Bungalo 2*– Atsauksmes

17
Novērtējums 6.710
№22 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
6.9 Numurs
7.2 apkalpošana
7.3 Tīrība
6.6 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Ekoviesnīca "Bungalo" atrodas ciematā. Polyanytsya. Celta pēc senām tehnoloģijām no savvaļas guļbūves.Vairāk →
аватар gorbarenko
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Plusi: Ļ oti garš ī gs ē diens un saprā tī gas cenas. Draudzī gs personā ls. Kopumā atmosfē ra ir laba. Nā kamgad noteikti dzī voš u citā viesnī cā , bet vakariņ ot mē ģ inā š u aiziet bungalo, pateicoties inteliģ entam š efpavā ram, kurš garš ī gi gatavo un visu skaisti pasniedz! Mī nusi: 1. … Tomēr ▾ Plusi: Ļ oti garš ī gs ē diens un saprā tī gas cenas. Draudzī gs personā ls. Kopumā atmosfē ra ir laba. Nā kamgad noteikti dzī voš u citā viesnī cā , bet vakariņ ot mē ģ inā š u aiziet bungalo, pateicoties inteliģ entam š efpavā ram, kurš garš ī gi gatavo un visu skaisti pasniedz!
Mī nusi: 1. Bija ļ oti maza istabiņ a, tieš ā m nebija kur nolikt mantas, neviena ā ķ a vannas istabā vai istabā , tas sagā dā ja lielas neē rtī bas!
2. Nav skaņ as izolā cijas. Pilnī gi var dzirdē t visu, kas notiek blakus istabā , tas ir milzī gs mī nuss
3. Nav karstā ū dens no rī ta un vakarā , kad visi pulcē jas un atgriež as no pastaigā m un ratiņ krē sliem. Tas arī ir milzī gs mī nuss. Mazgā ties var tikai dienas laikā , kad viesnī ca ir tukš a.
4. Temperatū ra telpā ir aptuveni 16-18 grā di, kas savukā rt nav ī paš i komfortabli dzī voš anai.
Nā kamgad es izvē lē š os citu viesnī cu, un jū s, dā rgie nā kamie viesi, izlemiet paš i! Viņ i solī ja nā kamgad veikt remontu un visu salabot, bet godī gi sakot, tam ir grū ti noticē t)
Lai visiem laba atpū ta.
аватар voznyuk3
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ajā nedē ļ as nogalē devos uz viesnī cu - ļ oti patika! Mē s rezervē jā m "suite" numuru un tikā m ievietoti #12. Liela, skaista istaba. Pirmkā rt, tas ir ļ oti silts. Man pat uz pā ris minū tē m nā cā s atvē rt logu! Otrkā rt, tuvu paš ai Bukovelai. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā nedē ļ as nogalē devos uz viesnī cu - ļ oti patika! Mē s rezervē jā m "suite" numuru un tikā m ievietoti #12. Liela, skaista istaba. Pirmkā rt, tas ir ļ oti silts. Man pat uz pā ris minū tē m nā cā s atvē rt logu! Otrkā rt, tuvu paš ai Bukovelai. Par š ā du cenu ir grū ti atrast š ā du telpu paš ā Polyanytsya sā kumā , bet š eit tas ir praktiski netā lu no pacē lā jiem. Mani iepriecinā ja tas, ka viesnī ca tieš ā m ir koka, nevis no viltus sijas - komforts ir par kā rtu augstā ks. Gardas brokastis, nevainojama apkalpoš ana un lielisks noskaņ ojums no mū su ceļ ojuma. Iesakā m visiem!
аватар LAPALisja
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Katoļ u Ziemassvē tku brī vdienā s ieradā s 4 cilvē ku grupā . Iepriekš rezervē jā m istabu un vienojā mies par summu, jo bija atlaide. Ierodoties, sastapā mies ar pirmo nepatī kamo brī di – viņ i krā pā s reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Katoļ u Ziemassvē tku brī vdienā s ieradā s 4 cilvē ku grupā . Iepriekš rezervē jā m istabu un vienojā mies par summu, jo bija atlaide.
Ierodoties, sastapā mies ar pirmo nepatī kamo brī di – viņ i krā pā s reģ istratū rā . Tā kā esam no Lietuvas, tad visa maksā juma summa mums tika pā rskaitī ta dolā ros, un avansa maksā jums tika veikts dolā ros. Bet ierodoties viesnī cā , samaksā jot visu summu, man bija jā maksā par 40 grivnā m vairā k, pē c vadī tā jas teiktā , kaut kas lī dzī gs dolā ru konvertē š anai grivnā s, bet dolā ros maksā jā m tikai avansu, visa summa tika samaksā ta grivnā s. Vā rdu sakot, joku nesaprata, nauda noteikti nav liela, bet nogulsnes palika.
Otra problē ma ir internets. Viņ š bija tikai reģ istratū rā , proti, lai pā rbaudī tu pastu vai redzē tu laika prognozi, bija jā saģ ē rbjas un jā velkas pie menedž era. Istabā s nebija wifi.
Man patika viss pā rē jais. . . ceru, ka nagi jau ir izvilkti no gultas, citā di visas kā jas bija noskrā pē tas. Silts, mā jī gs, smarž o pē c pirts. Ī sā k sakot, atpū sties no trokš ņ ainā s pilsē tas, tas arī viss!
Kā obligā tu mantu gribē tos izcelt saldo Alloč ku, kas vakaros neļ ā va mums nomirt badā . Kā jums tur iet, vai jū su plā ni un cerī bas saistī bā ar "Bungalo" ir piepildī juš ā s?
Paldies par jū su uzmanī bu!
Jekaterina
аватар o2ibyyw1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pagā juš ajā sezonā februā ra vidū apmetā mies š ajā viesnī cā ar draugiem. Viņ i iepriekš nerezervē ja, jo nebija laika, lai gan mums bija č etru cilvē ku kompā nija. Nolē mā m, ka, tā teikt, izdosies. Un š ie panā kumi mū s atveda uz bungalo. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā sezonā februā ra vidū apmetā mies š ajā viesnī cā ar draugiem. Viņ i iepriekš nerezervē ja, jo nebija laika, lai gan mums bija č etru cilvē ku kompā nija. Nolē mā m, ka, tā teikt, izdosies. Un š ie panā kumi mū s atveda uz bungalo.
Kad nonā cā m Bukovelā , bija jau tumš s, mums visiem bija apnicis skatī ties, tā pē c apstā jā mies pie pē dē jā varianta un nenož ē lojā m.
Mē s ī rē jā m "Suite" istabu un tas mū s iepriecinā ja.
Pirmkā rt, telpas bija ļ oti siltas un mā jī gas, un karstais ū dens visu laiku bija karsts (tā tad Bukovelā ne biež i).
Otrkā rt, pacē lā ji tieš ā m ir tikai daž u minū š u attā lumā : cē lā mies 7.30, pabrokastojā m, turklā t nopirkā m abonementu no "rī ta" akcijas un 9.00 jau slē pojā m.
Treš kā rt, atsaucī gi darbinieki. Lū dza nomainī t dvieļ us - uzreiz atnesa, prasī ja paņ emt traukus - reakcija tā da pati.
Viens no mū su kompā nijas nedaudz saaukstē jā s, un mē s bijā m patī kami pā rsteigti, kad mums pat atnesa termometru.
Arī mū su meitenes runā ja par fē nu istabā - viņ ā m ļ oti patika, lai gan es viņ u entuziasmā nedalī ju, bet bija skaidrs, ka tas ir pareizi))
Ī sā k sakot – ļ oti patī kamas brī vdienas mums bija, un liels paldies š ai viesnī cai.
Liels paldies, mē s noteikti nā ksim pie jums jaunajā sezonā .
Не хотелось уезжать!(
аватар alexeivoinovan
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ieradā mies noteiktajā dienā.9-10, t. i. pirms cilvē ku izieš anas no istabā m. Reģ istratū rā neviena nebija, nodomā jā m, ka esam citā viesnī cā - viesnī cā , kur visiem ī sti nerū p klienti un cilvē kiem nerū p apkalpoš anas kvalitā te. … Tomēr ▾ Ieradā mies noteiktajā dienā.9-10, t. i. pirms cilvē ku izieš anas no istabā m. Reģ istratū rā neviena nebija, nodomā jā m, ka esam citā viesnī cā - viesnī cā , kur visiem ī sti nerū p klienti un cilvē kiem nerū p apkalpoš anas kvalitā te. Tomē r tad atradā m administratoru, nā kamo 4 dienu laikā redzē jā m viņ u 90% no viesnī cas risinā m visā das problē mas, kas neapš aubā mi ir pluss, bijā m viesnī cā s kur administratori sē dē ja tikai reģ istratū rā un vispā r nepievē rsa uzmanī bu viesnī cas problē mā m. Vispā r administratoru vienmē r varē jā m atrast pē c reģ istratū rā norā dī tā telefona numura, tiesa, ne visredzamā kajā vietā : P.
Tā lā k aprū pe bija patī kami pā rsteigta, mums ļ ā va iereģ istrē ties vienā tukš ā istabā , kamē r cilvē ki vē l nebija pametuš i mū su istabu (kā jau teicu, ieradā mies agrā k par izrakstī š anā s laiku). Vispā r varē jā m izmest savas mantas, pā rģ ē rbties un doties uz trasē m - vinnē jā m pā ris stundas - uzmundrinā jumi administratorei ! ! ! =)
Vakarā viņ i atnā ca un ievā cā s savā istabā , tas pā rspē ja mū su cerī bas, mums bija 3 istabu suite. Savā pamatā š is ir 2-istabu apartaments un milzī ga halle, zā lē ir 2 dī vā ni, starp tiem zems galds (ļ oti ē rti spē lē t pokeru un citas galda spē les), nedaudz malā atrodas vē l viens galds ar 4 krē sliem, plus balkons, tikai labi. Reā li tajā var izmitinā t 8 cilvē kus (2 dī vā ni + 2 divguļ amā s gultas), protams, ja ir jauna un dzī vespriecī ga kompā nija, bet 2 jauni pā ri kopumā jutī sies š iki.
Dodoties prom, vienojā mies ar administratoru, ka pirms izbraukš anas vienā no brī vajā m istabā m nomazgā sim un pā rģ ē rbsimies, jo. vakarā devā mies ceļ ā , un istabiņ a bija jā atbrī vo 12:00 - tikai milzī gs paldies!
Vairā k par skumjā m:
- brokastis vienmuļ as, katru dienu ē damistabā jā aizpilda anketa - norā di ko ē dī si nā kamajā rī tā brokastī s, un veidlapas teksts nemainā s !! ! ! Mums no visas ē dienkartes derē ja tikai ceptas olas un pankū kas, 4 dienas brokastojā m tikai ar š o, un pankū kas nebija cietas, tika pasniegtas ar tā du ievā rī juma daudzumu, kā du es personī gi parasti ē du ar vienu pankū ku. , lai gan man paš ai ievā rī jums ī sti negarš o - tiiik ļ oti maz. Nā kamais - ļ oooti nedraudzī gs viesmī lis, viņ š pat mē dza izturē ties pret mums rupjš , kad izrā dī jā m neapmierinā tī bu ar kaut ko ! ! ! Lai gan mū su pē dē jā dienā viņ š bija ļ oti pieklā jī gs, 10 reizes novē lē ja labu apetī ti, acī mredzot priecā jā s, ka braucam prom : ).
- WIFI - mums patiesī bā tā nebija, teica, ka tas ir ē damistabā , kas atrodas pagrabā , nav tā pievilcī gā kā vieta viesnī cā , turklā t tur bija mū su mī ļ ā kais viesmī lis - bā rmenis, ī si sakot, mē s neatklā jā m savus klē pjdatorus.
Rezultā ti:
1) jauki apartamenti (uz laiku nodroš inā tais standarts mums š ķ ita mazs)
2) Lieliska, ā tri reaģ ē još a reģ istratū ra un istabene.
3) Ē damzā lē pretī gs personā ls, vienmuļ as brokastis, vakariņ ot devā mies uz kaimiņ u viesnī cu restorā niem, turklā t 7 minū š u gā jienā ir 2 labi pā rtikas veikali ar normā lu sortimentu.
4) Istabā s trū kst WiFi, un mums tas nekur citur nav vajadzī gs!
Vispā r nā kamreiz, kad dosimies uz Buku, atgriezī simies Bungalo, bet portatī vos datorus lī dzi nevilksim.
P. S. : reā lais attā lums lī dz tuvā kajam pacē lā jam ir ~2 km, ja neesat ar auto - ejiet kā jā m 30 minū tes, un taksis maksā s 40 grivnas.
аватар leonid26
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki foruma dalī bnieki Apmetos š ajā viesnī cā kopā ar ģ imeni. Es gribē ju izvest bē rnus no trokš ņ ainā s pilsē tas svaigā kalnu gaisā . Mana sieva un es apstā jā mies pie bungalo un rezervē jā m "uzlaboš anas standarta" numuru. … Tomēr ▾ Sveiki foruma dalī bnieki
Apmetos š ajā viesnī cā kopā ar ģ imeni. Es gribē ju izvest bē rnus no trokš ņ ainā s pilsē tas svaigā kalnu gaisā . Mana sieva un es apstā jā mies pie bungalo un rezervē jā m "uzlaboš anas standarta" numuru. Ļ oti ē rts numurs ar lielu gultu un dī vā nu par salī dzinoš i nelielu naudu.
Viesnī ca piesaistī ja arī tā s nosaukumu "ekoviesnī ca". Izrā dī jā s, ka visa viesnī ca ir celta no koka, un svaiga koka smarž a istabā s to tikai apstiprinā ja.
Atraš anā s vietas ziņ ā viesnī ca atrodas ļ oti tuvu tieš i nogā zē m. Tač u, ja brauc pa centrā lajiem slī dkalniņ iem, kā es ar bē rniem, tad vajadzē s braukt vē l nedaudz (ap 600m). Lai gan tas nav tik liels attā lums.
Brokastis bija sā tī gas un tika pasniegtas, kad lū dzā m.
Atsaucī gi darbinieki - vienmē r mums palī dzē ja un atbildē ja uz visiem mū su jautā jumiem.
Bē rni ar atpū tu bija ļ oti apmierinā ti – un tas man ir svarī gā kais rā dī tā js!
аватар alexbriz01
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ceļ oju kopā ar sievu un 13 gadus veco dē lu. Mē s dzī vojā m augstā kā lī menī . Uz Bukovelu atbraucu treš o reizi, ir ar ko salī dzinā t. Daž i jautā jumi par Bungalo viesnī cu: 1. Uzturs. Brokastis nespī d ar daž ā dī bu. … Tomēr ▾ Ceļ oju kopā ar sievu un 13 gadus veco dē lu. Mē s dzī vojā m augstā kā lī menī . Uz Bukovelu atbraucu treš o reizi, ir ar ko salī dzinā t. Daž i jautā jumi par Bungalo viesnī cu:
1. Uzturs. Brokastis nespī d ar daž ā dī bu. Visu nedē ļ u tika piedā vā ta viena un tā pati ē dienkarte (vienlaikus ne pā rā k daudzveidī ga)
2. Pā rtikas kvalitā te. Viņ i visi gatavo pā rā k trekni. Bē rns pat tika pabarots ar festā lu un kreonu, lai nekas nesanā k.
3. "Restorā na" veidoš ana. Bū tī bā tā ir ē damistaba. Atnā ca - paē da - aizgā ja. Š ā dā interjerā nevar pasē dē t, papļ ā pā t, atpū sties. Ž ē l, jo atpū tai slē poš anas kū rortā tas ir jā iekļ auj.
4. Neliels niķ is par vietē jo wi-fi. Nu, tik lē ni. 3G noteikti. Un tas darbojas tikai kafejnī cā . Tas ir kā "komforts pagalmā "! Nu, Paljanicā ir vē l viens internets, izņ emot 3G! Nu, bū s jā patē rē nedaudz vairā k, bet nekur nevar nokļ ū t, interneta klā tbū tne telpā.21. gadsimtā ir norma.
5. Spilveni! ! ! Puiš i, pē rciet normā lus spilvenus! Nu tie nemaz nav mī ksti. Tukš s iekš ā...
6. Apgaismojums telpā s ir tikai no augš as. Lasī t š ā dā gaismā ir ā rkā rtī gi neē rti. Uz naktsgaldiņ a uzliktu naktslampiņ u - tas bū tu visvairā k!
Plusi: Ē rta atraš anā s vieta, siltas telpas. Tī rs, atkal. Kopumā jū s varat atpū sties.
аватар fedan1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika viesnī ca! Trases ir 5 minū tes ar automaš ī nu, 20 minū tes ar kā jā m, bet staigā t ar kā jā m nav iespē ja...veikali pastaigas attā lumā , pirtis, bā ri arī ir pie rokas. Personā ls ļ oti sirsnī gs =) prasī ja pagarinā tā ju - atnesa divu minū š u laikā , prasī ja vē l vienu segu (jo pū ta pa logu), atnā ca darbiniece ar montā ž as putā m un instrumentiem loga remontam, jo tam nevajadzē tu pū st. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca!
Trases ir 5 minū tes ar automaš ī nu, 20 minū tes ar kā jā m, bet staigā t ar kā jā m nav iespē ja...veikali pastaigas attā lumā , pirtis, bā ri arī ir pie rokas.
Personā ls ļ oti sirsnī gs =) prasī ja pagarinā tā ju - atnesa divu minū š u laikā , prasī ja vē l vienu segu (jo pū ta pa logu), atnā ca darbiniece ar montā ž as putā m un instrumentiem loga remontam, jo tam nevajadzē tu pū st. utt. Visas problē mas tika atrisinā tas ļ oti ā tri
istabiņ as tī ras, tī rī tas ik pē c divā m dienā m, dvieļ i tiek mainī ti ik pē c trim dienā m, viss pē c noteikumiem. Istabas visas kā bildē s, vienkā rš as un gaumī gas!
Brokastis ir labas, puiš i patieš ā m neē da pietiekami daudz, bet meitenē m bija pietiekami daudz. Grila un malkas teritorijā pē c pieprasī juma to laipni sagā dā jā m.
Kopumā ar viesnī cu bijā m ļ oti apmierinā ti! ieteiktu =)
аватар zhanysja
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s bijā m š ajā viesnī cā pagā juš ajā gadā , un, ierodoties š eit jaunajā sezonā , bijā m patī kami pā rsteigti. Atpū tā s kopā ar meiteni un dzī voja standartā . Viesnī ca ir daudz mainī jusies uz labo pusi, tā pē c nav par ko sū dzē ties. … Tomēr ▾ Mē s bijā m š ajā viesnī cā pagā juš ajā gadā , un, ierodoties š eit jaunajā sezonā , bijā m patī kami pā rsteigti. Atpū tā s kopā ar meiteni un dzī voja standartā . Viesnī ca ir daudz mainī jusies uz labo pusi, tā pē c nav par ko sū dzē ties. Telpas ir siltas un mā jī gas. Ē diens restorā nā ir pā rsteidzoš s - garš ī gi un lielas porcijas. Vā rdu sakot - pā rē jais bija vienkā rš i super. Nā kamgad noteikti atgriezī simies!
аватар Innachi
‹ Viesnīca Bungalo 2*
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Sveiki. Aicinā m iepazī ties ar mū su viesnī cas jaunumiem. Mē s uzklausī jā m visas vē lmes un atsauksmes un darī jā m visu iespē jamo, lai jū su uzturē š anā s pie mums bū tu patī kama un neaizmirstama. … Tomēr ▾ Sveiki. Aicinā m iepazī ties ar mū su viesnī cas jaunumiem. Mē s uzklausī jā m visas vē lmes un atsauksmes un darī jā m visu iespē jamo, lai jū su uzturē š anā s pie mums bū tu patī kama un neaizmirstama.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums Innachi
‹ Viesnīca Bungalo 2*

Экоготель "Бунгало" расположен в с. Поляниця. Построен по древним технологиям из дикого сруба.

Atrašanās vieta 2 км от подъемников ТК "Буковель", 800 м до сельсовета, 6.5 км до поворота на Буковель.
Viesnīcā

Ресторан находится на цокольном этаже, бесплатный Wі-Fі на территории, трансфер к лыжным трассам (бесплатно), парковка, трансфер по предварительному заказу.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

Пять уютных домиков, - номера категории "Люкс", "Супер люкс", также основное здание - номера категории "Эконом стандарт", "Стандарт" и "Улучшенный стандарт".

Adrese 7859 Ивано-Франковская обл., Яремчанский р-н, с. Поляница
Tālruņi: +38 (067) 911 2222
Tīmekļa vietne: Bungalo
FAQ