Sokol 2*– Atsauksmes

15
Novērtējums 6.010
№14 viesnīcas reitingā Zandarts
7.3 Numurs
7.7 apkalpošana
8.3 Tīrība
7.3 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Sanatorija "Sokol" atrodas jūras krastā, netālu no valsts botāniskā rezervāta "Jaunā pasaule" un romantiskajām Sudakas cietokšņa drupām, viduslaiku vēstures pieminekļi atrodas pašā kūrorta teritorijā. Vietējais klimats, priežu un kadiķu audzes, rožu stādījumi un fitoncīdiem bagāti garšaugi labvēlīgi ietekmē cilvēku veselību. Mūsdienīga medicīnas bāze, pieredzējuši ārsti, brīnišķīgs parks un ērtas telpas, tīrākā jūra un gaiss. Iekārtojoties, nepieciešama kūrorta karte.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izī rē ju mā jokli netā lu no sanatorijas "Sokol" telpas jebkurai maciņ ai greznī bai, ekonomiskai. Visi jautā jumi pa tā lruni +7 97.747 6.90 … Tomēr ▾ Izī rē ju mā jokli netā lu no sanatorijas "Sokol" telpas jebkurai maciņ ai greznī bai, ekonomiskai. Visi jautā jumi pa tā lruni +7 97.747 6.90
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Man tas ļ oti nepatika, man radā s alerģ ija no tā , ka viņ i apmetā s istabā ar pelē jumu, es visu laiku slimoju, nevis atpū tos, es cietu. Ē kā bija remonts, visu diennakti troksnis no perforatora, dzirnaviņ as utt. Nā cā s izturē t, jo biļ ete atgrieš anā s lidmaš ī nai bija nopirkta. … Tomēr ▾ Man tas ļ oti nepatika, man radā s alerģ ija no tā , ka viņ i apmetā s istabā ar pelē jumu, es visu laiku slimoju, nevis atpū tos, es cietu. Ē kā bija remonts, visu diennakti troksnis no perforatora, dzirnaviņ as utt. Nā cā s izturē t, jo biļ ete atgrieš anā s lidmaš ī nai bija nopirkta. Diē tiskā pā rtika ir vienmuļ a. Vienī gais, kas mani iepriecinā ja, bija jū ra, citā di vairs nenā kš u.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti patika ā rstē š ana, atpū tas organizē š ana, ē dinā š ana, noteikti atbrauksim vē l. … Tomēr ▾ Ļ oti patika ā rstē š ana, atpū tas organizē š ana, ē dinā š ana, noteikti atbrauksim vē l.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š obrī d atpū š amies ar 4gadnieku. Man patī k viss, gan ā rstē š ana, gan ē š ana, dzī vojam kotedž ā pirmajā stā vā . Vienī gais negatī vais ir tas, ka dzirdamī ba ir neticama, augš stā vā dzī vo vecā ka gadagā juma pā ris, bet viņ i ir ļ oti dzī vī gi attiecī bā s. … Tomēr ▾ Š obrī d atpū š amies ar 4gadnieku. Man patī k viss, gan ā rstē š ana, gan ē š ana, dzī vojam kotedž ā pirmajā stā vā . Vienī gais negatī vais ir tas, ka dzirdamī ba ir neticama, augš stā vā dzī vo vecā ka gadagā juma pā ris, bet viņ i ir ļ oti dzī vī gi attiecī bā s. Var dzirdē t ne tikai tantes smieklus, bet visus skaļ os vā rdus un to, kā viņ i kū ko guļ amistabā ) un, kad viņ i staigā pa istabā m, var dzirdē t. Jū s varat daudz staigā t. Par ē dienu bē rnam, pā rskatos, ko viņ i raksta, jū s nevarat pasū tī t, bet tā ir taisnī ba. Bet es pasū tu sev, ko viņ a ē dī s, mē s nā kam, meita izvē las, es ē du, kas paliek. 12:00 notiek superelpoš anas vingroš ana pie jū ras. Daudz ar bē rniem, pamatī gs rotaļ u laukums, uz ielas ir trenaž ieri, uz kuriem mē s ar meitā m trenē jamies. Mē beles un durvis ir jaunas, un remonts, protams, ir nedaudz vecs, bet tas ir pieļ aujams. Veļ a tiek mainī ta ik pē c 4 dienā m, istaba tiek uzkopta katru dienu. Ja godī gi, tas krietni pā rspē ja manas cerī bas no sanatorijas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар _505158
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ilgu laiku vē lē jā s apmeklē t Krimu, talonus Sudakai iedeva sanatorija "Sokol", ar automaš ī nu ieradā s trī s cilvē ku ģ imene. Ē diens labs, medicī niskā apkalpoš ana pieklā jī ga, sanatorijas personā ls uzmanī gs un atsaucī gs, sanatorijas teritorija nav liela, bet sakopta un ē rta, normā la trenaž ieru zā le, labi trenaž ieri zā lē un uz ielas. … Tomēr ▾ Ilgu laiku vē lē jā s apmeklē t Krimu, talonus Sudakai iedeva sanatorija "Sokol", ar automaš ī nu ieradā s trī s cilvē ku ģ imene. Ē diens labs, medicī niskā apkalpoš ana pieklā jī ga, sanatorijas personā ls uzmanī gs un atsaucī gs, sanatorijas teritorija nav liela, bet sakopta un ē rta, normā la trenaž ieru zā le, labi trenaž ieri zā lē un uz ielas. Atpū sties gribē tā ji atpū š as, uzlabot veselī bu uzlabosies, un pē c vē lē š anā s tos var apvienot. Trū kumi: lē ns internets; Teritorijā nav stā vvietu, un blakus sanatorijai trī s č etrā m maš ī nā m, divas nedē ļ as nā cā s meklē t privā tajā sektorā demokrā tisku cenu 500 vai 600 rubļ u.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sanatorijā "Sokol" pirmo reizi atpū tā s ar diviem bē rniem. Darbinieki savu darbu dara cī tī gi. Ā rste Anna ī paš i atbildī gi strā dā fizioterapijas kabinetā.16. Visas meitenes Ingolatorijā ir gudras. Bet ē diens ē dnī cā ir slikts. … Tomēr ▾ Sanatorijā "Sokol" pirmo reizi atpū tā s ar diviem bē rniem. Darbinieki savu darbu dara cī tī gi. Ā rste Anna ī paš i atbildī gi strā dā fizioterapijas kabinetā.16. Visas meitenes Ingolatorijā ir gudras. Bet ē diens ē dnī cā ir slikts. Bē rns nevar izvē lē ties ē dienkarti, ja viņ š neievē ro diē tu. Un ē dienkarte pieauguš ajiem un bē rniem nav vienā da. Tā pē c mans bē rns saindē jā s ar viņ u dā rzeņ iem un konkrē ti gurķ iem. Pats to uzreiz neredzē ju un atš ķ aidī ju pē c bē rna vā rdiem ā rstiem. Man teica, ka tā nevar bū t. Bet galu galā mē s nakš ņ ojā m tualetē . Nā kamajā dienā gurķ i atkal bija sapelē juš i, bet tikai pie manis. Bija vakars, un nebija vairs neviena ā rsta, lai viesmī ļ i varē tu viņ ai nodot un parā dī t š ī s š ausmas. Es ceru, ka viņ i to sapratī s un tas vairs neatkā rtosies. Un man bija jā dodas prom, bet, ja atnā kš u vē lreiz, tad rū pī gi uzraudzī š u, ar ko viņ i mū s baro. Š im kū rortam ir ļ oti laba atraš anā s vieta, un numuri un teritorija tiek pienā cī gi iztī rī ti katru dienu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Kā pē c viņ i slē dza atpū tniekiem eju uz jū ru Ujutnojas ciematā?? ? Nelikumī ba! Cik reiž u atpū tuš ies, vienmē r apbrī nojuš i sanatoriju, tagad ir kā zonā , aiz dzeloņ drā tī m! … Tomēr ▾ Kā pē c viņ i slē dza atpū tniekiem eju uz jū ru Ujutnojas ciematā?? ? Nelikumī ba! Cik reiž u atpū tuš ies, vienmē r apbrī nojuš i sanatoriju, tagad ir kā zonā , aiz dzeloņ drā tī m!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sanatorijā š obrī d atpū š amies, no 2016. gada 10. augusta. Dzī vojam kopā ar dē lu 2 korpusā.21 istabā . Cik saprotu, remonts plastikā ta logu veidā un mū su kondicionieru uzstā dī š ana un š ķ iet, ka apbraucu blakus istabu. … Tomēr ▾ Sanatorijā š obrī d atpū š amies, no 2016. gada 10. augusta. Dzī vojam kopā ar dē lu 2 korpusā.21 istabā . Cik saprotu, remonts plastikā ta logu veidā un mū su kondicionieru uzstā dī š ana un š ķ iet, ka apbraucu blakus istabu. Pā rē jā daļ ā plastikā ta logi un kondicionieri. Principā esam nepretenciozi dzī voš anas ziņ ā , bet ir daž i mī nusi: duš as telpā nav mazā plauktiņ a, kur likt š ampū nu, maš ī nu utt. , viss jā liek tieš i uz paletes, istabā , izņ emot spogulim virs izlietnes vairs nav spoguļ a lai paskatī tos uz sevi pilnā augumā jā iet koridorā pie tualetes galdiņ a. Pā rē jais ir pieļ aujams, ir izlietne, ledusskapis, 2 š ķ ī vju komplekts un 2 mazas karotes uz paplā tes, ir skapis, 3 naktsgaldiņ i, viens zem televizora, atpū tas krē sls. Man patika balkons ar atzveltnes krē slu, galdu un krā š ņ u skatu uz torni un jū ru. Ak mī ļ ā . Par apkalpoš anu neko nevaru pateikt, viņ i to labi uztvē ra, uz procedū rā m negā ja. Pirmo reizi sanatorijā nav ar ko salī dzinā t, mums ar dē lu viss patī k. Kā arī , kas mū sdienā s ir svarī gi, klubā ir WI-FI piekļ uves punkts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kū rortu apmeklē jā m 2015. gada jū lijā . Liela zaļ ā zona. Klusa mierī ga vieta. Ē diens ir patieš ā m labs, saskaņ ā ar ē dienkarti. Viens izņ ē mums - bē rni tiek vesti pē c ī paš as ē dienkartes, izvē lē ties nevar. … Tomēr ▾ Kū rortu apmeklē jā m 2015. gada jū lijā . Liela zaļ ā zona. Klusa mierī ga vieta. Ē diens ir patieš ā m labs, saskaņ ā ar ē dienkarti. Viens izņ ē mums - bē rni tiek vesti pē c ī paš as ē dienkartes, izvē lē ties nevar. Principā neslikti, bet, kad vairā kas reizes pusdienā s dā rzeņ u salā tu vietā atnesa sā lī tas siļ ķ es, biju nedaudz apstulbusi, nemaz nerunā jot par saviem mazajiem bē rniem, kuriem kļ uva slikti no viena veida siļ ķ ē m. Pludmale ir privā ta, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, bet ieeja jū rā ir tikai ī paš ā s č ī bā s. Mē s devā mies uz citu pludmali, 8 km attā lumā no sanatorijas, ko sauc par Novy Svet ciematu, kur ieeja ir smilš aina un maiga. Brī vā laika ir maz, diskotē ka katru otro dienu, vā jas sacensī bas, sporta pasā kumi, uz kuriem diemž ē l neviens nenā k. Ļ oti draudzī gs personā ls, sā kot no istabenes lī dz viesmī lē m. Bija ļ oti patī kami ar viņ iem komunicē t. Pediatrs atstā ja š ausmī gu iespaidu. Mē s viņ u satikā m, kad jaunā kais dē ls, 4 gadus vecs, saslima. Bija ļ oti nepatī kami ar viņ u sazinā ties. Pilnī gi stulba daktere, neprot komunicē t ne ar vecā kiem, ne bē rniem. Kamē r viņ š pietiekami daudz nerunā pa telefonu un nedzer tē ju, viņ š nepieņ em. Noteiktā ā rstē š ana nedeva nekā du efektu. Izņ emot bagā tī gu dzē rienu un ī paš u krekeru un kompota diē tu, viņ a neko ī sti neizrakstī ja. Toldychila, ka mē s nesekojam bē rniem un ieradā s tikai sauļ oties un peldē ties. Man bija jā zvana uz mā jā m un jā konsultē jas ar savu ā rstu. Pē c tam pā ris dienu laikā viņ i atveseļ ojā s. Ieteicams klusā m ģ imenes brī vdienā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tiks atjaunots 2015. gada martā . Vieta ir lieliska un skaista! Viņ i barojas "kauš anai", bet maz dā rzeņ u un augļ u. Lielisks personā ls. Ziemā Sudakā nestrā dā neviens baseins! Ļ oti slikta atpū ta! Bet tik un tā ļ oti patika. Mē s daudz staigā jā m, kā pā m kalnos, runā jā m ar dabu, devā mies ekskursijā s. … Tomēr ▾ Tiks atjaunots 2015. gada martā . Vieta ir lieliska un skaista! Viņ i barojas "kauš anai", bet maz dā rzeņ u un augļ u. Lielisks personā ls. Ziemā Sudakā nestrā dā neviens baseins! Ļ oti slikta atpū ta! Bet tik un tā ļ oti patika. Mē s daudz staigā jā m, kā pā m kalnos, runā jā m ar dabu, devā mies ekskursijā s. Pirms remonta ziemā istabā s ir auksti. Ņ emiet siltas drē bes. Kopumā joprojā m ir labi!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Dženovas cietoksnis
Novērtējums 8.0
Krima, Zanders
Arhitektūra, Stats
Drupas Perčemas kalnā
Novērtējums 6.0
Krima, Zanders
Daba, Stats

Санаторий "Сокол" расположен на берегу моря, в непосредственной близости с государственным ботаническим заказником "Новый Свет" и романтическими руинами Судакской крепости, средневековые памятники истории имеются на самой территории здравницы. Местный климат, сосновые и можжевеловые рощи, плантации роз и богатое фитонцидами разнотравье благотворно действуют на здоровье людей. Современная лечебная база, опытные врачи, чудесный парк и уютные номера, чистейшее море и воздух. При поселении необходима санаторно-курортная карта.

Atrašanās vieta Расположен в живописном уголке Юго-Восточного Крыма, у подножия средневековой крепости, в тихой уютной бухте.
Pludmales apraksts Собственный закрытого типа, расположен в 200 метрах от корпусов, мелкогалечный, благоустроенный. Оборудован лежаками и теневой зоной. Работает прокат водных велосипедов.
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
Izklaide un sports
  • biljards
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Двух и трехэтажные спальные корпуса, номера со всеми удобствами (душ, туалет, умывальник). В каждом номере установлен телевизор и холодильник.

Кроме этого, новые коттеджи "люксового типа", так называемые "генеральские". Это одно или двухэтажные каменные коттеджи, рассчитанные на несколько номеров. Номера все двух- или трехкомнатные. В номерах все удобства (совмещенный санузел), гостиная, спальня одна или две. В номерах мягкая мебель, ковры, набор посуды, фраже, телевизор, холодильник. Коттеджи оборудованы устройством охраной сигнализации.

Водоснабжение В корпусе холодная и горячая вода подается по графику, в коттеджах "люксового типа" холодная вода постоянно, горячая по графику.

Adrese Украина, АР Крым, Судак ул. Приморская, 21.
Tālruņi: +38(06566) 2-10-09
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный галечный пляж. На пляже есть шезлонги (платно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.