Nizhniaia Oreanda 2*– Atsauksmes

KrimaJalta
8
Novērtējums 3.810
№36 viesnīcas reitingā Jalta
1.5 Numurs
1.5 apkalpošana
2.5 Tīrība
3.0 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Atrodas ciematā. Gaspra 4 km uz rietumiem no Jaltas, jūras krastā, 100 gadus vecā parkā zem Krestovaya kalna, bijušā Nikolaja II muižas. Auksts un karsts ūdens pastāvīgi. Kino-video zāle. Sirds un asinsvadu sistēmas, elpošanas orgānu, muskuļu un skeleta sistēmas ārstēšana, augsta līmeņa aprīkojums ar medicīnisko aprīkojumu. Klimata paviljons jūras krastā.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sanatorija ir ļ oti veca un novā rtā atstā ta, ē dinā š ana kaut cik sakā rtota. Viņ i nevē las gatavot garš ī gā k un labā k, jū s nogurst no ē dienu vienmuļ ī bas un to pagatavoš anas kvalitā tes! Visas istabas ir nobruž ā tas, visas mē beles ir vecas un č ī kstoš as. … Tomēr ▾ Sanatorija ir ļ oti veca un novā rtā atstā ta, ē dinā š ana kaut cik sakā rtota. Viņ i nevē las gatavot garš ī gā k un labā k, jū s nogurst no ē dienu vienmuļ ī bas un to pagatavoš anas kvalitā tes! Visas istabas ir nobruž ā tas, visas mē beles ir vecas un č ī kstoš as. Internets tikai vestibilā , nevis istabā s. Televī zijas apraides kvalitā te telpā s ir slikta. Nav pieejams neviens pludmales aprī kojums, izņ emot sauļ oš anā s krē slus. Grants pē c vē tras neviens netī ra. Un secinā jums ir tikai viens! Ī sta saimnieka nav un to var redzē t no nekoptā parka!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар alfabank94
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Liela problē ma ir nokļ ū t kū rortā ar sabiedrisko transportu. Reģ istratū rā nav pietiekami daudz darbinieku, tā pē c vienmē r ir rinda. Reģ istrē joties nostā vē jā m 2 stundas (absurds!! ! ). Istabas - "Tarakā ni" Telpas ir vecas, smarž o pē c pelē juma un dihlofosa mē belē m, Telpas nav tī rī tas, kā arī kondicionieris nav tī rī ts jau daudzus gadus. … Tomēr ▾ Liela problē ma ir nokļ ū t kū rortā ar sabiedrisko transportu. Reģ istratū rā nav pietiekami daudz darbinieku, tā pē c vienmē r ir rinda. Reģ istrē joties nostā vē jā m 2 stundas (absurds!! ! ).
Istabas - "Tarakā ni" Telpas ir vecas, smarž o pē c pelē juma un dihlofosa mē belē m, Telpas nav tī rī tas, kā arī kondicionieris nav tī rī ts jau daudzus gadus. Pastā vī gi pā rtraukumi ū denī un gaismā .
Netī ra, nesakopta pludmale, nekad nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu.
Gultas veļ a un dvieļ i notraipī ti, ar balinā tā ja smaku (kā stacijas tualetē ).
Pretī ga apkalpoš ana restorā nā . Nav iespē jams atrast vietu brokastī m. Uz brokastī m 9os labā k nenā kt, jo. apkalpojoš ā personā la nav. Cilvē ki skraida pa zā li ar š ķ ī vjiem un nekur nevar apsē sties, Uz galdiem netī ro trauku kalni. Darbinieki netiek galā ar saviem pienā kumiem, pamatojot to ar to, ka pē c jauna direktora ieraš anā s viņ i samazinā ja algas. Daž reiz netī rie trauki ir jā tī ra paš am!
Restorā nā un bā rā biež i var redzē t, kā dzer sanatorijas administrā cija (arī pats direktors)
Nevienam neieteiktu š o vietu! ! !
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nizhnyaya OreandaNopirka kuponus 2 personā m 3. korpusā par 9 tū kstoš iem rubļ u. dienā no 20. jū lija lī dz 2. augustam 2014. Ē dinā š ana. Solī ja pabarot ē kā , bet atpū tnieku maz un 1. korpusā pabaro visus. Man nā cā s trī s reizes dienā kā pt kalnā karstumā un smacī bā . … Tomēr ▾ Nizhnyaya OreandaNopirka kuponus 2 personā m 3. korpusā par 9 tū kstoš iem rubļ u. dienā no 20. jū lija lī dz 2. augustam 2014. Ē dinā š ana. Solī ja pabarot ē kā , bet atpū tnieku maz un 1. korpusā pabaro visus. Man nā cā s trī s reizes dienā kā pt kalnā karstumā un smacī bā . Š ahtas lifts paceļ as tikai daļ ē ji un plū st visu laiku. Pē c tam, kad tas bija kaut kā izslē gts, un mē s uzkā pā m pludmalē , vienmē r pastā vē ja briesmas, ka nevarē sim rā pot uz ē damistabu. Ē diens nebija ī paš i labs, gaļ as ē dienu maz, porcijas vidē jas, un reizē m, piemē ram, kastrolis pases bildes lielumā . Pludmale. Teritorija un piekrastes zona ir milzī ga (PSKP CK saviem mī ļ ajiem neskopojā s), bet pludmale ir ļ oti vā ji aprī kota: augš ā.8 teltis, krastā vecas nojumes. Lielā kajai daļ ai pludmales nemaz nevar piekļ ū t, jo tur nav kā pņ u. Visa pludmale ir izskalota, un, kad ir vē trains, uz jū rmalu var doties tikai laivu stacijā , kur bū tī bā visi peldē jā s. Bet š ī vieta nav tī rī ta, visur ir dubļ i un netī rumi un nav sauļ oš anā s krē slu. Izmitinā š ana. Istaba diezgan liela, mē beles tieš ā m vecas, bet tie ir somu komplekti no tī ra koka un labas kvalitā tes, tā pē c kalpo jau no PSRS laikiem. Griesti ir balinā ti, tapetes jaunas. Santehnika ir parasta, krievu-č ehu-turku, bet strā dā ja. Logi nav pakeš u un negaisa laikā nemaz nav kluss. Ledusskapis bija koka, vidē ja izmē ra. Uz lodž ijas stā v vecs medicī nas kuš ets, atzveltnes krē sls un drū p ģ ipsis. Sadalī tā s sistē mas gaisa kondicionieris darbojā s labi. 28. jū lijā pazuda aukstais ū dens, kas nebija lī dz rī tam, un naktī atslē dza elektrī bu, atslē dzā s arī kondicionieris un pamodā mies ar smagu galvu. Pē c tam neizturē jā m un 29. no rī ta aizbē gā m uz citu vietu, kur droš i izdzī vojā m lī dz galam, jo ​ ​ bija nopirktas lidmaš ī nas biļ etes. Atlikuš o naudu solī ja atdot Maskavā . Administrators problē mas mē ģ inā ja skaidrot kā pā rejas periodu, tač u cenas (skat. augstā k) ir tā lu no pā rejas perioda.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ceļ oja ar ģ imeni 2012. gada augustā . Nopirkā m komercbiļ eti - cena 2300 UAH. par divvietī gu istabu. Pati istaba atradā s treš ajā ē kā pludmalē . Viss ir tieš i tā - un vecā rupjā vanna (tajā iekā pu č ī bā s, citā di pretī gi un kaut kā nicinoš i pret pē dā m, pilnī gi melns, lai gan laikam tī rs), un tecoš ie krā ni, un nespē ja regulē t ū deni. … Tomēr ▾ Ceļ oja ar ģ imeni 2012. gada augustā . Nopirkā m komercbiļ eti - cena 2300 UAH. par divvietī gu istabu. Pati istaba atradā s treš ajā ē kā pludmalē . Viss ir tieš i tā - un vecā rupjā vanna (tajā iekā pu č ī bā s, citā di pretī gi un kaut kā nicinoš i pret pē dā m, pilnī gi melns, lai gan laikam tī rs), un tecoš ie krā ni, un nespē ja regulē t ū deni. (karsts, auksts). Dvieļ i pelē ki (reiz bija balti), gultas veļ a ar caurumiem, traipa! Iedeva naudu istabenei - atnesa labā k! Tualetes papī rs Obuhovskajai (kurš to tagad izmanto? ! ) uz visu termiņ u iedeva vienu rulli. Nopirku sev parastu veikalā . Ē diens niecī gs, nož ē lojams - ne mī ksti vā rī tas olas, ne biezpiens, ne skā bs krē jums - nekā! ! ! Tā dā vienmuļ ā ē dienkartē jau ceturtajā dienā visi ē dieni atkā rtojā s un negribē jā s neko izvē lē ties. Gurķ i (kā raksta Olga) ir veci, briesmī gi, es tos nemaz neē du, sieva arī ne. Daļ ē ji zaļ i tomā ti, bez tomā tu garš as! Augusta mē nesī!! ! ! Un viņ i arī iedeva pusi mazas brē tliņ as un pusi tē jkarotes krila gaļ as))). Es gribē ju izā rstē ties - tā pē c arī mans garastā voklis bija sabojā ts, kā medū . korpuss pat negā ja - viņ i ar nepacietī bu gaidī ja soda beigas, sauca: "Atpū ta elitā rā sanatorijā!! ! ". Starp citu, elites tur jau sen nav - daž i nabaga pensionā ri "no bijuš ajiem", kā dreiz bija kā ds, tagad saņ em brī vbiļ eti no BP arodbiedrī bas (biznesa administrā cijas). Un gaiss, jū ra, teritorija tieš ā m ir labi, bet vē l jo aizvainojoš ā k, ka tas ir BP nelieš u rokā s, kuri tieš ā m apzinā ti noveda sanatoriju lī dz tā dam pagrimumam, lai sagrā btu zemi un pā rdotu. par neiedomā jamu naudu! Sanatorijas darbinieki saka, ka tas ir Litvina darbs, tā pē c padomā jiet par to, kad balsojat par kā du. Un jū s nevarat doties uz sanatoriju, kamē r tā ir tā dā stā voklī ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар mvakansy
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Kopā ar vī ru ceļ oju 2012. gada jū lijā . Diemž ē l. . . Ja agrā k š o sanatoriju varē ja uzskatī t par labā ko Krimā , tad tagad viss ir ļ oti skumji! Istabas ir nož ē lojamas, visas mē beles vecas, par santehniku ​ ​ labā k nemaz nerunā t - malas saplī suš as, krā ni tek, karsto un auksto ū deni noregulē t vispā r nav iespē jams. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru ceļ oju 2012. gada jū lijā . Diemž ē l. . . Ja agrā k š o sanatoriju varē ja uzskatī t par labā ko Krimā , tad tagad viss ir ļ oti skumji! Istabas ir nož ē lojamas, visas mē beles vecas, par santehniku ​ ​ labā k nemaz nerunā t - malas saplī suš as, krā ni tek, karsto un auksto ū deni noregulē t vispā r nav iespē jams. Kondicionieris vai nu simts gadus nav pildī ts ar freonu, vai arī ir aizaudzis ar netī rumiem - bet gaisa dzesē š anas praktiski nav. Gultas - BRIESMĪ GAS! ! ! Notraipī ts, saplē sts! Tiesa, var iedot naudu istabenei un viņ a atnesī s jaunas. Tā pat ir ar dvieļ iem. Izmazgā ta, briesmī gi pelē ka krā sa. Bet, kad jū s maksā jat, jū s saņ emat jaunā kus, zilus vai gaiš i zilus, it kā no apartamentiem. Ē diens nav ļ oti slikts, diē tisks. Bet vispā r nav zaļ umu, dā rzeņ u. Sezonas kulminā cijā - puse pilnī gi zaļ a tomā ta un puse veca, ar milzī gā m gurķ u sē klā m. Kauns! Pludmalē , sā kot no 5.00, visi sauļ oš anā s krē sli ē nas zonā ir aizņ emti, uz tiem ir dvieļ i. Izrā dā s, ka tas maksā.10 USD. dienā vienai gultai. Glā bē js paņ em naudu, tas ir tā ds bizness! Atpū tas izmaksas parastā divvietī gā numurā.3. ē kā ir 2300 UAH. par vienu dienu, t. i. , samaksā ju par 15 dienā m - UAH 3.500. Plus - liela nauda par kukuļ iem personā lam. Saka, ka atnā cis jauns direktors, viņ š vispā r nekopj sanatoriju, cilvē kiem nemaksā algas, visus atlaiž un sanatoriju gatavo pā rdoš anai. Š im nolū kam tiek iznī cinā ta visa infrastruktū ra. Var bū t. . . Un piedod! Varē tu bū t brī niš ķ ī ga vieta, kur palikt.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kopā ar vī ru ceļ oju 2012. gada jū lijā . Diemž ē l. . . Ja agrā k š o sanatoriju varē ja uzskatī t par labā ko Krimā , tad tagad viss ir ļ oti skumji! Istabas ir nož ē lojamas, visas mē beles vecas, par santehniku ​ ​ labā k nemaz nerunā t - malas saplī suš as, krā ni tek, karsto un auksto ū deni noregulē t vispā r nav iespē jams. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru ceļ oju 2012. gada jū lijā . Diemž ē l. . . Ja agrā k š o sanatoriju varē ja uzskatī t par labā ko Krimā , tad tagad viss ir ļ oti skumji! Istabas ir nož ē lojamas, visas mē beles vecas, par santehniku ​ ​ labā k nemaz nerunā t - malas saplī suš as, krā ni tek, karsto un auksto ū deni noregulē t vispā r nav iespē jams. Kondicionieris vai nu simts gadus nav pildī ts ar freonu, vai arī ir aizaudzis ar netī rumiem - bet gaisa dzesē š anas praktiski nav. Gultas - BRIESMĪ GAS! ! ! Notraipī ts, saplē sts! Tiesa, var iedot naudu istabenei un viņ a atnesī s jaunas. Tā pat ir ar dvieļ iem. Izmazgā ta, briesmī gi pelē ka krā sa. Bet, kad jū s maksā jat, jū s saņ emat jaunā kus, zilus vai gaiš i zilus, it kā no apartamentiem. Ē diens nav ļ oti slikts, diē tisks. Bet vispā r nav zaļ umu, dā rzeņ u. Sezonas kulminā cijā - puse pilnī gi zaļ a tomā ta un puse veca, ar milzī gā m gurķ u sē klā m. Kauns! Pludmalē , sā kot no 5.00, visi sauļ oš anā s krē sli ē nas zonā ir aizņ emti, uz tiem ir dvieļ i. Izrā dā s, ka tas maksā.10 USD. dienā vienai gultai. Glā bē js paņ em naudu, tas ir tā ds bizness! Atpū tas izmaksas parastā divvietī gā numurā.3. ē kā ir 2300 UAH. par vienu dienu, t. i. , samaksā ju par 15 dienā m - UAH 3.500. Plus - liela nauda par kukuļ iem personā lam. Saka, ka atnā cis jauns direktors, viņ š vispā r nekopj sanatoriju, cilvē kiem nemaksā algas, visus atlaiž un sanatoriju gatavo pā rdoš anai. Š im nolū kam tiek iznī cinā ta visa infrastruktū ra. Var bū t. . . Un piedod! Varē tu bū t brī niš ķ ī ga vieta, kur palikt.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар kativa
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
TIKKO ATGRIEZĀ S NO SANATORIJAS. PARADĪ ZES VIETA - BEZ PĀ RSSLĒ GUMIEM. MĒ S BIJĀ M LIELISKS UZŅ Ē MUMS, DAĻ A CILVĒ KU DZĪ VOJA KODZĒ.4, DAĻ A - KLIMATA PAVILJONĀ . MAN PATĪ K VISS: KRĀ Š Ī GA TERITORIJA, VISUR TĪ RA, RESTORĀ NĀ VAR PAĒ ST PĒ C JEBKURAS GARŠ ES VAI NEDZEDZ LĒ TĀ K Ē DAMISTABĀ , BET ARĪ GARDI. … Tomēr ▾ TIKKO ATGRIEZĀ S NO SANATORIJAS. PARADĪ ZES VIETA - BEZ PĀ RSSLĒ GUMIEM. MĒ S BIJĀ M LIELISKS UZŅ Ē MUMS, DAĻ A CILVĒ KU DZĪ VOJA KODZĒ.4, DAĻ A - KLIMATA PAVILJONĀ . MAN PATĪ K VISS: KRĀ Š Ī GA TERITORIJA, VISUR TĪ RA, RESTORĀ NĀ VAR PAĒ ST PĒ C JEBKURAS GARŠ ES VAI NEDZEDZ LĒ TĀ K Ē DAMISTABĀ , BET ARĪ GARDI. NAV SKAĻ AS MŪ ZIKAS VAI TROKŠ Ņ AS IZKLAIDE, BET MĒ S TO GRIBĒ JĀ M. JA VĒ LIES, VAR SPORTĒ T: IR LAUKUMI, GALDA TENISS. Pludmalē BĒ RNIEM IR PIEpū š amais batuts. VISS PERSONĀ LS IR Ļ OTI PATĪ KAMS: UN Ā RSTI, UN ISTANNE, UN VIESMĪ LIS.
VIENĪ GAIS, KURŠ ATSTĀ S NEGATĪ VU IESPAIDU, IR 1. Ē KA UZŅ EMŠ ANAS PERSONĀ LS, NU NEKĀ DĀ KĀ RTĪ GI NEGRIBĒ JĀ S PILNĪ T PIENĀ KUMU, VISUS JAUTĀ JUMUS IZSLĒ GĀ AR STRĪ DĪ GU SKATĀ JUMU, POINT. UN JA JUMS IZDEVĀ S SASNIEGT VIŅ U IZLASI, TAS BIJA DAUDZ DARBA VĒ RTS. BET MĒ S REŽ Ā M PIE VIŅ U PAKALPOJUMIEM ATKLĀ JĀ MIES UN PĒ C DAŽ Ā M DIENĀ M, UN MĒ S SĀ KĀ M VISU LABI SAPRAST. PALĪ DZĒ JAS TUR 2 NEDĒ Ļ AS UN NEGRIBĒ JĀ S AIZMĀ CĪ TIES VISPĀ R, MUMS TAS Ļ OTI PATĪ K. UN MŪ SU UZŅ Ē MUMĀ BIJA Ļ OTI PRASĪ GI BIEDRĪ GI. . TĀ PĒ C IESAKU Š O VIETA AR PILNU ATBILDĪ BU. JA IR KĀ DI JAUTĀ JUMI, JAUTĀ JIET, ATBILDĒ Š U.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
NETICI!!! ! PILNĪ GA KRĀ PŠ ANA. ATPŪ TAS 20 DIENAS PAR 62 tū kst. UAH. DIREKTORS HAMLO, PASTĀ VĪ GI DZER BĀ RĀ . PĀ RTIKAS INDE. SUITE IZVĒ RTĒ JĀ S LAPAS IR izplē stas. NETICIET Š IEM "SKAISTIEM" APSKATIEM. … Tomēr ▾ NETICI!!! ! PILNĪ GA KRĀ PŠ ANA. ATPŪ TAS 20 DIENAS PAR 62 tū kst. UAH. DIREKTORS HAMLO, PASTĀ VĪ GI DZER BĀ RĀ . PĀ RTIKAS INDE. SUITE IZVĒ RTĒ JĀ S LAPAS IR izplē stas. NETICIET Š IEM "SKAISTIEM" APSKATIEM.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Pasaku klade un zoodārzs Skazka
Novērtējums 9.9
Krima, Jalta
Daba, Izklaide
Masandras pils
Novērtējums 8.8
Krima, Jalta
Arhitektūra, Stats
Ūdens atrakciju parks Atlantis
Novērtējums 10.0
Krima, Jalta
Atpūta, Izklaide

Расположен в пос. Гаспра 4 км западнее Ялты, на берегу моря, в 100 летнем парке под горой Крестовой, бывшее имение Николая II. Холодная и горячая вода постоянно. Кино-видео зал. Лечение сердечно-сосудистой системы, органов дыхания, опорно-двигательного аппарата, высокий уровень оснащения медицинской техникой. Климатопавильон на берегу моря.

Viesnīcā

  • бассейн

  • библиотека

  • бюро организации экскурсий

  • конференц - зал

  • магазин (продукты)

  • прокат водного снаряжения

  • собственный пляж

  • услуги врача

    А также

  • бильярд

  • Telpu apraksts

    Размещение в 2- и 3-х комнатных люксах, а также 1- и 2-х.

    Istabās

  • ванная комната

  • телевизор

  • телефон

  • холодильник

  • Adrese 98600, Украина Крым, г. Ялта, п/о Ореанда п. Отрадное, ул. Днепровская, д. 5
    Tālruņi: (0654) 32-22-12, 31-24-65, 31-25-95, 31-25-48
    FAQ