Chalet Du Mont 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 4.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
1.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
1.0 Uzturs
3.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas mazāk nekā 900 metru attālumā no galvenā pacēlāja R1. Tūristi var izbaudīt unikālo Karpatu dabu. Piemērots mierīgai un izsvērtai atpūtai.Vairāk →
аватар s.s.annetty
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Tā kā savu atsauksmi sā kotnē ji rakstī ju angļ u valodā , tulkoju Google tulkotā js, atvainojos par neveiklī bu. Mana uzturē š anā s tur bija pilnī ga vilš anā s. Brokastis bija sliktas: bija iekļ auta tikai cū kgaļ a (desiņ as, š ķ iņ ķ is, sautē jums - viss uzreiz un visa cū kgaļ a), nebija zivju. … Tomēr ▾ Tā kā savu atsauksmi sā kotnē ji rakstī ju angļ u valodā , tulkoju Google tulkotā js, atvainojos par neveiklī bu.
Mana uzturē š anā s tur bija pilnī ga vilš anā s. Brokastis bija sliktas: bija iekļ auta tikai cū kgaļ a (desiņ as, š ķ iņ ķ is, sautē jums - viss uzreiz un visa cū kgaļ a), nebija zivju.
Personā ls ir neprofesionā ls - meitene reģ istratū rā nekad nesteidzas ar problē mu novē rš anu viesnī cā , piemē ram, nedarbojā s magnē tiskā ieejas biļ ete un nā cā s ilgi gaidī t. Mē s varē tu pagaidī t, tā nav problē ma, bet viņ a uzvedas tā , it kā viņ a darī tu labu.
Sliktā kā situā cija notika ar ē diena pasū tī š anu viņ u restorā nā . Piegā de no restorā na, minū tes attā lumā no restorā na, prasī ja PUSOTRU STUNDU.
Gaidot zvanī ju 4 reizes, bet saņ ē mu to paš u atbildi - pē c daž ā m minū tē m bū s gatavs.
Meitene man teica, ka tas viss steika dē ļ ! Es teicu, labi, vai jū s varē tu atnest visu, ko pasū tī jā m, pirms steiks ir pagatavots?
Es uzdevu š o jautā jumu vairā kas reizes, bet viņ ai nebija uz ko atbildē t.
Kad beidzot atnā ca pasū tī jums, to atnesa 2 meitenes. Viņ i nevarē ja piedā vā t nekā du attaisnojumu vai iemeslu, izņ emot to, ka steiks prasa laiku. Bet kur jū s gaidā t 1.5 stundu ē dienu restorā nā ?
Turklā t steiks bija 700g. Kā pē c? Kā pē c viena porcija 1 cilvē kam ir gandrī z 1 kg? Kā pē c viņ a mani nebrī dinā ja? Par aptuveno gala cenu jautā ju uzreiz pē c pasū tī juma veikš anas (telefoniski). Viņ a teica, ka tas bū s atkarī gs no steika svara. Labi, nodomā ju, steiks parasti ir 350g – pā rbaudiet jebkurā restorā nā . Bet mums sanā ca 700 g steika, kas maksā ja 1300 UAH = 50 dolā rus. KĀ? !
Protams, samaksā jā m, bet vilš anā s nebija robež u.
Viesnī ca ir tā lu no Eiropas lī meņ a.
Pē dē jā bija atraš anā s vieta. Mē s bijā m vasarā . Mums vajadzē ja apmē ram 20-25 minū tes, lai nokļ ū tu Bukovelas centrā , kas nav tieš i 1 km, kā norā dī ts.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель находится в менее чем, 900-х метрах от главного подъемника R1. Туристы могут насладиться уникальной природой Карпат. Подойдет для спокойного и размеренного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до горнолыжных подъемников «Витяг 2» и «Витяг Р2» составляет 1 и 1,1 км соответственно. Расстояние до аэропорта Ивано-Франковск составляет 62 км.
Viesnīcā

Принадлежности для барбекю, терраса для загара, ресторан и бар.

Тематический гриль-ресторан «Крыивка» придется по душе всем желающим поужинать в полевых условиях с походного котелка, послушать украинские песни, пообщаться со знакомыми и друзьями.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Для гостей организуются различные виды активного отдыха, в том числе лыжный спорт и велосипедные прогулки. Массаж(платно).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Всего 30 номеров.

Istabās

Телевизор, телефон, ванна/душ, фен, халат, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, сейф, бесплатный Wi-Fi, балкон/терраса.

Adrese Urochysche Vyshnia 298А, Буковель, 78593, Украина
Tālruņi: +38 073 055 00 25 +38 096 055 00 25
Tīmekļa vietne: Chalet Du Mont
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.