Joprojām ļoti tālu no 4 deklarētajām zvaigznēm! Divus savākt un tad ne tos no debesīm!

Rakstīts: 6 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 28 septembris — 2 oktobris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s ar sievu atpū tā mies Yalta-Intourist viesnī cā no 2017. gada 28. septembra lī dz 2. oktobrim. Nolē mā m apmeklē t Krimu un atpū sties ar visā m ē rtī bā m, pirtī m, baseiniem un citiem priekiem. Izvē le, protams, apstā jā s, tā pat kā daudzas citas, š ajā konkrē tajā viesnī cā . Plus baseins ar siltu ū deni 28 gr. ziemā un vasarā bagā tī ga infrastruktū ra, zoodā rzs, bezmaksas transfē rs un tas viss, bet, kā izrā dī jā s, ne viss ir tik skaisti, kā tiek pasniegts vietnē un reklā mā s. Sā kš u pē c kā rtas. Kā izrā dī jā s, viesnī cā ir bezmaksas ekskursijas, tā s notiek otrdienā s un piektdienā s, tas liktos tikai pluss, bet patiesī bā sanā ca gluž i otrā di. Skaļ i teikts, ka tā bija ekskursija pa Saulaino taku uz Livadiju, lai gan konsjerž ā mū s pā rliecinā ja, ka jums bū s gids, mē s nostaigā sim tikai 3 km nevis 6 km, tas ir, pusi no ceļ a. , kas ir vairā k vai mazā k aprī kots, bet patiesī bā mū s ar autobusu atveda lī dz paš am sā kumam vai paš ā m beigā m, ja skaita no Lidijas pils. Iznā ca meitene, tā , kura ar mums brauca prom no viesnī cas, un te izrā dā s, ka viņ a nav gide, bet tikai gide, kas mū s vedī s pa taku uz Livadiju un lū dza pasteigties, lai mums viss ir. par visu 1.5h, un uzreiz skrē ja uz priekš u lejā no kalna. Tā da ir viltī ba, ko izdomā jā m, jo ​ ​ konsjerž ā mums teica, ka tā dā ekskursijā brauc pat veci cilvē ki un viņ iem nav problē ma noiet 3 km. Jā.3 km bet ne 6 km 1.5 stundā s!! ! ! Labi, mē s nodomā jā m un sā kā m sekot viņ ai lī dzi. Pa vidu 8 cilvē ku grupa sadalī jā s trī s apakš grupā s - 4. ar gidu, 2. ciemojas pie mums un 2. atpaliek. Kamē r lī kumojā m pa pagriezieniem un ieraugot pirmā s grupas asti, jutā mies mierī gi, lī dz nokļ uvā m uz brauktuves un sapratā m, ka trepes ir beiguš ā s, un pirmā.4 cilvē ku grupa ar gidu bija prom. Kamē r meklē jā m, kur gids ar pirmo grupu aizgā jis, mū s panā ca atpalikusi 2 cilvē ku grupa, kas arī uzskrē ja uz ceļ a, pa kuru brauc maš ī nas. Kā vē lā k izrā dī jā s, te celiņ š lū zt un vajag š ķ ē rsot brauktuvi, pā rlē kt pā ri parapetam un turpinā t ceļ u, to mums paskaidroja garā mbraucoš ais taksists, kurš tā lā k mū s aizveda uz Livadiju. Livā dijā tikā mies ar mū su gidi un viņ a nemaz nebija pā rsteigta un uzmeta nesatricinā mu seju, sakot - "kas notika, nu, viņ i negaidī ja, viņ i atpalika, un tagad ko! ". Tā aizmirst, pazaudē t un nesagaidī t 4 cilvē kus no 8 cilvē ku grupas 4 zvaigž ņ u viesnī cas gidiem "ceļ vež iem", tas ir normā li. Neredzi mani bezmaksas ekskursijā s!!! !
Vē l interesantā k. Baseins, pareizā k sakot, peldmē teļ i. Š ī s ir klusas š ausmas katru dienu, kurš gan teiks meitenē m konsjerž a servisā , ka peldmē teļ us nepietiek. Jā , kungi, arī mums peldmē teļ u nepietika. Un tas neskatoties uz to, ka bijā m viesnī cā , kad sezona jau bija beigusies, septembrī , iedzī votā ju viesnī cā ir mazā k nekā vasarā . Tā tad, kas notiek sezonas laikā ?
Tagad par numuru. Istabā ir telefons. Daž kā rt mums š ķ ita, ka tas ir tikai interjera skaistuma dē ļ . Nē , protams, tas darbojas, bet vienkā rš i nav iespē jams sazinā ties ar viesnī cas darbiniekiem, kas to izmanto. Klausules noliek klausuli pē c pā ris sekunž u zvana. Man bija jā zvana no mobilā tā lruņ a un jā tē rē nauda viesabonē š anai! Konsjerž am bija jā lū dz pelnutrauks trī s dienas. Negaidot viņ u divas stundas, es vienkā rš i sā ku sist pelnus glā zē . Un kā ds bija mans pā rsteigums, kad nā kamajā dienā atnā cu vakarā un ieraudzī ju, ka man nav atnesuš i pelnu trauku, bet vienkā rš i izmazgā juš i glā zi (improvizē tu pelnu trauku) un atstā juš i uz balkona uz galda. Pievē rš oties konsjerž am, dzirdē ju atbildi - "jā , vienkā rš i sasitiet pelnus glā zē un viss !! ! " Labi smiekli! Bet tad, kad viņ i pā rtrauca iztukš ot izsmē ķ u glā zi, manam pā rsteigumam nebija robež u!! ! ! Dvieļ i parasti ir cirks. Istabā , vannas istabā ir rakstī ts, ka nomainiet dvieļ us, vienkā rš i nometiet tos uz grī das. Mē s to darī jā m – pametā m. Vakarā par brī numu uz dvieļ u ž ā vē tā ja bija glī ti salocī ti tie paš i netī rie dvieļ i (bija lū pu krā sas pē das). Otrajā dienā izmetā m dvieļ us un veiksmi vairs neizmē ģ inā jā m, pirms izbraukš anas atgā dinā jā m konsjerž am, ka vē lamies dvieli nomainī t, un nometā m tos uz grī das, kā vannas istabā bija paredzē ts. Pē c tam tika nomainī ts dvielis, lai gan no č etriem, kuriem pietrū ka trī s, bet tas nekas, galvenais, lai tie ir tī ri, pareizā k sakot TĪ RU, viens pakā rts vannas istabā !

Tagad par tū risma biroju, kas atrodas viesnī cas galvenajā ē kā . Ekskursijas maksā divreiz vairā k. Vienai ekskursijai no vienas personas vismaz 2000 rubļ u. Ko domā jā m un pabijā m pā ris ekskursijā s. Mē s dzī vojā m Green Park, viņ u jaunajā ē kā , apmē ram 500 metrus no galvenā s ē kas taisnā lī nijā un apmē ram kilometru, ja pa taciņ u. Brauciet ar golfa ratiem. Ekskursija sā kā s 8.10 (devā mies uz Sevastopoli). Ā tri pabrokastojā m un 8.00 devā mies uz pieturu, kur ir š ie Golfa rati. Izrā dā s, ka naktī un lī dz 9.00 maš ī nas brauc ā rkā rtī gi reti, tā das ir tikai 2. Sapratā m, ja gaidī sim, nokavē sim un devā mies kā jā m. 8.10 bijā m pie autobusa, kur visi mū s neapmierinā ti gaidī ja. Š ķ iet, kā pē c, jo ieradā mies tieš i 8.10 kā norā dī ts biļ etē s. Par sevi dzirdē ts daudz mež a vā rdu! Š ķ iet, kas par lietu, jo mē s ieradā mies laikā . Un tad izrā dā s, ka tū re sā kas 8.00 un viņ i jau gribē ja doties prom bez mums. Viss nomierinā jā s pē c tam, kad uzrā dī ju biļ eti un pieprasī ju atmaksā t naudu, ja viņ i turpinā s tā dā paš ā garā . Nauda nav maza diviem 6000 rubļ iem. Iedzī votā ji š ā dā s ekskursijā s nesatiekas. Labā k ir doties uz pilsē tu un doties tajā paš ā ekskursijā ar to paš u gidu par pusi cenas. Viesnī ca uzvelk 50%, un tad arī nepareizi norā da sā kuma laiku. Jaltā katrs taksometra vadī tā js ir tā ds pats gids kā mē s. Pā rliecinā jā mies no personī gā s pieredzes, es tikko izlē mu braukt ar taksi uz Bezdelī gu ligzdu, tā pē c par 1200 mums š urpu turpu izstā stī ja visu Jaltas un Bezdelī gas ligzdas tapš anas stā stu. Tū risma aģ entū rā š ā da Jaltas tū re maksā.1500 rubļ u. vienai personai un bezdelī gas ligzdā.2000 rubļ u. Jū s izlemjat, kas ir labā ks un izdevī gā k!
Nu galu galā iespaids tika pilnī bā sabojā ts. Pā rsū tī t! Jā , bezmaksas transfē rs ir tas, kas piesaista un piesaista š o viesnī cu. Galu galā no Simferopoles lī dz viesnī cai jā iet gandrī z 2 stundas. Taksometru vadī tā ji ņ em no 2000 lī dz 4000 rubļ iem. Š ī s cenas es uzzinā ju vē lā k. Bet tagad kā rtī bā .
Mū s laipni sagaidī ja. Tiesa, nekā dus statī vus neredzē jā m, kā teikts mā jaslapā un telefoniski Simferopoles lidostā . Nē , protams, ir lete, bet tā ir tukš a. Divi cilvē ki stā vē ja aiz turniketiem, sajaukti ar pū li, un tos redzē t ir ā rkā rtī gi problemā tiski, jo nav Yalta Intourist plakā tu. Citā m viesnī cā m "Aktieris", "Orhideja", "Livadia" bija plakā ti un to pā rstā vji turē ja tos sev priekš ā . Tā mē s noskaidrojā m, ka tie cilvē ki ar nozī mī tē m, kas stā v uz malas, ir mū su sveicē ji. 4 zvaigž ņ u viesnī ca atrodas paš ā malā! ! ! 4 ZVAIGZNES!! ! ! Labi! Mē s piegā jā m klā t, viņ i pasmaidī ja un teica, ka pā rsē š anā s (mikroautobuss) gaida mū s un daudzus citus un dodieties tajā .
Transfē rs turp un atpakaļ bija jā rezervē Concierge servisā divas dienas pirms izlidoš anas. Tā arī izdarī jā m – pierakstieties! Otrajā oktobrī mums bija paredzē ts pā rsē š anā s 12.00. Noteiktajā laikā ierodamies ar Golfa ratiem uz viesnī cas galveno ē ku, redzam, ka autobusa nav. Bet š eit viņ i nebija zaudē juš i un nolē ma nekavē joties doties uz konsjerž a pakalpojumu. Un kā ds mums bija pā rsteigums, kad mums paziņ oja, ka ir jau 12.02 un mū su divpadsmit stundu transfē rs jau ir pametis bez mums! Vē lu par 2 minū tē m. Padomā jiet DIVAS MINŪ TES! ! ! Meitene pē c maniem neapmierinā tajiem vā rdiem atbildē ja, ka jā , autobuss atiet tieš i 12.00. Protams, es saprotu visu, kas ir laiks, grafiks, bet cilvē ka pulkstenis var bū t aiz muguras, un galu galā cilvē ks nav maš ī na, bet viņ š var vienkā rš i kaut kur kavē ties no viņ a neatkarī gu iemeslu dē ļ . Jā pieprasa 5 minū š u kļ ū da! ! ! Un beigā s varē ja zvanī t, jo iedeva telefonus! Viesnī cas vadī ba, ja jū s tagad lasā t š o atsauksmi, tad jums vismaz vajadzē tu kaunē ties par š o pā reju ar transfē ru. Kaunies! Kauns visur un visur paziņ ot, ka tev ir 4 zvaigznes. Man tā ir kā parasta privā tā viesnī ca pie jū ras ar ī paš nieci Glasha tanti !! !

Rezultā tā man bija jā brauc ar taksi un jā samaksā.2000 rubļ u, jo taksometra vadī tā jam jau ir paziņ a Jaltā . Un tā viesnī cā taksisti mums noteica cenu 4000 rubļ u. Š eit ir bezmaksas pā rskaitī jums. Negaidī ju 5 minū tes. viņ i nezvanī ja, lai noskaidrotu, kas un kā , un rezultā tā bezmaksas pā rskaitī jums kļ uva par apmaksā tu.
Nu, kamē r es mē ģ inā ju izdomā t, ko darī t, es visu to paš u nolē mu konsjerž a dienestam izņ emt naudu no rokassprā dzes (š ī s rokassprā dzes tiek dā vinā tas visiem atpū tniekiem, tā m tiek uzlikta noteikta naudas summa un jū s varat tikai ar to norē ķ inā ties viesnī cas teritorijā ). Es iedodu rokassprā dzi un pasi un lū dzu atdot man atlikuš o naudu. Puika ar taisnu seju teica, ka kasē nav naudas un sā ka man aizrā dī t gandrī z 5000 rubļ u. simtiem piecdesmit dolā ru. Pē c maniem vā rdiem - "Tu esi galī gi no prā ta! ? " Viņ š arī mierī gi atbildē ja - "Jā ! ". Nu, tas jau vā rā s, un es viņ iem pastā stī ju par viņ u 4 zvaigznē m, ar kurā m viņ i tik ļ oti lepojas. Pē c tam mani droš i pavadī ja uz reģ istratū ru un izsniedza lielā kos rē ķ inos.
Š eit ir š ā ds apskats un ī ss stā sts par to, kā es pavadī ju septembra beigas 4 zvaigž ņ u Yalta-Intourist viesnī cā . Ne viss, kas mirdz, ir zelts! Secinā jumi, vai jū s atpū š aties š ajā viesnī cā vai meklē jat kaut ko labā ku un lē tā ku, ar š o labumu gan Jaltā , gan visā Krimas dienvidu krastā š odien pietiek!
Paldies par jū su uzmanī bu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu