Nav slikti, bet ar šausmīgu apkalpošanu

Rakstīts: 14 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 11 — 14 oktobris 2019
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 6.0
Pirms reģ istrē š anā s viesnī cā Bukovel OBLIGĀ TI jā veic pilna numura inventarizā cija, pretē jā gadī jumā izvā coties ā rā Jū s gaida nepatī kams pā rsteigums!

Viesnī ca Bukovel sā kotnē ji mū s iepriecinā ja ar tī rī bu un dzī ves komfortu. Istabas tika tī rī tas katru dienu, mainī ti dvieļ i utt.


Bet izlikš anas laikā mū s skandē ja! Istabā tika izsista konjaka glā ze, to pamanī jā m jau otrajā uzturē š anā s dienā , bet nedomā jā m par to zvanī t un brī dinā t vadī tā ju, jo paš i š ī s glā zes nelietojā m. Izlikš anas laikā istabene sā ka mums uzbrukt ar uzraudzī bu, ka mums ir pienā kums par stiklu samaksā t, citā di viņ a numuru nepieņ ems. Uz ko mē ģ inā jā m mierī gi paskaidrot, ka tas jau bija saplī sis vai nu reģ istrā cijas laikā , vai arī saplī sis pē c telpas uzkopš anas. Istabene sarkastiski pasmaidī ja, atbildot uz jautā jumu: “Vai jū s domā jat, ka jū su priekš ā stā v un guļ č etri pieauguš ie par 65 grivnā m?
"- Viņ a atbildē ja: " Jā , man liekas, ka tu MATĀ.

Š ī s viesnī cas serviss ir ļ oti klibs, bijā m pilnī bā izlutinā ti. Istabene teica, ka mums OBLIGĀ TI jā ņ em š ī glā ze un jā nes uz reģ istratū ru. Mē s atteicā mies un paš i devā mies nodot istabu. Reģ istratū rā mū s lū dza sagaidī t menedž eri, kurš atrisinā s mū su problē mu. Vadī tā js bija tā dā paš ā amatā , tas papildinā ja mū su š ausmī go iespaidu par apkalpoš anu. Viņ a teica, ka mums ir jā pā rbauda numurs pirms reģ istrē š anā s. Beigā s viņ a teica, ka atlaidī s mū s, un pat neatvainojā s par sabojā to rī tu.

Skumjā kais, ka labas attieksmes cena ir 65 grivnas, ja ne baigā attieksme, istabene par tē ju dabū tu vairā k. Tač u viesnī cas politika ir veidota tā , ka viesis vienmē r ir vainī gs, un, lai to pierā dī tu, viņ am ir jā tē rē savs laiks un pū les, lai to noskaidrotu.
Tā pē c, ja esat principiā ls cilvē ks un neesat gatavs maksā t par citu cilvē ku kļ ū dā m, esiet uzmanī gi, nakš ņ ojot viesnī cā Bukovel.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu