Belbek Liuks 3*– Atsauksmes

24
Novērtējums 8.410
№4 viesnīcas reitingā Sevastopols
8.7 Numurs
8.5 apkalpošana
8.6 Tīrība
7.8 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Divas modernas 3 stāvu kotedžas ērtai atpūtai Krimā. Kotedžas atrodas kūrorta ciematā Lyubimovka.Vairāk →
аватар zyeva651
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s bijā m š eit augusta beigā s, mums patika viesnī cas atraš anā s vieta, skats no istabiņ as bija iespaidī gs, pagalms ir labi kopts un ir patī kami š eit vienkā rš i sē dē t vakarā . Serviss visaugstā kajā lī menī . … Tomēr ▾ Mē s bijā m š eit augusta beigā s, mums patika viesnī cas atraš anā s vieta, skats no istabiņ as bija iespaidī gs, pagalms ir labi kopts un ir patī kami š eit vienkā rš i sē dē t vakarā . Serviss visaugstā kajā lī menī . Netā lu no pludmales, vasarā tas ir svarī gi, pā ris reizes pat nopeldē jā s. Restorā ns piedā vā gardus ē dienus un labu, pienā cī gu sortimentu. Ieteikt.
аватар osemet07
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī viesnī ca man patika tā s atraš anā s vietas un jū ras tuvuma dē ļ . Personā ls ir pieklā jī gs un atsaucī gs. Autostā vvieta ir maza, tač u vienmē r ir vieta personī gajai automaš ī nai. Tuvumā atrodas daudzi pā rtikas preč u veikali un augļ u stendi. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca man patika tā s atraš anā s vietas un jū ras tuvuma dē ļ . Personā ls ir pieklā jī gs un atsaucī gs. Autostā vvieta ir maza, tač u vienmē r ir vieta personī gajai automaš ī nai. Tuvumā atrodas daudzi pā rtikas preč u veikali un augļ u stendi. Sevastopole ir piecu minū š u brauciena attā lumā ar mikroautobusu, kas ir ē rti. Jū ra ir tī ra.
аватар lidak501
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirms mē neš a paliku pie ģ imenes š ajā viesnī cā , bijā m apmierinā ti. Apkalpoš ana un personā ls draudzī gs, istabiņ a plaš a un tī ra, uzkopta katru dienu. Viesnī cas teritorija ir maza, bet iekš ā mā jī ga un visa pietiek. … Tomēr ▾ Pirms mē neš a paliku pie ģ imenes š ajā viesnī cā , bijā m apmierinā ti. Apkalpoš ana un personā ls draudzī gs, istabiņ a plaš a un tī ra, uzkopta katru dienu. Viesnī cas teritorija ir maza, bet iekš ā mā jī ga un visa pietiek. Visvairā k mums patika skats no balkona, starp citu balkons ir plaš s. Vakaros sē dē jā m uz tā un apbrī nojā m apkā rtē jo skaistumu. Kas attiecas uz pā rtiku, mums bija viss iekļ auts: bijā m apmierinā ti ar ē dienu, bufeti un ē dienu daudzveidī bu. Viss ir pastaigas attā lumā . Kopumā nav par ko sū dzē ties, un mē s arī negribam, bijā m apmierinā ti ar savu uzturē š anos viesnī cā Belbek. Paldies viesnī cas personā lam par uzmanī bu.
аватар _599643
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bijā m pie jums maijā . Jū ra, protams, ir auksta, bet pā rē jo tas neaizē noja. Baseini ir forš i, lapenes ir ē rtas, telpas ir vienkā rš i izcilas. Bē rnus nevarē ja izvilkt no rotaļ u istabā m. Mē s jū s atkal apmeklē sim. … Tomēr ▾ Bijā m pie jums maijā . Jū ra, protams, ir auksta, bet pā rē jo tas neaizē noja. Baseini ir forš i, lapenes ir ē rtas, telpas ir vienkā rš i izcilas. Bē rnus nevarē ja izvilkt no rotaļ u istabā m. Mē s jū s atkal apmeklē sim.
аватар _338972
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viņ i ieradā s pie jums maija brī vdienā s. Svē tki izdevā s, bija patī kami iespaidi. Lapenes skaistas, istaba izremontē ta, teritorija sakopta, viss zaļ š . Tas ir lieliski, ka mē s izvē lē jā mies jū s. Mē s vē l atgriezī simies!. … Tomēr ▾ Viņ i ieradā s pie jums maija brī vdienā s. Svē tki izdevā s, bija patī kami iespaidi. Lapenes skaistas, istaba izremontē ta, teritorija sakopta, viss zaļ š . Tas ir lieliski, ka mē s izvē lē jā mies jū s. Mē s vē l atgriezī simies!
аватар Stass11
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies pie jums maija sā kumā , braucā m ar automaš ī nu, š ķ ē rsojā m prā mi. Baidī jā mies, ka bū s rinda, nekā tā da nebija. Uz vietas ir laba autostā vvieta. Ir kameras. Numuri ir labi, tī ri un ē rti. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies pie jums maija sā kumā , braucā m ar automaš ī nu, š ķ ē rsojā m prā mi. Baidī jā mies, ka bū s rinda, nekā tā da nebija. Uz vietas ir laba autostā vvieta. Ir kameras. Numuri ir labi, tī ri un ē rti. ar bē rniem var viegli izmitinā t, viņ iem ir daudz izklaides. Bijā m apmierinā ti un tagad gribam nā kt septembrī , samta sezonā !
аватар Irinapetrova3
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Karstā s vasaras dienā s piekrastē neatpū š os veselī bas apsvē rumu dē ļ , vienmē r cenš os maijā vai jū nija sā kumā uz nedē ļ u aizbraukt uz jū ru. Otro reizi atpū tos viesnī cā Belbek, mā jā s atgriezos pirms trim dienā m. … Tomēr ▾ Karstā s vasaras dienā s piekrastē neatpū š os veselī bas apsvē rumu dē ļ , vienmē r cenš os maijā vai jū nija sā kumā uz nedē ļ u aizbraukt uz jū ru. Otro reizi atpū tos viesnī cā Belbek, mā jā s atgriezos pirms trim dienā m. No turienes atvedu daudz emociju un iespaidu. Teritorija ir labi kopta un tī ra. Ē diens ir garš ī gs, vienmē r svaigs un ē stgribu. Istaba tī ra un ē rta, mē beles, vannas istaba. iekā rtas ir labā darba kā rtī bā un bez bojā jumiem. Vā rdu sakot, ir viss labā m un relaksē još ā m brī vdienā m.
аватар spiridonova5555
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s kopā ar vī ru Krimā un rezervē ja istabu š ajā viesnī cā . Mū s sirsnī gi sagaidī ja un ieveda mū su istabā . Rezervē jā m standarta diviem, cena bija ļ oti patī kama un gaidī jā m kaut kā du lomu. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar vī ru Krimā un rezervē ja istabu š ajā viesnī cā . Mū s sirsnī gi sagaidī ja un ieveda mū su istabā . Rezervē jā m standarta diviem, cena bija ļ oti patī kama un gaidī jā m kaut kā du lomu. Bet, istaba izrā dī jā s lieliska, visur tī rī ba, un skats pa logu ir vienkā rš i burvī gs. Es gribē tu atzī mē t ļ oti garš ī go virtuvi un lielu skaistu baseinu. Ļ oti labi atpū tā mies un bijā m apmierinā ti.
аватар egorka.nazaroff
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar sievu esam apmeklē juš i daudzas viesnī cas Krimā , un ar pā rliecī bu varu teikt, ka viesnī ca Belbek ir viena no labā kajā m. Tik zemu cenu ar tik labiem nosacī jumiem jū s nekur citur neatradī siet. Un pats galvenais, ir ļ oti labas iespē jas atpū tai ar lielu ģ imeni, ir daudz piemē rotu telpu. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu esam apmeklē juš i daudzas viesnī cas Krimā , un ar pā rliecī bu varu teikt, ka viesnī ca Belbek ir viena no labā kajā m. Tik zemu cenu ar tik labiem nosacī jumiem jū s nekur citur neatradī siet. Un pats galvenais, ir ļ oti labas iespē jas atpū tai ar lielu ģ imeni, ir daudz piemē rotu telpu.
аватар tatyanagogn
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man patī k Belbeks. Es te palieku ne pirmo reizi. Esmu ieteikusi saviem draugiem un arī viņ i ir apmierinā ti. Es nevaru atrast nevienu negatī vu, visas emocijas ir tikai pozitī vas. Personā ls ir pieklā jī gs un draudzī gs, virtuve š eit ir vienkā rš i garš ī ga, porcijas ir svaigas un garš ī gas. … Tomēr ▾ Man patī k Belbeks. Es te palieku ne pirmo reizi. Esmu ieteikusi saviem draugiem un arī viņ i ir apmierinā ti. Es nevaru atrast nevienu negatī vu, visas emocijas ir tikai pozitī vas. Personā ls ir pieklā jī gs un draudzī gs, virtuve š eit ir vienkā rš i garš ī ga, porcijas ir svaigas un garš ī gas. Ir peldbaseins un rotaļ u laukums bē rniem. Telpas vienmē r ir tī ras. Vē l man svarī gi, lai jū ra bū tu blakus, š eit tā ir tikai akmens sviediena attā lumā no viesnī cas. Iesaku apmeklē t Belbeku.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sapunas kalns
Novērtējums 9.0
Krima, Sevastopols
Daba, Stats
Senā Hersoneses pilsēta
Novērtējums 8.5
Krima, Sevastopols
Arhitektūra, Stats

Два современных 3-х этажных коттеджа для комфортного отдыха в Крыму. Коттеджи расположены в курортном поселке Любимовка.

Pludmales apraksts В 200 м (5 минут прогулочным шагом) от коттеджей расположен песчано-галечный пляж большой протяженности. Море здесь открытое и чистое. Пляжные зонтики и коврики предоставляются.
Viesnīcā

Инфраструктура

Круглосуточно охраняемая территория, бесплатная автостоянка. За дополнительную плату: экскурсии по Крыму, сауна (оплата электричества), бильяpд. В 2 км от пос. Любимовка находится курортная набережная Учкуевки с ресторанами, барами, ночными дискотеками и т.д.

FAQ