Elena 2*– Atsauksmes

11
Novērtējums 3.810
№53 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
3.8 Numurs
3.8 apkalpošana
3.6 Tīrība
3.4 Uzturs
3.2 Infrastruktūra
Polyanitsa ciemā atrodas divu ēku villa.Vairāk →
аватар arina.borovok
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es uzskaitī š u visus sī kumus, kas veido kopē jo iespaidu par viesnī cu: 1. Pirmajā dienā brokastī s tika pasniegtas ceptas olas ar ozolu, tā s nebija iespē jams ē st. Siers ir novecojis un š ķ ietami lē tā kais. Visi trī s ģ imenes locekļ i atteicā s ē st š ā dus ē dienus. … Tomēr ▾ Es uzskaitī š u visus sī kumus, kas veido kopē jo iespaidu par viesnī cu:
1. Pirmajā dienā brokastī s tika pasniegtas ceptas olas ar ozolu, tā s nebija iespē jams ē st. Siers ir novecojis un š ķ ietami lē tā kais. Visi trī s ģ imenes locekļ i atteicā s ē st š ā dus ē dienus. Dzirdē ju, ka cilvē ki pie blakus galdiņ a arī bija saš utuš i, bet klusē ja. Bet es negrasī jos klusē t, jo samaksā tā nauda nebija maza - 2900 UAH dienā .
Bē rns gribē ja syrniki, ko viņ i piedā vā ja ē dienkartē , bet patiesī bā tā du nebija.
Pasū tī jā m putru, negarš o.
Mē s nolē mā m doties brokastī s uz tuvē jo Podhiria viesnī cu, un tā bija lieliska izvē le. Tā kā viņ u brokastis ir lieliskas, un cena ir lē tā ka nekā Villa Elena.
2. Meitene reģ istratū rā bez mazā kā s motivā cijas. Viņ a nekā di nereaģ ē ja uz maniem komentā riem par brokastī m, nejautā ja, kā viņ i varē tu mums palī dzē t un situā ciju labot. Man ir dī vaini redzē t tā du attieksmi pret viesnī cas viesiem. Es nevainoju š o meiteni, viņ a vienkā rš i netika iemā cī ta strā dā t ar klientiem, un tur nav nekā das vainas. Tas ir viesnī cas vadī tā ja darbs.
3. Viesnī cā nav ū dens dzesē tā ju. Galu galā to nav tik grū ti izdarī t, tā s ir elementā ras rū pes par viesiem. Bet viņ i neko nedzirdē ja par aprū pi š ajā viesnī cā , tur visi par tevi nerū pē jas. Vienkā rš i dodiet man naudu.
4. Istabu solī ja uzkopt vakarā , tā pē c neviens nenā ca. 11 naktī nā cā s lū gt viesnī cas administratoru izmest atkritumus.
5. Vannas istabā netika izgudrots neviens plaukts, kur nolikt personī gā s lietas vai pastā stī t. "Apgulieties uz grī das, viesu komforts pā ri visam. "
6. Spa peldmē teļ i nekad nav bez maksas. Un, ja ir viens peldmē telis visai ģ imenei, maksā jiet par to 200 UAH.
7. Spa nav arī ū dens dzesē tā ju. Mani pā rsteidz tas, ka kaut ko tā du redzu pirmo reizi.
8. Duš ā pat nav plaukta, kur salikt savas ziepes. "Noliec visu uz grī das, mē s par tevi parū pē simies. " Nemaz nerunā jot par to, ka parastā viesnī cā duš ā jā bū t ziepē m vai š ampū nam.
9.3 gadus vecs bē rns zem gultas atrada peļ u indi, kas ir ļ oti toksiska cilvē kiem. Acī mredzot tiem cilvē kiem, kas to tur liek, vispā r nav smadzeņ u. Kas bū tu noticis, ja es to nebū tu laicī gi redzē jusi, un bē rns bū tu mē ģ inā jis? Kurš par to bū tu atbildī gs? Noteikti ne š ī persona, kas sevi dē vē par viesnī cas ī paš nieku.
Kopumā , ja nevē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, izvairieties no š ī s nelaimī gā s viesnī cas.
Tur jū s nebū siet gaidī ti un neko nedarī siet savas ē rtā s uzturē š anā s labad. Bet, lai segtu ar trī sstā vu paklā jiņ u komentā ru sniegš anai un vē lmju izteikš anai “Laipni lū dzam”, mē s to varam izdarī t. Izņ emot to, kā jū s lamā ties, sū tī t un izsist no viesnī cas naktī , mē s ne uz ko citu neesam spē jī gi.
На фото отрыва для мышей, которую мой ребёнок нашёл под кроватью
аватар oksanazel173
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s pasū tī jā m trusi vienu gadu vecam bē rnam Elena viesnī cā Bukovelā . Ē diens, ko saņ ē mā m, ir sen novecojusi, laikapstā kļ os sagrauta vistas gaļ a, piemē ram, brezenta zā baks, kas nodots kā trusis. Pē c pretenzijā m darbinieki, it kā nekas nebū tu noticis, uzstā j uz trusi. … Tomēr ▾ Mē s pasū tī jā m trusi vienu gadu vecam bē rnam Elena viesnī cā Bukovelā . Ē diens, ko saņ ē mā m, ir sen novecojusi, laikapstā kļ os sagrauta vistas gaļ a, piemē ram, brezenta zā baks, kas nodots kā trusis.
Pē c pretenzijā m darbinieki, it kā nekas nebū tu noticis, uzstā j uz trusi. Nu labi! ! ! Jums jā sazinā s ar attiecī gajā m iestā dē m! Un viesnī cas vadī bai nekavē joties jā rī kojas pret š efpavā ru veiktajā m pā rtikas zā dzī bā m.
Starp citu, mums bija reģ istrē š anā s 19.00 - un tikai tad viņ i sā ka tī rī t istabu pē c iepriekš ē jiem ī rniekiem, mums nā cā s stundu staigā t pa ielu, lai gan viņ i deklarē reģ istrē š anos no 14:00 ??? ? ? ????? ? ?
Это куриное мясо, давно лежалое и обветшалое нам предоставили в отеле Елена Буковель при заказе «кролика в сметанном соусе». ???????????? А это чек из отеля Елена Буковель на того самого «кролика»????????????
аватар 2013Chata
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Izmaksas neatbilst sniegto pakalpojumu kvalitā tei. Istabā ir ļ oti auksts, gaiteņ os siltā ks. Tas ir ā rkā rtī gi tā lu no pacē lā ja Nr. 1, neatbilst rakstī tajam - 800 m. Piegā de tiek apmaksā ta - 50 UAH, š ī s informā cijas vietnē nav. … Tomēr ▾ Izmaksas neatbilst sniegto pakalpojumu kvalitā tei. Istabā ir ļ oti auksts, gaiteņ os siltā ks. Tas ir ā rkā rtī gi tā lu no pacē lā ja Nr. 1, neatbilst rakstī tajam - 800 m. Piegā de tiek apmaksā ta - 50 UAH, š ī s informā cijas vietnē nav. Restorā ns ir padomju stila ē damzā le, ē dienkarte vienmuļ a un negarš ī ga. Pirts nestrā dā , tur glabā jas tū ristu lietas, jo paredzamais laiks 10:00. No 5 dienā m istaba tika iztī rī ta tikai 1 reizi, un tas nebija kvalitatī vi. Telpas ir aukstas
аватар fyntk
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ir palikuš as pā ris stundas lī dz izieš anai no viesnī cas. Rakstu uzreiz, jo kā dreiz mā ja to izdarī s. Viesnī cas tuvais attā lums no autoostas un dzelzceļ a stacijas, kā arī no ciemata centra ir Nebija atteikš anā s no visa tū ristu pieprasī tā . … Tomēr ▾ Ir palikuš as pā ris stundas lī dz izieš anai no viesnī cas. Rakstu uzreiz, jo kā dreiz mā ja to izdarī s. Viesnī cas tuvais attā lums no autoostas un dzelzceļ a stacijas, kā arī no ciemata centra ir Nebija atteikš anā s no visa tū ristu pieprasī tā . Labs un lē ts ē diens, atseviš ķ a ē damzā le-bā rs, plaš as telpas un daudzi citi pakalpojumi (lī dz piegā dei uz Bukovelu vai ā rsta izsaukš anu uz mā jā m. ) Dzī vojā m jaunbū vē , kur istabas ar visu ē rtī bas divā m personā m. viesnī cā ir pirts. Domā ju priekš lē tā m brī vdienā m diezgan pieklā jī ga viesnī ca.
аватар ostrovkherson
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies 8 cilvē ku kompā nijā . Ļ oti pā rsteigti un gandarī ti, saimnieku viesmī lī ba un uzmanī ba, Dima un Ļ ena. Viesnī ca jauna, tī ra un plaš a, silti numuriņ i (gulē jā m ar atvē rtiem logiem). Brokastī s trī s ē dienu izvē le, visu diennakti karsts ū dens ar labu spiedienu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 8 cilvē ku kompā nijā . Ļ oti pā rsteigti un gandarī ti, saimnieku viesmī lī ba un uzmanī ba,
Dima un Ļ ena. Viesnī ca jauna, tī ra un plaš a, silti numuriņ i (gulē jā m ar atvē rtiem logiem). Brokastī s trī s ē dienu izvē le, visu diennakti karsts ū dens ar labu spiedienu.
Paldies Dima, Lena, lieliski atpū tā mies Jū su viesnī cā , lai veicas, labklā jī ba un mierī gi klienti!! !
P. S. Mē s vē l bū sim ATGALĪ GI....Herson
аватар VU-2000
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
No visā m Bukovelas viesnī cā m, kur bija jā uzturas 5 sezonas, es to liktu 1. vietā pē c cenas/kvalitā tes attiecī bas. Mā jas lapā norā dī tais attā lums 800 m. Kas mums patika: plaš as telpas ar masī vā m mē belē m un jaunu santehniku, kas ir ļ oti svarī gi - labs karstā ū dens spiediens un vienmē r silts, ir balkoni, viss tī rs un moderns. … Tomēr ▾ No visā m Bukovelas viesnī cā m, kur bija jā uzturas 5 sezonas, es to liktu 1. vietā pē c cenas/kvalitā tes attiecī bas. Mā jas lapā norā dī tais attā lums 800 m. Kas mums patika: plaš as telpas ar masī vā m mē belē m un jaunu santehniku, kas ir ļ oti svarī gi - labs karstā ū dens spiediens un vienmē r silts, ir balkoni, viss tī rs un moderns. Virtuve (nevis brokastis), apkalpoš ana (kas Bukovelā ļ oti klibo), telpa aprī kojumam, pilna autostā vvieta. Kas man nepatika - apgaismojums istabā s - vienkā rš i š ausmī gas ir tavas taupī bas lampas - kā alā . Ja ī paš nieki nomainī s apgaismojumu un uzlabo brokastu kvalitā ti - var likt piecus.
аватар ergleb
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bukovelā viesojamies kopš.2008. gada. Mē s piestā jā m daž ā dos laikos Jaremč e, Tatarivā , Vorohtā . Š ogad gribē ju bū t tuvā k Bukai, ar maš ī nu nebraucā m. Saskaņ ā ar atsauksmē m mē s izvē lē jā mies Villa Elena. … Tomēr ▾ Bukovelā viesojamies kopš.2008. gada. Mē s piestā jā m daž ā dos laikos Jaremč e, Tatarivā , Vorohtā . Š ogad gribē ju bū t tuvā k Bukai, ar maš ī nu nebraucā m. Saskaņ ā ar atsauksmē m mē s izvē lē jā mies Villa Elena. Numuri atbilst aprakstam un fotoattē liem viesnī cas vietnē . Principā mē beles un veļ a ir jaunas, ir ledusskapis un tē jkanna, bet seifa nav. Istabā visu laiku bija ļ oti silts un karsts ū dens, dzeramo ū deni ved pudelē s. Darbinieki ā tri reaģ ē uz visiem pieprasī jumiem. Saimnieks no rī tiem pat pajautā ja kā gulē jā m. . Kas attiecas uz tī rī š anu - atbraucot bija tī rs, katru dienu tika izvesti tikai atkritumi, un, piemē ram, mums duš a tek, peļ ķ i nenoslaucī ja, izž uva. pati par sevi un bija redzama uz melnajā m flī zē m. Nu viņ i organizē ja slē pju ž ā vē tā ju.
Ar pā rtiku situā cija ir sekojoš a, bijā m periodā , kad brokastis nebija iekļ autas cenā . Omlete ar š ķ iņ ķ i un sieru par 22 UAH. brokastī m - tas ir kvadrā ts 7 * 7 cm un 1 cm augsts virsū desas gredzenam un rī vē tam sieram, 1 marinē tam gurķ im un keč upam 0.5 tē jkarote un to visu liek uz š ķ ī vja ar diametru apmē ram 26 cm. Pelmeņ i par 25 UAH. - arī ar gulkina degunu, kamē r pilnī gi bez sā ls. Tē ja - 10 UAH, kafija - 30 UAH. Mani puikas, 16 un 18 gadi, to vienkā rš i uzskatī ja par ņ irgā š anos, par normā lu naudu tur ē st nav reā li, bet ko darī t, tas ir ļ oti tuvu Bukam. Mums patika tikai banosh - š ķ ī vis 30 UAH. Runā jot par slē poš anas pacē lā ju tuvumu, no logiem redzams 1 pacē lā js, no tā pa š oseju 600 metri, tad 300 metri kalnā , un ļ oti stā vs. Š ķ iet, ka ir nokaisī ts, bet ar savu vieglo auto neuzdroš inā tos braukt. Ar kā jā m bez slē pē m un normā los apavos iet 20-25 minū tes, vienreiz nobraucā m pa dā rziem ar slē pē m un slē pju zā bakos, nobraucā m uz 30 -35 minū tes, ļ oti grū ti. Villai ir savs vadī tā js Ivans, kurš par 25 UAH. ved uz un no jebkura lifta. Š oferi uz Buka pie 1 pacē lā ja, kad pajautā jā m, cik maksā s piebraukt lī dz villai, uzzinot, ka ir kalnup, salauza 50 UAH, nu, 40 UAH. minimums. Villā ir pirts, viss ir skaisti izdarī ts, bet 1 stunda ir 270 UAH, kas man ir nedaudz dā rgi. Un arī par skaņ as izolā ciju, tā s nav, nezinu, kā un kad š ī villa celta, bet durvī s spraugas ir kā pirksta resnas. Bet es saprotu, ka tā ir problē ma visā s viesnī cā s Karpatos. Tiesa, 2dien pē c braukš anas ar amerikā ņ u kalniņ iem atnā k un guļ kā baļ ķ is un uz skaņ ā m nereaģ ē . Patiesī bā mē s tikai nakš ņ ojā m istabā , jo. 7-50 mē s jau izkā pā m kalnā un atgriezā mies ap pulksten 20. Es nezinu, vai es tur braukš u vē lreiz. Bet, ja dodaties ar automaš ī nu, labā k palikt prom no Bukovelas, kur mā jokļ a un pā rtikas cenas bū s zemā kas.
аватар granitsa
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izcila viesnī ca! ! ! Ļ oti patī kami un gā dī gi saimnieki Dima un Ļ ena. Paldies! Viesnī cas reklā ma pilnī gi patiesa, tī ra, ē rta, istabā s sniegbalti dvieļ i, mī ksta gultas veļ a, mē beles ideā lā stā voklī . … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca! ! ! Ļ oti patī kami un gā dī gi saimnieki Dima un Ļ ena. Paldies! Viesnī cas reklā ma pilnī gi patiesa, tī ra, ē rta, istabā s sniegbalti dvieļ i, mī ksta gultas veļ a, mē beles ideā lā stā voklī . Brokastis ļ oti bagā tī gas un garš ī gas. Skats no balkona ir fantastisks! ! Apkalpoš ana, ē diens un attieksme pret atpū tniekiem Bukovelas kū rortā ir par kā rtu augstā ka nekā Krimā ! Mē s nā ksim vē lreiz.
Ira un Saš a, Harkova.
аватар viktotiya
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta viesnī cā "Villa Elena" ļ oti patika. Numuri ir tī ri un plaš i, autostā vvieta uz vietas, slē pju ž ā vē tava, Wi-Fi, garš ī gi ē dieni restorā nā . Kad devā mies uz viesnī cā m, daž as atsauksmes nobiedē ja atraš anā s vietu (kalnā ), ierodoties izrā dī jā s, ka jebkuros laikapstā kļ os ceļ š tiek tī rī ts un kaisī ts, ar priekš piedziņ as auto nav problē mu braukt. … Tomēr ▾ Atpū ta viesnī cā "Villa Elena" ļ oti patika.
Numuri ir tī ri un plaš i, autostā vvieta uz vietas, slē pju ž ā vē tava, Wi-Fi, garš ī gi ē dieni restorā nā . Kad devā mies uz viesnī cā m, daž as atsauksmes nobiedē ja atraš anā s vietu (kalnā ), ierodoties izrā dī jā s, ka jebkuros laikapstā kļ os ceļ š tiek tī rī ts un kaisī ts, ar priekš piedziņ as auto nav problē mu braukt.
Piedā vā jam transfē ru uz Bukovel 25 UAH - auto.
аватар naumova10
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies ar divā m ģ imenē m. Pē c lielas vilš anā s iepriekš rezervē tajā viesnī cā devā mies pa nakti meklē t citu viesnī cu. Apskatī juš i vairā kas viesnī cas pa ceļ am uz Bukovelu, piestā jā m Villa Elena un bijā m patī kami pā rsteigti! Tī ri, ē rti numuri un draudzī gs personā ls! Ļ oti silta, tī ra un jauna veļ a, laba viesnī cas atraš anā s vieta. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar divā m ģ imenē m. Pē c lielas vilš anā s iepriekš rezervē tajā viesnī cā devā mies pa nakti meklē t citu viesnī cu. Apskatī juš i vairā kas viesnī cas pa ceļ am uz Bukovelu, piestā jā m Villa Elena un bijā m patī kami pā rsteigti! Tī ri, ē rti numuri un draudzī gs personā ls! Ļ oti silta, tī ra un jauna veļ a, laba viesnī cas atraš anā s vieta. Ikdienas telpu uzkopš ana un personā la atsaucī ba uz mazā ko pieprasī jumu! Bijā m ļ oti apmierinā ti!! ! ! Ļ oti skaista panorā ma no viesnī cas logiem!
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums marinelas
‹ Viesnīca Elena 2*

Вилла из двух корпусов находится в селе Поляница.

Atrašanās vieta Подножие горы Говерла – 33 км, горнолыжный курорт «Буковель» - 700 м., с.Яблуница - 14 км., г. Яремче (центр) - 33 км, г.Ивано-Франковск - 110 км.
Viesnīcā

Ресторан на 80 мест (с возможностью проведения конференций), вызов такси, пользование мангалом, утюгом.

  • restorāns
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • slēpju noma
Izklaide un sports Сауна на 15 чел с бассейном и комнатой отдыха.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

1-й корпус на 32 номера (93 места), 2-й корпус на 25 номеров (76 мест).

Istabās

Кровать, спутниковое ТВ, санузел (душевая кабина, унитаз, умывальник, полотенца), балкон с видом на горы.

Adrese Ивано-Франковская область, Яремчанский горсовет, с. Поляница, урочище Вишня 164
Tālruņi: +38 (067) 21 999 19
+38 (096) 928 16 64
Tīmekļa vietne: Elena
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.