Majestic 3*– Atsauksmes

77
Novērtējums 7.010
№2 viesnīcas reitingā Partenita
7.5 Numurs
6.9 apkalpošana
7.8 Tīrība
7.9 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīcu komplekss "Majestic" tika uzcelts 2008.gadā uz 0,3 hektāru liela zemes gabala. Viesnīca darbojas pēc "viss iekļauts" principa.Vairāk →
аватар popova.8443
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š o viesnī cu mums ieteica tū risma aģ entū ra. Lasī jā m lieliskā s atsauksmes no iepriekš ē jiem gadiem, un tā kā atvaļ inā jums ir ierobež ots laikā (tikai 6 naktis), protams, lai ne par ko nedomā tu, nolē mā m doties uz "viss iekļ auts". … Tomēr ▾ Š o viesnī cu mums ieteica tū risma aģ entū ra. Lasī jā m lieliskā s atsauksmes no iepriekš ē jiem gadiem, un tā kā atvaļ inā jums ir ierobež ots laikā (tikai 6 naktis), protams, lai ne par ko nedomā tu, nolē mā m doties uz "viss iekļ auts". Bet diemž ē l jau no pirmā s dienas saskā rā mies ar lielā m nepatikš anā m. Mū su reģ istrā cija bija vakarā , 22:00 sā kumā . Nā ca ar diviem bē rniem luksusa istabā . Viesnī cas numuriņ i ir "noguruš i", bet Suite izrā dī jā s plaš s, ar panorā mas logiem un skatu uz jū ru. Ar to beidzā s istabas plusi (nestrā dā još s televizors, seifs un ledusskapis (minibā rs). Starp citu, saskaņ ā ar viesnī cas noteikumiem, tika iekļ auts piepildī ts minibā rs (bez maksas). š ī s istabiņ as kategoriju, bet divas dienas centos no administratores dabū t vismaz pudeli ū dens. Rezultā tā.4 pudeles un 2 š okolā des uz visu svē tku laiku.
Tā lā k piedzī vojumi sā kā s no pludmales (viesnī cas deklarē tā pludmale slē gta uz karantī nu), transfē rs mū s aizveda kaut kur tā lu prom un tajā pludmalē pat par maksu nevarē ja paņ emt sauļ oš anā s krē slus un lietussargu. Transfē rs bija 7-vietī gs mikroautobuss (viesnī cā ir 50 numuriņ i!!! ! ) divas reizes dienā uz pludmali, divas reizes uz viesnī cu lī dz 14:00. Un tad tikai maksas piebā zts mikroautobuss. Tā pē c mē ģ inā jumi izmantot š o pakalpojumu bija jā atsakā s. Telpu uzkopš ana ir atseviš ķ s jautā jums. 3. uzturē š anā s dienā ar asarā m palū dzu iztī rī t istabu un nomainī t veļ u (kuru iepriekš biju izmetusi uz grī das), brī dinot administratoru, ka izbrauksim ekskursijā lī dz vakaram. Kad pulksten 12 no rī ta atgriezā mies istabā , viņ i no tualetes iznesa tikai atkritumus. Veļ as nebija. Zvanī ju administratorei, kura nobolī ja acis un pē c kā dā m 20 minū tē m atnesa mums gultas veļ u (man paš ai nav grū ti uztaisī t, bet tomē r par visu samaksā ju). Bet veļ a bija netī ra, notraipī ta un saburzī ta. Uz ko administratore izmeta frā zi "Tī rs, apliecinu, nolikts citā istabā , bet neviens vē l nav gulē jis!!! ! ". Rezultā tā gulē jā m uz netī ras, bet mū su veļ as. Un viņ i veica tī rī š anu nā kamajā dienā .
Uztura ziņ ā - nav deklarē tas autora virtuves, nemaz nerunā jot par "viss iekļ auts" un vē l jo vairā k. Ē dinā š ana 3x dienā , un ja gribē si garš ī gu kafiju (ne to, ko viņ i piedā vā ), bū s jā maksā , bija jā maksā par papildus kafijas tasi! Vispā rē js priekš stats par ē dienu fotogrā fijā s. Uzreiz jā saka, ka ē diens ir ē dnī ca. Viesmī ļ i ir nepieredzē juš i, apkalpoš anu bija jā gaida 40 minū tes, tikpat daudz bija jā gaida, lai pē c iepriekš ē jiem apmeklē tā jiem notī rī tu galdu. Ī paš u paldies vē los izteikt viesmī lei Olgai, viņ a ir vienī gā persona ē damistabā (par restorā nu to nevar nosaukt), kura kaut kā centā s palī dzē t tū ristiem un apkalpot laikā .
Baseins labs un tī rs. Sauļ oš anā s krē slu ir maz, visiem nepietika, un tā kā tas ir tā lu no jū ras, tad bija diezgan daudz cilvē ku, kas gribē ja paņ emt sauļ oš anā s krē slu. Esiet uzmanī gi ar sauļ oš anā s krē sliem, lielā kā daļ a no tiem ir saplī suš i, varat izkrist un kā dā vietā sabojā t sevi). Uzkodu bā rs pie baseina strā dā ja 1.5 stundas divas reizes dienā . No uzkodā m: grauzdiņ i (foto), krekeri, zivis un kanapē (maize, desa, gurķ is), no dzē rieniem augļ u dzē riens, alus (no 1.5 litru pudelē m bez nosaukuma, bet pē c garš as lē tā kais, ko varē ja dabū t) un baltvī ns/sarkanvī ns izskatā s kā etiķ is. Pieklā jī gā ki dzē rieni un saldē jums tikai par maksu. Iesaku neņ emt krekerus, tā ir maize, kas palika pē c brokastī m un pusdienā m, tikai cepta. Mū su atvaļ inā juma pē dē jā s dienā s pavā rē m pat bija slinkums to griezt, kā rezultā tā atradu kā da bē rna nograuztu garoziņ u (foto). Bā rs tika slē gts ļ oti ā tri, lai ne uz minū ti nepabarotu atpū tniekus. Bā rmenis Nikolajs (arī gribu pateikt lielu paldies) apkalpoja ā tri, centā s, lai visi bū tu apmierinā ti.
Bija daudz nianš u, bet tie ir sī kumi. Braucā m ekskursijā s, baudī jā m Krimu, bet atgriež oties viesnī cā noskaņ ojums bija ļ oti sabojā ts. Deklarē tā s izklaides un animā cijas arī nav viesnī cā ! Es prasī ju tikš anos ar vadī bu, bet viņ i tā arī nesazinā jā s, lai gan katru dienu gā ja garā m, izliekoties, ka to nemana. Cerams, ka viņ i saņ ems š o atsauksmi! Sveiki no numura 200! Tā pē c es ļ oti ceru, ka mans pā rskats palī dzē s ar izvē li, nepieļ aujiet tā das paš as kļ ū das, nesabojā jiet savu atvaļ inā jumu! Iztē rē ta nauda un nervi.
вид из окна закуски на баре (что осталось от обеда)
аватар velapina72
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Dā rgie draugi! Mē s ar vī ru esam pamatiedzī votā ji krimā un jau vairā kus gadus ceļ ojam pa Krimu, apmetamies daž ā dā s naktsmī tnē s no budž eta lī dz dā rgā kajā m, tač u tā du vilš anos un aizvainojumu no iztē rē tā laika un naudas mē s vē l neesam piedzī vojuš i. … Tomēr ▾ Dā rgie draugi! Mē s ar vī ru esam pamatiedzī votā ji krimā un jau vairā kus gadus ceļ ojam pa Krimu, apmetamies daž ā dā s naktsmī tnē s no budž eta lī dz dā rgā kajā m, tač u tā du vilš anos un aizvainojumu no iztē rē tā laika un naudas mē s vē l neesam piedzī vojuš i.
Sā ksim secī bā :
Autostā vvieta - 49 istabā m tikai 3 stā vvietas, bet par naudu. Ierodoties istabā neatradī siet solī tos tualetes piederumus, elementā ru š ampū nu un ziepes, č ī bas, halā tus, tē jkannu, savukā rt pirtī ieš ana iet cauri visam pagalmam (apmē ram 50-60 metri), uz ielas - 2 (atgā dinā m jū s, ka nav peldmē teļ u), tā pē c loģ iski ir pā rģ ē rbties paš ā pirtī (atpakaļ tomē r jā atgriež as tvaicē tam). Bet š eit ir pā rsteigums! Pirtī nav ģ ē rbtuvju! Jū s varat pā rģ ē rbties kopē jā tualetē )))
Baseins ir tikai "pasaka" - dibenu vienkā rš i neredzē s (rodas iespaids, ka ū dens nemaz nemainā s), un "apsildā majā " baseinā temperatū ra ir 17 grā di. Padomā jiet! Pirts 4 sē dvietā m un 1 stā vvietā m (49 istabas). Uz boilera sildī tā ji ir pilnī bā vaļ ā (ļ oti nedroš i ar bē rniem!! ! ), pie baseina ļ oti slidens, pā rsegumu nav!
Ē diens ir KAUT KAS! PUSDIENAS: 2 ē damkarotes griķ u + 20 grami vistas filejas, 100 grami konservē tas zupas, glā ze sulas. BROSTAS: ķ irbju biezputra + plika omlete + puse tomā ta ar sī poliem. NAV pā rspī lē ts! ! ! Uz jautā jumu par sviestu - atbilde ir: var tikai par naudu. Un par visu š o "prieku" mē s samaksā jā m 5500 rubļ u. Secinā jumus izdariet paš i! Cienī jamie š ī s iestā des saimnieki - NEKAUNA KRIMA! Mums par tevi ir kauns!
P. S. Pelnī t naudu tikai uz Krimas daiļ avā m nav godī gi!
аватар Vasya.pano
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Biju kopā ar ģ imeni nedē ļ as nogalē , ļ oti patika. Skats no viesnī cas ir vienkā rš i iespaidī gs. No numura paveras skats uz jū ru un kalniem. Tī rs un gaiš s. Uz vietas diezgan tī rs. Atmosfē ra viesnī cā ir pasakaina, ļ oti jauka un mā jī ga viscaur - viss zaļ š , palmas, ziedi. … Tomēr ▾ Biju kopā ar ģ imeni nedē ļ as nogalē , ļ oti patika. Skats no viesnī cas ir vienkā rš i iespaidī gs. No numura paveras skats uz jū ru un kalniem. Tī rs un gaiš s. Uz vietas diezgan tī rs. Atmosfē ra viesnī cā ir pasakaina, ļ oti jauka un mā jī ga viscaur - viss zaļ š , palmas, ziedi. Pakalpojuma kvalitā te viesnī cā ir lieliska, viss personā ls pieklā jī gs un gā dī gs. Visur regulā ra tī rī š ana, tas ir pamanā ms. Bijā m somu pirtī , peldē jā mies baseinā . Atmosfē ra ir labvē lī ga atpū tai un pilnī gai relaksā cijai. Mums ļ oti patika masā ž as terapeite, š ai sievietei ir zelta rokas, veic jebkuras sarež ģ ī tī bas masā ž as. Restorā ns uz mums atstā ja ī paš u iespaidu - galdiņ i visi tī ri, uz galdiņ iem baltā m salvetē m, viesmī ļ i draudzī gi un vienmē r palī dzē s ar izvē li. Visi ē dieni bija garš ī gi un neaizmirstami, ar radoš u dizainu un pieeju. Gribē tos atgriezties š ajā vietā vē l un vē l.
аватар genrich_L
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kā plā nots, atgriezā mies š eit vē lreiz. Atpū ta augstā kajā lī menī un cena ir pamatota. Visas dienas garumā mē s klausī jā mies sē rfa skaņ as un ieelpojā m svaigo jū ras gaisu. Brī niš ķ ī gs skats uz Lā č u kalnu. … Tomēr ▾ Kā plā nots, atgriezā mies š eit vē lreiz. Atpū ta augstā kajā lī menī un cena ir pamatota. Visas dienas garumā mē s klausī jā mies sē rfa skaņ as un ieelpojā m svaigo jū ras gaisu. Brī niš ķ ī gs skats uz Lā č u kalnu. Blakus kū rorta parks ar seniem kokiem. Mē s devā mies pastaigā uz Jaltu un Aluš ta, Partenit ir tikai starp tā m, netā lu ar autobusu, apmē ram 30 minū tes.
Man patika personā ls, draudzī gs un pieklā jī gs, ar humora izjū tu, vienmē r palī dz un atsaucī gs. Virtuve, kā vienmē r, ir garš ī ga un daudzveidī ga, kā arī skaisti dekorē ta. Š eit valda ē rta un mā jī ga atmosfē ra. Saņ ē mu spē kus visam gadam un gaidu nā kamo)
аватар fish-ka04
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Decembrī atpū tā s ar vī ru uz kupona (dā vana no bē rna). Izcila viesnī ca ģ imenes atpū tai, istabiņ a bija parastajā "standarta", viss nepiecieš amais istabiņ ā , baseins diezgan normā ls, skats no balkona superī gs. Visvairā k iepriecinā ja un patī kami pā rsteidza: personā la attieksme pret viesiem (Krimas retums) ir perfekta, ļ oti pretimnā koš a, draudzī ga un izpalī dzī ga. … Tomēr ▾ Decembrī atpū tā s ar vī ru uz kupona (dā vana no bē rna). Izcila viesnī ca ģ imenes atpū tai, istabiņ a bija parastajā "standarta", viss nepiecieš amais istabiņ ā , baseins diezgan normā ls, skats no balkona superī gs. Visvairā k iepriecinā ja un patī kami pā rsteidza: personā la attieksme pret viesiem (Krimas retums) ir perfekta, ļ oti pretimnā koš a, draudzī ga un izpalī dzī ga. Restorā na š efpavā rs un apkalpoš ana ir visaugstā kajā lī menī . Ja meklē jat viesnī cu ģ imenes brī vdienā m, es to ļ oti iesaku)))) Paldies visiem, kas mū s apkalpoja par perfektu nedē ļ as nogali))))
аватар katerina0102
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Paldies par patī kamo uzturē š anos, lielisku viesnī cu, lielisku personā lu, ī paš i administratores meitenes, viņ i jums visu izstā stī s, visu parā dī s un izpildī s visus pieprasī jumus. Istaba brī niš ķ ī ga, skats uz jū ru, tur ir viss nepiecieš amais. … Tomēr ▾ Paldies par patī kamo uzturē š anos, lielisku viesnī cu, lielisku personā lu, ī paš i administratores meitenes, viņ i jums visu izstā stī s, visu parā dī s un izpildī s visus pieprasī jumus. Istaba brī niš ķ ī ga, skats uz jū ru, tur ir viss nepiecieš amais. Tikai kaut kas mums nederē ja fē ns, vē rsā mies pie darbiniekiem, bez problē mā m atnesa jaunu, salauzto aizveda. Tā tad viņ i darbojas labi, bez sū dzī bā m. Patika ē diens!
аватар _365010
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bijā m kopā ar mammu, ļ oti gribē jā s vienkā rš i mierī gi atpū sties un baudī t dabu. Es meklē ju viesnī cu, nomaļ u, tuvu visam, un atradu Majestic. Diezgan moderna, laba, mū su istaba bija standarta, prasī ju atseviš ķ as gultas, mani lū gumi tika izpildī ti. … Tomēr ▾ Bijā m kopā ar mammu, ļ oti gribē jā s vienkā rš i mierī gi atpū sties un baudī t dabu. Es meklē ju viesnī cu, nomaļ u, tuvu visam, un atradu Majestic. Diezgan moderna, laba, mū su istaba bija standarta, prasī ju atseviš ķ as gultas, mani lū gumi tika izpildī ti. Sā kumā likā s, ka cilvē ku ir daudz, un daudzi ar bē rniem, domā ja, ka bū s trokš ņ aini. Bet nekas, viss kaut kā nokā rtojā s tā , ka katrs gā ja savā s darī š anā s, neviens nevienam netraucē ja. Mammai te ļ oti patika, jo viņ a laikam jau 20 gadus nebija bijusi pie jū ras. Tā pē c iespaidi no paš a ceļ ojuma un no š ī s viesnī cas ir paš i patī kamā kie.
аватар _832826
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
1. Skats no loga skaists, teritorija nav liela, bet ļ oti mā jī ga, tā lu no pludmales, un vertikā ls kā piens atpakaļ , saka, ka vasarā nē sā , bet pastaigā ties tik un tā ir pieklā jī gi. Krimas sanatorijas teritorija. 2. Skaitlis parasts, papildus vieta bē rnam ir nož ē lojama. … Tomēr ▾ 1. Skats no loga skaists, teritorija nav liela, bet ļ oti mā jī ga, tā lu no pludmales, un vertikā ls kā piens atpakaļ , saka, ka vasarā nē sā , bet pastaigā ties tik un tā ir pieklā jī gi. Krimas sanatorijas teritorija.
2. Skaitlis parasts, papildus vieta bē rnam ir nož ē lojama.
3. Ū deni vajag notecinā t apmē ram 15 minū tes, sā k tecē t karstais ū dens, duš as kabī ne ir pilna ar aukstu ū deni, lī dz aukstais iziet no kabī nes, atkal nepiecieš ams to novadī t no krā na. Vā rdu sakot, krā jums nekam neder, nebija iespē jams izmazgā t matus.
4. Uzkodu bā rs viens nosaukums, lē tā kais krekeris, mā jā s gatavoti grauzdiņ i no iepriekš ē jā dienā pā ri palikuš as maizes un vī ns......izcelsme nav zinā ma.
5. Diē tiskais uzturs ir tik....... Un kā var tā sabojā t auzu pā rslas un olu kulteni, tas ir noslē pums.
6. Pierakstī jā s pirtī ieraš anā s dienā uz pē dē jo atpū tas dienu, kad atnā ca, OH, (apakš ā baseinā no flī zē m bija izlikts delfī ns) nebija redzams, ū dens bija tik dubļ ains, un nav skaidrs, kā pē c bija ieeja, ja pirtī neviens nebija, izņ ē ma atpū tas telpu.
7. Bet beigas bija visbrī niš ķ ī gā kā s, izsita 2000.00 rubļ us par izlijuš u kafiju uz halā ta un segas pā rvalka, bet nebija iespē jas nemaksā t, aizvē ra viesnī cas vā rtus un nelaida ā rā .
Pieteikums pakalpojumam ir augsts, bet patiesī bā ļ oti ļ oti pieticī gs. Mē s neiesakā m
аватар lgennadiy
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
4 gadus pē c kā rtas atpū š amies ar ģ imeni viesnī cā "Majestic". Vienmē r esam ļ oti pateicī gi viesnī cas personā lam par augsto apkalpoš anas lī meni. Mē s š eit jū tamies kā mā jā s! Visas mū su vē lmes vienmē r tiek ņ emtas vē rā , jū tamies š eit gaidī ti. … Tomēr ▾ 4 gadus pē c kā rtas atpū š amies ar ģ imeni viesnī cā "Majestic".
Vienmē r esam ļ oti pateicī gi viesnī cas personā lam par augsto apkalpoš anas lī meni. Mē s š eit jū tamies kā mā jā s! Visas mū su vē lmes vienmē r tiek ņ emtas vē rā , jū tamies š eit gaidī ti. Un kā vienmē r š ogad Majestic viss bija ideā li: fantastiski skati, un no visā m istabā m - uz jū ru! Restorā na apkalpoš ana un virtuve, masā ž as un baseins! Mazs, bet ļ oti skaists un mā jī gs rajons. Ļ oti labi kopti augi.
Iekš telpu baseins ir neliels, bet silts un mā jī gs, tajā ir arī sauna, kas ir ļ oti ē rti. Gribas atgriezties vē lreiz!
Внутренний бассейн с подогревом
аватар Vasya8884
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cu komplekss Majestic in Partenit rep. Krima (13. -21.07. 2017. ). "Ļ oti zemiski" Ģ imenes brī vdienas: 2 pieauguš ie un 2 bē rni. + (plusi): Viesnī ca nav slikta, skats ļ oti gleznains uz jū ru un kalniem, gaiss tī rs un garš ī gs, salī dzinot ar Maskavu, istabiņ a tī ra. … Tomēr ▾ Viesnī cu komplekss Majestic in Partenit rep. Krima (13. -21.07. 2017. ).
"Ļ oti zemiski"
Ģ imenes brī vdienas: 2 pieauguš ie un 2 bē rni. + (plusi):
Viesnī ca nav slikta, skats ļ oti gleznains uz jū ru un kalniem, gaiss tī rs un garš ī gs, salī dzinot ar Maskavu, istabiņ a tī ra. Apmetā mies suite (2 istabas par 12600 r/s). Daudzi atpū tnieki ar bē rniem 90%. Biļ ete ietver romantiskas vakariņ as ar pudeli vietē jā vī na (cena 200-300r). Vakariņ as garš ī gas un vairā k kā parasti 2 reizes, bet deserts par papildus. maksa. Skaists ainavu dizains, daudz zaļ umu, ļ oti mā jī gs.
Ir rotaļ u laukums ar slidkalniņ u un karuseli, smilš u kaste un š ū poles - viss, kas bē rniem nepiecieš ams. Baseins ir liels bē rniem un dziļ ā ks vecā kiem bē rniem, pieauguš ajiem bū s mazs.
Personā ls ir draudzī gs, tač u noguruma dē ļ acī s prieka maz (strā dā septiņ as dienas nedē ļ ā , lai nopelnī tu, jo alga ir maza pat vadī tā jam).
- (mī nusi):
viss ir ļ oti taupī gs, saimnieki absolū ti taupa uz visu: istabā spuldzes deg cauri vienai, karstā ū dens nav (ir silts). Telpas tiek iztī rī tas ā tri un ā rkā rtī gi slikti (putekļ i netika noslaucī ti 4 dienas lī dz administratora sū dzī bā m), dvieļ i tiek mainī ti regulā ri, bet gultas veļ a tika mainī ta 1 reizi 9 dienā s (pē c istabenes ieskatiem, likā s joprojā m tī ra ). Mini bā rs nekad netika papildinā ts, lai gan viss bija iekļ auts komplektā (tur bija 2 ū deņ i pa 0.5, š okolā de un sula 0.25 - viss bija lē tā kais !! ! ), reģ istratū rā viņ i teica, ka bā rs tika atjauninā ts katru reizi. 6 dienas! ! ! Bet praksē tie netiek papildinā ti. Vē l interesantā k. . . virtuve: sagatavojieties tam, ka uz visu ē damistabu ir tikai viens baroš anas krē sls (lai gan tas nav liels, apmē ram 12 galdi), atnā kot uz ē damistabu vienmē r bū s aizņ emts. Mē s vienmē r gā jā m uz ē damistabas atklā š anu un aizņ emā m galdu, jo 2 bē rni, viens ē d tikai augstajā krē slā , bet otrs tajā pat neiederē jā s un ē da manā s rokā s, kas mani mulsinā ja ar ikdienas veļ u atvaļ inā jumā .
Pusdienas: Visas vistas zupas, zivju kū kas un makaroni, bez gaļ as, tikai daž i augļ u gabaliņ i no arbū za;
brokastis: graudaugi un olas, konditorejas izstrā dā jumi visi ir garš ī gi;
Vakariņ as bija ļ oti mazas – palika izsalcis. Katru vakaru devos uz restorā nu ē st (papildu maksa "viss iekļ auts"). Labs š efpavā rs, gatavo garš ī gi, bet ē dieni pē c iespē jas vienkā rš ā ki un lē tā ki - ē dnī ca! Tā tad augsta lī meņ a lietojumprogrammas "viss iekļ auts" - ​ ​ NAEDALOVO!
Mums nav savas pludmales, braucā m uz maksas sanatoriju Krima 100 r / cilv. + 100 r sauļ oš anā s krē sls + 100 r taksometrs (reizinā t ar. Dienu skaits! ) + ē dinā š ana viss 100. Autobuss kursē , bet lī dz plkst. 14:00 un izņ emot svē tdienu.
Uzkodu bā rs - smiekli: krekeri un kanapē liā rijiem, ne miņ as no uzkodas; kompots un lē tā kais alus. . .
Zamanuha SPA: sauna un masā ž a - pirts no 16 lī dz 19, iekš telpu baseins ir slē gts sezonas profilaksei, t. i. iznā kot no pirts tajā nevar ienirt, tad kā pē c tā . . ? Par masā ž u samaksā jā m pilnu maksu, lai gan mū su komplektā bija iekļ autas 8 sesijas (1 zona = 10 min. . ), bet masieri labi.
Kafejnī ca: Partenī tā ir vairā kas kafejnī cas, kur ir ļ oti garš ī gi un labs serviss, bet cenas augstā kas nekā Maskavā , vidē jais rē ķ ins par vakariņ ā m diviem bez vī na (lai gan š eit nav dā rgi, bet mums nav dzert tā du pļ ā pā š anu) 2500-3000r, trauki 400-500 r, bet vienu ē dienu nav iespē jams ē st, Krimas ū dens 0.5 lī dz 180 r, vī na glā ze 200-250 r.
Bezmaksas pludmales ir tikai vā jprā ts, uz maksas, PSRS vē l nav sabrukusi, mē s varam tikai sapņ ot par komfortu...
Kopsavilkums: viesnī ca pilnī bā neatbilst deklarē tajai cenai un "viss iekļ auts" pat ne smakas, es teiktu "under board". Mī nusu ir daudz vairā k nekā plusu, atpū ta Krimā izrā dī jā s pā rā k dā rga, un pakalpojums ir nulle. Par š o naudu pirms 3 gadiem lidojā m uz Dominikā nas Republiku uz 2 nedē ļ ā m 5* viss iekļ auts viesnī cā . Tagad uz Turciju ir lē tā k lidot un serviss simtreiz labā ks. Tā tad, lai gan Krima ir mū su, tā nav paredzē ta "mū su brā lim". Krimā biju 4 reizes un pirms š ī ceļ ojuma pirms 9 gadiem. Droš i vien uz Krimu vairs nebrauksim, esam vī luš ies, kā arī daudzi Majestic uzņ ē mumu grupas viesi. . . : (
Parādīt vairāk »


iemiesojums sokolova.800
Vai jums ir brīva istabiņa no 25. līdz 31. augustam???
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums stmi2003
Labdien! Vēlējos iegādāties atvaļinājuma kuponu no 15.08.-25.08.2014 1 pieaugušais un bērns 9 gadi, vai ir iespēja uz vietas apmaksāt biļeti ar atlaidi vai daļu no tās caur Sberbanku, ja jā, sūtīt kopiju kvīts. Paldies!
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums violet89
Vai ēdienkartē ir kādi veģetārie ēdieni, t.i., ēdieni bez gaļas, piena un olu izmantošanas?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums nata50173
Es gribu iekļūt jūsu sanatorijā, pastāstiet man, kā to izdarīt
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Гостиничный комплекс «Маджестик» построен в 2008 году на территории участка площадью 0,3 га. Отель работает по системе "все включено".

Atrašanās vieta Расположен в курортном городке Партенит у подножия горы Аю-Даг (Медведь гора), в 4-х километрах от международного детского центра «Артек».
Pludmales apraksts Арендуемый благоустроенный, мелкогалечный пляж, с шезлонгами и лежаками. Гости отеля могут в свободном режиме посещать пляж и парк санатория Крым. Подвозка по графику.
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli
Viesnīcā

Конференц-площадки от 30 до 100 посадочных мест, оборудованные всем необходимым для проведения конференции, организация встреч, доставка в любую точку Крыма транспортом различных категорий, ресторан, кейтеринг-сервис, летний бар, 2 бассейна - летний бассейн с пресной водой с переливом и гидромассажем для взрослых и детей, зимний подогреваемый бассейн, гости отеля могут воспользоваться медицинскими услугами на базе санатория "Крым", вызов такси.

Бесплатно по системе «All Inclusive»: трехразовое питание – заказное меню (обслуживание официантами) (на период с 15.09.2013-09.01.2014 завтрак, обед), снек-бар (в неограниченном количестве бесплатные алкогольные и безалкогольные напитки и закуски), пользование пляжем и бассейном (шезлонги на пляже и у бассейна, пляжные полотенца, входящие в стоимость), пользование парковой зоной общей площадью 42 га (санаторий "Крым"), подвозка на пляж и с пляжа транспортом отеля (в летний период), кислородные коктейли ежедневно, бесплатный Wi-Fi на территории отеля.

Платно: услуги фотографа, услуги парикмахера, маникюр, педикюр, прокат DVD, автопарковка, трансфер по Украине, аренда автомобилей.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Bērniem Детская площадка с качелями, горками и игрушками. Размещение детей до 12 лет бесплатно (не более 1 ребенка в номере).
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Экскурсии по Крыму, вечерние музыкальные программы и концерты, проведение и оформление мероприятий, фейерверки, фото- и видеосъемка, финская сауна, массажи (классический, детский, рефлекторный массаж стоп, нейроседативный, дзен-тач-шиацу, антицеллюлитный, медовый, массаж лица), прокат настольных игр и DVD-плееров. Бесплатно по системе «All Inclusive» в летний период: вечера живой музыки у открытого бассейна или в зале ресторана, свободное пользование нардами/шахматами возле открытого бассейна, пользование настольным теннисом.
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Четырехэтажный комплекс отеля возвышается на 50 метров над уровнем моря, состоит из 32 номеров, из которых 4 номера стандартной категории, 20 номеров полулюксы, 7 номеров люкс и 1 номер апартаменты.

Istabās

Система автоматического кондиционирования и отопления, системы шумо и пылезащиты, кровати евростандарта (постельное бельё изготовлено из антиаллергических материалов), корпусная и мягкая мебель из экологически чистых материалов, кабельное ТВ, мини-бар, внутренняя телефонная сеть с возможностью доступа к международной телефонной сети, доступ к сети Интернет. Фен, мини-бар (в номерах люкс и апартаменты входит в стоимость проживания), халаты и тапочки, ложка для обуви, щетка для одежды. Уборка номеров и смена полотенец производится ежедневно, смена постельного белья - каждые 3 дня.

Adrese 98542, АР Крым, г. Алушта, п.г.т. Партенит, ул. Партенитская, 14-А, гостиничный комплекс «Маджестик»
Tālruņi: +38 (067) 5392023
+38 (06560) 22663
Tīmekļa vietne: Majestic
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный галечный пляж. На пляже есть шезлонги (платно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.