Apart-otel Ialta 3*– Atsauksmes

KrimaJalta
4
Novērtējums 3.810
4.5 Numurs
4.0 apkalpošana
4.3 Tīrība
2.8 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Šī dzīvokļu viesnīca atrodas Jaltā, 100 metru attālumā no Melnās jūras krasta. Vietējās kafejnīcas atrodas 2 minūšu pastaigas attālumā. Brauciens uz slaveno arhitektūras un vēstures pieminekli "Bezdelīgas ligzda" ilgst 20 minūtes. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, individuāliem braucieniem vai romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар Angela7575
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tas 4 pieauguš o grupā , 2 pā ri bez bē rniem. Ā tri mū s nokā rtoja, stā vvieta pretī viesnī cai, noparkojā mies bez problē mā m, istabiņ a sā kotnē ji bija rezervē ta uz divā m istabā m, t. i. guļ amistaba un viesistaba-virtuve, bet bijā m iekā rtojuš ies augstā kā kategorijā , t. … Tomēr ▾ Atpū tas 4 pieauguš o grupā , 2 pā ri bez bē rniem.
Ā tri mū s nokā rtoja, stā vvieta pretī viesnī cai, noparkojā mies bez problē mā m, istabiņ a sā kotnē ji bija rezervē ta uz divā m istabā m, t. i. guļ amistaba un viesistaba-virtuve, bet bijā m iekā rtojuš ies augstā kā kategorijā , t. i. 2 guļ amistabas un viesistaba ar virtuvi, 2 vannas istabas, 2 balkoni!! ! ! Bijā m ļ oti apmierinā ti, viss ir ļ oti tī rs, ir visi piederumi, gultas veļ a tī ra, dvieļ i tī ri un tas, kas man patika, bija izcila kvalitā te.
Viesnī cas atraš anā s vieta lieliska, paš ā centrā lajā promenā dē , 70 metri no jū ras!! ! ! Katru vakaru staigā jā m pa skaisto Jaltas krastmalu, daudz kafejnī cas, ē dnī cas, veikali, vakarā mū zika, daž ā di muzikanti, blakus ir pludmale. . . Pret viesnī cu un tā s saimniekiem man nav pretenziju, tk. pa š o ī so laiku neviens mums netraucē ja, klusi atpū tā mies, vakaros sē dē jā m uz liela ē rta balkona, varē jā m dzert vī nu, tē ju, kafiju, ko vien gribi.
Viesnī cas rajons ir ļ oti zaļ š , vispā r labprā t paliktu vē l, bet diemž ē l Jalta bija mū su atvaļ inā juma pē dē jais punkts un 25. septembrī lidojā m prom.
Vē lreiz paldies par viesmī lī bu, mē s noteikti atgriezī simies.
аватар Pochta_pashe83
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Kad devā mies uz turieni, bildē s viss bija kā rtī bā , bet kad atbraucā m! Mē s bijā m č etri divi pieauguš ie, viens bē rns 5 gadus vecs, viens 10 mē neš us vecs. Istabā nebija mikroviļ ņ u krā sns, saruna par to, kas jā liek, ne pie kā nenoveda, kopumā saimniece nepiekā pjas. … Tomēr ▾ Kad devā mies uz turieni, bildē s viss bija kā rtī bā , bet kad atbraucā m! Mē s bijā m č etri divi pieauguš ie, viens bē rns 5 gadus vecs, viens 10 mē neš us vecs. Istabā nebija mikroviļ ņ u krā sns, saruna par to, kas jā liek, ne pie kā nenoveda, kopumā saimniece nepiekā pjas. Pie ieejas duš as telpā uz grī das bija grī das lupata, jo no duš as kabī nes tecē ja ū dens, š ī lupata ļ oti spē cī gi smarž oja. Treš ajā stā vā bija boileris ū dens sildī š anai, cilvē ki dzī voja, aizliedza atvē rt logu jo tas boileris izdzisa reizē m nā cā s pateikt lai pā rstartē katlu jo nebija ū dens. Karstais Wi-Fi darbojā s pretī gi Istaba vē l bija izturama, bet gulta bija salauzta, tā lvadī bas pults televizors nedarbojā s. Pagalmā var iet tikai uz pirkstgaliem uz tā lā ko stū ri uzpī pē t, par š aš liku cepš anu nevar bū t ne runas, lai gan pie mums kaimiņ mā jas kaimiņ i mierī gi cepā s aiz ķ ē des tī kla. Un nedod Dievs, tavi bē rni tur spē lē sies, bļ aus un tamlī dzī gi. Maksa par privā to istabu no 28. jū nija lī dz 5. jū lijam bija 3000, neskatoties uz to, ka mazulis guļ pie mums, meita guļ uz gultas krē sla, viss vienā istabā ir ļ oti mazs.
Rezumē jot ā du, cenas ir trakas par visu, mā joklim cena brī ž iem ir pā rā k augsta
аватар Bezdelni4eg
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Labdien! Bijā m ļ oti neapmierinā ti, jo nevarē ja mums nodroš inā t mū su istabu (rezervē ts uz mē nesi), piedā vā jot citu par tā du paš u summu, cenš oties noskaidrot adekvā tas atbildes iemeslu, adekvā tu atbildi nesaņ ē mā m, komunikā cijā saimniece bija ļ oti rupja un viltī ga. … Tomēr ▾ Labdien! Bijā m ļ oti neapmierinā ti, jo nevarē ja mums nodroš inā t mū su istabu (rezervē ts uz mē nesi), piedā vā jot citu par tā du paš u summu, cenš oties noskaidrot adekvā tas atbildes iemeslu, adekvā tu atbildi nesaņ ē mā m, komunikā cijā saimniece bija ļ oti rupja un viltī ga....nē , pat atdodot iemaksā tos lī dzekļ us rezervā cijas avansa maksā jumā , tas ievilkā s divas dienas (pastā vī gi atrodot daž ā dus attaisnojumus)
аватар Tatiana_88
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ē rti, ka tas atrodas blakus krastmalai (Č ernomorska josla, 3). Ejot varat skriet mā jā s, lai kaut ko paņ emtu vai, piemē ram, atteikties no pirkuma. Tajā paš ā laikā ir diezgan trokš ņ ains, no jū ras ostas visu laiku var dzirdē t, kā aicina uz ekskursiju uz kuģ a. … Tomēr ▾ Ē rti, ka tas atrodas blakus krastmalai (Č ernomorska josla, 3). Ejot varat skriet mā jā s, lai kaut ko paņ emtu vai, piemē ram, atteikties no pirkuma. Tajā paš ā laikā ir diezgan trokš ņ ains, no jū ras ostas visu laiku var dzirdē t, kā aicina uz ekskursiju uz kuģ a. Mē s neizmantojā m virtuvi, tā pē c es to nevaru novē rtē t. Burbuļ vannā ir tikai š ķ idrā s ziepes, lai gan tika norā dī ts, ka viss ir. Dvieļ i ir netī ri un karā jas tuvu viens otram, kas nav higiē niski. Nav dvieļ u ž ā vē tā ja. Tas ir š ausmī gi! Gultas veļ a ir veca un notraipī ta. Bez č ī bā m, bez peldmē teļ iem. Bet trakā kais ir tas, ka pē c lietus tiek atslē gts wi-fi, lī dz viss ir nož uvis. Mū su ceļ ojuma laikā lija katru dienu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Pasaku klade un zoodārzs Skazka
Novērtējums 9.9
Krima, Jalta
Daba, Izklaide
Masandras pils
Novērtējums 8.8
Krima, Jalta
Arhitektūra, Stats
Ūdens atrakciju parks Atlantis
Novērtējums 10.0
Krima, Jalta
Atpūta, Izklaide

Апарт-отель расположен в Ялте, в 100 метрах от побережья Черного моря. Местные кафе находятся в 2 минутах ходьбы. Поездка до знаменитого памятника архитектуры и истории «Ласточкино гнездо» занимает 20 минут. Отель подойдет для семейного отдыха, индивидуальных поездок или романтического путешествия.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до железнодорожного вокзала Симферополя составляет 84 км, а до международного аэропорта Симферополь – 97 км.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Оборудованы места для курения.

  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

Отель предлагает 8 комфортабельных апартаментов.

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, балкон, телевизор, кондиционер, рабочий стол, гладильные принадлежности, стиральная машина, отопление, диван, шкаф/вешалка для одежды, фен, бесплатные туалетные принадлежности, ванная комната, кофеварка/чайник, холодильник, кухня, обеденный уголок, электрический чайник, кухонные принадлежности, духовка, плита, кровать, прикроватные тумбочки.

Adrese Черноморский переулок 3, 98000 Ялта, Крым
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).