Krym 2*– Atsauksmes

47
Novērtējums 4.810
№6 viesnīcas reitingā Partenita
5.2 Numurs
4.4 apkalpošana
5.4 Tīrība
6.2 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Kūrorta platība ir 42 hektāri, tam ir sava pludmale. Sanatorijā ir specializēta 14. medicīnas nodaļa ar 150 gultām, kur var izmitināt bērnus no 4 līdz 16 gadiem. Centrā ir modernas sporta un veselības iestādes. Ārstēšana Sanatorijas specializācija: asinsrites, elpošanas, nervu sistēmas ārstēšana. Galvenie terapeitiskie faktori: klimatterapija, balneoterapija (hidroterapija - vannas, dušas, peldēšana baseinā, dzeršana ar ievesto Saki minerālūdeni, dūņu terapija ar ievestajām Saki ezera ārstnieciskajām dūņu dūņām), fizioterapija, vingrošanas terapija, ārstnieciskā uztura.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
kurš ierodas 22.05. 2018 Semfiropolē , (esam 14-30 no Rostovas pie Donas), meklē jam ceļ abiedrus uz Partenī du militā ro sanatoriju "Krym", ar taksometru t. 8 9185573653 … Tomēr ▾ kurš ierodas 22.05. 2018 Semfiropolē , (esam 14-30 no Rostovas pie Donas), meklē jam ceļ abiedrus uz Partenī du militā ro sanatoriju "Krym", ar taksometru t. 8 9185573653
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар roman50
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Biju š eit ceļ ojumā ar savu sievu. Nav sajū smā . Viņ i nebija ī paš i apmierinā ti ar istabu, gribē ja to mainī t, bet cilvē ku bija daudz, viss bija aizņ emts, tā pē c man bija jā dzī vo, kurā viņ i apmetā s. … Tomēr ▾ Biju š eit ceļ ojumā ar savu sievu. Nav sajū smā . Viņ i nebija ī paš i apmierinā ti ar istabu, gribē ja to mainī t, bet cilvē ku bija daudz, viss bija aizņ emts, tā pē c man bija jā dzī vo, kurā viņ i apmetā s. Uzturs ar stiepš anos ir vidē js. Tas var bū t subjektī vi, man vienkā rš i patī k garš ī gi ē dieni. Galvenais ir kvalitā te, nevis kvantitā te. Toreiz bijā m Pervomaiski, arī Krimā , man viss patika daudz vairā k, arī ē diens daudzveidī gā ks un garš ī gā ks.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Krievijas Federā cijas Aizsardzī bas ministrijas pensionā rs. 40 gadu stā ž s. Veterā ns DB. Mē s ar sievu uz š o kū rortu devā mies uz 3 gadiem, tiklī dz Krima atgriezā s. Viss derē ja, atseviš ķ os brī ž os ne pā rā k daudzveidī ga uztura un "nogalinā tā s infrastruktū ras" veidā nepievē rsa ī paš u uzmanī bu, domā ja, ka tas ir ī slaicī gi, viss izdosies. … Tomēr ▾ Krievijas Federā cijas Aizsardzī bas ministrijas pensionā rs. 40 gadu stā ž s. Veterā ns DB. Mē s ar sievu uz š o kū rortu devā mies uz 3 gadiem, tiklī dz Krima atgriezā s. Viss derē ja, atseviš ķ os brī ž os ne pā rā k daudzveidī ga uztura un "nogalinā tā s infrastruktū ras" veidā nepievē rsa ī paš u uzmanī bu, domā ja, ka tas ir ī slaicī gi, viss izdosies. . . Diemž ē l nekas labā ks nekļ ū s, un, ja kļ ū s labā k, tas nebū s ļ oti, ļ oti drī z (pē c personī gajā m sajū tā m). 20. augustā.13. 00 ieradā s sanatorijā ar sievu. Starp citu, š o datumu (svē tdienu) noteica pati sanatorija. Jautā ju no pirmdienas, tas ir, no 21.08. Nu labi. . . Domā ju, ka no 20 tā tad no 20, bet izrā dā s, ka mū s var ieč ekot tikai no 18.00, vietu nav. Turklā t paziņ ojumā viņ š rakstī ja, ka KF Aizsardzī bas ministrijas ģ enerā lprokurora sieva un viņ a ir reģ istrē ta kā ģ imenes loceklis, un tas ir + 20% no izmaksā m, un visi dokumenti ir uz rokas. Uz jebkuru jautā jumu: "Kā pē c? " viena atbilde: "š ī ir pā rdoš anas nodaļ a. . " Es prasī ju istabu ar gaisa kondicionē tā ju, vē lreiz: "viss ir aizņ emts un nav gaidī ts. " Kopumā rezultā ts: sanatorijā nepā rvā cā mies. Ierodas no 45 grā diem. karstums negribē ja tajā pavadī t atvaļ inā jumu. Aizbraucā m uz privā to pansionā tu, jo Krimu pazī stam ar maš ī nu. Jā , nedaudz dā rgā k. Jā , š ika parka nav. Bet ir lieliska istaba, un jū ra ir 150 metru attā lumā . Tā tad tagad jū s domā jat: kur "investē t"?
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pamatojoties uz apskata nosaukumu, domā ju, ka var uzminē t galveno mī nusu - senatnī gs interjers, mē beles. Tī rī bas ziņ ā viss lieliski, viss tī rs, kā rtī gs, bet vecs. Remonts nekaitē tu. Citā di viss ir apmierinoš s: ē diens, ē dienreizes, atpū ta. … Tomēr ▾ Pamatojoties uz apskata nosaukumu, domā ju, ka var uzminē t galveno mī nusu - senatnī gs interjers, mē beles. Tī rī bas ziņ ā viss lieliski, viss tī rs, kā rtī gs, bet vecs. Remonts nekaitē tu. Citā di viss ir apmierinoš s: ē diens, ē dienreizes, atpū ta. Vieta ir laba, bet es š eit vairs neatgriezī š os. Vienī gā sanatorija, kas man ļ oti patī k visā dā ziņ ā un kurā esmu bijusi 3 reizes, ir Pervomaiskija (Krima), bet tas ir atseviš ķ s jautā jums.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар atmrs
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Galvenais traucē klis: kū rorts aicina atpū tniekus vairā k, nekā spē j uzņ emt. Tā pē c visi, kam nepietika vietas, tiek izmitinā ti 11. korpusa telpā s bez ē rtī bā m, kurā s vienā stā vā ir koplietoš anas duš a, bet otrā – koplietoš anas tualete. … Tomēr ▾ Galvenais traucē klis: kū rorts aicina atpū tniekus vairā k, nekā spē j uzņ emt. Tā pē c visi, kam nepietika vietas, tiek izmitinā ti 11. korpusa telpā s bez ē rtī bā m, kurā s vienā stā vā ir koplietoš anas duš a, bet otrā – koplietoš anas tualete. Otrajā dienā kā ds aiziet un nabaga biedri tiek ievietoti rezervē tajā istabā (piemē ram, priekš nieks). Tā tas bija arī ar mums, un nā kotnē mē s redzē jā m daudz š ā du nelaimī go. Otrkā rt: reģ istratū rā darbiniekiem nav informā cijas, kad telpas ir atbrī votas, viņ i nezina, kā strā dā t programmā , un š ī programma ir stulba. Lī dz ar to reģ istrā cija katram pā rim aizņ em aptuveni 1 stundu. Ieradā mies 12os, beidzā m piereģ istrē t 15:50, iekā rtojā mies istabiņ ā bez ē rtī bā m, pirmā diena (un kopiespaids) pilnī bā sabojā ta. Otrajā dienā bijā m iekā rtojuš ies savā istabā , tā pē c labā k ierasties agri, astoņ os. Meitenes reģ istratū rā solī s daudz par "rī tdienu", tač u paturiet prā tā , ka rī t bū s vē l viena maiņ a un š ī s par jums droš i aizmirsī s.
Ierodoties, negaidiet, ka no š osejas uz sanatoriju nokļ ū sit kā jā m: tā lu, stā vi lejup un nereā li. Tas ir, jums nekavē joties vai nu jā paņ em biļ ete no lidostas uz Partenitu vai jā nokļ ū st pieturā uz š osejas un pē c tam jā gaida vietē jais mikroautobuss, kas kursē apmē ram 1 reizi 40 minū tē s. No sanatorijas regulā ri kursē autobusi uz Jaltu un Aluš tu.
Ieeja sanatorijā : atpū tnieki - pē c sanatorijas grā matā m, pā rē jais - par maksu.
Pludmale - mazi oļ i ar smiltī m, sauļ oš anā s krē sli - pē c sanatorijas grā matā m. Pirmā s trī s dienas ū dens temperatū ra bija 23-24 grā di, pē c tam gan ū dens, gan gaisa temperatū ra visu laiku bija 21 grā ds, ū dens bija tī rs. Ja nebija vē ja un mā koņ u, viņ i sauļ ojā s pludmalē , ja bija vē jš vai mā koņ i, tad bija auksti, viņ i slē pā s istabā s.
Parks ir liels, daudzveidī gs, bet nekopts, pā rsvarā bijuš ā s greznī bas paliekas.
Ē dinā š ana: veselī gs karavī ru ē diens, izsalkuš i nebijā m, bet uz frī zē m nav jā gaida. Augļ i pā rsvarā ir ā boli, retā k plū mes. Varbū t sezonas slē gš anas dē ļ , bet pludmalē strā dā ja tikai viens restorā ns, un nav skaidrs, kā .
1 un 2 otrā ē ka (kalnu ē rgļ i) ir slē gta remontam, norā dī ts, ka lī dz 2017. gada maijam.
Tā lā k es aprakstu augstā kā s klases komforta telpas apstā kļ us.
Telpas iekā rtojums ir tī rs, bet mums tas nebija svarī gi. Divas gultas, TV, ledusskapis, kondicionieris. Briesmī gs duš as aizkars, kas noteikti rā ps augš ā pa muguru, pē c tam pilna vannas istaba ar ū deni. Izklaidē još s dvieļ u ž ā vē tā js, kas izgatavots no puscollas metā la plastmasas caurules, uzjautrinā ja. Nav kurpju raga, nav drē bju birstes. Gludinā mais dē lis un gludeklis pie mā sas pirmajā stā vā . Pulksten 23 ē ka tiek slē gta kā pionieru nometne. Izmantojot Wi-Fi, jums ir jā iegū st parole radio mezglā , un Wi-Fi ir pieejams tikai daž ā s (apmē ram č etrā s) vietā s. Proti, kaut kur jā noķ er, istabā s tas nav.
Odi - ē diet nedaudz, labā k ņ emt lī dzi fumigatoru.
Numurā ir sejas un vannas dvieļ i. Pludmales dvieļ i un gultas veļ a netiek nodroš inā ta.
Istabā ir divas glā zes un š ķ ī vis. Korpusā bija dzesē tā js, tad tas salū za un nebija iespē jas dabū t verdoš u ū deni. Paņ emiet lī dzi tē jkannu. Ū deni nopirksi pilsē tā .
Peldbaseins ir atvē rts tikai ziemā , kamē r mums arī tas bija remontdarbu stadijā .
Sū kņ u telpa nedarbojas.
Delfinā rijs ir atseviš ķ a juridiska persona, kurai nav nekā da sakara ar sanatoriju. Mē s tur nenokļ uvā m, un cenas ir tur: 5 tū kstoš i rubļ u par 5 minū tē m. Delfinā rijs ir lure.
Strū klaka ir atvē rta no 21:00 lī dz 22:00 katru otro dienu. Ū dens un mū zikas strū klas nav sinhronizē tas, krā sas parasti ir izbalē tas.
Galvenais kontingents ir pensionā ri.
Kultū ras programma.
Dienu vē lā k dejoja, pē c tam kino, daž reiz ieradā s treš ā s pakā pes mā kslinieki.
Ē damzā les vestibilā tiek piedā vā tas ekskursijas gida pavadī bā . Negā jā m, jo ​ ​ Krimā š ī nav pirmā reize. Kopā ar kaimiņ iem pie galdiņ a vienojā mies ar š oferi (piedā vā jumi ir daudz, mums bija Vladimirs 8-978-737-94-59), viņ š arī veica pā rveš anu un bija gids. Mē s devā mies uz Balaklavu un Hersonesu. Sanā ca lē tā k, turklā t mums paš iem bija marš ruts un laiks. Pa to arī atpakaļ uz lidostu. Uz Masandru arī braucā m paš i, laba ekskursija, sagatavojies, ka no turienes ar vī na kasti aizbrauksi pat pret savu gribu. (Ī patnī ba ir tā da, ka degustā cijā neļ auj nogarš ot slavenā kos vī nus, bet pā rdod daudzveidī gā kus, nekā tas bija degustā cijā , tā pē c labā k iepriekš izlemt par vī nu sarakstu, kurus vē laties iegā dā ties ).
No vietā m, kas ieskauj Partenī tu, noteikti dodieties uz Aivazovskoye (biļ etes cena 300 rubļ u, pensionā riem - 150) Ieplā nojiet vairā k laika: pats parks ir brī niš ķ ī gs, un tur var peldē ties pludmalē . Lai nokļ ū tu Aivazovski - divas pieturas jebkurā autobusā no galvenā s ieejas. Nav slikta ekskursija uz Ayu-Dag, ļ oti interesanta - pa sanatoriju. Mē s paš i devā mies uz Plaka ragu, Raevska muiž u, Gagarinas muiž u. Pā reja uz Ayu-Dag ir bezmaksas.
Neceriet uz nopietnu ā rstē š anu. Mums neizrakstī ja dubļ us, masā ž u - tikai termiņ a beigā s. Kopumā viņ i saka: “Jums pienā kas trī s procedū ras, pā rē jā s tiek apmaksā tas. Labā kā ā rstē š ana ir gaiss, kalni, fitoncī di. Medicī nas ē kā personā ls ir draudzī gs, dzī vojamā s ē kā s un viesmī les ar visu neapmierinā tas. Vē l viena brī niš ķ ī ga ā rstē š ana - tirgū pie Tigran's vī na pildī š anai pudelē s! Konjaks ir burda, un č ač a un vī ns ir garš ī gi.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Galvenais traucē klis: kū rorts aicina atpū tniekus vairā k, nekā spē j uzņ emt. Tā pē c visi, kam nepietika vietas, tiek izmitinā ti 11. korpusa telpā s bez ē rtī bā m, kurā s vienā stā vā ir koplietoš anas duš a, bet otrā – koplietoš anas tualete. … Tomēr ▾ Galvenais traucē klis: kū rorts aicina atpū tniekus vairā k, nekā spē j uzņ emt. Tā pē c visi, kam nepietika vietas, tiek izmitinā ti 11. korpusa telpā s bez ē rtī bā m, kurā s vienā stā vā ir koplietoš anas duš a, bet otrā – koplietoš anas tualete. Otrajā dienā kā ds aiziet un nabaga biedri tiek ievietoti rezervē tajā istabā (piemē ram, priekš nieks). Tā tas bija arī ar mums, un nā kotnē mē s redzē jā m daudz š ā du nelaimī go. Otrkā rt: reģ istratū rā darbiniekiem nav informā cijas, kad telpas ir atbrī votas, viņ i nezina, kā strā dā t programmā , un š ī programma ir stulba. Lī dz ar to reģ istrā cija katram pā rim aizņ em aptuveni 1 stundu. Ieradā mies 12os, beidzā m piereģ istrē t 15:50, iekā rtojā mies istabiņ ā bez ē rtī bā m, pirmā diena (un kopiespaids) pilnī bā sabojā ta. Otrajā dienā bijā m iekā rtojuš ies savā istabā , tā pē c labā k ierasties agri, astoņ os. Meitenes reģ istratū rā solī s daudz par "rī tdienu", tač u paturiet prā tā , ka rī t bū s vē l viena maiņ a un š ī s par jums droš i aizmirsī s. Ierodoties, negaidiet, ka no š osejas uz sanatoriju nokļ ū sit kā jā m: tā lu, stā vi lejup un nereā li. T. e. , jums nekavē joties vai nu jā paņ em biļ ete no lidostas uz Partenit vai jā nokļ ū st pieturā uz š osejas, un tad jā gaida vietē jais mikroautobuss, kas kursē apmē ram 1 reizi 40 minū tē s. No sanatorijas regulā ri kursē autobusi uz Jaltu un Aluš tu. Ieeja sanatorijā : atpū tnieki - pē c sanatorijas grā matā m, pā rē jais - par maksu. Pludmale - mazi oļ i ar smiltī m, sauļ oš anā s krē sli - pē c sanatorijas grā matā m. Pirmā s trī s dienas ū dens temperatū ra bija 23-24 grā di, pē c tam gan ū dens, gan gaisa temperatū ra visu laiku bija 21 grā ds, ū dens bija tī rs. Ja nebija vē ja un mā koņ u, viņ i sauļ ojā s pludmalē , ja bija vē jš vai mā koņ i, tad bija auksti, viņ i slē pā s istabā s. Parks ir liels, daudzveidī gs, bet nekopts, pā rsvarā bijuš ā s greznī bas paliekas. Ē dinā š ana: veselī gs karavī ru ē diens, izsalkuš i nebijā m, bet uz frī zē m nav jā gaida. Augļ i pā rsvarā ir ā boli, retā k plū mes. Varbū t sezonas slē gš anas dē ļ , bet pludmalē strā dā ja tikai viens restorā ns, un nav skaidrs, kā . 1 un 2 otrā ē ka (kalnu ē rgļ i) ir slē gta remontam, norā dī ts, ka lī dz 2017. gada maijam. Tā lā k es aprakstu augstā kā s klases komforta telpas apstā kļ us. Istabas dekors ir tī rs, bet mums tas nebija svarī gi. Divas gultas, TV, ledusskapis, kondicionieris. Briesmī gs duš as aizkars, kas noteikti rā ps augš ā pa muguru, pē c tam pilna vannas istaba ar ū deni. Izklaidē još s dvieļ u ž ā vē tā js, kas izgatavots no puscollas metā la plastmasas caurules, uzjautrinā ja. Nav kurpju raga, nav drē bju birstes. Gludinā mais dē lis un gludeklis pie mā sas pirmajā stā vā . Pulksten 23 ē ka tiek slē gta kā pionieru nometne. Izmantojot Wi-Fi, jums ir jā iegū st parole radio mezglā , un Wi-Fi ir pieejams tikai daž ā s (apmē ram č etrā s) vietā s. Tas ir, kaut kur ir jā noķ er, istabā s tas nav. Odi - ē diet nedaudz, labā k ņ emt lī dzi fumigatoru. Numurā ir sejas un vannas dvieļ i. Pludmales dvieļ i un gultas veļ a netiek nodroš inā ta. Istabā ir divas glā zes un š ķ ī vis. Korpusā bija dzesē tā js, tad tas salū za un nebija iespē jas dabū t verdoš u ū deni. Paņ emiet lī dzi tē jkannu. Ū deni nopirksi pilsē tā . Peldbaseins ir atvē rts tikai ziemā , kamē r mums arī tas bija remontdarbu stadijā . Sū kņ u telpa nedarbojas. Delfinā rijs ir atseviš ķ a juridiska persona, kurai nav nekā da sakara ar sanatoriju. Mē s tur nenokļ uvā m, un cenas ir tur: 5 tū kstoš i rubļ u par 5 minū tē m. Delfinā rijs ir lure. Strū klaka ir atvē rta no 21:00 lī dz 22:00 katru otro dienu. Ū dens un mū zikas strū klas nav sinhronizē tas, krā sas parasti ir izbalē tas. Galvenais kontingents ir pensionā ri. Kultū ras programma. Dienu vē lā k dejoja, pē c tam kino, daž reiz ieradā s treš ā s pakā pes mā kslinieki. Ē damzā les vestibilā tiek piedā vā tas ekskursijas gida pavadī bā . Negā jā m, jo ​ ​ Krimā š ī nav pirmā reize. Kopā ar kaimiņ iem pie galdiņ a vienojā mies ar š oferi (piedā vā jumi ir daudz, mums bija Vladimirs 8-978-737-94-59), viņ š arī veica pā rveš anu un bija gids. Mē s devā mies uz Balaklavu un Hersonesu. Sanā ca lē tā k, turklā t mums paš iem bija marš ruts un laiks. Pa to arī atpakaļ uz lidostu. Uz Masandru arī braucā m paš i, laba ekskursija, sagatavojies, ka no turienes ar vī na kasti aizbrauksi pat pret savu gribu. (Ī patnī ba ir tā da, ka degustā cijā neļ auj nogarš ot slavenā kos vī nus, bet pā rdod daudzveidī gā kus, nekā tas bija degustā cijā , tā pē c labā k iepriekš izlemt par vī nu sarakstu, kurus vē laties iegā dā ties ). No vietā m, kas ieskauj Partenitu, noteikti dodieties uz Aivazovskoye. (300 rubļ u biļ etes cena, pensionā riem - 150) Ieplā nojiet vairā k laika: pats parks ir brī niš ķ ī gs, un tur var peldē ties pludmalē . Lai nokļ ū tu Aivazovski - divas pieturas jebkurā autobusā no galvenā s ieejas. Nav slikta ekskursija uz Ayu-Dag, ļ oti interesanta - pa sanatoriju. Mē s paš i devā mies uz Plaka ragu, Raevska muiž u, Gagarinas muiž u. Pā reja uz Ayu-Dag ir bezmaksas. Neceriet uz nopietnu ā rstē š anu. Mums neizrakstī ja dubļ us, masā ž u - tikai termiņ a beigā s. Kopumā viņ i saka: “Jums pienā kas trī s procedū ras, pā rē jā s tiek apmaksā tas. Labā kā ā rstē š ana ir gaiss, kalni, fitoncī di. Medicī nas ē kā personā ls ir draudzī gs, dzī vojamā s ē kā s un viesmī les ar visu neapmierinā tas. Vē l viena brī niš ķ ī ga ā rstē š ana - tirgū pie Tigran's vī na pildī š anai pudelē s! Konjaks ir burda, un č ač a un vī ns ir garš ī gi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mans pā rskats par atpū tu sanatorijā "KRIMA" pgt. Partenit sā kš u ar mī nusiem, t. i. negatī vie momenti, jo man tie diemž ē l bija vairā k kā pozitī vi. Manis pagā juš ā gada beigā s rezervē tais kupons bija ar kategoriju “paaugstinā ts komforts”. … Tomēr ▾ Mans pā rskats par atpū tu sanatorijā "KRIMA" pgt. Partenit sā kš u ar mī nusiem, t. i. negatī vie momenti, jo man tie diemž ē l bija vairā k kā pozitī vi.
Manis pagā juš ā gada beigā s rezervē tais kupons bija ar kategoriju “paaugstinā ts komforts”. 14. septembrī ierodoties sanatorijā , mani sagaidī ja pirmā vilš anā s - pateica, ka š obrī d NAV superior numuriņ u.
Mans garastā voklis uzreiz pasliktinā jā s, jo. Gaidī ja vienu, bet piedā vā ja citu. . . Uz jautā jumu, kā pē c nav manas kategorijas numuru, ja biļ ete ir rezervē ta, viņ i atbildē ja "mē s nezinā m....." Dī vaini, vai ne? Viņ i piedā vā ja dzī vot 5 dienas standarta (9. ē ka). Es pilnī bā samaksā ju par savu uzturē š anos. Nekas cits neatlika, kā vien piekrist.....Skaits ar volā niem neatš ķ ī rā s, viss bija kā PSRS. Neē rtī bas sagā dā arī tas, ka nav iespē jams pilnī bā izpakot savas lietas, lai vē lā k atkal visu varē tu salikt somā un novietot atkal jaunā telpā .
Bū tisks ir tas, ka, atnā kot uz sā kotnē jo pieņ emš anu pie ā rsta, uzzinot, ka pē c 5 dienā m pā rcelš os uz citu ē ku, dzirdē ju lielu neapmierinā tī bu par to, kā pē c atnā cu, kad pā rvā cos, tad apmeklē š u ā rstu plkst. jaunā ē ka. Mani argumenti, ka nevē los “zaudē t” dienas procedū rā m, nostrā dā ja, un man tika nozī mē tas JAU DIVAS PROCEDŪ RAS (magnē ti un elektromasā ž a) !! !
Pē c 5 dienā m, cerot uz to labā ko, atnā cu saņ emt savu gaidī to "superior" istabu. Mani aizsū tī ja uz citu ē ku Nr. 4, prasī ja samaksā t ap 600 rubļ iem, ko arī izdarī ju (tas gan radī ja aizdomas, ka “augsta komforta” numuriņ š cenas ziņ ā atš ķ iras no “standarta” par 21 dienu tikai par. 600 rubļ u! Kaut kas š eit nav tā , es domā ju. . . ). Kā da bija mana vilš anā s, kad, ieejot Ē KAS Nr. 4 jaunajā telpā.12. stā vā , nesaskatī ju NEKĀ DAS atš ķ irī bas no iepriekš ē jā s !! ! ! Vilš anā s atkā rtojā s un vairojā s. Istabā ir 3 slī pē tas glā zes, 2 š ķ ī vji, vecs, mazs televizors....Nav tē jkannas, par fē nu pat nerunā ju. . . Veļ a izskatī jā s kā lietota vairā k nekā mē nesi bez mazgā š anas. daudzi atpū tnieki. Dvielis vienkā rš i smirdē ja, es nebaidos no š ī vā rda! Palū dzu nomainī t vismaz dvieļ us. Jaukā kalpone ieradā s man pretī ! Paldies viņ ai! Tualetes papī rs ir tumš i pelē ks, kā smilš papī rs. Tualetē ē damistabā bija uzraksts SHAMED - "nelietojiet tualetes papī ru rokā m, ir ž ā vē tā js! " Es varbū t negribu ž ā vē t rokas ar karstu gaisu, bet arī to man mē ģ inā ja atteikt!
Ē kā regulā ri pē c kā rtas sabojā jā s divi lifti (3 un 5 personā m), un, manuprā t, tiem ir “sestdien deviņ desmit...”. Tā s tika ā tri salabotas, tač u bojā jumu biež ums bija satraucoš s. Ē kā s personā ls, ā rsti, ir ļ oti nedraudzī gi, ar retiem izņ ē mumiem, es pat teiktu, nedraudzī gi, ar visu savu izskatu parā dot, KA VIŅ IEM VIENALGA, KAS MAN Š EIT PATĪ K VAI NĒ . Viņ i runā ar augstprā tī bu, it kā pieņ emtu mani savā mā jā BEZ MAKSAS. Pie ā rsta apmeklē juma jaunajā ē kā , kur es tiku pā rcelts, viņ i pā rš ķ irstī ja manu cita ā rsta aizpildī to karti, klusī bā kaut ko uzrakstī ja un jautā ja, vai nevē los taisī t kardiogrammu? Ar sirdi viss kā rtī bā , tā pē c atteicu, teicu, ka ir problē mas ar muguru, vē los uz masā ž u. Mani nosū tī ja uz mā su amatu, teica, ka sū tī s kur vajadzē s. Un viņ i nosū tī ja…… Procedū ra - NUGA-BEST gulta. Š ī apš aubā mā procedū ra tika nozī mē ta, nepā rbaudot manu veselī bas stā vokli, man nepiekrī tot, kas liecina par zemu medicī nas darbinieka kvalifikā ciju, kam BŪ TU JĀ ZIN par kontrindikā cijā m, kurā s Nuga Best lietoš ana principā ir aizliegta. Es nekā rdinā ju likteni un neapmeklē ju š o procedū ru. Man nekad nav izdevies atrast ā rstu darba laikā birojā . Š eit mana "ā rstē š ana" beidzā s. Naivi cerē ju, ka sanatorijā paspē š u apmeklē t vismaz tā dus ā rstus kā ginekologu un zobā rstu, jo. Es strā dā ju un nevaru viņ us apmeklē t mā jā s. Bet viņ iem ā tri bija jā aizmirst par savā m vē lmē m. Par to nebija ne miņ as!
Teritorijā atrodas fitobā rs ar daž ā da veida tē jā m un zā ļ u novā rī jumiem. Tas ir apmaksā ts prieks.... 30-60 rubļ i par daž ā da izmē ra glā zi, tiek piedā vā ts arī ievā rī jums, 50 g par 50 rubļ iem. Piemē ram, citā s sanatorijā s zā ļ u tē ju izraksta ā rsts un, pē c sanatorijas grā matiņ as, š o prieku izlaiž bez maksas kā ā rstniecisku procedū ru. Vē l viens trū kums ir sū kņ u telpas trū kums.
Pirms tam apmeklē ju Jaltas sanatoriju Jaltā , Pirogovu Saki, viss bija ļ oti labā , pieklā jī gā lī menī ! Ir ko salī dzinā t.
Ē damistabā viss ir bezgarš ī gs un negarš ī gs, sā kot no augļ iem - ā boliem un plū mē m (pā ris reizes). VISI. Ir vī nogu sezona! Dā rzeņ i - viens tomā tu aplis uz vientuļ a š ķ ī vja VAI gurķ a aplis. . . Dā rzeņ us atvedu lī dzi no tirgus. ES mī lu viņ us. Bet kartupeļ i ir galvenais piedeva visos ē dienos! Un pirmajā kursā pilns š ķ ī vis kartupeļ u. Š ī sanatorija Krimā! ! ! Un ne SIBĪ RIJA vai Aļ aska! Lī dzi tika ņ emtas arī sinepes, mē rce, augu eļ ļ a, salvetes! Papī ra salvetes tika sagrieztas 2 daļ ā s. Esmu vienkā rš i Š OKĒ! ! ! Apbrī nojami, ka 21. gadsimtā š eit viss ir tā pat kā pirms 50 gadiem! Š ķ iet, cilvē ki pat nenojauš , ka apkā rt viss jau sen ir savā dā ks, ē rts un ē rts. Skumji nav ī stais vā rds. . .
Briesmī ga satiksmes situā cija! No partenitas uz Jaltu kursē tā ds mazs busiņ š kā "Bogdan", kas ir pilns, pē dē jais reiss no Jaltas 19-15. Intervā ls ir reizi stundā . Aluš tā apmē ram tā pat.
Tikš anā s reizē - somu laipni aizved uz Uzņ emš anas nodaļ u ar elektromobili bez maksas. Un nav brī nums, teritorija ir 42 hektā ri. Bet, aizbraucot uz piegā di kontrolpunktā , jums jā maksā.100 rubļ u! Kaut kā nelaipni.
IEGUVUMI - jā , tie ir, bet to ir maz. Jū ra un pludmale ir tuvu. Ū dens ir caurspī dī gs. Blakus Lā č u kalns. Gaiss ir pā rsteidzoš s. Daba ir mē ģ inā jusi. Teritorija ir labā stā voklī . Klubs rā da jaunas filmas bez maksas. Mā kslinieki nā k pē c naudas, š ī ir laba arī kā kultū ras programma. BET TAS IR VISS LABAIS, KO ES VARU TEIKT. Es vairs nevē los š eit nā kt, kamē r nav mainī jies viss, par ko rakstī ju.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s un ā rstē jā s ar vī ru sanatorijā "Krima" 2016. gada augustā . Man viss patika. Katru gadu š eit ierodas daudzi cilvē ki. Liels kū rorta pluss ir savas lielā s pludmales klā tbū tne. Plastmasas sauļ oš anā s krē sli tiek izsniegti saskaņ ā ar sanatorijas grā matu, bez maksas. … Tomēr ▾ Atpū tā s un ā rstē jā s ar vī ru sanatorijā "Krima" 2016. gada augustā . Man viss patika. Katru gadu š eit ierodas daudzi cilvē ki. Liels kū rorta pluss ir savas lielā s pludmales klā tbū tne. Plastmasas sauļ oš anā s krē sli tiek izsniegti saskaņ ā ar sanatorijas grā matu, bez maksas. Peldē jā mies 7:00 un 20:00. Pludmale aprī kota ar visu nepiecieš amo: ir tualetes (tī ras), pirmā s palī dzī bas punkti, pā rģ ē rbš anā s vietas, duš as, aerā rija. Strā dnieks regulā ri tī rī ja pludmali. No rī ta pulksten 7-30 uz vingroš anu pulcē jā s enerģ iskā kie atpū tnieki. Sanatorijas teritorija ir diezgan liela: ļ oti skaists parks, visur celiņ i ar flī zē m, ir soliņ i, kur var atpū sties ē nā un apbrī not augus. Ir divi sporta laukumi: ir tenisa korti, volejbola laukumi. Tiesa, bē rniem ir divi metā la slī dkalniņ i un š ū poles, un tā s ved lī dzi daudz bē rnu. Divas medicī nas ē kas. Mē s ā rstē jā mies otrajā . Pē c procedū rā m fito bā rā bija ļ oti patī kami dzert zā ļ u tē ju. Visi kū rorta darbinieki ir ļ oti draudzī gi. Bija divas ē dnī cas. Labi barots! Dā rzeņ i un augļ i Krimā ir ļ oti dā rgi, tač u tie vienmē r bija uz galda. Ē dieni pasū tī ti, daudz gaļ as un zivju. Gardi gavē ņ a ē dieni un gaļ as odziņ a. Tiek organizē tas brī vā laika aktivitā tes: ekskursijas, koncerti, dejas dzī vajā dziedā š anā , paš darbī bas vakari, bē rnu pū tē ju orķ estra koncerti jū ras krastā . Ejam vē lreiz!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sanatorijā biju kopā ar sievu no 2015. gada 23. jū lija lī dz 2015. gada 13. augustam. Pē c ieraš anā s viņ i piedā vā ja š ausmī gu istabu, tikai tualeti (piedā vā ja kundze, kura ī sti nezinā ja par situā ciju, vai viss bija viņ as ziņ ā. … Tomēr ▾ Sanatorijā biju kopā ar sievu no 2015. gada 23. jū lija lī dz 2015. gada 13. augustam. Pē c ieraš anā s viņ i piedā vā ja š ausmī gu istabu, tikai tualeti (piedā vā ja kundze, kura ī sti nezinā ja par situā ciju, vai viss bija viņ as ziņ ā...) Nā kamajā dienā pē c manas apelā cijas viņ i piedā vā ja labā ku istabu (no 5. korpusa pā rcē lā s uz 8), tajā varē ja izturē t 3 nedē ļ as. Korpusa ā rsts Morenko T. M. sievai pē dē jo nedē ļ u praktiski neko nepiedā vā ja un neieteica procedū ras. Tas ir, pirmā nedē ļ a, pa kanalizā ciju, nevis ā rstē š ana. Par mā su procedurā lo personā lu pretenziju nav: visi pieklā jī gi, savu darbu dara nevainojami. Tā lā k: sanatorijas teritorija nav sakopta, visur ir kaķ i, kas saspieda visas vā veres. Kas attiecas uz baroš anu, mē s neuztraucā mies, jo devā mies uz jū ru, bet tas ir patieš ā m brī niš ķ ī gi. Sanatorijas teritorijā "akreditē tā " tū risma aģ entū ra Ariadna savas saistī bas pilda ļ oti slikti: ja ekskursijas kvorums nesanā ca, tad to vienkā rš i atcē la: noskaņ ojums sabojā ts, lai gan sevi cienoš a kompā nija. , pat zaudē jot, jā cī nā s par klientu. Principā zinā jā m, kur ejam: jau vairā k nekā.20 gadus sanatorijā nekas nav ieguldī ts, tā pē c sū dzī bu nav. Krimas skaistums ir pā rsteidzoš s. Vai mē s nā ksim vē lreiz, varbū t pē c pieciem gadiem. 0
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Istabas vecas, bez kondicioniera. Viss miris un nož ē lojams. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē senatnī gi, koka, un katru rī tu cī nā s par vietu ar vietē jiem iedzī votā jiem. Mež onī gi. Vadī ba ir slinka, darbinieki ir vienaldzī gi. … Tomēr ▾ Istabas vecas, bez kondicioniera. Viss miris un nož ē lojams. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē senatnī gi, koka, un katru rī tu cī nā s par vietu ar vietē jiem iedzī votā jiem. Mež onī gi. Vadī ba ir slinka, darbinieki ir vienaldzī gi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Elena-more
skaitļi? Ja jā, kur logi ir vērsti uz ziemeļiem vai dienvidiem?
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums tatyana_k15.15.
tagad ir informācija par atlaidēm nakšņošanai pansionātā "krym" partenit, ja numuriņu pasūtījums un apmaksa tiks veikta līdz 30.aprīlim. Vai ticēt šai informācijai un kā to visu izdarīt pareizi, lai nenonāktu piedzīvojumā?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums tatyana_k15.15.
pasaki, kurā ēkā (augstceltnē vai 3 stāvu ēkā) komforta apstākļi ir tīrāki un komfortablāki 4 cilvēku ģimenei? (esmu reālists, bet negribu ar to sabojāt atpūtas iespaidu ikdiena) vai ēdiens ir garšīgs? pludmalē plaukti ir "jāatver" vai tie ir piešķirti istabas numuram?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums _Lyudmila
Sanatorijas ārstēšanā tiek deklarēta delfīnterapija
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
iemiesojums klima21
vai ir iespējams rezervēt biļeti tieši uz kūrortu
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Санаторий занимает площадь 42 га, имеет свой пляж. Санаторий имеет специализированное 14 медицинское отделение на 150 койко-мест для размещения детей от 4 до 16 лет. Центр располагает современной спортивно-оздоровительной базой.

Лечение

Специализация санатория: лечение органов кровообращения, дыхания, нервной системы.

Основные лечебные факторы: климатотерапия, бальнеотерапия (водолечение – ванны, души, плаванье в бассейне, питьевое лечение привозной Сакской минеральной водой, грязелечение привозной лечебной иловой грязью Сакского озера), физиотерапия, лечебная физкультура, лечебное питание.

Atrašanās vieta Территориальный центр курортологии и реабилитации Вооруженных Сил Украины «Крым» расположен в экологически чистом месте у подножия Медведь-горы в живописной Партенитской долине.
Viesnīcā

- крытый плавательный бассейн с морской водой (длина 25 м)

- зал для лечебной гимнастики с тренажерами

- площадки для игры в волейбол (в т. ч. крытая)

- бадминтон

- теннисные корты

- столы для игры в настольный теннис

- лодочная станция (прокат лодок, водных велосипедов, мотоциклов, катеров, водных горок, пляжного инвентаря)

- два кинотеатра

- две библиотеки

- танцплощадки

- дискотеки

- уникальный светомузыкальный фонтан

- 11 уютных кафе

- детские площадки и аттракционы на берегу моря

а также посещение дельфинария, расположенного в крытом бассейне

- организация экскурсий по Крыму

Telpu apraksts

Санаторий может одновременно принять на отдых 1500 человек с размещением в 3-х, 4-х, 5-ти и 13-ти этажных корпусах. Отдыхающие размещаются в двухместных номерах с удобствами, двухкомнатных «люксах» с телевизором, холодильником, кондиционером.

Adrese 334291 АР КРЫМ, г.Алушта, Партенит
Tālruņi: (06560) 4-57-11
Tīmekļa vietne: Krym
FAQ