Izbraukt jūrā makšķerēt ir neaizmirstami .. nonācām pie pirmā ūdenskrituma, kas nāca pāri un nopeldējāmies.

Rakstīts: 22 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 15 — 23 oktobris 2018
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Jalta ir krā š ņ a, un Intourist ir vē l krā š ņ ā ka! Atbraucā m ar maš ī nu no Gelendž ikas, bijā m dzirdē juš i par viesnī cu, tā pē c nolē mā m uz pā ris dienā m izkā pt. Sā kotnē ji viņ i vairā kas dienas vē roja viesnī cu un tajā notiekoš o caur kamerā m, kuras viesnī ca piedā vā aplū kot savā mā jaslapā . Ir tikai daž as tieš raides, bet pē c tā m var saprast, cik cilvē ku ir un kā di ir laikapstā kļ i. Mē s redzē jā m, ka liels skaits cilvē ku bija skolē nu brī vlaikā . Tika nolemts doties nedaudz vē lā k, novembra vidū . patiesī bā , kā jau gaidī ts, ierodoties bija maz cilvē ku, brī vi, daž ā s dienā s laikapstā kļ i mū s pievī la, vietā m lija lietus, bet laipnā reģ istratū ra piedā vā ja bezmaksas lietussargu. Bet ir jau diezgan apmā cies un vē ss, lai tur brauktu, peldē tu jū rā ar jū ras ū deni. labi, ka Inturistā ir divi baseini, abi apsildā mi un olimpiskais pat ar jū ras ū deni. Diezgan neparasti, tā das viesnī cas savā mū ž ā neesmu redzē jis. Visa ģ imene patika peldē t. Paņ ē ma viss iekļ auts, bija patī kami bezmaksas alkoholiskie dzē rieni. Paš i numuriņ i ir lieliski izremontē ti, rezervē jā m 2 istabiņ as (bijā m 5 cilvē ki - 2 ģ imenes), vienu divvietī gu superior, otru divvietī gu ar atzveltnes krē slu, protams skats no abā m istabā m ir aizraujoš s - uz Jaltu un jū ru. Izmantojā m viesnī cas piedā vā tos pakalpojumus, vedā m bē rnus uz animā ciju, sievas uz spa, paš i uz pirti. lieliski atpū tā s. izmantojā m arī braucienu ar jahtu pa jū ru, atradā m vietē jo zemnieku, tā pē c arī viņ š mums noorganizē ja haizivju un raju makš ķ erē š anu. Izbraukš ana jū rā makš ķ erē t ir neaizmirstama. Vē l vienu dienu veltī jā m kvadracikliem kalnos, tos arī noī rē jā m, ielikā m tē mē kļ us 2gis un devā mies tos apskatī t, Ai-petri ir slavens ar saviem skaistumiem (tas nav velti slavens), Wuchang-Su, Bruņ urupuč u ezers, Trī s Eyes Cave, Yalta Cave, ģ eofiziskā ala, nokļ uva pie pirmā ū denskrituma, kas nā ca pā ri un peldē jā s.
un 5. uzturē š anā s dienā Jaltā bija izjā de ar zirgu, pē c kuras noī rē jā m lapeni ar mā ju un baudī jā m bā rbekjū .
Mē s atgriezā mies viesnī cā vē lu, darbinieki mū s sagaidī ja ar smaidu 2:00 un 5:00. Nekā du problē mu nebija ne ierodoties, ne izbraucot. Tā izvē rtā s daudzpusī ga un interesanta atpū ta.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu