Lark 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
10.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
7.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Mūsdienīgā mājīgā viesnīca Lark ir atsevišķs viesnīcas Zhavoronok komplekss un atrodas 5 kilometrus no veselības kompleksa Zhavoronok. Dizainā izmantotie interjera priekšmeti atbilst vides standartiem un mūsdienu prasībām.Vairāk →
аватар Lana_1984
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums bija korporatī vā tū re pa Aizkarpatu. Uzturē jā s Lark viesnī cā . Š ajā ē kā kā dreiz atradā s Villa Bast, tač u tā tika izpirkta un atjaunota. Jaunā viesnī ca Lark ir atvē rta kopš š ī gada oktobra vidus. … Tomēr ▾ Mums bija korporatī vā tū re pa Aizkarpatu. Uzturē jā s Lark viesnī cā . Š ajā ē kā kā dreiz atradā s Villa Bast, tač u tā tika izpirkta un atjaunota. Jaunā viesnī ca Lark ir atvē rta kopš š ī gada oktobra vidus.
Tieš ā m vienkā rš i lieliska 3 zvaigž ņ u viesnī ca. Man ļ oti patika materiā lu, personā la un apkalpoš anas kvalitā te. Var redzē t, ka viņ i cenš as. Restorā ns ir vienkā rš i gudrs un skaidrs. Mums bija lieliska korporatī vā ballī te. Var pasū tī t spa, jaunu hammam un peldbaseinu. Netā lu atrodas pā rtikas preč u veikals. Ī sā k sakot, viss ir kā rtī bā . Paldies.
 Вхід Тераса Номер Номер


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Современный уютный отель Lark является отдельный комплексом отеля «Жаворонок» и находится в 5 километрах от оздоровительного комплекса «Жаворонок». Предметы интерьера, использованные в дизайне, отвечают экологическим нормам и современным требованиям.

Atrašanās vieta 5 км от оздоровительного комплекса «Жаворонок». 3 км от КПП «Лужанка».
Viesnīcā
  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports
Telpu apraksts

Номера Стандарт двухместный, Стандарт двухместный улучшенный, Стандарт трёхместный, Полулюкс.

Istabās

Кабельное телевидение, бесплатный Wi-Fi, шкаф, сейф, кровати.

Adrese вулиця Шевченка, 125, Берегове, Закарпатська область, 90201
Tālruņi: 068 580 5786
Tīmekļa vietne: Lark
FAQ