Petrovskaia Usadba 1*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
7.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Īpašums atrodas 5 minūšu brauciena attālumā no termālajiem baseiniem, no kuriem paveras skats uz vīna dārziem un Karpatu pakājē. Klusā pilsētas rajonā. Savrupmājā ir: 4 izolētas istabas ar ietilpību no 2 līdz 6 cilvēkiem ar visām ērtībām, TV, ēda. tējkanna un internets, virtuve ar visiem nepieciešamajiem piederumiem, ledusskapis un mikroviļņu krāsns, ēdamistaba, sauna ar baseinu, autostāvvieta ar jumtu. Viensēta iepriecinās ar ainavu dizainu, lielu augļu dārzu, kurā atrodas cepeškrāsns ar iesmiem, griliem un katliem, vasaras virtuvi, lapenēm un šūpolēm. Atšķirībā no viesnīcām un viesnīcām, mūsu cenas ir daudz zemākas un ir iespēja relaksējošai atpūtai slēgtā teritorijā. Minimālais viesu skaits ir 2 cilvēki. Paredzamais laiks 11:00, minimālais uzturēšanās laiks 2 naktis.Vairāk →
аватар teofilakta
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ieradā s pē c kolē ģ es ieteikuma. Mū sē jie bija ļ oti silti un ē rti. Ar savu vannas istabu un galdu. Pagalmā - bā rbekjū , kur pastā vī gi ē dā m kebabus. Mā jas virtuve un ē damistaba pā rsteidza - katras sievietes sapnis. … Tomēr ▾ Ieradā s pē c kolē ģ es ieteikuma. Mū sē jie bija ļ oti silti un ē rti. Ar savu vannas istabu un galdu. Pagalmā - bā rbekjū , kur pastā vī gi ē dā m kebabus. Mā jas virtuve un ē damistaba pā rsteidza - katras sievietes sapnis. Un man tas bija liels pozitī vs bonuss sazinā ties ar ī paš uma ī paš nieci - ļ oti interesantu un gudru sievieti. Kopumā ar atpū tu un izmitinā š anu bijā m ļ oti apmierinā ti.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Paraski ģimenes vīna pagrabs
Novērtējums 10.0
Ukraina - Karpati, Berehove
Ražošana, Restorāni, kafejnīcas

Усадьба расположена в 5-и минутах езды от термальных бассейнов с видом на виноградники и предгорья Карпат. В тихом районе города.

В особняке имеются: 4 изолированные комнаты вместимостью от 2-х до 6-ти человек со всеми удобствами, телевизором, ел. чайником и интернетом, кухня со всей необходимой посудой, холодильником и микроволновой печью, столовая, сауна с бассейном, закрытая парковка.

Усадьба порадует ландшафтным дизайном, большим фруктовым садом в котором установлен мангал с шампурами решетками и котелками, летняя кухня, беседки и качели. В отличие от гостинниц и отелей цены у нас значительно ниже и имеется возможность для спокойного отдыха на закрытой територии.

Минимальное колличество гостей — 2 человека.

Расчетное время 11:00, минимальный срок проживания 2 суток.

Pludmalē
Viesnīcā

Сауна с бассейном, закрытая парковка.

  • autostāvvieta  FREE 
Bērniem
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

Гостевые комнаты вместимостью от 3 до 4 человек каждая.

Istabās

Индивидуальный санузел, душевая кабина, телевизор, интернет.

Adrese Берегово, Виноградная, 60
Tālruņi: 0958205946
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .