Artek-Bukovel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 3.910
6.0 Numurs
1.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
4.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Nometne "Artek-Bukovel" atrodas pašā Karpatu sirdī, Bukovel kalna pakājē. Tas sastāv no trim nometnēm: "Ezers", "Mežs" un "Kalns". Nometne "Kalns" atrodas 1100 metru augstumā virs jūras līmeņa. Nakšņošana 5* Radisson Blu Resort. Programma ir paredzēta angļu valodas apguvei. Nometne "Mežs": koka mājiņas 3 * viesnīca "Bukovel" un viesnīca "Tavel". Programma ir vērsta uz bērna radošo attīstību. Nometne "Ozerny" atrodas netālu no lielākā mākslīgā ezera Ukrainā - Jaunības ezera. Bērni dzīvo četrvietīgās teltīs. Programma ir vērsta uz saliedēšanos ar dabu un tūrisma prasmju attīstīšanu. Kūrorta infrastruktūra un dabiskie un klimatiskie apstākļi radīs neaizmirstamu atpūtu bērniem, kā arī nodrošinās pilnīgu atveseļošanos.Vairāk →
аватар sofiabobruk130
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s ar mā su bijā m Artek-Bukovel nometnē , tikā m izmitinā ti vasarnī cā , kurā dzī voja 6 cilvē ki, namiņ š nav slikts, bet serviss vienkā rš i briesmī gs, bijā m 2021. gadā , š ampū ns tika izliets uz manas gultas, arī nebija durvju uz istabu, un viņ i neļ ā va aizvē rt durvis naktī . … Tomēr ▾ Mē s ar mā su bijā m Artek-Bukovel nometnē , tikā m izmitinā ti vasarnī cā , kurā dzī voja 6 cilvē ki, namiņ š nav slikts, bet serviss vienkā rš i briesmī gs, bijā m 2021. gadā , š ampū ns tika izliets uz manas gultas, arī nebija durvju uz istabu, un viņ i neļ ā va aizvē rt durvis naktī . Naktī man bija slikta dū š a un gribē jā s vemt, ļ oti trī cē ju, teicu konsultantiem un viņ i atnā ca uz istabu, viņ i man neko nedeva, teica, lai eju gulē t. Mū s arī solī ja aizvest uz baseinu, bet tur neviens mū s neveda, un karstums bija š ausmī gs. Lielā ko daļ u laika sē dē jā m pie telefoniem un tas arī bija viss, konsultanti nemitī gi bija ar kaut ko neapmierinā ti. Tā pat maiņ as beigā s ar mā su bijā m ļ oti aizsmakuš i un sā pē ja kakls, tad visi atvadī jā s un bija diskotē ka, bet mums palika slikti, lū dzā m, lai mū s ved uz slimnī cu. mā sas, bet viņ ā m bija vienalga un teica "sā ksim vē lā k", tā pē c neviens mū s neiesā ka. Visas diskotē kas bija pē c Artek dziesmā m, un viss bija tā pat, tikai pē dē jā dienā tajā s tika iekļ autas citas dziesmas.
Ē dnī ca atrodas ā rpus Bukovelas, lī dz tai jā iet 10 minū tes, lai tur iekļ ū tu vienmē r bija jā gaida no 30 minū tē m lī dz 2 stundā m, garas rindas. Tas bija ļ oti garlaicī gi. Kopumā tas ir briesmī gi, mē s vairs neatgriezī simies.
аватар ViktoriyaIv
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Neiesaku sū tī t bē rnus uz š o nometni. Ļ oti atvainojos par iztē rē to bē rna naudu un laiku. Bē rniem ir dota pilnī ga brī vī ba, viņ i gandrī z neko nedara, sē ž pie telefoniem 4-5 stundas dienā ! ! Par sportu viņ i raksta tikai skaisti, 2 nedē ļ u laikā : divreiz futbols, artbols un baseins vienreiz. … Tomēr ▾ Neiesaku sū tī t bē rnus uz š o nometni. Ļ oti atvainojos par iztē rē to bē rna naudu un laiku. Bē rniem ir dota pilnī ga brī vī ba, viņ i gandrī z neko nedara, sē ž pie telefoniem 4-5 stundas dienā ! ! Par sportu viņ i raksta tikai skaisti, 2 nedē ļ u laikā : divreiz futbols, artbols un baseins vienreiz. . . Pierā dī jums, ka bē rni lielā ko daļ u laika piederē ja sev: neskaitā mi bojā jumi istabā s, sā kot no saplī suš ā m lustā m, sienas lukturī š iem, saplī suš ā m sienā m. un izsisti logi! Padomdevē jas ir jaunas meitenes 18 gadus vecas, par kā du personā la apmā cī bu un pedagoģ isko sagatavotī bu var runā t!
Ierodoties paņ ē ma bē rnu mugursomas un it kā pā rbaudī ja preč u saturu, lai no tā m atbrī votos, BET visu atdeva tā pat. . . Un bē rns ar stingru pā rliecī bu, ka viss ir izmests, nav. pat atver mugursomu. Rezultā tā sviestmaizes, kas tika dotas ceļ ā , atnā ca 2 nedē ļ u laikā , BET sabojā tā , nā vē još i smirdī gā , bī stamā veidā! ! ! Un tiklī dz š ie konsultanti ieradā s pā rbaudī t telpas? Vai jū s smarž ojat? Ē diens nemaz nebija kalorisks, gaļ as un zivju ē dienus tikpat kā nedeva. . Dē ls atbrauca ļ oti tievs, ar tā du degsmi uzbruka gaļ ai. . . Te ī sumā par izreklamē to, slavē to nometni. .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Лагерь «Артек-Буковель» расположен в самом сердце Карпат, у подножия горы Буковель. Состоит из трёх лагерей: «Озёрный», «Лесной» и «Горный».

Лагерь «Горный» расположен а высоте 1100 метров над уровнем моря. Проживание в 5* отеле Radisson Blu Resort. Программа направлена на изучение английского языка.

Лагерь «Лесной»: деревянные коттеджи 3* отеля «Буковель» и отель «Тавель». Программа направлена на творческое развитие ребёнка.

Лагерь «Озёрный» расположен неподалёку крупнейшего в Украине искусственного озера – Озера Молодости. Дети проживают в 4-местных палатках. Программа направлена на единение с природой и развитие туристических навыков.

Инфраструктура курорта и природно-климатические условия создадут незабываемый отдых для детей, а также обеспечат полноценное оздоровление.

Atrašanās vieta 35 км от города Яремче. 100 км к юго-западу от Ивано-Франковска.
Viesnīcā
  • restorāns
  • ārsts
Izklaide un sports Спортивные площадки, скалодром, велопарк, картинг-центр, лодки, катамараны, водные аттракционы, игровые комнаты.
  • galda teniss
  • volejbols
  • futbola laukums
  • izjādes centrs
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Tālruņi: +380 (342) 595-546
Tīmekļa vietne: Artek-Bukovel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол, футбол. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.