dzimtā Krima

07 Jūnijs 2017 Ceļošanas laiks: no 29 Maija 2017 ieslēgts 05 Jūnijs 2017
Reputācija: +5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Man nav biež ā kā iemesla doties atvaļ inā jumā no Sanktpē terburgas nevis uz siltajā m zemē m, bet tikai uz Krimu, bet kā ir. Un virziena izvē le tiek izskaidrota vienkā rš i: pirmos 17 gadus kopš dzimš anas dzī voju Sevastopolē , studē jot, pē c tam dzī vojot un strā dā jot, uz Ziemeļ u galvaspilsē tu nepā rvā cos. Un, kad mani divi dē li izauga (10 un 13 gadi), es nolē mu viņ iem parā dī t ne tikai varoņ u pilsē tu, bet, ja iespē jams, visu Krimu.

Tē tis nevarē ja braukt ar mums (viņ am ļ ā va izbraukt tikai ziemā ), un, atstā jot kredī tkarti ar uzrakstu "netē rē jiet visu", viņ š aizbrauca uz Kubanu biznesa jautā jumos. Bet, ja netika apspriests virziens, kurp doties, tad jautā jums, kur tieš i iet. No vienas puses, bija iespē ja palikt pie draugiem (ja es bū tu ceļ ojis viens, noteikti tā bū tu darī jis), bet ar diviem puikā m - “izvē le bez izvē les. ”


Neliela piezī me: kad izlemjat par ieraš anā s datumu un laiku, pasū tiet taksometru tieš saistē kā dā no vietē jiem pakalpojumiem. Taksometru vadī tā ju cenas "dež urē " lidostā un ā rpus tā s ir 2-3 reizes augstā kas nekā viņ i maksā .

Jau uz vietas (tas aizņ ē ma ilgu laiku, ietekmē ja š osejas remonts no Simferopoles), kad iekā rtojā mies, pasū tī jā m tikai brokastis. Kā vē lā k izrā dī jā s, tas nebija nekas, garš ī gs un daudzveidī gs, un galvenais, apmierinoš s: nedevā mies gulē t pludmalē , bet gan 10 dienā s maksimā li apskatī t Krimu, lai tad iespaidi paliktu uz ilgu laiku. gads. Un, lai nebū tu jā mocā s ar sabiedrisko transportu, uz uzturē š anā s laiku noī rē ju maš ī nu: birojs, kur uz pusotru nedē ļ u vedu Lacetti, arī bija pastaigas attā lumā . Jauks bonuss: Delta ir sava slē gtā autostā vvieta.

Tas, ko mē s apceļ ojā m un ko apmeklē jā m, ir atseviš ķ a stā sta tē ma. Bet tas, ka pussala pē c tik daudziem gadiem, kas, lai arī tika uztverta kā dzimtā un tik pazī stama, tiek uztverta neviennozī mī gi, tas ir fakts.

P. S. Vienī gais, kas mani iepriecinā ja, kur doties nā kamgad, nebija jautā jumu: tikai uz Krimu. Un tas, ka pē c puiš u entuziasma stā sta, nā kamajā gadā tē tis nolē ma vismaz uz daž ā m dienā m izlauzties pie mums, tā ir mana mazā uzvara.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums