Ideja par romantisku ceļojumu uz Karpatiem diviem

02 augusts 2017 Ceļošanas laiks: no 24 Jūlija 2017 ieslēgts 30 Jūlija 2017
Reputācija: +153
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es vē los dalī ties idejā par atvaļ inā jumu pā rim Karpatos. Ceru, ka kā dam š ī iespē ja patiks : )

Tā tad, mē s ar vī ru plā nojā m braukt uz Taizemi ziemā , paskatī jā mies kalendā rā - vē l tā lu lī dz ziemai, bet man ļ oti gribas kaut kā du atvaļ inā jumu vasarā un pat ekonomisku. . un interesantu. Nolē mā m doties uz Karpatiem. Brī vdienas izvē rtā s neaizmirstamas...viens no labā kajiem mū su ceļ ojumiem. : )

Ja jums ir nepiecieš ams pievienot romantiku — Karpati + nedaudz iztē les — mē s iegū stam lielisku atvaļ inā jumu.

Atpū tas vieta. - Slavske (ļ oti skaists Karpatu reģ ions) Viesnī ca - Perlyna Karpat (viena no labā kajā m Slavskā ) Budž ets nedē ļ ai diviem - 13000 UAH.

Inventā rs : )Viesnī ca ir ļ oti jauka, bet istabā s nav tē jkannas. Tā pē c labā k lī dzi ņ emt nelielu tē jkannu, portatī vo datoru ar interesantā m plē vē m, dekoratī vā s sveces un sirds slē dzeni (lai radī tu romantisku atmosfē ru : )

1.  diena.


Slavske ieradā mies no rī ta, no Kijevas kursē tieš ais vilciens (ļ oti ē rti), netā lu no viesnī cas nopirkā m augļ us, saldumus un vī nu. Tē jas kafija. Bū tī bā viss, kas nepiecieš ams patī kamai atpū tai. Pē c brokastī m devā mies uz baseinu (liels skaists baseins), ē rti sauļ oš anā s krē sli, pie bā ra var pasū tī t kokteiļ us un uzkodas, lejupielā dē t interesantu grā matu un atpū sties : )))) Pē c gardā m vakariņ ā m izstaigā jā m š o jauko pilsē tiņ u. . Kad atgriezā mies viesnī cā - paņ ē mā m portatī vo datoru, augļ us, tē ju, segu - devā mies uz baseinu skatī ties romantisku filmu. Vakarā pie baseiniem neviena nav, ideā la vieta randiņ am))

2.  diena

Viesnī cas teritorijā ir skaisti izcirtumi. No rī ta paņ em paklā jiņ u un dodies uz zā lienu veikt vingrojumus vai jogas asanas. Tā s ir ideā las vietas rī ta jogai – neviena nav, putni dzied. Pē c jogas (vai vingroš anas) - var peldē ties baseinā (tas ir apsildā ms) Fantastiskas sajū tas: ) Tā sā kā s katrs mū su atvaļ inā juma rī ts. Nolē mā m braukt ar liftu uz Pogara kalnu. Kā piens aizņ em apmē ram 15 minū tes, ļ oti skaists skats apkā rt. Paš ā kalnā ir kafejnī ca, kur viņ i gatavo gardus bā rbekjū un ceptus kartupeļ us. Lejā devā mies kā jā m, apkā rt skaisti skati, vispā r daudz patī kamu sajū tu. Vakarā pasū tī jā m vat netā lu no 4 seasons hotel. Č ana ir ļ oti forš a, skaista teritorija. Brū vē jam garš ī gu zā ļ u tē ju, ņ emam lī dzi dekoratī vā s sveces - aizdedzam tā s pie tvertnes, ieslē dzam romantisku mū ziku telefonā un dejojam lē nu deju terasē . Neaizmirstams : )

3.  diena

Ekskursija . Mē s devā mies ekskursijā "Dovbuš a klintis un Karpatu tramvajs" Vispirms bija tramvajs. Iepriekš viņ i turpat netā lu veikalā veduš i alu un zivis. Ļ oti patika pastaiga. Tramvajs ar galdu un bez logiem, skaista daba. Mū s izklaidē ja mū ziķ i, atpakaļ ceļ ā viss treileris dziedā ja dziesmas : ) P/s Jautri bija tikai mū su treilerī , kaimiņ iem bija garlaicī gi - viņ iem nebija galdiņ u, un brauciens ar tramvaju prasī ja 4 stundas. Tā tad vieglas bufetes formā tā ir interesantā k : )) Pē c pusdienā m devā mies iekarot Dovbush akmeņ us, izgā jā m cauri š aurai spraugai starp akmeņ iem 22 cm un izgā jā m klints virsotnē . Ļ oti forš s.

4.  diena


Pē c atpū tas pie baseina pē cpusdienā nolē mā m iekarot kalnus. Paņ ē mā m lī dzi "piknika komplektu" sviestmaizes, sieru, vī nu, segu un devā mies pa taciņ u (pa labi no viesnī cas) augš ā kalnā (politehnoloģ iju lifti). Netā lu no nolaiš anā s no otrā pacē lā ja - skats ir pā rsteidzoš s - un ideā ls izcirtums piknikam. Apkā rt ir klusums, tauriņ i lido, egļ u un savvaļ as ziedu smarž a. Tikai jū s divi un kalni ap jums. Pilnī ga vienotī ba ar dabu un vienam ar otru : ) Vakarā devā mies makš ķ erē t foreles, kuras mums bija sarū pē tas vakariņ ā m.

5.  diena

Ekskursija. Sinevī ras ezers. Mē s jau sen gribē jā m redzē t ezeru. Viņ i to nenož ē loja. Piestā jā m pie ū denskritumiem, ezers patiesī bā ir ļ oti skaists un daba pie tā .

6.  diena

Pē dē jā dienā mē s nolē mā m braukt ar visurgā jē jiem. Paņ ē ma 2 kvadraciklus un nedaudz sacentā s. Mans vī rs ieradā s pirmais : ) Ļ oti forš i braukt ar kvadraciklu pa kalniem, ceļ š nebija grū ts, nedaudz adrenalī na un pilnī ga laimes sajū ta. . . Vakarā devā mies augš ā pa pazī stamo taku (pa labi no viesnī ca), nedaudz uzkā pa, savā ca zarus un iekurinā ja uguni. Pie ugunskura liesmas ar š ampanieti nosvinē jā m savu neaizmirstamā atvaļ inā juma pē dē jo dienu. Viņ i paņ ē ma slē dzeni ar sirdi, uzrakstī ja iniciā ļ us un piekā ra kokā . Tā beidzā s mū su negaidī ti romantiskais atvaļ inā jums burvju Karpatos.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums