Mrija kauns -- administratore MARINA VOĻŽENSKA

Rakstīts: 5 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 3 — 4 septembris 2018
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 6.0
Viesnī ca apgalvo, ka ir viena no labā kajā m Eiropā un Krimā , tač u to ir ļ oti grū ti nosaukt par labā ko. Sā ksim ar to, ka viesnī cas seja ir tieš i tā s darbinieki, bet, kad viesnī cas personā ls un jo ī paš i reģ istratū ra (reģ istratū ra un izmitinā š anas dienests) stā v ar skā bā m sejā m, viesnī cas viesis pat nevē las tuvoties. Jū s lū dzat palī dzī bu, reakcija ir atbilstoš a, neviens nevē las palī dzē t !! !
Viesnī cā ir kadru mainī ba, notiek jaunu darbinieku komplektē š ana, tikai nez kā pē c ierodas jauni darbinieki no visa spē ka cenš as izdzī vot un nelaist strā dā t. Liels lū gums pievē rst uzmanī bu darba vadī tā jai Marinai Volž eņ skajai!!! !
Kad jū s ierodaties darbā , š ī dā ma cenš as jū s visā dā ziņ ā atturē t. Praktikanti, jaunpienā cē ji vienkā rš i bē g, jo tā da attieksme ir neizturama, un it ī paš i no viņ as puses. Ja runa bija tikai par praktikantiem, tad viņ as attieksme pret viesnī cas viesiem ne ar ko neatš ķ iras no darbiniekiem. Es lū dzu vadī bu vē rsties pret š o dā mu. Š ī ir viesnī cas seja. Vai jums nav kauns, jū s nebaidā ties zaudē t savu reputā ciju, tā pē c piedodiet tā diem darbiniekiem ne tikai jū s nevē laties iegū t darbu, un jū s nevē laties nā kt atpū sties. Rī kojieties, pretē jā gadī jumā bū sim spiesti sazinā ties ar attiecī gajā m iestā dē m, kas tiks galā gan ar jū su darbiniekiem, gan visu, kas notiek š ajā viesnī cā , kas pretendē uz labā ko viesnī cu Krimā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu