Villa SANY 1*– Atsauksmes

50
Novērtējums 8.910
№2 viesnīcas reitingā Nikolajevka
9.1 Numurs
9.1 apkalpošana
9.4 Tīrība
5.9 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Villa "SANY" ir jauna 3 stāvu ēka, kas atrodas pašā pludmalē. Uzcelta 2006. gadā. Katrā vestibilā ir dzīvesvietas noteikumu izdruka. Tie ir ugunsdrošības noteikumi, lūgums nesmēķēt telpās un neizmantot apkures katlus. Kā arī atgādinājumi par klusumu no rīta, vakarā un miega stundās, sanitārajiem un higiēnas standartiem. Šo noteikumu ievērošana ir drošas un relaksējošas brīvdienas jums un jūsu kaimiņiem.Vairāk →
аватар id190754028
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta ar mammu un mazuli. Ī si par Eteli. 3 stā vu ē ka ar labu mū sdienī gu renovā ciju. Katrā numurā ir ledusskapis, kas patieš ā m atdziest un sasalst, LCD televizors, gaisa kondicionieris, vannas istaba ar duš u, skapji, naktsgaldiņ i, trauki. … Tomēr ▾ Atpū ta ar mammu un mazuli. Ī si par Eteli. 3 stā vu ē ka ar labu mū sdienī gu renovā ciju. Katrā numurā ir ledusskapis, kas patieš ā m atdziest un sasalst, LCD televizors, gaisa kondicionieris, vannas istaba ar duš u, skapji, naktsgaldiņ i, trauki. Gaitenī ir tē jkanna, gludinā mais dē lis un gludeklis. Ļ oti ē rti, nav nepiecieš ams ņ emt lī dzi. Uzkopš ana katru dienu, veļ as un dvieļ u maiņ a ik pē c 3 dienā m. Ja vē laties, tie tiks aizstā ti bez problē mā m. Teritorija ļ oti tī ra, mā jī ga, kopta, viss rozē s un ziedos. Pagalmā ir atseviš ķ i galdi, lai atpū tnieki vakarā varē tu pasē dē t un, piemē ram, uzcept š aš liku, ir grils. Ir vieta a/m. Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā , prom no centrā lā s alejas, nav trokš ņ a no vakara svē tkiem. Man tas ir ļ oti svarī gi, jo es atpū tos ar bē rnu un mammu un mums vajadzē ja mieru. Jū ra ir netā lu, 2 minū tes. Pludmales smiltis, oļ i. Sauļ oš anā s krē sli tiek maksā ti 100 rubļ u par visu dienu. Arī kafejnī ca atrodas divu soļ u attā lumā , un uzreiz trī s pē c jū su izvē les. Cenas saprā tī gas, ē diens visur garš ī gs, viss izskatā s apetī ti. Tirgus, veikali arī ir ē rti sasniedzami. Augļ i, produkti, suvenī ru veikali. Vakarā katru dienu ir bē rnu diskotē ka, labi organizē tas ekskursijas. Visa atpū tas centra Skif teritorija ir ļ oti kopta. Visas tū jā s un rozē s uzreiz ir skaidrs, ka tā s kopj un uztur kā rtī bu. Atseviš ķ i par viesnī cas ī paš niekiem. Kad mans dē ls saslima, mū s aizveda uz vietē jo slimnī cu. Es ļ oti priecā jos par š ā dā m baž ā m. Krimā tā bija pirmo reizi, un ziniet, man tur ļ oti patika. Es tikko iemī lē jos! Manas brī vdienas bija tik lieliskas. Es noteikti atgriezī š os! Un tikai š ajā viesnī cā -Villa Sani.
аватар Papyrus.05
Piekrī tam visā m iepriekš ē jo atpū tnieku pozitī vajā m atsauksmē m, tā pē c neatkā rtosimies, viss tieš ā m tā . Mī ļ i, sirsnī gi, gudri, izpalī dzī gi, laipni saimnieki un viņ u palī gi Sani hotel mā jā . … Tomēr ▾ Piekrī tam visā m iepriekš ē jo atpū tnieku pozitī vajā m atsauksmē m, tā pē c neatkā rtosimies, viss tieš ā m tā . Mī ļ i, sirsnī gi, gudri, izpalī dzī gi, laipni saimnieki un viņ u palī gi Sani hotel mā jā . Atpū tā mies jū nijā -jū lijā.2017. Jebkurš jautā jums tika atrisinā ts vienā mirklī , sā kot ar tikš anos lidostā , beidzot ar sadzī ves jautā jumiem. Ņ ina Mihailovna organizē ja bē rnus, sarī koja koncertus pieauguš ajiem, visi bija sajū smā , bē rni saņ ē ma balvas par priekš nesumiem, kas bija ļ oti jauki, un cik vecā ki lepojā s ar saviem bē rniem! Mē s nekad neesam redzē juš i tik daudz krā š ņ u rož u! Iedomā jieties, cik daudz darba un mī lestī bas tajā s ieguldī ts! Mums viss ļ oti patika, ceram nā kamgad atbraukt uz Krimu, viesmī lī go viesnī cu "Sani". 2016. gadā atpū tā mies arī Nikolajevkā , "SKIF", bet citā viesnī cā . Tā pē c mums ir ar ko salī dzinā t. Liels paldies Ņ inai Mihailovnai, Aleksandram Nikolajevič am, Valentī nai Mihailovnai un Allai Petrovnai. Mē s jū s atceramies un mī lam! 1-2 telpa Raisa Nikolajevna, Tatjana, Irina un Ļ ena.
аватар Nataxa1320
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i. Mā jī gas, tī ras telpas. Numuri tiek uzkopti katru dienu. Ļ oti pieklā jī gs apkalpojoš ais personā ls. Uz grī das ir tē jkannas, pirmajā stā vā ir mikroviļ ņ u krā sns. Istabā s ir viss nepiecieš amais (kondicionieris, TV, Wi-Fi, ledusskapis, trauki, pat seifs) Villas teritorijā ir rotaļ u laukums, galdiņ i, pie kuriem var pasē dē t vakarā . … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i. Mā jī gas, tī ras telpas. Numuri tiek uzkopti katru dienu. Ļ oti pieklā jī gs apkalpojoš ais personā ls. Uz grī das ir tē jkannas, pirmajā stā vā ir mikroviļ ņ u krā sns. Istabā s ir viss nepiecieš amais (kondicionieris, TV, Wi-Fi, ledusskapis, trauki, pat seifs) Villas teritorijā ir rotaļ u laukums, galdiņ i, pie kuriem var pasē dē t vakarā . Viesnī cas teritorija ir ļ oti labi kopta, viss ziedos. Lī dz pludmalei pā ris minū tes, pludmale ir smilš aina un oļ u, sauļ oš anā s krē sli par maksu - 100 rubļ i. dienā . Ir ū dens aktivitā tes - katamarā ni, ū densmotocikls, laiva, banā ns. Ar Juru braucā m ekskursijā s (daudz lē tā k nekā pē rkot ekskursiju tirdzniecī bas vietā ), bijā m sajū smā . Paš i braucā m uz Simferopoli, Bahč isaraju, nopirkā m biļ etes autoostā . Netā lu no viesnī cas tirgus, ē damzā les. Ē diens vienmē r ir svaigs un garš ī gs. Viesnī cas ī paš nieki ir ļ oti draudzī gi, izpalī dzī gi, gā dī gi un laipni cilvē ki. Klusa ģ imenes viesnī ca. Liels paldies Ņ inai Mihailovnai un Aleksandram Nikolajevič am. Mē s iesakā m visiem!
аватар DruzhininaNatalia1978
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s devā mies, pamatojoties uz iepriekš ē jā m pozitī vajā m atsauksmē m. Tie atbilda realitā tei. Atsaucī gi, viesmī lī gi villas saimnieki. Telpā viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. Katrs cipars – savā stilā , neatkā rto iepriekš ē jo. … Tomēr ▾ Mē s devā mies, pamatojoties uz iepriekš ē jā m pozitī vajā m atsauksmē m. Tie atbilda realitā tei. Atsaucī gi, viesmī lī gi villas saimnieki. Telpā viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. Katrs cipars – savā stilā , neatkā rto iepriekš ē jo. Villas teritorijā atrodas rotaļ u laukums, kas atpū tas centra "Skif" teritorijā ir retums. Tī rī š ana katru dienu. Dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 5 dienā m, gultas veļ a - 1 reizi 7 dienā s. Telpā ir trauki. Uz grī das ir pieejams fē ns. Jū ra tieš ā m ir ļ oti tuvu. Apakš daļ a ir akmeņ aina, tā pē c mā jā ienesat mazā k smilš u. Jū rā ir izklaide katamarā nu un banā nu izbraucienu veidā , piepū š amie slidkalniņ i bē rniem. Vakarā var doties pastaigā uz "luna parku" vai atpū tas centra "Skif" teritorijā bē rniem lē kā t pa batutu, braukt ar rakstā mmaš ī nu vai ž iroskopu. Tiek organizē tas daudzas ekskursijas. Netā lu 5 minū tes lī dz tirgum, kas atvē rts lī dz vē lam vakaram. Piektdienā s tiek rī koti tirdziņ i, kuros var iegā dā ties daudzveidī gā kus un lē tā kus produktus. Ē dā m viesnī cā Odyssey, 2 minū š u attā lumā no villas. Ir mā jas gatavoš ana. Vienmē r bijā m ļ oti gaidī ti un gatavi pabarot jebkurā laikā , ņ emot vē rā mū su vē lmes. Tas man bija svarī gi, jo man ir divi bē rni. Saindē š anā s nebija. Bet katram gadī jumam, informā cijai, atpū tas centra Skif teritorijā atrodas pirmā s palī dzī bas punkts. Iedzī votā ji ir draudzī gi. Iespaids bija pozitī vs, tā pē c ceram atgriezties vē l.
Druž ininu ģ imene, Samara.
аватар mamapooh7
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 21.06. 16. lī dz 11.07. 16. To izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma, kuri bija ļ oti apmierinā ti. Ī sumā par visu: 3 minū tes lī dz jū rai. staigā t, ja rā po, tad 5. Istabas ļ oti ē rtas, nav mazas. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 21.06. 16. lī dz 11.07. 16. To izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma, kuri bija ļ oti apmierinā ti. Ī sumā par visu: 3 minū tes lī dz jū rai. staigā t, ja rā po, tad 5. Istabas ļ oti ē rtas, nav mazas. Ē rtī bas numurā , kondicionieris, Wi-Fi, ledusskapis, TV (plazmas), satelī tantena. Divi e. tē jkanna uz grī das. Mikroviļ ņ u krā sns, fē ns pirmajā stā vā . Uzkopš ana tiek veikta katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti ik pē c trim dienā m, veļ a tiek mainī ta reizi nedē ļ ā . Ļ oti pieklā jī gs un uzmanī gs personā ls. Brī niš ķ ī gie saimnieki Ņ ina Mihailovna un Aleksandrs Nikolajevič s, kuri cenš as darī t visu, lai viesi justos ē rti. Š ogad viesnī cā mī toš ajiem bē rniem ierī kots neliels rotaļ u laukums. Tiem, kas vē las pavadī t patī kamu vakaru ar pudeli izcila Krimas vī na, ir bā rbekjū un trī s lieli galdi. Viesnī ca atrodas tā lā k no galvenā s ielas, kas padara to klusu un mā jī gu. Viesnī cā nav ē damistabas, bet es domā ju, ka tā ir tikai tā s priekš rocī ba. Jo ē diena gatavoš ana un uzglabā š ana joprojā m ir saistī ta ar zinā miem riskiem (daž u ne pā rā k patī kamu iemī tnieku parā dī š anā s, prusaku utt. . utt. ) Tuvā kā ē damzā le atrodas 50 metru attā lumā . Tagad par nelieliem trū kumiem (tī ri mans viedoklis): balkoni tikai uz grī das (istabā s tā du nav), TV antena ne vienmē r darbojā s, Wi-Fi arī treš ajā stā vā , nav divguļ amo gultu (viena un puse tiek izgatavoti kopā ) un telpā s nav maz gaismas (t . e. nochnichkov) tiem, kam patī k lasī t naktī . Varbū t tas arī viss. Vispā r mums ļ oti patika atpū ta un, ja nā kamgad brauksim uz turieni (vismaz plā nojam), tad tikai uz Villa Sani. Paldies Ņ inai Mihailovnai un Aleksandram Nikolajevič am par viesmī lī bu. Ļ ena, Ž eņ eč ka un Marks.
аватар ShantarinaEiena
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu atradā m internetā un nenož ē lojā m. Ļ oti labi atpū tā mies, istabiņ a ē rta, ļ oti tī ra. Istaba tika rū pī gi iztī rī ta katru dienu, veļ a un dvieļ i tika mainī ti pat biež ā k nekā norā dī ts. … Tomēr ▾ Viesnī cu atradā m internetā un nenož ē lojā m. Ļ oti labi atpū tā mies, istabiņ a ē rta, ļ oti tī ra. Istaba tika rū pī gi iztī rī ta katru dienu, veļ a un dvieļ i tika mainī ti pat biež ā k nekā norā dī ts. Ļ oti draudzī gi un inteliģ enti saimnieki un istabenes. Kluss, 5 minū š u gā jiens lī dz jū rai.
аватар c.conka2014
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Septembrī atpū tā mies, nejauš i izvē loties viesnī cu ar "poke" metodi internetā ! Pastaigā jā mies virtuā li pa viesnī cas stā viem, mums patika - nolē mā m palikt š ajā viesnī cā . Uzrakstī jā m un saņ ē mā m ļ oti draudzī gu atbildi - uzaicinā jumu apmeklē t Krimu (un ne Turciju! ) un visas š aubas pazuda uzreiz! Tikai Krima! Turcija mū s tā neaicina! Č emodā ni - rokā , lidmaš ī nā , atbrauca - un nenož ē loju! Mū s sagaidī ja lidostā , ar vē smu un komfortu nogā dā ja Nikolajevkā . … Tomēr ▾ Septembrī atpū tā mies, nejauš i izvē loties viesnī cu ar "poke" metodi internetā ! Pastaigā jā mies virtuā li pa viesnī cas stā viem, mums patika - nolē mā m palikt š ajā viesnī cā . Uzrakstī jā m un saņ ē mā m ļ oti draudzī gu atbildi - uzaicinā jumu apmeklē t Krimu (un ne Turciju! ) un visas š aubas pazuda uzreiz! Tikai Krima! Turcija mū s tā neaicina! Č emodā ni - rokā , lidmaš ī nā , atbrauca - un nenož ē loju!
Mū s sagaidī ja lidostā , ar vē smu un komfortu nogā dā ja Nikolajevkā . Uz villas sliekš ņ a mū s ļ oti sirsnī gi sagaidī ja saimniece Ņ ina Mihailovna un pirmais, kas pā rsteidza, bija ideā lā tī rī ba un kā rtī ba! Numurs ir aprī kots ar visu nepiecieš amo komfortablai atpū tai (pat seifu). Atseviš ķ a apbrī na un pateicī ba meitenē m, kuras uztur tī rī bu un kā rtī bu (par taktiku un korektumu).
PS: Lai lieliska atpū ta! Ē diens - nav problē mu katrai gaumei! Jū ra, saule un labs garastā voklis – ko vē l vajag svē tkiem! Viss - Krimā!!!!!! !
Ira, Olga g. N. Novgorod (numurs 3/2)
аватар valihan
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
2015.  gada jū lijs Kopā ar ģ imeni atpū tos Nikolaevkas ciemā viesnī cā "Villa SANY" un absolū ti nepalaidu garā m. Ir visi apstā kļ i dzī voš anai. Izcila viesmī lī ba. Tī ri un ē rti numuriņ i, kas tiek uzkopti katru dienu. … Tomēr ▾ 2015.  gada jū lijs Kopā ar ģ imeni atpū tos Nikolaevkas ciemā viesnī cā "Villa SANY" un absolū ti nepalaidu garā m. Ir visi apstā kļ i dzī voš anai. Izcila viesmī lī ba. Tī ri un ē rti numuriņ i, kas tiek uzkopti katru dienu. Jū ra ir burtiski netā lu, no mū su istabas tā bija redzama pa logu. Ļ oti laipna un simpā tiska saimniece Ņ ina Mihailovna. Liels PALDIES viņ ai! Mē s noteikti nā ksim vē l. Mē s iesakā m š o viesnī cu ikvienam!
аватар Kravchenko59
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz tieš saistes atsauksmē m. Bildes patika un cenas ļ oti pieņ emamas. Aleksandrs Nikolajevič s mū s sagaidī ja lidostā un atveda uz viesnī cu. Istaba ļ oti liela, plaš a. Draudzī gas istabenes uzkopj katru dienu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz tieš saistes atsauksmē m. Bildes patika un cenas ļ oti pieņ emamas. Aleksandrs Nikolajevič s mū s sagaidī ja lidostā un atveda uz viesnī cu. Istaba ļ oti liela, plaš a. Draudzī gas istabenes uzkopj katru dienu.
Mū s ar vī ru piemeklē ja viens gadī jums, vakarā vī ram monē tas izkrita no kabatas un ripoja zem gultas un tā no rī ta pē c tī rī š anas monē ta bija uz galda. Sī kums, bet jauki!
Kaimiņ u kotedž ā ē damistabā ē diens bija ļ oti garš ī gs un paš taisī ts, paldies!
Dē ls aizgā ja ar asarā m acī s, tā pē c gribē ja palikt!
Утро отъезда.Роса на розах Вход Вид с балкона 2 этажа
аватар v-irisha
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
No 31. maija lī dz 11. jū nijam atpū tā s mani vecā ki un dē ls, bet no 2015. gada 10. lī dz 26. jū nijam - vī rs un dē ls. Transfē rs tika rezervē ts viesnī cā . Viesnī ca atrodas atpū tas centra "Skif" teritorijā . Bā zes teritorija ir krā š ņ a - tā ir aprakta daž ā du š ķ irņ u rozē s, citos ziedos un apstā dī jumos. … Tomēr ▾ No 31. maija lī dz 11. jū nijam atpū tā s mani vecā ki un dē ls, bet no 2015. gada 10. lī dz 26. jū nijam - vī rs un dē ls. Transfē rs tika rezervē ts viesnī cā . Viesnī ca atrodas atpū tas centra "Skif" teritorijā . Bā zes teritorija ir krā š ņ a - tā ir aprakta daž ā du š ķ irņ u rozē s, citos ziedos un apstā dī jumos. Bā zes teritorija ir iež ogota un apsargā ta. Akmens metiena attā lumā no pamatnes barjeras atrodas tirgus un liela ē damzā le.
Viesnī ca Villa Sany ir trī sstā vu ē ka, numuriņ i laikam 14. Katrs numurs iekā rtots savā dā k, ar lielisku gaumi. Numurā ir plazmas TV, ledusskapis, gaisa kondicionieris, vannas istaba (duš a, izlietne un tualete), seifs numurā ir bez maksas. Numuri tiek uzkopti katru dienu, tiek mainī ti dvieļ i un gultas veļ a. Ir Wi-Fi, kas tieš ā m strā dā , piemē ram, mierī gi sazinā mies caur Skype. Viesnī cas teritorija ir ļ oti labi kopta, viss ziedos. Par pā rē jo vē los pateikt milzī gu PALDIES Ņ inai Mihailovnai un Aleksandram Nikolajevič am! ! ! Ļ oti gaiš i, laipni cilvē ki, ar kuriem mums ir ļ oti patī kami atpū sties. Mū su uzturē š anā s laikā nekā das problē mas neradā s un, cerams, arī neradī sies.
Viesnī cā nav ē damistabas. Bet bā zes teritorijā ir daudz vietu, kur ē st un nav rindu ! ! ! Viesnī cā ir cepeš krā sns, mē s paš i uzcepā m š aš liku. Pannu marinē tajam š aš liku kebabam, iesmus mums laipni sagā dā ja Ņ ina Mihailovna. Katrā viesnī cas stā vā ir tē jkannas, pirmajā stā vā ir skapis ar traukiem, kurus varat brī vi izmantot. Tirgū nopirkā m ķ irš us, zemenes, aprikozes, persikus.
Lī dz pludmalei ejiet 3 minū tes. Pludmale pā rsvarā ir oļ u (ne ī paš i liela) ar smilš ainā m salā m. Sauļ oš anā s gultas tiek apmaksā tas - 100 rubļ i. dienā . Ir ū dens aktivitā tes - katamarā ni, ū dens motocikls, laiva, banā ns.
Devā mies ekskursijā "Ai-Petri Night Sky". Tikā m ar autobusu pa serpentī nu lī dz Ai-Petri plato, nolaiš anā s ar troš u vagoniņ u, transfē rs uz Bezdelī gu ligzdu. Š eit visi bija ļ oti saburzī ti laikā , nebija pat laika uzkā pt uz Bezdelī gas ligzdas skatu klā ja. Un par solī to š ī muzeja apmeklē jumu (kas tika solī ts, pā rdodot ekskursiju) nebija runas. Tad viņ i mani atveda uz Jaltu ar laivu un atstā ja uz 2.5 stundā m krastmalā . Protams, Ai-Petri skaistums, Bezdelī gu ligzda, Jalta nogludinā ja ne pā rā k labo ceļ ojuma organizē tī bu un saburzī tī bu.
Mē s paš i devā mies uz Sevastopoli. Ekskursiju tirdzniecī bas vietā viņ i piedā vā ja tikai ceļ u uz Sevastopoli un atpakaļ par 3500 par trim. Autobuss no Nikolajevkas uz Sevastopoli mums izmaksā ja 480 rubļ us. par seš ā m biļ etē m (trī s turp un trī s atpakaļ ) + 72 rubļ i. par prā mi (36 rubļ i trī s personā m turp un 36 rubļ i trim cilvē kiem atpakaļ ), kas piegā dā no Severnaja autoostas lī dz Grafskas molam. Piekrastes baterijas muzejs 35 un ekskursiju pakalpojums - bez maksas. Bijā m apmierinā ti ar braucienu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums sasca1968
kāda cena būs aptuveni 2013. gadā vasaras mēnešiem
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums irina.gan
3 cilvēku ģimene (divi pieaugušie un bērns 4 gadus vecs) vēlas nakšņot pie jums no 08.09.2012 līdz 22.08.2012. Cik maksās istaba un kā rezervēt?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums irina-shueva
atvaļinājums ar bērnu
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums irina-shueva
Mēs vasarā dosimies uz Sogdiānu
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Вилла «SANY» - это новое 3-х этажное здание, расположенное прямо на берегу моря. Построено в 2006 году.

В каждом холле есть распечатка правил проживания. Это правила пожарной безопасности, просьба в номерах не курить и не пользоваться кипятильниками. А так же напоминания о тишине в утренние, вечерние и часы сон-часа, санитарно-гигиенических нормах . Выполнение этих правил - залог безопасного и спокойного вашего отдыха и отдыха ваших соседей.

Atrašanās vieta пгт. Николаевка находится на юго-западном побережье Крыма, в 40 км от Симферополя, между Севастополем и Евпаторией.
Telpu apraksts

На трех этажах виллы «SANY» расположены 14 номеров и три просторных уютных холла.

Всего три 2-х местных, восемь 3-х местных номера и три 4-х местных номера. В каждом номере свой санузел (душевая, умывальник, туалет). Горячая вода от центрального бойлера, подача воды круглосуточно.

Телевизор и холодильник имеются в каждом номере. Кондиционеры предусмотрены в номерах второго и третьего этажей. Уборка производится в номерах ежедневно. Пол в номерах первого этажа покрыт линолеумом , второго и третьего - ковролин. Корпусная и мягкая мебель, сантехника все новое. Окна -металлопластик с москитными сетками. Из холлов каждого этажа есть выход на уютные балконы. Есть место для парковки 6 машин. В дневное время, после обеда, у нас принят сон-час.

Для удовлетворения потребностей отдыхающих имеются: утюг и гладильная доска, в холлах установлены эл.чайники, во дворе установлены добротные столики со скамейками, есть мангал ,шампура, посуда.

Tālruņi: 8-050-7655694; 8-095-3937054; 8-0652-358-456
Tīmekļa vietne: Villa SANY
FAQ