Charda 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.210
7.2 Numurs
7.2 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.2 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca pirmo reizi durvis vēra viesiem 2013. gadā. Tas atrodas Polyanytsya ciema centrā, 2 km attālumā no Bukovelas. Autobusu pietura Bukovel atrodas 2 km attālumā. Jaremčes ūdenskritums ir 35 km attālumā. Viesnīca ir lieliski piemērota slēpošanas brīvdienām ziemā, kā arī āra aktivitātēm vasarā.Vairāk →
аватар eslomg
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Apkalpoš ana laba, istabiņ a ļ oti silta, karstais ū dens ir 6 minū š u braucienā no liftiem, liela autostā vvieta, gulta un dvieļ i tī ri, ē diens restorā nā ļ oti garš ī gs, istabā nav tē jkannas un kosmē tikas, bet tas netraucē atpū tai. … Tomēr ▾ Apkalpoš ana laba, istabiņ a ļ oti silta, karstais ū dens ir 6 minū š u braucienā no liftiem, liela autostā vvieta, gulta un dvieļ i tī ri, ē diens restorā nā ļ oti garš ī gs, istabā nav tē jkannas un kosmē tikas, bet tas netraucē atpū tai. Skaņ as izolā cija gribē tos labā ku, tač u tā ir visā s koka ē kā s, esiet gatavi dzirdē t bē rnus no blakus istabā m. Iesaku viesnī cu, nakš ņ oju standarta istabiņ ā , viss patika.
аватар plilichka0841
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ļ oti nepaveicā s ar numuru. Rezervē ja divas bē niņ u istabas par tā du paš u cenu. Patiesī bā š ie divi skaitļ i ir radikā li atš ķ irī gi. Viens ir plaš s ar divguļ amo gultu, otrs ir uz pusi mazā ks un ar ļ oti neē rtu dī vā nu. … Tomēr ▾ Ļ oti nepaveicā s ar numuru. Rezervē ja divas bē niņ u istabas par tā du paš u cenu. Patiesī bā š ie divi skaitļ i ir radikā li atš ķ irī gi. Viens ir plaš s ar divguļ amo gultu, otrs ir uz pusi mazā ks un ar ļ oti neē rtu dī vā nu. Nebija absolū ti nekā das intereses no ī paš nieka un viesnī cas personā la puses atrisinā t neē rtī bas un muguras sā pes pē c nakts dī vā nā . 5 nakš u uzturē š anā s viesnī cā rezultā tā gulē jā m uz dī vā na, kas radī ja lielu diskomfortu.
аватар Kotenia1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pati viesnī ca ir ļ oti dī vaina. Istaba ir maza un slikta skaņ as izolā cija. Numurā nav fē na, tē jkannas, ledusskapja. Precī zā k sakot, nav NEKAS. Gultas tika mainī tas reizi 6 dienā s. Un tas ir tā pē c, ka mē s jautā jā m. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca ir ļ oti dī vaina. Istaba ir maza un slikta skaņ as izolā cija.
Numurā nav fē na, tē jkannas, ledusskapja. Precī zā k sakot, nav NEKAS. Gultas tika mainī tas reizi 6 dienā s. Un tas ir tā pē c, ka mē s jautā jā m. Nav skata pa logu, atkritumi un blakus viesnī ca.
Neveiksmī ga situā cija radā s slē pju nomā . Sazvanī jā mies ar viesnī cas ī paš nieku (tā kā ī re ir no viesnī cas), viņ š tikai rupjš , kliedza. Nolika klausuli, iemeta naudu. Neko neklausī jā s. Tad viņ š vienkā rš i necē la klausuli.
Ja jau esi nolē mis dzī vot Charda viesnī cā , tad noteikti neņ em tur slē pes. Tie ir veci, nekvalitatī vi un neviens nepalī dzē s tos tur savā kt. Paņ emiet labā ku pā ri ceļ am par 20 grivnā m dā rgā kas, bet tieš ā m normā las slē pes.
Par labo: normā ls bā rmenis restorā nā un kā cilvē ks un kafija ir garš ī ga. Dā ma reģ istratū rā bija jauka, bez problē mā m.
аватар olia.bakun98
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sveiki, vē los pastā stī t par saviem iespaidiem par š o "Super" viesnī cu Charda. . . Un tā pē c sā ksim ar to, ka reģ istrē š anā s faktiski sā kas pulksten 14:00. Numurs otrajā stā vā ar koplietoš anas sarū sē juš u duš u. … Tomēr ▾ Sveiki, vē los pastā stī t par saviem iespaidiem par š o "Super" viesnī cu Charda. . .
Un tā pē c sā ksim ar to, ka reģ istrē š anā s faktiski sā kas pulksten 14:00. Numurs otrajā stā vā ar koplietoš anas sarū sē juš u duš u. Istabas izmē rs ir 4x4, kurā nav nekā . Man bija jā ē d uz grī das un jā lū dz viesmī lim verdoš u ū deni. Tu nekad nebū si kluss un mierī gs, jo dzirdi visu, katru č eku un vā rdu no kaimiņ iem un viņ u vē trainajiem stā stiem. Reģ istrē joties mums uzreiz prasī ja uzreiz samaksā t visu summu, acī mredzot, lai viņ i nebē g.
Istabā nav pat elektriskā s tē jkannas, un katru reizi nā cā s skriet uz reģ istratū ru pē c fē na (kas vienmē r bija ciet) un š is fē ns bija visai viesnī cai. Bet tas nav mana pā rsteiguma robež a, es biju patieš ā m pā rsteigts, kad viņ i prasī ja papildu samaksu par ledusskapi 200 UAH, bet š is ledusskapis joprojā m bija reģ istratū rā , kas, kā jau rakstī ju iepriekš , visu laiku bija SLĒ GTA. Un mums bija mazs maiss ar pā rtiku, kas tikko sasala uz balkona. Par š ī s procedū ras ē rtī bā m es parasti klusē ju.
Viesnī cas teritorija ir š ausmī ga, parastā grants, kas, uzkrī tot sniegam, pā rvē rš as par slidotavu.
Kopumā es nevienam nenovē lu tā das brī vdienas š ajā viesnī cā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums chardahotel
‹ Viesnīca Charda 3*

Впервые отель распахнул свои двери гостям в 2013 году. Он расположен в центре поселка Поляница, в 2 км от «Буковеля». Автобусная остановка Буковеля находится в 2 км. Расстояние до водопада Яремче составляет 35 км. Отель прекрасно подойдет для горнолыжного отдыха зимой, а также для активного отдыха в летний период.

Atrašanās vieta Аэропорта Ивано-Франковска находится в 92 км от отеля.
Viesnīcā

В отеле предоставляются принадлежности для барбекю. По запросу подается еда и напитки в номер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги по глаженью одежды. В ресторане отеля подают блюда украинской кухни. Специальные диетические меню (по запросу).

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские телеканалы.
Izklaide un sports Катание на лыжах, велоспорт. Рядом с отелем есть сауна.
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

В отеле 19 номеров.

Istabās

Двуспальная или две односпальные кровати, телевизор и спутниковое ТВ, комод, шкаф для одежды, вешалка для одежды, бесплатный Wi-Fi, балкон, ванная комната (в некоторых номерах).

Adrese Урочище Стаище 280, с. Поляница, Ивано-Франковская область, Украина
Tālruņi: +38 067 591 81 64, +38 050 677 16 32
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).