Jautājums o Krima

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6135 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Iesaki viesnīcu Krimā jūras krastā
vēlams ar pārtiku un labu ieeju jūrā
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2011-08-2113 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  31
аватар hohlushka
sanatorija Gurzufsky (bijušais militārais) vai ai-danil, sanatorija mishor vai ai-petri, sanatorijas klints. atpūtās visos.patika visur. Septembris ir svētība. peldējās mišorā pat oktobrī.
аватар IraSkorba
Alušta, viesnīca "Almond Grove". Mums ļoti garšo, tur ēdam septembrī (ne pirmo reizi). Mēs jau esam pieraduši atpūsties ārzemēs un tikai 5 *, tāpēc, ja braucam uz Krimu, tad uz turieni braucam tikai pēdējā laikā. Visi numuri ar skatu uz jūru. Reiz mūsu atvaļinājuma laikā jūrā bija vētra - uz logiem bija jūras ūdens šļakatas. (Spriediet paši - cik tuvu ir jūra). Pludmale ir ļoti ērta un vienmēr tīra (žēl, ka tā nav viesnīcas mājaslapā).
аватар IraSkorba
Kas attiecas uz pārtiku: brokastis - bufete (iekļautas numura cenā), līdz 23.00 atvērts restorāns, no kura var pasūtīt ēdienu tieši uz savu istabu (ja tas ir ķibele) - cenas ļoti saprātīgas, nav papildus. maksa par piegādi, iespējama pilna pansija. Iepriekšējā atbildē uzskaitītie kūrorti sasniedz 2 * (pēc Eiropas standartiem). "Mandeļu birzs" - 4 *.
аватар AlexWizard
Sanatorija Ai-Petri KRASTĀ NESTĀV, līdz krastam 247 pakāpieni!
аватар hohlushka
Man liekas tāds jēdziens "piekrastē" - nevajag braukt ar transportu, uz jūru var aizbraukt pareo, ja aizmirsāt saules aizsargkrēmu - skrien uz istabu, tas ir minūtes jautājums. ai-petri mēs darījām tieši tā.
аватар AlexWizard
Tas, protams, ir, kurš domā... Bet jautājuma autors uzdeva "ĻOTI krastā" - pietiekami, lai neieteiktu nekādus sūdus kā Ai-Petri.
аватар AlexWizard
IraSkorba, cik tad zvaigžņu tavuprāt ir "Buru", kurai NAV jākāpj pa kāpnēm un 2 lifti uz savu pludmali?
аватар IraSkorba
Iesaku tev, AlexWizard, ielīst internetā un palasīt, kādas zvaigznes tiek piešķirtas viesnīcām.... Ielaidiet vismaz 5 liftus un dodieties pa taisno uz pludmali, bet ja šī viesnīca atbilst - 2 *, tad es nē par velti vajag (svētku laiks un nervi izniekoti...). Jūra ir galvenais iemesls, kāpēc es eju, bet es labprātāk pārnakšņoju un paēdu viesnīcā....
аватар AlexWizard
Paldies par precīzu atbildi, Iročka. Jūs, iespējams, esat programmētājs: atbilde ir precīza un pilnīgi bezjēdzīga. :) Es arī mīlu jūru un labprātāk nakšņoju viesnīcā, tāpēc, sirdī būdams 2.grupas invalīds, es kategoriski nepieņemu kāpnes, un pieeja jūrai man ir galvenais dienvidu krasts.
аватар IraSkorba
Nobrauciens uz pludmali "Almond Grove" pa rampu. Mazuli uz pludmali vedām ratos - ļoti ērti.
аватар AlexWizard
Tik un tā ej atpakaļ... :)
Šogad biju Parusā. Šeit ir stingras horizontālas līnijas un lifts uz pludmali 75m. Ja tas nebūtu pretīgs ēdiens, es būtu tur uz visiem laikiem.
аватар IraSkorba
Blakus rampai ir kāpņu telpa.... JAU 8-9 pakāpieni.
аватар AlexWizard
Pārliecināts :) Paldies. Ir gads, lai uzzinātu detaļas :)
аватар IraSkorba
Aleksam Wizardam. (www.mindal.com.ua/about/ ) Rampa ir gandrīz horizontāla un nekur citur nav neviena pakāpiena (izņemot pašu akvaparku, pie ieejas un lifta iekšpusē nav pakāpienu). Tajā pašā Aluštā atrodas pansionāts "More" (www.more-ua.com). Tālu (kā man) līdz jūrai (caur parku), bet tur brauc elektromobiļi. Ēkas ieejas priekšā ir pakāpieni. Pansionāts nav lēts, bet ir laba medicīniskā bāze.
P.S. Es neesmu programmētājs.
аватар IraSkorba
Starp citu, mana Vecmāmiņa, 82 gadi (arī ne īpaši sirsnīga...) "Mandeļu birzi" mīl galvenokārt tāpēc, ka nav pakāpienu, jūra ir ĻOTI tuvu un ēdiens ir labs.
аватар AlexWizard
Iročka, es jau sapratu. Sveicieni tavai vecmāmiņai no manas mammas (91 gads, viņa pati dodas uz savu vasarnīcu). :)
P.S. Un es esmu programmētājs vairāk nekā 40 gadus.
аватар hohlushka
Nu, Aleks, es tavā vietā nereklamētu savu darbu - šī nav tā labākā reklāma.
cilvēkiem ar īpašām vajadzībām (invalīdiem) iesaku Poltavas sanatoriju un Aizsardzības ministriju Saki.
par to, ka ai-petri ir švaki - esmu gatavs strīdēties.
ja tur kaut kas nesaauga, kāpēc vainot kūrortu?
Iesaku jautājuma autoram pašam izfiltrēt variantus.
аватар sjg1203
Liels paldies visiem par atbildēm!Ļoti gribētos izvēlēties viesnīcu ĻOTI krastā,lai nekāptu lejā un nekāptu augšā. Šogad man ļoti patika Mar le Mar in Sandy-1 līnija, sava pludmale, garšīgi ēdieni. Viņa pati vēl nav atradusi citu tāda līmeņa viesnīcu, kas dažādotu atvaļinājumu, apskatītu citas vietas.Tāpēc jautāja pēc padoma.
аватар hohlushka
redz, mēs iesakām īstus KŪROTUS, un cilvēks izvēlas smilšu, kas, manuprāt, ir saite un asiņains kauju bardaks (tur ir piemineklis mirušajiem).
аватар AlexWizard
hohlushka, Programmēšana, īpaši sistēmiskā (ti, operētājsistēmu programmēšana) joprojām nav prostitūcija. Esmu zinātnes cilvēks, un domāju, ka šeit nav par ko kaunēties. Īpaši tas, ka 1968. gadā uzminēju savu profesiju un paliku tai uzticīgs visu mūžu. Starp citu, kāda ir tava profesija? Biroja planktons? Biznesa dāma?
аватар hohlushka
EJ UZ MŪSU SKOLU STRĀDĀT (esmu galvenā skolotāja). MUMS IR TIKAI BRĪVA DATORZINĀTNES. PAR BONUSU GARANTĒJU ANIMĀCIJAS UN DATORGRAFIKAS APLI.
аватар sjg1203
hohlushka!Atvainojiet lūdzu, bet te katrs izsaka savu viedokli, iespaidus, un jūs uzreiz uzbrūkat. Jūs piedāvājāt vecus kūrortus, un Sendija ir attīstošs kūrorts. Kas slikts, ja ir viesnīca, kur jūra un ēdiens un infrastruktūra ir pienācīga? Protams, es neesmu pārāk pazīstams ar šo vietu vēsturi. Un ja jums ir informāciju,tu dalītos,nevis ņirgātos.Cilvēcei ir diezgan sena vēsture un gandrīz jebkura vieta uz planētas varētu būt asinsizliešanas vieta.Vai arī Tu iesaki neatpūsties Sevastopolē?Vai zini Evpatorijas vēsturi?Nu tu var uzskaitīt daudz...
аватар hohlushka
Es devos uz sandy kopš 1990. gada (joprojām kopā ar vecākiem). jau toreiz to uzskatīja par ciematu, kas attīstās. un kā tas attīstījās? Stāstu par kauju ņēmu pie sirds, jo vīrs mani vilka uz notikumu rekonstrukciju (kostīmā), tāpēc paliku pārsteigta.Garantēju, ka ne pēc baumas smiltīs: jūra ir vēsa tikai no rīta. pēcpusdienā 100% vējš, vētra, dubļaina jūra. op no pludmales gendeliks līdz 4-5 no rīta.kategoriski neesam tur atpūtušies kopš 2000.gada,bet atbraucām uz nedēļas nogali pie draugiem(sudrabkāzas,bija kauns atteikt).-ukraiņi).Jā,pat smilšaina ir stepe.Nav ko acij atpūsties(un plaušās nav ko īpaši elpot).Ja plāno apceļot Krimu,skaties uzmanīgi kartē.Ekskursijas objekti ir ļoooti tālu.pieejams. bet mūsu meita vienmēr pēc vannošanas saaukstējās, jo. vējš vienmēr ir klāt.
аватар sjg1203
hohlushka-paldies par iespaidiem par Peschanoe.Varbūt neesi rūpīgi izlasījis iepriekšējo ziņu,bet tur es rakstīju,ka jau biju atpūtusies viesnīcā Peschanoe un viss ļoti patika.Par pašu ciematu neko nevaru pateikt , Negribēju iziet no viesnīcas.Klusums un priežu aromāts!Un Bahčisarajas Khanas pils, asaru strūklaka, Chufut-Kale, Sevastopol, Hersones, Balaklava - viss ir ļoti tuvu!
Palasot iespaidus par Sandiju sapratu,ka man super paveicās ar viesnīcu,nebija mums viss kas nepatika.Atpūtos ar 2 bērniem.Par jūru piekrītu,skaidrs!
аватар AlexWizard
hohlushka, meklē citus muļķus, lai strādātu skolā. Esmu zinātņu doktors, rakstu grāmatas un jau sen atteicos pat mācīt akadēmijā.
аватар hohlushka
un mūsu valstī invalīdi nedabū mediķu pieeju darbam! Es gribēju jūs iepriecināt, ziniet, tolerance, "vienāda starta" programma, nu, ko vien vēlaties. jebkurā gadījumā novēlu veselību tev un tavai mammai (91 gads), brauciet pie mums uz Kijevu, Krievijas pilsētu māti. galu galā viņi mēdza staigāt līdz Kijevas-Pečerskas lavrai!
аватар IraSkorba
Par "Hokhlushka": Man ir liels kauns, ka cilvēki, kuri ir tik tālu no Ukrainas likumdošanas un tik drosmīgi raksta par to, ko viņi vispār nesaprot.... Es domāju invalīdu nodarbināšanu. Nenonieciniet sevi un negodiniet mūsu izglītības sistēmu (un līdz šim nevainojami).
аватар IraSkorba
AlexWizard: Kislovodskā viss ir patiešām labs sirdij. Minerālu vannas tur ir pasaka. Ja vēl neesi tur bijis un ir iespēja aizbraukt, tad droši ej – tava sirds “atvērs otru vēju”.
аватар AlexWizard
Iročka, paldies par ideju. Mana sirds tagad ir stabila, bet pēc tam, kad pirms 4 gadiem pārdzīvoju smagu pneimoniju, es dodos uz Dienvidkrastu elpot. Noteikti apskatiet vietnes "Almond Grove".
аватар katyashamrai
Varu ieteikt labu viesnīcu Khersones, kas atrodas 5 minūšu gājiena attālumā no senākās pilsētas Hersones.Cenu politika nav no zemākajām, bet ticiet man, jūs to nenožēlosit.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Krima
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl