Uchitel 2*– Atsauksmes

KrimaJalta
2
Novērtējums 8.510
7.5 Numurs
7.0 apkalpošana
8.5 Tīrība
9.0 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Bāze atrodas Krimas kalnu galvenās grēdas pakājē, savā nelielā parka teritorijā.Vairāk →
аватар elikbondar
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ties 5 dienas no 31. augusta lī dz 5. septembrim! Negribē jā s braukt prom! Jauks pansionā ts. Pieņ emamas cenas. Draudzī gs personā ls. Liels paldies deputā tam direktoram Sergejam Nikolajevič am par sirsnī go uzņ emš anu un vē lmi padarī t katra atpū tnieka uzturē š anos ē rtu un priecī gu. … Tomēr ▾ Atpū ties 5 dienas no 31. augusta lī dz 5. septembrim! Negribē jā s braukt prom! Jauks pansionā ts. Pieņ emamas cenas. Draudzī gs personā ls. Liels paldies deputā tam direktoram Sergejam Nikolajevič am par sirsnī go uzņ emš anu un vē lmi padarī t katra atpū tnieka uzturē š anos ē rtu un priecī gu. Tiklī dz atvaļ inā jums - uzreiz jums!
аватар lubov06711
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Paldies par sirsnī go uzņ emš anu, vē los vismaz pā ris kopī gus pasā kumus, lai iepazī tos un sazinā tos ar atpū tniekiem jū su atpū tas laikā jū su Uč itelas atpū tas centrā , citā di viņ i izbrauca grupā s, divi vai trī s cilvē ki. … Tomēr ▾ Paldies par sirsnī go uzņ emš anu, vē los vismaz pā ris kopī gus pasā kumus, lai iepazī tos un sazinā tos ar atpū tniekiem jū su atpū tas laikā jū su Uč itelas atpū tas centrā , citā di viņ i izbrauca grupā s, divi vai trī s cilvē ki. Bet kopumā man patika atpū ta jū su centrā : braucieni uz jū ru, garš ī gi ē dieni, silta apkalpoš ana). Paldies!
Ar cieņ u, Valentī na Aleksandrovna.
аватар IaroslaviSHna
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
8. martā devā mies uz Jaltu. Bet viņ i mainī ja sanatoriju "Kijeva". Draugi Jauno gadu sagaidī ja pansionā tā "Uchitel". Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Un bildes sanā ca skaistas : ) Pansija atrodas Krimas kalnu galvenā s grē das pakā jē . … Tomēr ▾ 8. martā devā mies uz Jaltu. Bet viņ i mainī ja sanatoriju "Kijeva". Draugi Jauno gadu sagaidī ja pansionā tā "Uchitel". Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Un bildes sanā ca skaistas : )
Pansija atrodas Krimas kalnu galvenā s grē das pakā jē . Gaiss ir svaigs ar ciprese smarž u. Vasarā tiek sajaukts kalnu garš augu aromā ts. Teritorija nav liela, kopta, ar ziediem, strū klakā m, figū riņ ā m. Ir vieta galda tenisam un grilē š anai. Seminā riem un konferencē m - konferenč u telpa. Mē s apmetā mies junior suite numurā ar privā tā m labierī cī bā m, televizoru un ledusskapi. Mē beles ir salī dzinoš i jaunas. Gultas ar ortopē disku matraci. Ir standarti ar ē rtī bā m uz grī das, apartamentiem. Ē dieni – brokastis un vakariņ as – ar daudzveidī gu ē dienkarti.
No Jaltas autoostas tur var nokļ ū t ar 8. marš ruta autobusu vai 7. mikroautobusu lī dz Vasiļ jevkas mikrorajona pieturai. Vasarā uz pludmali tiek atvests autobuss. Transports iet labi. Jū s varat arī nokļ ū t pulksten 2:00. Personā ls ir draudzī gs. Ā ra entuziastiem, ī paš i no septembra lī dz jū nijam – ideā li.
Комната Фонтанчик Лавочки и фонтан Площадка для тенниса Милая статуэтка Корпус с номерами полулюкс Санузел Обеденный зал столовой


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Pasaku klade un zoodārzs Skazka
Novērtējums 9.9
Krima, Jalta
Daba, Izklaide
Masandras pils
Novērtējums 8.8
Krima, Jalta
Arhitektūra, Stats
Ūdens atrakciju parks Atlantis
Novērtējums 10.0
Krima, Jalta
Atpūta, Izklaide

База находится в предгорье главной гряды Крымских гор, в собственной небольшой парковой зоне.

Pludmales apraksts арендованый галечный пляж, 50 м. От базы ходит автобус раз в день. Имеется теневая зона, топчаны, шезлонги.
Viesnīcā

экскурсионное бюро, ТВ, стиральные машины, сауна, дискотека, конференц-зал, столовая, два бара, солярий,

Telpu apraksts

Типы номеров: 2-местные без удобств, 2-х местные с удобствами, 3-х местные с удобствами.

Adrese Республика Крым, г. Ялта, п. Васильевка, ул. Ульянова, 4
Tālruņi: (0654) 34-70-55
FAQ