Ivancso Birtok 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 5.310
№5 viesnīcas reitingā Berehove
6.8 Numurs
5.3 apkalpošana
6.8 Tīrība
6.5 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Veselības uzlabošanas un atpūtas komplekss "Ivancso Birtok" ar karstajiem termālajiem avotiem atrodas 1,5 km attālumā no Aizkarpatu ciema Koson. Mukačevo atrodas 27 km attālumā no naktsmītnes Iváncsó Birtok, savukārt Užhoroda atrodas 43 km attālumā. Tā tika uzcelta 2005. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ikvienam, kurš vēlas uzlabot savu veselību vai vienkārši atpūsties kopā ar ģimeni.Vairāk →
аватар serper2003
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Veicot rezervā ciju caur viesnī cas mā jaslapu, viena cena, 5% lē tā k no tarifa - bā zes, ja rezervē jat pa telefonu, maksa pē c bā zes tarifa ir lielā ka, tieš i viņ am tiek iekasē ta atlaide d. r. , lī dz 8. martam, Valentī ndiena! Vienī gajā ē dnī cā cilvē ki (90%) sē ž halā tos un č ī bā s uz basā m kā jā m, strā dā tikai pie izejas sverot trauku un uzliekot atslē gu piekariņ u, š ā da procedū ra atpū tas laikā nepiecieš ama ikreiz pieejot, uz jautā jumu kā pē c , saka - iekš ē jai atskaitei ! Izbraucot var sagaidī t pā rsteigums, par samaksu, jo dzē rieni nav ledusskapī , ū dens, sulas. … Tomēr ▾ Veicot rezervā ciju caur viesnī cas mā jaslapu, viena cena, 5% lē tā k no tarifa - bā zes, ja rezervē jat pa telefonu, maksa pē c bā zes tarifa ir lielā ka, tieš i viņ am tiek iekasē ta atlaide d. r. , lī dz 8. martam, Valentī ndiena! Vienī gajā ē dnī cā cilvē ki (90%) sē ž halā tos un č ī bā s uz basā m kā jā m, strā dā tikai pie izejas sverot trauku un uzliekot atslē gu piekariņ u, š ā da procedū ra atpū tas laikā nepiecieš ama ikreiz pieejot, uz jautā jumu kā pē c , saka - iekš ē jai atskaitei ! Izbraucot var sagaidī t pā rsteigums, par samaksu, jo dzē rieni nav ledusskapī , ū dens, sulas. . . apmaksā tie tiks pilnī bā izņ emti no avansa. Vē lā s izrakstī š anā s pakalpojums tiek apmaksā ts, tikai viņ i naudu izņ ems nevis tad, kad paprasī siet, ierodoties, piemē ram, numura apmaksas brī dī , bet izbraucot, par to nepaziņ ojot, tas ir, jū s domā jat viņ i no jums iekasē ja maksu par vē lo izrakstī š anos, bet nē , viņ i beigā s atkā psies un nodos dež ū rē još ajam apsargam), jo reģ istratū ra ir atvē rta lī dz 1900! Pamatojoties uz iepriekš sniegto aprakstu, dzī ves dā rdzī ba faktiski bū s augstā ka nekā gaidī ts. Naudu par vē lo izrakstī š anos paņ em dež urants, kurš neko nevar paskaidrot. . . Esiet uzmanī gi!
аватар hp_2011
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ajā viesnī cā dzī vojā m pirmo reizi. Ar atpū tu bija apmierinā ti, lī dz izlikš anas brī dim palika tikai patī kami iespaidi. Tieš i tad mē s redzē jā m ī stu apkalpoš anu un attieksmi pret viesiem. 12:00 atnā cā m uz izlikš anas reģ istratū ru, nodevā m rokassprā dzes un darbinieki pateica, ka mazliet jā pagaida, kamē r istabene pieņ ems mū su istabu. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā dzī vojā m pirmo reizi. Ar atpū tu bija apmierinā ti, lī dz izlikš anas brī dim palika tikai patī kami iespaidi. Tieš i tad mē s redzē jā m ī stu apkalpoš anu un attieksmi pret viesiem.
12:00 atnā cā m uz izlikš anas reģ istratū ru, nodevā m rokassprā dzes un darbinieki pateica, ka mazliet jā pagaida, kamē r istabene pieņ ems mū su istabu. Mē s gaidī jā m kā das 30 minū tes. , pē c kā mums teica, ka istabā trū kst pludmales dvieļ a, un tā vietā , š ķ iet, esam atstā juš i savu. Tas ir neskatoties uz to, ka neņ ē mā m lī dzi savu dvieli un pirms izlikš anas pā rbaudī jā m visu viesnī cas preč u pieejamī bu. Kad paziņ oju, ka tā ir kļ ū da, reģ istratū rā man atbildē ja: "Kundzī t, no kurienes kā dam citam dvielis, mē s jums to nemetā m" un prasī ja samaksā t sodu 500 UAH. Mē s vienkā rš i tikā m nelietī gi maldinā ti, izmantojot to, ka vairs nevarē jā m nokļ ū t istabā un bū t klā t viņ a č ekas kalpones laikā.
Lī dzī gas pretenzijas tika izteiktas ne tikai mums, bet arī citiem viesnī cas viesiem. Ir tikai viens secinā jums, ka š ī ir labi izveidota personā la papildu ienā kumu shē ma.
Tā pē c iesaku izlikš anas laikā noteikti uzstā t uz telpas nodoš anu savā klā tbū tnē , lai netiktu maldinā ts!
аватар Sinevirka
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viss ir lieliski, bet tie skapī š i, kas dienā nopelna daudz naudas. . . piedodiet, "PPC, biedri. " 40UAH!!!!!!!!!!!!! ! ! Par ko? ? ? Tas mani uzreiz nokaitinā ja. Citā di viss ir skaisti, lieliski, bet neviens nemazgā jas pirms doš anā s uz baseinu. . . par š o jau rakstī jā m. … Tomēr ▾ Viss ir lieliski, bet tie skapī š i, kas dienā nopelna daudz naudas. . . piedodiet, "PPC, biedri. " 40UAH!!!!!!!!!!!!! ! ! Par ko? ? ? Tas mani uzreiz nokaitinā ja.
Citā di viss ir skaisti, lieliski, bet neviens nemazgā jas pirms doš anā s uz baseinu. . . par š o jau rakstī jā m.
Un tā pē c iespaidi ir labi) lieliska atpū ta
аватар Olena85
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labdien! Maniem tū ristiem, maigi izsakoties, nebija patī kami. Viņ i rezervē ja naktsmī tnes pie jums 2 mē neš us iepriekš . no 04.01. 2017 lī dz 10.01. 2017.2 ģ imenes istabas un 2 divvietī gas istabas. Viņ i ir jū su pastā vī gie viesi. … Tomēr ▾ Labdien! Maniem tū ristiem, maigi izsakoties, nebija patī kami. Viņ i rezervē ja naktsmī tnes pie jums 2 mē neš us iepriekš . no 04.01. 2017 lī dz 10.01. 2017.2 ģ imenes istabas un 2 divvietī gas istabas. Viņ i ir jū su pastā vī gie viesi. Tā nav pirmā reize, kad viņ i iet. Viņ i jums samaksā ja avansā par ģ imenes numuru - 5.300 UAH par 6 naktī m un 2.500 UAH par divvietī gu numuru par 6 naktī m. Ierodoties kompleksā , viņ i noskaidroja, ka numuriņ i ir daudz lē tā ki. Istabu pā rmaksa izrā dī jā s 4.100 gr. Jū su darbinieki ar viņ iem nesazinā jā s. Tū risti aizbrauca ļ oti satraukti! Viņ iem arī bija saindē š anā s viesnī cā (izsauca ā rstu un ir izziņ a)Kā sazinā ties ar Jū su vadī bu? Ceru uz sapratni un kompensā ciju tū ristiem. P. S. par tā du pā rmaksu tū ristiem pat nebija š ampū nu un ubagoja papī ru.
аватар cyrca2013
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā es varu nodot to atpū tas sajū tu - WOW! ! ! ! ! Tī rī ba, komforts, aizraujoš a infrastruktū ra. Ideā la vieta atpū tai. Varbū t ne lē ta izklaide, bet tā ir tā vē rts. … Tomēr ▾ Tā es varu nodot to atpū tas sajū tu - WOW! ! ! ! ! Tī rī ba, komforts, aizraujoš a infrastruktū ra. Ideā la vieta atpū tai. Varbū t ne lē ta izklaide, bet tā ir tā vē rts.
аватар aqx9wjp1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika, tī rī ba, komforts, termā lo baseinu komplekss, divi parastie baseini, pieklā jī gs personā ls. Lieliska relaksā cija un termā lo ū deņ u ā rstnieciskā s ī paš ī bas. Visur ungā ru nacionā lā garš a, bet trī sreiz lē tā k nekā Hevizā . … Tomēr ▾ Man ļ oti patika, tī rī ba, komforts, termā lo baseinu komplekss, divi parastie baseini, pieklā jī gs personā ls. Lieliska relaksā cija un termā lo ū deņ u ā rstnieciskā s ī paš ī bas. Visur ungā ru nacionā lā garš a, bet trī sreiz lē tā k nekā Hevizā . Apkā rtnē ir pieejamas daudzas senas apskates vietas. Ieteikt.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums kosinotermal
‹ Viesnīca Ivancso Birtok 3*
Atrakcijas
Paraski ģimenes vīna pagrabs
Novērtējums 10.0
Ukraina - Karpati, Berehove
Ražošana, Restorāni, kafejnīcas

Оздоровительно-рекреационный комплекс «Ivаncsо Birtok» с горячими термальными источниками находится в 1,5 км от закарпатского села Косонь. Мукачево находится в 27 км от отеля Iváncsó Birtok, а Ужгород — в 43 км. Был построен в 2005. Отель прекрасно подойдет всем, кто желает оздоровиться или просто отдохнуть с семьей.

Atrašanās vieta Железнодорожный вокзал Ужгорода находится на расстоянии 61 км от отельного комплекса, а аэропорт – в 69,7 км от гостиницы.
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн работает летом.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Внутри комплекса расположена чайная комната, раздевалка, душевая, соляная пещера, травяная сауна, римская баня, хамам, венгерская сауна, ледяная пещера. Рекомендуют термальные источники тем, кто имеет проблемы с сердечно-сосудистой системой, центральной и периферийной нервной системой, чувствует боль в хребте, костях, при заболеваниях кожи. Воду можно принимать и внутрь при заболеваниях желудочно-кишечного тракта, болезнях печени, желчевыводящих путей, нарушении обмена веществ.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
Telpu apraksts

Отель предлагает своим гостям 31 номер..

Istabās

Кондиционер, телевизор, мини-бар, отопление, ванная комната, телефон, бесплатный Wi-Fi, шкаф. В некоторых номерах есть гладильные принадлежности.

Adrese Украина, Закарпатская обл. Береговский р-н, с. Косонь, Урочище 1
Tālruņi: +38 (067) 907-55-00
Tīmekļa vietne: Ivancso Birtok
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть аквапарк или горки.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.