Jautājums o Jalta

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
569 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Vai par Jaltu 2018. gadā vispār ir kāda interese?
KrimaJalta
Vai par Jaltu 2018. gadā vispār ir kāda interese?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
16 abonenti  • prasīja 2018-06-046 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  33
аватар lazy_person
Kāpēc ne? Ir interese... ir maz iespēju.
аватар Elenka08
Man tas ir jau 10 gadus
аватар lazy_person
Un es labprāt jūlijā aizbrauktu uz sanatoriju, kas ir bildē (skat. augstāk). "Sea Surf" (no Diulberas kompleksa). Jautājums ir tikai par līdzekļiem, un patiešām, ... kā tur tagad nokļūt?
Esmu bijis ne reizi vien, un varētu aizbraukt arī uz kaimiņu ("Ai Petri"). Es mīlu Miskhoru!
аватар AlexWizard
Tas nepastāv pēc 2014. gada. Sanatorijās nekas nav mainījies, bet kalpi ir naski un ienīst krievus. Tātad pagaidām izbaudu Kipru, Krētu, Turciju utt.
аватар Vika284
Nedaudz dārga, piemēram, salīdzinājumam viesnīca "Resort and Spa Livadiysky", kur ēdināšanas koncepcija maksā 2141 USD par nedēļu jūlijā par 2 bez gaisa, bez apdrošināšanas un bez pārsēšanās.
Alva Donna Exclusive Hotel & SPA 5* uz nedēļu jūlijā 2 personām ar gaisu 2193$
Orange County Resort Kemerā uz nedēļu jūlijā par 2 ar gaisu 2217$
Sentido Orka Lotus pludmale Ičmelerā jūlijā par 2 personām ar gaisu 1990 USD
Hilton Bodrum Turkbuku Resort & SPA Bodrumā jūlijā 2 personām ar aviobiļeti 2400 USD
Korumar Ephesus Beach & Spa Kušadasi 1800 USD
аватар Elenka08
Vika, tajā pašā laikā, kur tu teici, tu būsi uzjautrināts, izklaidēts un smaidīts, un #Krima# redneck hamlo uz katra soļa, mēģinot pārdot saldējumu par eksotiska augļa cenu
аватар Elenka08
аватар AlexWizard
Jeļenka, viņš nav mans, viņš ir Putina... Un kalpi sanatorijās (Dņepr, Parus, Diulber un daudzi citi) ir TAVI. Turklāt īpašnieki ir TAVĒJIE.
Sanatorijā Ai-Petri, lai nokļūtu ēdamistabā, jāuzkāpj 9 stāvos. Un, lai tiktu līdz jūrai, jānokāpj pa 245 pakāpieniem.
Sanatorijā Parus kaukāziešu viesmīļu alga sastāv no 10%, kas tiek piespiedu kārtā iekļauti rēķinā ...
Turpināt?
аватар Elenka08
аватар klichko
Žurkas ir garšvielu tauta, kuras vienmēr pārsteidz mežonīgais kontrasts ar ukraiņiem. Hohlovs ir prom, viņi ienīst kāroto putinpridi.
Satraukti krievi masveidā iemeta tos jaunā paštveršanā, uzspļāva un ar sardzes saucienu metās atpakaļ pie turka. Piespiedu-militāri-arodbiedrības nehuzārē, mājokļu nodošana ir raksts, kameras zem katra krūma, bumba tiek sista, sankcijas nesnauž. Vai būs vēl ... bet Kamazs ir ieskrējis dārgā tiltā))
аватар Igor_m
Jalta un Feodosija ir vissliktākās atpūtas vietas Krimā. Dienvidu krastā ir (līdz 2014. gadam) piecas vai sešas pludmales, kurās es vēl varētu peldēties.
Manam draugam starp Jaltu un Masandru bija liela un skaista māja - tā bija "nacionalizēta", tāpēc vēl nebraucam, bet atbrauksim.
аватар AlexWizard
Jeļenka, visu būvniecību Krimā sagrāva Reģionu partija, un tā arī palika. Jau atkal viņi ceļ augstceltnes 30 metrus no jūras, kā celtnieki sēdēja augšā, un viņi sēž.
Nē īsti... ko, līdz 14 gadu vecumam es 7 reizes katru gadu biju dienvidu krastā, ar to pietiek.
аватар AlexWizard
Igor, vai tavs draugs Makarevičs ir nejauši? ))
аватар Elenka08
Alekss, pārsteigts.... Negaidīta pozīcija
аватар AlexWizard
Elenka, es priecājos, ka pārsteidzu tevi. Mēs visi esam dažādi. Un Ceļš man nepatīk... Bet par būvniecību jau runā mūsu TV un raksta avīzēs. Poklonska aizbēga laikā, un Aksjonovs, šķiet, aizlidos.
аватар travelsita
Alex_Yalta, vai vēlaties šādā veidā izraisīt interesi? Vai tilts palīdzēja?
аватар Elenka08
Alekss, slava. Jūs esat tik ļoti pieradis pie kliegt, zināt, kā, ka daļēji jūs to nepamanāt, un daļēji jūs vienkārši nedomājat par šiem cilvēkiem. Man personīgi atpūta tur nekad nav bijusi pievilcīga, tagad vēl jo vairāk.
аватар klichko
Cieņa Aleksam par domu prātīgumu
Elenka par "nepievilcīgu atpūtu"
Kad koki bija lieli, visa Krima bija ļoti patīkama. Tad garas grābekļa dejas un uztveres zonas sašaurināšanās uz Jauno pasauli un Partenītu. Vēl nesen Jalta palika ar maija reidiem pie draudzenēm (kuras ieradās lielā skaitā), bet šeit nav runa par jūru. Un 13. gadā viņi nolēma braukt ar trim automašīnām nedaudz ilgāk, lai nostaļģija. Viņi mocījās vairākas dienas, mūžīgi mūžos dziedāja āmen un aizbēga. Un gadu vēlāk viņi vienoti priecājās, ka šis negods iepeldēja viņu dzimtajā ostā
аватар Igor_m
AlexWizard, es uzskatu Makareviču par Skolotāju un Personu, un jūs uzminējāt, es viņu pazīstu personīgi četrdesmit gadus. Bet māja nav viņa.
аватар Elenka08
Kļičko, mans pēdējais maija skrējiens bija vairāk nekā 10 gadus Jaltā. Viņi atstāja naudu 5 dienās, kā Turcijas greznībā tas būtu bijis par 10. Pēc tam viņa teica sev: sadedziniet to ar garomu, un kopš tā laika ne reizi, un bez nostalģijas. Nav drfiga = Krima
аватар Alex714
Politikā es īpaši neiedziļinos, jo saprotu, ka valsts vadītāji brēc nevis mūsu, bet savējo interesēs, un viņiem nerūp tauta, izņemot nodokļus, cenas un tarifus.
Agrāk man patika atpūsties dienvidu krastā, Alušta ir mana mīļākā pilsēta.Bet tagad ar savām mežonīgajām cenām par "šķūni", plus "kvests" tiek līdz krastam, ja agrāk ielec vilcienā un tad ratiņos, tagad...
Tātad, pievienojos tiem, kas ir atrakstījušies augstāk, labāk un lētāk lidot uz Turciju, IMHO Kemeras apkārtne ir līdzīga Dienvidu krastam.
аватар lazy_person
Krima ir Krima. Viņš nav ne sliktāks, ne labāks. Viņš ir tāds, kāds viņš ir, un viņam nav vajadzīgi mūsu žults vērtējumi. Cena par organizētu atpūtu Krimā (sanatorija, viesnīca...) vienmēr ir bijusi augstāka nekā Turcijā. Sanatorijas istaba, piemēram, ... "Dulberā" vienmēr bija no $ 120..150 (SINGL), "Draudzības" no $ 50..70, "Burā" no $ 70 dienā. Un tam jāpieskaita pārskaitījuma izmaksas, kabatas izdevumi ...
Ņemot vērā pašreizējo sarežģīto situāciju ar Krimu, tagad ir grūti īstenot šādu atvaļinājumu, kā tas ir darīts daudzkārt. Lidmašīna jau ilgu laiku nav lidojusi, dzelzceļš nekursē, un izkļūt cauri kontrolpunktiem un "patriotiem" kamuflāžā vairs nav vecums ...
Krima daudziem tagad ir nogriezta daļa.
аватар Alex_Yalta
travelsita - nē, tikai ziņkārīgs)) starp citu, 99% ukraiņu vadītāji palika, viņi zog 10 reizes vairāk nekā Ukrainā, tāpēc joprojām ir kāds vainīgs))
аватар Alex_Yalta
Man ir pazīstams viesnīcnieks Jaltā, īrēju istabas 2016. gadā par 1000-1500 rubļiem dienā. uz 4, tautai tas bija normāli, 2017. gadā pacēla līdz 1500-2500 cilvēkiem, bet mazāk, šogad pacēla 2500-3500 (nezinu ar kādu izbīli) reti zvani no budžeta organizācijām, konkursi tur utt. uz, rezultāts ir - - par 2 gadiem pacēla izmaksas 2,5 reizes (nekādā veidā neattīstot infrastruktūru, viņi kaut kur balināja un krāsoja ...)
Es domāju, ka es pats esmu šokēts par šo visu, plus produkcija nāk no valsts saimniecībām par cenām 5-7 reizes zemāka nekā to pārdod tālāk tīklos un tirgos ... piemēram, tagad ķirši ir vairumtirdzniecībā no sovhoza 10 r par kg, Jaltas ķiršu tirgum no 130 rubļiem. mazs, 200 r. liels!!! Intervija ar sovhoza direktoru https://youtu.be/kPXUsUC-3z8
аватар ollennka
Alex_Yalta, vai esat bijis citās Krievijas pilsētās? Es jūs tagad iepriecināšu, man ir ķirši Vladimirā maijā - jūnija sākumā par 190 rubļiem un vairāk, tāpēc jums tur joprojām ir normālas cenas. Vairumtirdzniecība 10 rubļi par kg - tas, atvainojiet, ir fantastiski.
аватар Oleksii64
Tika izvirzīta interesanta tēma. Bet kāpēc ņemt sanatoriju cenas? Tie vienmēr ir bijuši dārgi. (ja vien, protams, arodbiedrības komiteja nepalīdzēja :) Ātri izskrēju pa internetu - 2-istab. Miskhorā (jūlijs - augusts) 2000 rub. Tas ir 800-900 gr. 2 ģimenes pa 3 cilvēkiem. Šara. Cik maksā ēdiens dienā, ja gatavojat pats?

Salīdzinājumam - Kirillovka, reklamēta Primorskaya Galatea (atkritumi!) ar pārtiku FB, junior suite, suite - 1000-1300 gr. (tas pats 2000 - 2500 r) vienai personai! Parastie atpūtas centri - 500-700 gr.
аватар AlexWizard
Oleksi, tas arī viss - kā skaitīt. :)
Mans pēdējais atvaļinājums Parusā bija 2013. gadā. Istaba bija vislabākā sanatorijā (divistabu suite 4 stāvā), braucu ar divām draudzenēm, apmēram 3000 UAH dienā. Uz 2 nedēļām - 35000 UAH. Visi bija apmierināti.
Visi mani braucieni uz Krimu apzinātā vecumā bija: Dienvidu krasts - Ai-Petri - Miskhor - Bura - Bura - Bura. Par pirmajiem diviem neko labu nevaru teikt, arī Miskhor neattaisnoja uz sevi liktās cerības (svītas koncentrētas 2. stāvā, zem logiem visu laiku kliedz rotaļu laukums!) ... Sailā ēdiens ir sūdīgs. - kā, patiešām, visās, iespējams, "sanatorijās" (es esmu citās vietās, es zinu, par ko es runāju) ...
аватар Alex_Yalta
Rīt Krievijas diena!!!
аватар lazy_person
Oleksii64
par ko tu raksti ("divas ģimenes ... gatavo pats"), visas šīs nianses ir sen pagājis dzīves posms. Visa šī skraidīšana un taupīšana ir labi 30..40 gados.
AlexWizard
parastā, sanatorija, ēdiens Parusā (pirmais, otrais, kompots). Izvēlīgākajiem ir īpašs galds, par maksu. Bet "Burā" ir pludmale, kas nav nekur. Jūs varat peldēties uz Buru klints, jūs varat doties uz pludmali Pērlē un tajā pašā laikā apbrīnot skatu uz "Bezdelīgas ligzdu" ... Es mīlu "Buru". Starp citu, "Ai Petri" (esmu bijis 4 reizes, agrāk communards) ir arī laba pludmale, jūra ir tīra. Es bieži atceros Krimu.
аватар AlexWizard
Slinks_cilvēks
"Pludmale, kas nekur nav atrodama" - tas ir skaidrs! Tukšas vietas nekad nav, jo krievi 6os no rīta liek oļus uz vietām ēnā, tad skrien un liek oļus vietās, kur ir pussaule, tad ar dvieļiem palaga lielumā dodas lejā uz pludmali...
Un pulksten 17 sauli jau aizsedz klints...
Maltītes ... Pilna ar marinādēm bufetē. Vispār, kas ir īsta bufete, uzzināju tikai Kiprā - 40 uzkodas (!!). Viena laba lieta Sail ir tā, ka uz pludmali ir lifts. Ai-Petri ir 245 pakāpieni;
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Jalta
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl