Korona 1*– Atsauksmes

19
Novērtējums 5.510
№12 viesnīcas reitingā Klints
6.5 Numurs
6.5 apkalpošana
7.1 Tīrība
6.6 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
500 metru attālumā no princeses Gagarinas pils un senā parka virs jūras pacēlās moderna gotiskā pils - privātā viesnīca "Korona". Šķiet, ka nogāzē celtā ēka paceļas virs jūras.Vairāk →
аватар Anna092018
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca "Korona" (Krimas Republika, Gagarina iela 25/322A, 98541) pavisam neatbilst savam nosaukumam! Š o vietu nevienam NEIESAKU! Ž ē l, ka "Revizorro" tā dā s vietā s vē l nav ieskatī jies. Tā tad, DIVVIEŠ Ā ISTABA AR SKATU UZ VEĻ U UN CEĻ U: DUŠ AS KABĪ NE IZplū st (! ): Vai nav iespē jams ilgstoš i mazgā ties? pretē jā gadī jumā visa vannas istabas grī da bū s mitra. … Tomēr ▾ Viesnī ca "Korona" (Krimas Republika, Gagarina iela 25/322A, 98541) pavisam neatbilst savam nosaukumam! Š o vietu nevienam NEIESAKU! Ž ē l, ka "Revizorro" tā dā s vietā s vē l nav ieskatī jies.
Tā tad, DIVVIEŠ Ā ISTABA AR SKATU UZ VEĻ U UN CEĻ U:
DUŠ AS KABĪ NE IZplū st (! ): Vai nav iespē jams ilgstoš i mazgā ties? pretē jā gadī jumā visa vannas istabas grī da bū s mitra. Nav ne paklā ja, ne auduma. Trū kst kā ju dvieļ u. Ū dens spiediens duš ā ir ļ oti vā jš . Izlietne ar plaisā m. Pie spoguļ a nav iespē jams skū ties: apgaismojums ir ļ oti vā jš (! ), Pastā v iespē ja sevi sagriezt.
APGAISMOJUMS ISTABĀ IR TIK VĀ JS KĀ VANNAS ISTABĀ .
LEUSSkapis NESTRĀ DĀ .
Wi-Fi, kas viesnī cas aprakstā ir minē ts sadaļ ā Viesnī cas ē rtī bas, NAV pieejams. Tas ir tik vā jš , ka neļ auj ar messenger palī dzī bu nosū tī t nevienu ī sziņ u, nemaz nerunā jot par fotogrā fijā m un video.
VIESNĪ CAS ISTABĀ UN KORIDOROS IR Ļ OTI PUTEKĻ I: putekļ i uz grī dlī stes, uz lampā m. Uz logiem istabā un viesnī cas gaiteņ os nepieklā jī gi karā jā s WEB. Š ķ iet, ka nav mitrā s tī rī š anas.
Telpā NAV SKAPIŅ A AR PLAUKTIEM drē bju glabā š anai. DIVIEM CILVĒ KIEM 2 PAKARĀ JI (! ). Un viesnī cas vadī ba to uzskata par normā lu?
Divvietī gā mē beļ u istabā VIENS KRĒ SLS, GALDA NAV. ADMINISTRĀ CIJA, kur ir tavas koka mē beles un tekstilizstrā dā jumi no dabī giem audumiem, kā tu saki savā mā jaslapā? !
BASEINA Ū DENS IR NETĪ RĪ GS! Acī mredzot viņ i to nemaina katru dienu.
BEACH - atseviš ķ a tē ma sarunai. "KORONA" NAV PIRMĀ S LĪ NIJAS VIESNĪ CA! Ja jū s atnā cā t š eit peldē t, tad jū s "ļ oti forš i" kļ ū dā ties! Jā , tas atrodas ī paš umā , ir norobež ots; tā s teritorijā varat izmantot bezmaksas sauļ oš anā s krē slus. PELDĒ TIES JŪ RĀ NAV IESPĒ JAMS! Pludmale nav tī ra, neatbilst sanitā rajiem un higiē nas standartiem! Ū denī iekā pt nav iespē jams, jo tur ir milzī gi laukakmeņ i. Lai normā li peldē tu, peldē tu, bū s jā peld ļ oti tā lu un tad dibenu nejutī si. Un ū dens! Viņ a ir netī ra!
VIESNĪ CAS PERSONĀ LS NAV DRAUDZĪ GS, NAV DRAUDZĪ GS! (Ī PAŠ A UZMANĪ BA DĀ MĀ M, VĀ RDS CERĪ BA UN VALĒ RIJA). Viņ i paliek vienaldzī gi jebkurā situā cijā . Kā administratori viņ i nenotika savā profesijā . Cilvē ciskā faktora š ajos cilvē kos acī mredzami nav. Vairā k par viņ iem nav ko piebilst - pā rā k liels gods.
NEIESAKU VIESNĪ CU "Korona" ATPŪ TAI! Nebojā savu atvaļ inā jumu! ! ! Viņ u "kronis" jau sen ir nokritis)))
аватар elza.chernyx
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Nesen atpū tusies kronī , atstā jusi patī kamu iespaidu. Visas viesnī cas darbinieces ir ļ oti patī kamas, simpā tiskas meitenes reģ istratū rā , tik ē rti un komfortabli nebiju atpū tusies. brokastis ir iekļ autas cenā , tā s notiek restorā nā no viesnī cas, restorā ns atrodas pludmalē , no tā paveras ļ oti skaists skats un ir prieks tur ieturē t brokastis. … Tomēr ▾ Nesen atpū tusies kronī , atstā jusi patī kamu iespaidu. Visas viesnī cas darbinieces ir ļ oti patī kamas, simpā tiskas meitenes reģ istratū rā , tik ē rti un komfortabli nebiju atpū tusies. brokastis ir iekļ autas cenā , tā s notiek restorā nā no viesnī cas, restorā ns atrodas pludmalē , no tā paveras ļ oti skaists skats un ir prieks tur ieturē t brokastis. Garš ī gas brokastis, no kurā m izvē lē ties. Pati klints patika ar tī rā kajā m pludmalē m un kristā ldzidru ū deni. viesnī ca atrodas netā lu no jū ras un pretī skaistam skatam) Man patika arī viesnī cas bē niņ i) Liels paldies viesnī cas personā lam par mū su lieliskajā m brī vdienā m! )
аватар german-82
Uzturē jā s kopā ar ģ imeni 2018. gada augusta beigā s. Dzī vojā m 4. korpusā Junior Suite ar balkonu ar skatu uz jū ru. Viņ i mū s ā tri nokā rtoja, pat pirms norā dī tā reģ istrē š anā s laika. Meitenes reģ istratū rā ir ļ oti pieklā jī gas un taktiskas, visi lū gumi tiek operatī vi izpildī ti. … Tomēr ▾ Uzturē jā s kopā ar ģ imeni 2018. gada augusta beigā s. Dzī vojā m 4. korpusā Junior Suite ar balkonu ar skatu uz jū ru. Viņ i mū s ā tri nokā rtoja, pat pirms norā dī tā reģ istrē š anā s laika. Meitenes reģ istratū rā ir ļ oti pieklā jī gas un taktiskas, visi lū gumi tiek operatī vi izpildī ti. Istaba plaš a, bē rni ē rti izmitinā ti uz izvelkamā dī vā na, istabā viss nepiecieš amais. Teritorijā ir peldbaseins pieauguš ajiem un vē l viens neliels sekla baseins, kurā var peldē ties ar maziem bē rniem. Pludmalē ir nodroš inā ti sauļ oš anā s krē sli, ieeja jū rā ir gluda, maziem bē rniem var bū t nepiecieš ami speciā li apavi peldē š anai, jo pludmalē ir oļ i. Ļ oti garš ī gas, sā tī gas brokastis, tā s tiek izvē lē tas iepriekš no ē dienkartes. Restorā nā ē dā m bā rbekjū , mums ļ oti garš oja. Uz vietas mē s pastā vī gi pusdienojā m ē damistabā , arī ļ oti garš ī gi un, pats galvenais, izdevī gi. Kopumā viesnī ca ir ļ oti ieteicama, es konsultē ju savus draugus un paziņ as.
аватар su3nsr46
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sveiki. Mē s atpū tā mies Korona viesnī cā.2015. gada jū lijā . Viņ i mū s ā tri iekā rtoja pirms grafika (1 plus) Numurs mū s sagaidī ja ar izsistu stiklu (1 mī nus) uz balkona. Kondicionieris izspieda pē dē jā s pusvē sā s tendences un likā s, ka tas drī z salū zī s (plaisā ja, zumē ja). … Tomēr ▾ Sveiki. Mē s atpū tā mies Korona viesnī cā.2015. gada jū lijā . Viņ i mū s ā tri iekā rtoja pirms grafika (1 plus) Numurs mū s sagaidī ja ar izsistu stiklu (1 mī nus) uz balkona. Kondicionieris izspieda pē dē jā s pusvē sā s tendences un likā s, ka tas drī z salū zī s (plaisā ja, zumē ja). Ar tī rī š anu š ajā viesnī cā vispā r saspī lē ju (tā s taisī ja divas nepilngadī gas meitenes vecumā no 14-15 gadiem), tī rī š ana nebija - netī rumi uz paklā ja, mati, pat izlietni nevarē ja nomazgā t, duš as kabī ne bija klā ta ar melniem pelē juma traipiem, kabī nei aizlidoja durvis (1 liels mī nuss). viņ i vienreiz mainī ja gultu (un ar saplī suš u spilvendrā nu) par uzturu, citi jau rakstī ja, ka nav daudzveidī ga (jā ir) nu, boh, viņ am tā nav problē ma, bet kad aizmirst apkalpot un atnest brokastis tu te vā ri (atnes kafiju, tē ju - viņ i gaidī ja atlikuš ā s 30 minū tes, ar izbrī nī tu seju, atbildi, un mē s domā jā m, ka tu jau esi paē dis brokastis (viesmī le Karī na sveiks, š ie ir tavi vā rdi). Otro reizi viņ i izmē rcē ja , atnesa ē dienu diviem un viss (mē s esam 4), uz ko pē c 25 minū tē m atbildē ja, kad divi jau bija paē duš i ", un pā rē jie divi bija dusmī gi no bada. "Un es domā ju, ka tev bū s daudz" (Sveicinā ta jau otro reizi Karī na). Viesnī cas teritorijā ū dens tī rs(1 plus), teritorija mā jī ga. Jū ra kopumā tī ra visā piekrastē . Autostā vvieta atseviš ķ i augš ā kopī ga - nav aprī kota ( 10 dienas ar maš ī nu, putekļ u biezums bija atas) starp citu, stā vvieta maksā.1500 rubļ us par 10 dienā m.
Kopē jā s izmaksas par istabu ar brokastī m un vakariņ ā m č etriem izrā dī jā s 6.500 rubļ u. par naudu krastā ir interesantā kas iespē jas. Izvē le ir jū su atpū tniekiem
аватар etc11
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca "Korona", sveiki! Es jū lijā atpū tos pie jums nedē ļ u - nož ē loju, ka tas bija tik ī ss: biju viesnī cā s Š veicē , Francijā , Krievijā , Anglijā , Ukrainā , Bulgā rijā un Rumā nijā . . jū s esat labā kie! -) Divi "bet": - tī mekļ a vietnē s nav minē ts, ka viesnī cā ir brī niš ķ ī gs mini tirgus ar pā rtikas precē m. … Tomēr ▾ Viesnī ca "Korona", sveiki! Es jū lijā atpū tos pie jums nedē ļ u - nož ē loju, ka tas bija tik ī ss: biju viesnī cā s Š veicē , Francijā , Krievijā , Anglijā , Ukrainā , Bulgā rijā un Rumā nijā . . jū s esat labā kie! -)
Divi "bet":
- tī mekļ a vietnē s nav minē ts, ka viesnī cā ir brī niš ķ ī gs mini tirgus ar pā rtikas precē m. Viņ š mums ļ oti palī dzē ja.
- "1 *" viesnī cā , iespē jams, drukas kļ ū da.
Mana sieva un meita atpū tā s pie jums 2 nedē ļ as, un cik viņ as ir laimī gas!
аватар tashamyak
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
No savas pieredzes varu teikt lieliska viesnī ca! Kas attiecas uz Krimu un dienvidu krastu arī . Cenas normā las, un galvenais viss skaisti un tī ri. Baseins un viesnī cas pagalms ir lieliski! Istabas arī labas, viss tī rs un jauns. Pludmale ir lieliska, salī dzinot ar citā m kaimiņ valstī m. … Tomēr ▾ No savas pieredzes varu teikt lieliska viesnī ca!
Kas attiecas uz Krimu un dienvidu krastu arī . Cenas normā las, un galvenais viss skaisti un tī ri. Baseins un viesnī cas pagalms ir lieliski!
Istabas arī labas, viss tī rs un jauns. Pludmale ir lieliska, salī dzinot ar citā m kaimiņ valstī m.
Arī par personā lu sū dzī bu nav, satiec ar smaidiem, piemē ram, pati saimniece nozā ģ ē ja (parā dī ja, kur mū su galdiņ š utt. ) brokastī s (parā dī ja, kur atrodas mū su galds utt. ), un mē s sapratā m tikai vē lā k no plkst. darbinieku saruna, ka tā nebija administratore/saimniece, bet gan saimniece!
Es gribu teikt, ka principā , ierodoties Utesā (Santa Barbara), jū s jū taties kā paradī zē , un Koronā š ī sajū ta tikai pastiprinā jā s, pē c atpū tas daudz pozitī va un laba garastā vokļ a. Pat ar lielu vē lmi es nezinu, par ko sū dzē ties!
аватар tarfenix
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
- "gleznains" skats uz notekū deņ u attī rī š anas iekā rtā m, š ausmī gi smird, nevar atvē rt logus un ieelpot jū ras gaisu, pie bā ra skaļ ā k tiek ieslē gta mū zika, lai tuvumā nevarē tu dzirdē t notekū deņ u notekas; - mū zika kliedz no 9 lī dz 23, pat ja palū gsi klusā k, nevarē si aizmigt; - š aurajā telpā tika iebā ztas nevajadzī gas mē beles un dekorē š anai piekā rti putekļ aini aizkari; - no duš as lien ā rā tarakā ni, matrač i netī ri, bijā m notraipī ti ar kā da asinī m; - gultas veļ a ir veca un caurumiem pilna; - sludinā jumā sola stā vvietu, biljardu viesnī cas teritorijā , bet klusē , ka tas viss par atseviš ķ u pā rmaksu, starp citu, stā vvieta bija novietota aiz ž oga tieš i uz brauktuves (uz š aura ceļ a ), neviens tavu auto nepieskatī s un turklā t nebū s atbildī gs; - izmitinā š anas cena augsta, apkalpoš anas kvalitā te š ausmī ga; - sludinā jumā solī ts arī internets, bet patiesī bā tas nestrā dā ja pat vienu reizi par visā m dienā m, ko mē s tur dzī vojā m; - bē rniem nav kur spē lē ties vai vienkā rš i skraidī t, izņ emot peldē ties niecī gā akvā rijā , ko administratori sauca par baseinu; - pludmale ir maza un pilna ar sauļ oš anā s krē sliem, ieeja ū denī nav attī rī ta no lieliem akmeņ iem, lai gan solī ja mazus oļ us; - ja pē kš ņ i vē lē sities no turienes izvā kties pirms norunā tā laika, esiet gatavi tam, ka neviens neatdos samaksā to naudu par turpmā ko dienu izmitinā š anu. … Tomēr ▾ - "gleznains" skats uz notekū deņ u attī rī š anas iekā rtā m, š ausmī gi smird, nevar atvē rt logus un ieelpot jū ras gaisu, pie bā ra skaļ ā k tiek ieslē gta mū zika, lai tuvumā nevarē tu dzirdē t notekū deņ u notekas;
- mū zika kliedz no 9 lī dz 23, pat ja palū gsi klusā k, nevarē si aizmigt;
- š aurajā telpā tika iebā ztas nevajadzī gas mē beles un dekorē š anai piekā rti putekļ aini aizkari;
- no duš as lien ā rā tarakā ni, matrač i netī ri, bijā m notraipī ti ar kā da asinī m;
- gultas veļ a ir veca un caurumiem pilna;
- sludinā jumā sola stā vvietu, biljardu viesnī cas teritorijā , bet klusē , ka tas viss par atseviš ķ u pā rmaksu, starp citu, stā vvieta bija novietota aiz ž oga tieš i uz brauktuves (uz š aura ceļ a ), neviens tavu auto nepieskatī s un turklā t nebū s atbildī gs;
- izmitinā š anas cena augsta, apkalpoš anas kvalitā te š ausmī ga;
- sludinā jumā solī ts arī internets, bet patiesī bā tas nestrā dā ja pat vienu reizi par visā m dienā m, ko mē s tur dzī vojā m;
- bē rniem nav kur spē lē ties vai vienkā rš i skraidī t, izņ emot peldē ties niecī gā akvā rijā , ko administratori sauca par baseinu;
- pludmale ir maza un pilna ar sauļ oš anā s krē sliem, ieeja ū denī nav attī rī ta no lieliem akmeņ iem, lai gan solī ja mazus oļ us;
- ja pē kš ņ i vē lē sities no turienes izvā kties pirms norunā tā laika, esiet gatavi tam, ka neviens neatdos samaksā to naudu par turpmā ko dienu izmitinā š anu.
NEIESAKU sabojā t jū su atvaļ inā jumu, labā k dodieties uz otru klints galu, un vē l labā k - prom no tā , Krimā ir citas, patī kamā kas un skaistā kas vietas
вид с балкона номера на 3 этаже, который обещают в рекламе отеля вид с балкона номера на 3 этаже, который вы увидите не на картинке, а в реальности. В качестве бонуса вам предложат бесплатный вонючий запах и звуки канализационных стоков
аватар QWERTYU123
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmais iespaids ir klase, un ejam, istabā vienkā rš i nav tē jkannas, jā iet lejā uz reģ istratū ru, otrā attieksme, ja ir aktī vi bē rni vecumā no 6-8 gadiem. Viņ iem un arī tev sekos un piezī mē s, ja bē rni trokš ņ o, jautā jums, kuri bē rni netrokš ņ o un nebauda dzī vi ? ? ? Turklā t jau iepriekš brī dinā jā m, ka braucam ar aktī viem bē rniem, saimnieku un saimnieci, cik skumji, bet Lopi! ! ! Atdodiet naudu nesū dzieties par servisu un attieksmi! ! Vispā r, Puiš i, ja jū s esat adekvā ti, smieklī gi, un ar bē rniem jums nav ko darī t š ajā koncentrā cijas nometnē , SŪ K!!! ! !. … Tomēr ▾ Pirmais iespaids ir klase, un ejam, istabā vienkā rš i nav tē jkannas, jā iet lejā uz reģ istratū ru, otrā attieksme, ja ir aktī vi bē rni vecumā no 6-8 gadiem. Viņ iem un arī tev sekos un piezī mē s, ja bē rni trokš ņ o, jautā jums, kuri bē rni netrokš ņ o un nebauda dzī vi ? ? ? Turklā t jau iepriekš brī dinā jā m, ka braucam ar aktī viem bē rniem, saimnieku un saimnieci, cik skumji, bet Lopi! ! ! Atdodiet naudu nesū dzieties par servisu un attieksmi! ! Vispā r, Puiš i, ja jū s esat adekvā ti, smieklī gi, un ar bē rniem jums nav ko darī t š ajā koncentrā cijas nometnē , SŪ K!!! ! !
аватар snezhnaya1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū nija beigā s kopā ar draugu devos uz kroni. Viesnī ca atstā ja pozitī vu iespaidu. No ā rpuses viesnī ca atgā dina kaut kā du pili, bet paš as istabas ir ļ oti labi uztaisī tas gan dizaina ziņ ā , gan gaisa kondicionē tā ju, ledusskapju, televizoru uc klā tbū tnes ziņ ā. … Tomēr ▾ Jū nija beigā s kopā ar draugu devos uz kroni. Viesnī ca atstā ja pozitī vu iespaidu. No ā rpuses viesnī ca atgā dina kaut kā du pili, bet paš as istabas ir ļ oti labi uztaisī tas gan dizaina ziņ ā , gan gaisa kondicionē tā ju, ledusskapju, televizoru uc klā tbū tnes ziņ ā. . Ē diens arī ir kā rtī bā , bet restorā nā pludmalē virtuve atstā ja lielā ku iespaidu, mani iepriecinā ja japā ņ u virtuves klā tbū tne, jo ī paš i suš i un rullī š i, Utesā tos ir grū ti atrast. Man patika baseins un pludmale, starp citu, pludmale, manuprā t, ir vislabā kā š ajā ciematā , pabraucā m garā m un apskatī jā m citas pludmales, vienkā rš i š ausmas, daudz cilvē ku, dubļ i, un š eit ir ļ oti tī rs, sauļ oš anā s krē sli, lietussargi, viss kā nā kas. Jaunieš iem vieta, protams, ir garlaicī ga - rajonā nav neviena kā rtī ga kluba, bet relaksē još ai atpū tai ļ oti! Un cenas ir pieņ emamas. Es pievienoju pā ris fotogrā fijas no viesnī cas, tā pē c vispā rī gai idejai. .
аватар ole44ka2011
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ja nevē laties sabojā t atvaļ inā jumu, brauciet garā m Koronai. Viesnī ca pelē ka, drū ma, istabiņ as mazas, maz darbinieku ar ikdienas niekiem, ko darbinieki sola, vilinot klientus, neē rti. Telpas netiek uzkoptas laikā . Par katru sī kumu un ne tikai jums ir jā atgā dina reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Ja nevē laties sabojā t atvaļ inā jumu, brauciet garā m Koronai. Viesnī ca pelē ka, drū ma, istabiņ as mazas, maz darbinieku ar ikdienas niekiem, ko darbinieki sola, vilinot klientus, neē rti. Telpas netiek uzkoptas laikā . Par katru sī kumu un ne tikai jums ir jā atgā dina reģ istratū rā . Brokastis ir pretī gas. Cenas ir eiropeiskas. . . un serviss (t. i. tā pilnī ga neesamī ba) ir mū su. Pacietī bas pietika tieš i 2 dienā m. Kanalizā cija smird pretī gi. Restorā nā valda rupjī bas. Cilvē ki nevienam neiesaka piedzī vot rū gtu vilš anos no ilgi gaidī tā atvaļ inā juma.
Parādīt vairāk »


iemiesojums _250588
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

В 500 метрах от дворца княгини Гагариной и старинного парка поднялся над морем современный готический замок - частный отель "Корона". Сооруженное на склоне здание как бы парит над морем.

Pludmales apraksts в 100 метрах расположен собственный мелкогалечный пляж, оборудованный шезлонгами и лежаками.
Viesnīcā

ресторан, 2 бара, открытый бассейн с подогревом, джакузи, сауна, бильярдная, настольный теннис. Вечерние развлекательные программы, анимаци

Telpu apraksts

Номера отеля Корона обустроены в строгом соответствии с европейскими стандартами. Нет ни одного номера одинаковой планировки.

Istabās

Кондиционер и ортопедический матрас, фен и минибар, санузел (душевая кабина) и телевизор с кабельным ТВ - обязательная принадлежность каждого номера. С балкона открывается вид на море или горы

Adrese АР Крым, г. Алушта, п. Утес
Tālruņi: +38 (0652) 54-22-58
+38 (0652) 54-31-03
+38 (050) 360-17-13
FAQ