Atpūta fermā Tovarnica.

17 Jūlija 2017 Ceļošanas laiks: no 25 Jūnijs 2017 ieslēgts 05 Jūlija 2017
Reputācija: +68.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es uzzinā ju par š o apbrī nojamo vietu Č erņ ivcu reģ ionā pirms diviem gadiem un tikko tajā iemī lē jos. Es apmetos Hutsul Slavka, viesmī lī gā saimnieka, privā tī paš umā . Mani piesaistī ja iespē ja pabū t budž eta atvaļ inā jumā vienatnē un vē lme apmeklē t jaunas vietas, pieskarties Karpatu savdabī bai. Š ā das brī vdienas ir piemē rotas pā rgā jienu cienī tā jiem (nolaiš anā s uz ciematu lī dz mikroautobusiem, veikaliem - 8 km), daba - netā lu no mež a ar sē nē m un ogā m sezonā ; meditā cijas kalnos; tiem, kuri ir gatavi nedē ļ u dzī vot daļ ē ji bez civilizā cijas labumiem vienkā rš ajos lauku dzī ves apstā kļ os (ā ra duš a un tualete uz ielas, elektrī ba un televī zija, mobilie sakari : )). Es š eit varē ju ievē rot diē tu un nemaz negribē ju kaitī gus produktus.

Pirmo reizi atpū tos 2015. gada vasarā , š ogad devos pē c jauniem iespaidiem un enerģ ijas, sirsnī gas komunikā cijas ar Bukovinas husuliem. Man Tovarnica ir kļ uvusi par spē ka vietu, atveseļ oš anā s un piepildī juma ar spilgtā m sajū tā m un sajū tā m resursu. No interesantajā m vietā m ir vē rts apmeklē t Nimč ič as pā reju, pē c tam aiziet lī dz Protyaty kamī nam, atveldzē ties pie Smugar ū denskritumiem, doties uz Viž ņ icu vai Putilu uz visu dienu (apmē ram 30 km), lai izbaudī tu Austroungā rijas pilsē tu atmosfē ru. divdesmitā gadsimta sā kuma (tagad tie ir reģ ionā lie centri)


Ī paš umā ir skaists dā rzs, saimnieks ī paš i lepojas ar rozē m, blakus neliels dā rziņ š , š ū poles, lapenes uzņ ē mumiem, š aš liks, saimnieks tur truš us, aitas, vistas, fazā nus un bites. Hucuļ i labprā t cienā ciemiņ us, jautri stā sta novadnieku stā stus, ja ir vē lme, š armē s un izklaidē s ar tautas mū ziku, un zā ļ u tē jas garš a tev paliks atmiņ ā uz ilgu laiku.

Interesanta, budž etam draudzī ga un emocionā la atpū ta kalnos!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Вид с усадьбы.
Домик.
Домик на 2-х.
Розы в саду.
 Дрымба.
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums