Jautājums o Krima

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6135 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kur es varu uzlabot savu veselību Krimā?
Kur es varu uzlabot savu veselību Krimā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2019-11-014 gadā atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар klichko
Kas zina, kas notiek ar jūsu veselību? Un tad to pilnībā nesatricinās grūts un nogurdinošs maršruts?
аватар travelsita
Pašas Krimas apmeklējums var nodarīt neatgriezenisku kaitējumu veselībai :). Ūdens tikpat kā nav, lielas problēmas ar vidi.
аватар ollennka
Lai ieteiktu sanatorijas, ir jāsaprot, kāda ir slimību specifika.
аватар travelsita
Visticamāk, ka cilvēkam ir prāta lēkme, jo tādas domas nāk prātā. :)
аватар ollennka
kādas domas?? Iet uz sanatoriju? Es saprotu, ka šī vietne ir paredzēta tikai Ēģiptei, bet ir cilvēki, kas ceļo uz citām vietām.
аватар babol
Krimā ir ļoti labas sanatorijas Saki un Evpatorijā (medicīnas bāze ir laba jau no padomju laikiem).Paskatieties, kur viņi ārstē kādas slimības.Un šogad Krimu apmeklēja ļoti daudz Ukrainas pilsoņu (galu galā tas ir arī Ukraina, vai ne?
аватар Igor_m
Vācija tu saki? Izdomājiet kaut ko ticamāku.
аватар Vic-Grin
Turīgie krievi jau ir izpirkuši pusi Bādenbādenes nekustamo īpašumu un tur dzīvo un ārstējas. Un kas jūs piesaista Krimā? Bērnības atmiņas, kad mamma un tētis tevi tur aizveda? Tikai vairs nav tā, ko atceries. Tagad ir militārās bāzes, dubļi, reidi, patruļas un žogi.
аватар veritasana
Ja "uzlabo veselību", tas nozīmē atpūsties no pilsētas burzmas.. Man ļoti patika atpūsties Kičkinā. Vēl viena sanatorija "More", Spa programmas tur nebija sliktas... Laba izvēle!
аватар ira.novo2000
Visur.
Krima ir pilna ar kūrortiem, ar katru gadu viss kļūst labāk un labāk. Bet, protams, lai Krimā varētu ērti un pat brīvi atpūsties, labāk būt Krievijas Federācijas, nevis Ukrainas pilsonim. Jūs varat saņemt bezmaksas kuponu priekšrocību kategorijām un tikai pacientiem un pat pavadošajiem cilvēkiem.
Privātais sektors paliek. Var vienkārši elpot gaisu un peldēties jūrā, un jau būsi veselāks – tas nav kā Odesā vai Berdjanskā ieelpot notekūdeņu miasmu.
Mājokļi privātajā sektorā tur nav dārgi, bet pārtika ir dārgāka. Un izklaides industrija ir dramatiski sadārdzinājusies – no visvienkāršāko muzeju apmeklēšanas līdz trošu vagoniņiem un pārgājienu takām, nemaz nerunājot par klubiem un ūdens parkiem.
аватар Igor_m
"lai būtu brīva atpūta Krimā, labāk būt Krievijas Federācijas, nevis Ukrainas pilsonim" Vārds "labāk" nozīmē, ka nav jābūt c. RF? Kāpēc pretojas Ukraina, nevis Vācija. Varbūt Putins iedos vāciešiem "bezmaksas" biļeti, vai viņi to neatzina?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Krima
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl