Jautājums par viesnīca Afrodita 2*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
15 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Mani bērni ir rezervējuši ļoti jauku istabiņu jūsu viesnīcā. Viņi lido pie jums pirmajā laulības dienā
Lūdzu, pastāstiet mums, vai jūsu viesnīcā ir kādas akcijas, atlaides, kompliments no medusmēneša viesnīcas vadības. Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2019-03-145 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  34
аватар travelsita
Mums nav nekā. Tas ir 2 zvaigznes Krimā. Mēs esam netīri, ēdiens ir slikts. Gandrīz bez ūdens, elektrība pa stundām. :)))
аватар alex45
Es biju Utesā. vēl senāk to sauca par Santa Barbaru.Tas ir kādreizējais jahtklubs, visas tā telpas tika pārveidotas par miniviesnīcām, tad sāka celt vairāk dažādas kvalitātes viesnīcas, no līdzīgām nojumēm līdz vairāk vai mazāk līdzīgām standartam. Jā, es nevaru iedomāties smieklīgāku variantu jaunlaulātajiem!
Lai viņi vismaz paņem naudu un vismaz uz Sudaku vai Alušu, labāk Turciju, Bulgāriju. Protams, apkārtne tur ir skaista, vecākie parki Krimā, bet... tas arī viss!
аватар kolyan_cat
Paldies par jūsu izvēli!
Informējam, ka īpaši jaunlaulātajiem piedāvājam pakalpojumu - kāzu nakts video filmēšana.
Lai nesagādātu neērtības jaunlaulātajiem, uzņemšanu veic 3 kameras, kas paslēptas dažādos guļamistabas punktos, un 2 kameras vannas istabā.
Par ļoti pieticīgu summu jaunlaulātie saņem disku ar šī zīmīgā notikuma video disku. Ja jaunlaulātajiem trūkst naudas - arī tam nav nozīmes, mēs viņiem un visiem viņu draugiem sociālajos tīklos nosūtām saites uz video!
аватар travelsita
Mums ir arī režisora ​​- režisora, scenārista un kāzu nakts operatora pakalpojumi (protams, par papildus samaksu).
аватар meri9755
Svetlana, jūs veltīgi pievērsāties šai vietnei, jums jāraksta savs jautājums viesnīcai. No ukraiņiem var būt tikai neslēpts aizkaitinājums par Krimu. Viņiem nav jākāpj uz sāpīgas vietas. Kopš 2014. gada Krima ir mainījusies līdz nepazīšanai. Pārsega vairs nav. Un serviss, salīdzinot ar 2008. gadu, ir mainījies. Viss būs lieliski.
аватар Vika284
"ir mainījies līdz nepazīšanai" tas ir kā gaismas, ūdens un svaigas pārtikas pārtraukumi un Jaltas pludmales, kas iežogotas ar dzeloņdrātīm
аватар lazy_person
__129753
Jā, jūs šeit neatradīsit atbildi ... vietne ir ukraiņu valoda un auditorija ir piemērota.
аватар camomille
Kas ir patiesība, tas ir patiesība)) Krima ir ievērojami mainījusies kopš 2014. gada. Mans onkulis, maskavietis, veselības apsvērumu dēļ divas reizes gadā dodas uz Krimas sanatoriju Zaozernoē. Pirmo reizi, kad 2012. gadā devos uz Krimu pēc pastāvīgiem braucieniem uz līdzīgu sanatoriju Gelendžikā, es biju sajūsmā un teicu, ka Krimā ir daudz labāk, salīdzinot ar Gelendžiku. Nav žogu, nekas nav nobloķēts, visur var staigāt, pa ielām nav daudz akmeņu nomētātu panku... Tagad viņš nospļaujas un, neskatoties uz visu savu vateni, stāsta, ka Krimā ar katru reizi paliek arvien sliktāk un sliktāk. ceļojums. Lai gan, nestrīdēšos, uz Brjanskas fona pilnīgi iespējams, ka tur viss ir super.
pēc tēmas: vai medusmēnesi var pārcelt uz vēlāku laiku un pavadīt kādā pieklājīgā vietā?
аватар camomille
Kļuva interesanti, apskatījos Afrodītes fotogrāfiju vietnē Booking. Manuprāt, trīs rubļu banknote kaut kur Kemerā vai Alanjā ir labāka par šo.
https://s-ec.bstatic.com/images/hotel/max1024x768/136/136021768.jpg
https://t-ec.bstatic.com/images/hotel/max1024x768/970/97036188.jpg
аватар meri9755
Ūdenī un elektrībā nav pārtraukumu. Nevajag ticēt propagandai. Tur nav ne ļaunprātības, ne naida pret ukraiņiem. Ņemiet, piemēram, Piekrastes. 2008. gadā bija blāvs ciemats, priecēja tikai pludmale. Un tagad civilizēts ciemats, pat akvaparks uzbūvēts, par viesnīcu kompleksiem nemaz nerunājot. Lai pats pārbaudītu, kas ir patiesība un kas ir meli, 2016. gadā braucu ar automašīnu pāri Krimai. Jā, ne Turcija, bet gan tur, gan tur ir gan plusi, gan mīnusi.Ceļus uzbūvēja.
Un Brjanska, mīļā kumelīte, sen nav "ciems" un līdz Maskavai pat 3 stundas. braukt.
Viņiem ir vajadzīga arī romantika medusmēneša ceļojumā, iespējams, tāpēc Krima. Tad viņi ar bērniem atbrauc uz Kemeru un Alaniju.
Turklāt viņa nejautāja, "kur iet", kur viņiem jautājums tika atrisināts. Viņa jautāja par ekstrām. apkalpošana.
аватар Elenka08
meri9755, tu ļoti maldies par * aizkaitinājumu no ukraiņiem par Krimu.*. Tas nav ukraiņu aizkaitinājums, bet cilvēku reakcija uz to, ka cilvēki nesaprot un pat nemēģina saprast, kur viņi raksta, kam utt. Šajā gadījumā ir pat jau patentēts joks *mēs ēdam tev*. Tāpēc neiedomājieties, kā tur nav.
аватар meri9755
Elenka08, sieviete, kas rakstīja, visticamāk, nav jauna. (Bērni precējušies). Nu kļūdījos ar "adresi", kāpēc tad ņirgāties? Mēs visi esam cilvēki, un mums visiem ir mātes, kuras uztraucas par saviem bērniem.
аватар Elenka08
meri9755, tas ir savādāk. Es atbildēju jūsu versijai par Krimu. Nu, ja jūs patiešām tā sakāt * visticamāk, ka nav jauns. (Bērni precējušies). *, tas var būt 40 - 45. Un tas nav vecums
аватар Elenka08
meri9755, tomēr tagad nav tas laiks, kāds bija agrāk )))----------- Džuljetas mammai lugā aprakstīto notikumu brīdī bija 28 gadi.
Marija Gavrilovna no Puškina sniega vētras vairs nebija jauna: "Viņai bija 20 gadi."
"Balzaka vecums" - 30 gadi.
Ivans Susaņins varoņdarba laikā bija 32 gadus vecs (viņam bija
precējama 16 gadus veca meita).
Vecajam lombardim no Dostojevska romāna Noziegums un sods bija 42 gadi
gadā.
Anna Kareņina nāves brīdī bija 28 gadus veca, Vronskis - 23 gadus veca, vecā vīra vīrs
Anna Kareņina - 48 gadi (romānā aprakstīto notikumu sākumā visi 2 gadus
mazāks).
Vecajam kardinālam Rišeljē aplenkuma laikā, kas aprakstīts "Trīs musketieros".
Larošelas cietoksnim bija 42 gadi.
No 16 gadus vecā Puškina piezīmēm: “Istabā ienāca vecs vīrietis apmēram 30 gadus vecs” (tas bija
Karamzins).
Tiņanovs: "Nikolajs Mihailovičs Karamzins bija vecāks par visiem klātesošajiem. Viņš bija
trīsdesmit četri gadi ir izbalēšanas vecums."
аватар Natasha59
Stulbāks jau nekļūst. meri9755 sākotnēji rakstīja par "slimām kallēm" Tagad viņš visus samierina.
Tūristi ukraiņi uz Krimu nebrauc, jo. cita valsts. No citām valstīm izvēlieties lētāku un ērtāku.
аватар meri9755
Es nevienu nesamierinu. Neesmu ne ar vienu strīdējies un negrasos. Politiķi nāk un iet, bet cilvēki paliek. Vienkārši rezanulo par kāzu nakts šaušanu (tas ir par bērniem - mammām). visticamāk ievainotas jūtas runāja. Bet vai nav stulbi rakstīt par ūdens un elektrības trūkumu? Jā, tur viss ir kārtībā. Kur doties atpūsties, tas ir tīri personisks jautājums.
аватар Olgaolga153
Viņi sajauca...
meri9755, atpūtas vietai (kūrortam, valstij) nav nekāda sakara. Tie ir tādi lokāli joki, kas ik pa laikam rodas gadījumā, ja TS sazinās ar nepareizu jautājumu, vai jautājumu "ne par adresi".
Lūdzu, ņemiet vērā, ka otrā atbilde (no alex45), starp citu, Ukrainas iedzīvotāja, bija diezgan adekvāta un informatīva.
аватар Vika284
"trūkst ūdens un elektrības" mani radinieki dzīvo Sevastopolē, tāpēc viņi apzinās, cik "normāli" viņi ir kļuvuši
аватар meri9755
Olgaolga, varbūt otrā atbilde un noderētu, ja viņa prasītu padomu iet vai nē. Bet viņi jau ir ceļā. Tātad šis jautājums ir atrisināts. Es domāju, ka labāk ignorēt šādu jautājumu nekā ņirgāties. Bet tas ir mans subjektīvais viedoklis. Katrs rīkojas atbilstoši savai audzināšanai.
аватар alex45
Jā, es nedomāju, ka cilvēki rakstīs tik daudz plūdu. Dažreiz es to daru pats, bet kad tas ir ļoti smieklīgi jautājumi.
Tagad pie lietas.Rūpīgi izpētiet šo jautājumu.Esmu tur bijis divas reizes,man ir labs draugs,kuram bija sava miniviesnīca "Verona".Tuvumā ir neliela smilšaina pludmale,kur var staigāt peldbiksēs. tieši no viesnīcas, pirmajā stāvā laba kafejnīca, var kliegt no istabiņas verandas, pasūtīt šašliku.
Šīs viesnīcas ir pielipušas pie klints, daudzām ir savas pludmales (betona plātnes) Netālu atrodas skaistais vecais sanatorijas Utes parks, no kura var staigāt pa krastmalu līdz pat Aivazovskim.
Pēc Krimas okupācijas uz turieni nebraucām, domāju, ka Bulgārijā vai Turcijā serviss ir labāks, Kemera ir ļoti līdzīga dienvidu krastam.
Tagad šeit ir cita lieta.Turpravdā bija diskusija par atpūtas kvalitāti šajā Santa Barbarā. Tās labajā pusē, skatoties no jūras, daudzi, kas tur atpūtās, sūdzējās par notekūdeņu smaku no attīrīšanas iekārtām. Utes sanatorija.Es aizstāvēju, ka laikā Mani braucieni nebija tādi.
аватар alex45
Turpināt Šī ir Santa Barbaras fotogrāfija no jūras. Pēc Krimas okupācijas, protams, uz turieni nebraucam, biedrs pazaudēja īpašumus, tāpēc. kas tur tagad, neatbildēšu.
Starp citu, mums nav nekāda kairinājuma.Krievi! Jūs būsiet aizkaitināts, kad Vācija atņems Prūsiju (Kaļiņingradu), bet Japāna - Kuriļus. Ķīna prasīs pusi Sibīrijas. Nevajag muļļāt šitos lietās. Starp citu, es neesmu nacistu piekritējs !!!
аватар kolyan_cat
Nedomāju, ka vācieši vēlēsies "atgriezt" Kaļiņingradu. nicinājums.
аватар lazy_person
Vika284 Starp citu, par "ūdens trūkumu" Krimā ..
Es dzīvoju Kijevā. Jau trešo dienu visā reģionā nav gāzes, šodien pilnīgam priekam tika atslēgts ūdens. Arī ar apkuri ne viss ir tik vienkārši, pastāvīgi periodiski izslēgts.
Šeit, apstiprinot, citēju sertifikātu no KievGaz vietnes
Savās acīs mēs parasti nepamanām baļķus ...
аватар Vika284
lazy_person Ja Krimā viss ir tik skaisti, kāpēc jūs savām brīvdienām izvēlaties Turciju un Ēģipti?
аватар lazy_person
Vika284 es atbildēšu. Nav vēlmes kontaktēties kontrolpunktos ar kamuflāžu un vāļāties mikroautobusos ... nav nekādas ziņas.
Kad bija ziņa (vilcieni, lidmašīnas) un normāla situācija, es pastāvīgi ceļoju. No visas šīs alerģijas!
аватар meri9755
Vika284? Nu kā var salīdzināt nesalīdzināmo. Krimā viss ir kā Krasnodaras apgabalā. Serviss klibo kas tur, kas tur. Un tas nav noslēpums. Turcija un Ēģipte ir valstis ar attīstītu tūrisma infrastruktūru. Tas ir viņu galvenais ienākumu avots. Un Bali ir pat labāks par Turciju vai Emirātiem. Tātad, kāpēc jūs dodaties uz Turciju? Ikviens izvēlas to, ko viņš dod priekšroku noteiktā laika periodā
аватар meri9755
Piedod noslēpums.
аватар lazy_person
meri9755
Uz Turciju vai Ēģipti dodamies kā "organizētie tūristi". Dodamies uz viesnīcām ar "Viss iekļauts". Uz Krimu brauc galvenokārt "mežoņi", tie, kas ir nabadzīgāki, kuri nevar atļauties Turciju.
Tajā pašā laikā šajās diskusijās mēs salīdzinām "organizēto" un dārgāko atvaļinājumu ar "mežonīgo" un ekonomisko variantu.
"Dulberā", "Dņeprā", "Burā", "Lejas Oreandā" .. sezonā (jūlijs ... septembris) nav sliktāks kā Alanjā vai Avsalārā ...
Visas šīs žultainās sarunas no nožēlojamības...
аватар Alex714
Ak šie strīdi par Krimu, kuru no ukraiņiem grib, tas ceļoja un ceļo, kurš atklāja jaunus virzienus, brauc uz turieni, vai lido uz trešajiem virzieniem. Nesaprotu, kāpēc jāuzsver, ka Krimu atņēma, un tagad slims “mazols”, tas ir tas pats, kā ārzemnieki domā, ka Krievijā visi staigā cepurēs ar ausu aizbāžņiem ar lāčiem pie ķepas, un krievi domā, ka visi ukraiņi staigāt un vaidēt, ka viņiem ir Krima tika atņemta. Daudzi ir pārgājuši uz citiem virzieniem Bulgārija-Turcija, kas ir uzvarošāka Arabatka - Kirilovka-ZhP utt.
аватар Vika284
meri9755 Bali nav tajā pašā cenu kategorijā un tuvums gaisa ceļojumiem ar Turciju, Ēģipti, Tunisiju un Apvienotajiem Arābu Emirātiem attiecībā uz tūristiem no Ukrainas, Baltkrievijas un daļas Krievijas reģionu, jo daļa tūristu no citiem Krievijas reģioniem ir tuvāk un lētāk atpūsties Indijā, Ķīnā, Taizemē un citās.
Krima tagad absolūti nav budžeta brīvdiena, atpūsties ir daudz dārgāk nekā Turcijā, budžeta tūristi nevēlas tērēt naudu brīvdienām Krimā, tāpēc viņi izvēlas budžeta viesnīcas 3 * 4 * Turcija. Bet varbūt Turcijas augsto izmaksu dēļ šogad kaut kas mainīsies
"Pret ukraiņiem nav ne ļaunprātības, ne naida" kāds naids, ja viņi paši ir Ukrainas pilsoņi, Krimas, kad iedeva mums bezvīzu režīmu, pēkšņi aizmirsa par Krievijas pasēm, izņēma no urnām ukraiņu pases un bija pirmie, kas stājās rindā, lai saņemtu Ukrainas biometrisko pasi.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Afrodita 2*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl