inde koš i rozā krā sā (iespē jams, speciā li, lai iepriecinā tu bē rnus un mā jdzī vniekus, kuru nav maz). … Tomēr ▾ Tik barga attieksme no viesnī cu ī paš nieku, tā tad "savu biznesu" ī paš nieku puses, vē l nav sastapusies. Bukovelā atpū š amies 6 reizes (pirms tam 4 reizes piestā jā m Crown pie pirmā pacē lā ja). Viesnī ca ir pilna ar pelē m, zem gultā m un aiz skapjiem uz salvetes izklā ta ž urku inde koš i rozā krā sā (iespē jams, speciā li, lai iepriecinā tu bē rnus un mā jdzī vniekus, kuru nav maz). Peles var pat filmē t video – tā s no rī ta mierī gi brokasto uz galda ar mazuļ u augļ iem. Saimnieku reakcija ir tā da, ka no Kijevas atvedā t indi. Viesnī cā nav iespē jams dabū t dzeramo ū deni (0.3 ml par 40 grivnā m), ejiet lī dz centram 15 minū tes pa brauktuvi. Brokastī s - viena ola, septiņ ā s dienā s nedaudz atkorķ ē ta. Vodins no vakariem nā ca pē c putras bē rnam 22.30, teica, ka virtuve vairs nestrā dā , lai gan pie ieejas zī me "Atvē rts no 8.00 lī dz 24.00". Saimnieki tika aicinā ti ietekmē t viesmī ļ us.
Administratora atbilde (vienalga, vai saimnieka sieva, meita vai mazmeita): "Jū s traucē jat man atpū sties, es ieš u gulē t. " Pats saimnieks pielē ja eļ ļ u ugunij: "Mē s ar vī ru staigā jā m un gā jā m un atcerē jā mies, ka bē rns ir dusmī gs?! ". Sapratā m, ka smarž o pē c cepta un nā kamajā dienā nomainī jā m zī mi "Strā dā no 7.30 uz 23.00". Tā ir atjautī ba! ! ! ! ! Mē s esam gatavi darī t visu, lai atrisinā tu konfliktu, lai saglabā tu klientus. Viņ i tikai š odien domā par to, kā samazinā t naudu (autora piezī me: viņ i saprot š o valodu labā k).
аватар helga69
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tiem, kas ceļ o un brauc un pavada laiku, viesnī ca atrodas lieliski! Tas atrodas tieš i kū rortā , nevis Palyanitsa, Yablunitsa, Tatariv utt. Restorā ni, kū rorta infrastruktū ras centrs pastaigas attā lumā . Iesā cē jiem Bukovel (un mē s nolē mā m riskē t pirmo reizi piedzī vot mā jsaimniecī bas pakalpojumus) ir svarī gi saprast, ka dzī voš ana kū rortā un dzī ve ā rpus kū rorta ir divas lielas atš ķ irī bas. … Tomēr ▾ Tiem, kas ceļ o un brauc un pavada laiku, viesnī ca atrodas lieliski! Tas atrodas tieš i kū rortā , nevis Palyanitsa, Yablunitsa, Tatariv utt.
Restorā ni, kū rorta infrastruktū ras centrs pastaigas attā lumā .
Iesā cē jiem Bukovel (un mē s nolē mā m riskē t pirmo reizi piedzī vot mā jsaimniecī bas pakalpojumus) ir svarī gi saprast, ka dzī voš ana kū rortā un dzī ve ā rpus kū rorta ir divas lielas atš ķ irī bas. Lai tuvā kajos ciematos no VILL nokļ ū tu lī dz pacē lā jam, jā stā v sastrē gumā! ! , jā iet tvaika pirtī ar stā vvietu, jā ieelpo izplū des gā zes, jā samaksā par taksometru (ja nav automaš ī na).
Lai "Hansam" bū tu lielas priekš rocī bas salī dzinā jumā ar analogiem savā cenu diapazonā .
Lī dz 5. pacē lā jam tieš ā m ir 100 metri, var braukt slē pju zā bakos, ir arī noma (mū su gadī jumā ķ iveres.....), slē poš anas karš u tirdzniecī ba.
Viesnī ca ir pē dē jā pie izejas no kū rorta, zem kalna, ļ oti ē rta, mierī ga.
Kas mums patika: lieliska gulta ar segu! gulta tieš ā m ir divguļ amā gulta, nevis divas blakus novietotas, silta vannas istaba; vitrā ž as; interjers ir inteliģ ents, kaut arī koka; autostā vvieta.
Nepatika brokastu trū kums, iespē ja tā s pagatavot, kā arī budž eta alternatī vas trū kums tuvumā . Brokastis ir tuvē jā viesnī cā.8 metri (ļ oti labi) par cenu 160 UAH/pers. . Viesnī cā ir tikai tē jkanna un mikroviļ ņ u krā sns vestibilā reģ istratū rā , ir ievā rī jums, cukurs.
No saimniekiem gribē tos vairā k siltuma un sajū tu, ka esi ciemiņ š , nevis tikai maciņ š .
Kopumā viesnī ca ir Eiropas lī meņ a ar Eiropas cenā m, tač u bez valodas barjeras ir tuvā k un ē rtā k nokļ ū t ar auto, mazā k laika tiek pavadī ts ceļ ā un robež as š ķ ē rsoš anā .
Vai mē s vē l apmeklē sim š o viesnī cu? Varbū t. Š obrī d alternatī vu neesmu redzē jusi - kvalitā tes cena Bukovelā brī vdienā s.
Un mē s atkal ieradī simies Bukovelā . Slidkalniņ u tieš ā m ir daudz, nedē ļ ā nevar slidot. Liels mī nuss ir tas, ka ir tikai č etri krē slu pacē lā ji un atvē rtie, slē gto nav, tā pat kā nav nevienas kabī nes. Ja -18, vē jš , kļ ū das apģ ē rbā - var gū t apsaldē jumus. Jā , ieeja slidkalniņ ā s ir tikai ķ iverē s. Nav alternatī vas. Bez ķ iverē m viņ i nelaidī s iekš ā . Ķ iveres var nomā t par 40 UAH/dienā .
аватар romanjukha
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mā jī ga viesnī ca. Istabas ir ļ oti siltas un tī ras. Gultas veļ a, dvieļ i izcilas kvalitā tes. Viesnī ca atrodas blakus skujkoku mež am. Skats ir pā rsteidzoš s! Netā lu atrodas pacē lā js ar numuru 5. Var droš i braukt slē poš anas zā bakos : ) Augstas kvalitā tes serviss, administratori Vladimirs un Oksana cenš as izpildī t visas viesu vē lmes un lū gumus. … Tomēr ▾ Mā jī ga viesnī ca. Istabas ir ļ oti siltas un tī ras. Gultas veļ a, dvieļ i izcilas kvalitā tes. Viesnī ca atrodas blakus skujkoku mež am. Skats ir pā rsteidzoš s! Netā lu atrodas pacē lā js ar numuru 5. Var droš i braukt slē poš anas zā bakos : )
Augstas kvalitā tes serviss, administratori Vladimirs un Oksana cenš as izpildī t visas viesu vē lmes un lū gumus. Tē ja, kafija jebkurā laikā vestibilā . Ī paš s paldies Oksanai par paš taisī to ievā rī jumu (zemenes, brū klenes)! !
Slidojot guvu traumu un esmu ļ oti pateicī gs Vladimiram par cilvē cisko lī dzdalī bu un palī dzī bu.
Novē lu turpmā ku labklā jī bu viesnī cai HANS, bet personī gi Vladimiram un Oksanai - laimi, panā kumus un labklā jī bu!
аватар dikol94
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauka, mā jī ga viesnī ca. Istabas nav mazas. Krā na ū dens MINERĀ LS. Draudzī gi un sabiedriski saimnieki Oksana un Vladimirs. Ļ OTI tuvu 5. lifts. Mē s vienmē r bijā m pirmie. Mums ļ oti patika un laiks bija lielisks. Iesaku visiem. Dmitrijs … Tomēr ▾ Jauka, mā jī ga viesnī ca. Istabas nav mazas. Krā na ū dens MINERĀ LS. Draudzī gi un sabiedriski saimnieki Oksana un Vladimirs. Ļ OTI tuvu 5. lifts. Mē s vienmē r bijā m pirmie. Mums ļ oti patika un laiks bija lielisks.
Iesaku visiem. Dmitrijs
аватар nazarenko1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir tik un tā . Istaba tika iztī rī ta 1 reizi 10 dienā s, gultas veļ a vispā r netika mainī ta, tika nomainī ts atkritumu maiss un viss. Telpā s auksts, uz kā jā m maksimums 20 grā di. Tē ja un kafija reģ istratū rā vienmē r ir izdzerta un minerā lū dens, kā saka, nav. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tik un tā . Istaba tika iztī rī ta 1 reizi 10 dienā s, gultas veļ a vispā r netika mainī ta, tika nomainī ts atkritumu maiss un viss. Telpā s auksts, uz kā jā m maksimums 20 grā di. Tē ja un kafija reģ istratū rā vienmē r ir izdzerta un minerā lū dens, kā saka, nav. Ū dens no krā na tē jai. Š ķ iet, ka nē . Pirts un bosaine patieš ā m trū kst, jo Bukovelā pirtis maksā.500 UAH stundā . Istabā s nav interneta un mobilā pieslē guma nebū s tam, kurš ir iemetis istabā vienu divī ziju un tad pazū d, dzī ve nemaz neņ em. Ē diens Bukovelā vispā r ir pretī gs un dā rgs. Ē dieni ar maksimā lo raž u 200 grami maksā apmē ram 80-150 UAH. Kur man patika š ī picē rija, ir ļ oti garš ī ga pica un spageti. Rezultā tā es vairs nebraukš u uz Bukovelu, otrajā dienā nebija kur iet, 6 dienā s iztē rē jā m 2.000 tū kstoš us UAH diviem, pagriezā mies un devā mies prom. Tā dā m vecmā miņ ā m labā k braukt uz ā rzemē m. Taksometrs no Bukovelas uz Ļ vovu 800-900 UAH.
аватар olegsasha
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca laba, cena atbilst kvalitā tei. Ļ oti labi, draudzī gi viesnī cas saimnieki. Ž ē l tikai, ka nav pirts un kafejnī cas. Bū s iespē ja atbraukt vē l. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, cena atbilst kvalitā tei. Ļ oti labi, draudzī gi viesnī cas saimnieki. Ž ē l tikai, ka nav pirts un kafejnī cas. Bū s iespē ja atbraukt vē l.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums Lastikif
‹ Viesnīca Gans 2*

Отель находится в селе Поляница, на территории комплекса отдыха "Буковель", рядом с подъемником №5.

Atrašanās vieta До ближайшего подъемника №5 — 150 м.
Viesnīcā

Комната для сушения лыж, вызов такси.

  • autostāvvieta
  • slēpju uzglabāšanas telpa
Telpu apraksts

Два трехэтажных корпуса, в каждом по 10 номеров.

Istabās

Шкаф для одежды, телевизор, санузел (туалет, умывальник, душевая кабина).

Adrese Ивано-Франковская обл., Яремчанский горсовет, с. Поляница
Tālruņi: +38 (050) 373-02-32, +38 (097) 226-39-43
Tīmekļa vietne: Gans
FAQ