Afrodita 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.510
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Mini-viesnīca "Aphrodite" atrodas 1. līnijā, Utes ciemā (Maly Mayak).Vairāk →
аватар generalova.63
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba miniviesnī ca, reģ istrē š anā s normā la, jo ieradā mies 12os no rī ta. Administratores Vika un Nataš a ir atbildī gas un atsaucī gas. Izbraucā m ekskursijā bez ē š anas, pajautā jā m iedzī votā jiem, viņ i ar ē dienu bija apmierinā ti. … Tomēr ▾ Laba miniviesnī ca, reģ istrē š anā s normā la, jo ieradā mies 12os no rī ta. Administratores Vika un Nataš a ir atbildī gas un atsaucī gas. Izbraucā m ekskursijā bez ē š anas, pajautā jā m iedzī votā jiem, viņ i ar ē dienu bija apmierinā ti. Wifi reģ istratū rā un numuros ir lielisks. Lifts ir kluss, istabas tika tī rī tas katru dienu, veļ a tiek mainī ta pē c 2 dienā m 3 (izrā dā s ik pē c trim dienā m). Istaba (41) ir liela, gaiš a, ar balkonu. Ledusskapis, TV, skapis, kumode, naktsgaldiņ i, divguļ amā s un vienvietī gā s gultas, duš a un tualete apvienota, tualete. papī rs, š ķ idrā s ziepes, gaisa atsvaidzinā tā js, Dvieļ i: lieli, vidē ji, viens kopī gs, nevis paklā js pie duš as. Trauki un tē jkanna numurā pē c pieprasī juma. Reģ istratū rā ir mikroviļ ņ u krā sns. Koplietoš anas virtuve vē l nav sagatavota, bet tā ir. Tvertnē saplī sa noteka, viņ i to uzreiz salaboja. Lai gan ck, ka ī paš nieks mainī jā s, izī rē ja viesnī cu. Iesaku viesnī cu, ja netraucē , ka tai garā m brauc maš ī nas. Bet no otras puses, tuvumā ir barjera, ir kolekcija ekskursijā m, jo ​ ​ ciema teritorijā ir aizliegta kravas automaš ī nu un autobusu kustī ba. Lī dz jū rai mierī gā tempā.4-5 minū tes. Apkā rtne ir skaista, jū ra ir brī niš ķ ī ga, tī ra. Ir kafejnī cas, restorā ni, ē dnī cas, veikali. Krastmala. Vienī gais negatī vais ir pamest ciematu. Autobusa pietura ir augsta, pie pansionā ta "Cliff" vē l pacieš ams kā pt, bet lejā nobraukt grū ti, kā pnes stā vas. Taksometrs paceļ no viesnī cā m, nav lē ts, uz Aluš ta, turp un atpakaļ.1000 rubļ u. , Uz Jaltu, turp un atpakaļ , 2000 rubļ u. Ja nekur netaisā ties virzī ties uz priekš u, tad vienkā rš i atpū tieties kopā ar bē rniem. Daudzi nā k daudzas reizes ar ģ imenē m, ar mā jdzī vniekiem. Solā rijs - 100.00 rub. , lietussargs-100.00 rub. , matracis uz solā rija-50.00 rubļ i. uz dienu. Es veicu masā ž u Santa Barbaras pludmalē , masiere Anya, man ļ oti patika. Lai lieliskas brī vdienas visiem, kas jau ir sapulcē juš ies Utjos! ! !
аватар Qwasda555
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss ir ideā li, visu laiku labā kā s brī vdienas! Viesnī cas vadī tā js Pā vels darī ja visu, lai Jū s justos kā mā jā s! Jebkuri jautā jumi tiek atrisinā ti daž u sekunž u laikā ! Sakā rtojā m medusmē neš … Tomēr ▾ Viss ir ideā li, visu laiku labā kā s brī vdienas! Viesnī cas vadī tā js Pā vels darī ja visu, lai Jū s justos kā mā jā s! Jebkuri jautā jumi tiek atrisinā ti daž u sekunž u laikā ! Sakā rtojā m medusmē neš a komplektu, augļ us, sveces un š ampanieti! vieta vislabā kā , skats no balkona ir vienkā rš i galvu reibinoš s!
Mē s runā jā m ar atpū tniekiem no citā m viesnī cā m, un katru reizi pā rliecinā jā mies, ka mū su viesnī ca ir labā kā ! Ē diens arī visaugstā kajā lī menī ! Ļ oti garš ī gi un daudz! Mī nusu vienkā rš i nav!


iemiesojums __129753
Lūdzu, pastāstiet mums, vai jūsu viesnīcā ir kādas akcijas, atlaides, kompliments no medusmēneša viesnīcas vadības. Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi.
5 gadiem atpakaļ  •  14 abonenti 34 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Мини-отель "Афродита" находится на 1-й линии, в поселке Утес (Малый Маяк).

Atrašanās vieta 10 м до моря.
Pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Оборудованная кухня для самостоятельного приготовления: газовая плита, микроволновая печь, духовка, необходимая посуда. Бар, кофейня, камин - на первом этаже.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Izklaide un sports Сауна.
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

8 номеров, выполненных в различных стилях.

Istabās

Беспроводной интернет, спутниковое телевидение, кондиционер, холодильник, ванная комната. Утюг и фен - по требованию. Изо всех окон и со всех балконов гостиницы открывается вид на горы или море.

Adrese АР Крым, пос. Утес, ул. Княгини Гагариной 25/40, Эллинг № 40, мини отель «АФРОДИТА».
Tālruņi: +38 (050) 729-18-13
+38 (050) 971-77-76
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .