īsumā: mums patika atpūta, jūra, smiltis, teicama apkalpošana. paldies.

Rakstīts: 30 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 23 — 28 oktobris 2018
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
nā ca augš ē jo stā vu remonta laikā , tač u tas mū su ģ imenes brī vdienas nesabojā ja. urbš ana pa dienu, kamē r baudī jā m jū ras brī zes, pastaigā jā mies pa teritoriju, devā mies ekskursijā s. atgriež oties viesnī cā , darbi vairs netika veikti un tas ir pluss. kā du dienu viņ i zumē ja nedaudz ilgā k, bet tas nav kritiski, un mans garastā voklis noteikti nebija no viņ iem atkarī gs. Pajautā ju reģ istratū rā , ka remontē , teica, ka telpas. Tagad mū su ģ imene ar nepacietī bu gaida vasaru! bū s interesanti izvē rtē t jaunos skaitļ us, vasarā bū sim te pacietī gi.
Es jums pastā stī š u, kā mū s uzņ ē ma, iekā rtoja, kā ds ē diens un izklaide.
par pā rsteigumu atsauksmē m - tie, kas raksta negatī vas atsauksmes, acī mredzot nokļ uvuš i nelaikā . . un visticamā k tie cilvē ki te vairs nestrā dā , jo pie mums viss bija lieliski! sā kot no zvana rezervā cijas brī dī , pieklā jī gs, inteliģ ents personā ls! piereģ istrē š anā s laikā lū dza mani pamodinā t katru dienu 8 no rī ta, viss tika izpildī ts bez nosacī jumiem! Izmantojā m arī veļ as mazgā tā ju ar gludinā š anu - arī serviss mū s iepriecinā ja ar laiku un rezultā tiem.

ē diens - katru dienu cita tē ma, tikā m pie krievu, austrumu un vē l daž ā m virtuvē m. Es neatceros, godī gi sakot. garš ī gi un labi!
Infrastruktū ra viesnī cas teritorijā ir diezgan daudzveidī ga. Teritorijā ir arī pirtis, baseins, spa, animā cija bē rniem. Starp citu, ir akvaparks, ieeja bez maksas! forš i!
ir arī liela restorā nu izvē le, pie zviedra vakariņ ā s negā jā m, tomē r atpū tā mies un nolē mā m doties uz citiem restorā niem.
bū tī bā viss. ī sumā : mums patika atpū ta, jū ra, smiltis, teicama apkalpoš ana. paldies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu