Vīlies - PRETĪGI, neiesaku!

Rakstīts: 22 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 17 — 21 jūlijā 2021
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 3.0
Tā kā savu atsauksmi sā kotnē ji rakstī ju angļ u valodā , tulkoju Google tulkotā js, atvainojos par neveiklī bu.
Mana uzturē š anā s tur bija pilnī ga vilš anā s. Brokastis bija sliktas: bija iekļ auta tikai cū kgaļ a (desiņ as, š ķ iņ ķ is, sautē jums - viss uzreiz un visa cū kgaļ a), nebija zivju.
Personā ls ir neprofesionā ls - meitene reģ istratū rā nekad nesteidzas ar problē mu novē rš anu viesnī cā , piemē ram, nedarbojā s magnē tiskā ieejas biļ ete un nā cā s ilgi gaidī t. Mē s varē tu pagaidī t, tā nav problē ma, bet viņ a uzvedas tā , it kā viņ a darī tu labu.

Sliktā kā situā cija notika ar ē diena pasū tī š anu viņ u restorā nā . Piegā de no restorā na, minū tes attā lumā no restorā na, prasī ja PUSOTRU STUNDU.
Gaidot zvanī ju 4 reizes, bet saņ ē mu to paš u atbildi - pē c daž ā m minū tē m bū s gatavs.
Meitene man teica, ka tas viss steika dē ļ ! Es teicu, labi, vai jū s varē tu atnest visu, ko pasū tī jā m, pirms steiks ir pagatavots?
Es uzdevu š o jautā jumu vairā kas reizes, bet viņ ai nebija uz ko atbildē t.
Kad beidzot atnā ca pasū tī jums, to atnesa 2 meitenes. Viņ i nevarē ja piedā vā t nekā du attaisnojumu vai iemeslu, izņ emot to, ka steiks prasa laiku. Bet kur jū s gaidā t 1.5 stundu ē dienu restorā nā ?
Turklā t steiks bija 700g. Kā pē c? Kā pē c viena porcija 1 cilvē kam ir gandrī z 1 kg? Kā pē c viņ a mani nebrī dinā ja? Par aptuveno gala cenu jautā ju uzreiz pē c pasū tī juma veikš anas (telefoniski). Viņ a teica, ka tas bū s atkarī gs no steika svara. Labi, nodomā ju, steiks parasti ir 350g – pā rbaudiet jebkurā restorā nā . Bet mums sanā ca 700 g steika, kas maksā ja 1300 UAH = 50 dolā rus. KĀ? !
Protams, samaksā jā m, bet vilš anā s nebija robež u.
Viesnī ca ir tā lu no Eiropas lī meņ a.
Pē dē jā bija atraš anā s vieta. Mē s bijā m vasarā . Mums vajadzē ja apmē ram 20-25 minū tes, lai nokļ ū tu Bukovelas centrā , kas nav tieš i 1 km, kā norā dī ts.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu