ziemas pasaka

Rakstīts: 28 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 16 — 20 februāris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Š ī viesnī ca pirms 13 gadiem iegrima dvē selē un apsolī ja sev, ka kā dreiz mē s tajā atpū tī simies.
Viss ir pa ī stam!! !
Viesnī cā ieradā mies ļ oti agri. Reģ istrē š anā s no 15:00 (bet, ja telpa tiek atbrī vota agrā k, viņ i jums piezvana). Reģ istratū ras ē kā ir iespē ja pā rģ ē rbties, visas mantas atstā t noliktavas telpā . Un devā s atpū sties uz kū rortu.
Reģ istrē jies ap 14:00. Puiš i atbrauca uz mū su mā ju ar maš ī nu, palī dzē ja ar koferiem. Paņ ē mā m suite uz trim (tas ir tieš i blakus Salo restorā nam un picē rijai). Otrais stā vs. Skats no logiem ir fantastisks!

Numurā ir paklā js, tī rs un ē rts. Dzī vojamā istaba un guļ amistaba. Istaba ir ļ oti liela! Viss ir: dvieļ i, č ī bas, peldmē teļ i, ziepes, š ampū ns, cepures un š ū š anas komplekts. Mini bā rs labs, par maksu, ir viss tē jai. Istabā bija diezgan karsts.
Slē pē m kā tā dā m nav vietas, tā s turē ja tieš i mazā ģ ē rbtuvē .
Mums bija iekļ autas brokastis Salo restorā nā . Brokastis – bufete. Ļ oti forš s! Brokastī s vienmē r bija š ampanietis : )
Labs inets.
Numurs tika rezervē ts, izmantojot Bukovel vietni. Numuriņ š bija ar 50% atlaidi un ar lojalitā tes programmu slē potā jiem (akcijas Ski-pases, ar VIP caurlaidi un slē poš anu lī dz paš ai naktij).
Pat reģ istrē joties bija pā rsteigums - par katru uzturē š anā s dienu stundu 4 gadalaiku bezmaksas pirts apmeklē jums.
Izbraukš ana 12.00 - atkal mantas tika atstā tas noliktavas telpā un nostaigā tas lī dz vakaram.
ES iesaku!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu