Son 3*– Atsauksmes

25
Novērtējums 7.710
№6 viesnīcas reitingā Nikolajevka
8.7 Numurs
7.9 apkalpošana
8.4 Tīrība
5.9 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Privātā kotedža "SON" atrodas Nikolaevkas atpūtas centra "Skif" teritorijā. 2011.gadā kotedžai "SON" tika piešķirts Ukrainas Kultūras ministrijas, Krimas Autonomās Republikas Kultūras ministrijas diploms par kvalitatīvu un augsti profesionālu apkalpošanu XIII Starptautiskā antīkās mākslas festivāla dalībniekiem.Vairāk →
аватар patrakova_1972
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
interneta nav. Istaba ir ļ oti mitra, un tajā ir slikta smaka. baseinu netī ra tikai ar tī klu. Staņ islavs Staņ islavovič s ir ļ oti patī kams cilvē ks. Jeļ ena Oļ egovna acī mredzot ir ļ oti ekonomiska, varē tu pat teikt, mantkā rī ga. … Tomēr ▾ interneta nav. Istaba ir ļ oti mitra, un tajā ir slikta smaka. baseinu netī ra tikai ar tī klu. Staņ islavs Staņ islavovič s ir ļ oti patī kams cilvē ks. Jeļ ena Oļ egovna acī mredzot ir ļ oti ekonomiska, varē tu pat teikt, mantkā rī ga. Dē ls noteikti ir rupjš . Un milzī gs lū gums jums Jeļ ena Oļ egovna neizdzē siet manu atsauksmi. Principā mē s nedzī vojā m pie jums par velti.
аватар Olga-peso
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba diena visiem! Lidojā m no Jekaterinburgas Mē s ar mā su atpū tā mies viesnī cā "Son 3" no 06.08. 2016 lī dz 20.06. 2016. Par atpū tu vē los pateikt lielu paldies viesnī cas ī paš niekiem Jeļ enai Oļ egovnai un Staņ islavam Staņ islavovič am, ļ oti labiem, laipniem, izpalī dzī giem cilvē kiem, kuri katrs centā s padarī t mū su uzturē š anos komfortablu. … Tomēr ▾ Laba diena visiem! Lidojā m no Jekaterinburgas Mē s ar mā su atpū tā mies viesnī cā "Son 3" no 06.08. 2016 lī dz 20.06. 2016. Par atpū tu vē los pateikt lielu paldies viesnī cas ī paš niekiem Jeļ enai Oļ egovnai un Staņ islavam Staņ islavovič am, ļ oti labiem, laipniem, izpalī dzī giem cilvē kiem, kuri katrs centā s padarī t mū su uzturē š anos komfortablu. Istabas lieliski, ir viss nepiecieš amais, gaiss kondicionē š ana, tī ri dvieļ i un gultas veļ a, ledusskapis, seifs, jaunas mē beles (ne sliktā k kā Turcijā un Ē ģ iptē , un kas vē l labā k). Baseina un sauļ oš anā s krē slu teritorijā visa viesnī cas teritorija ir sakopta - visapkā rt ir ziedi. Terase ē š anai, viss vienmē r ļ oti tī rs, arī telpas tiek uzkoptas katru dienu. Wi-Fi visā viesnī cā un numuros. Nā kamgad plā nojam atkal apmeklē t jū su brī niš ķ ī go viesnī cu. Jeļ ena Oļ egovna un Staņ islavs Staņ islavovič s novē l labu veselī bu un labklā jī bu. Ar cieņ u Olga un Irina atpū tā s 3. istabā , korpuss 2 (zaļ š )
аватар pogreb_al
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Telpā s izdalā s mitrums. Wi-Fi ir slikts. Baseins tika tī rī ts 1 reizi divā s nedē ļ ā s - ar tī klu. Saimniece rupja, dē ls hamlo. Staņ islavs ir normā ls. … Tomēr ▾ Telpā s izdalā s mitrums.
Wi-Fi ir slikts.
Baseins tika tī rī ts 1 reizi divā s nedē ļ ā s - ar tī klu.
Saimniece rupja, dē ls hamlo.
Staņ islavs ir normā ls.
аватар katrin_1988
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2013. gada augusta sā kumā mē s ar draugu atpū tā mies atpū tas centrā Skif viesu namā Son. Saimnieki Jeļ ena Oļ egovna un Staņ islavs Staņ islavovič s ir ļ oti draudzī gi un viesmī lī gi cilvē ki. Kotedž as istabiņ as mā jī gas, aprī kotas ar visā m ē rtī bā m. … Tomēr ▾ 2013. gada augusta sā kumā mē s ar draugu atpū tā mies atpū tas centrā Skif viesu namā Son. Saimnieki Jeļ ena Oļ egovna un Staņ islavs Staņ islavovič s ir ļ oti draudzī gi un viesmī lī gi cilvē ki. Kotedž as istabiņ as mā jī gas, aprī kotas ar visā m ē rtī bā m. Tī rī š ana tiek veikta katru dienu. Kotedž as teritorija, lai arī neliela, ietver baseinu, lapene, daudzas puķ u dobes. Jū ra 5-7min attā lumā . Bija ļ oti apmierinā ti!
аватар yurnin54
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar uzturē š anos viesnī cā Son. Draudzī gi, izpalī dzī gi, labsirdī gi, ar labu humora izjū tu, saimnieki, kas nodroš inā ja izcilus, bezmaksas, komfortablus numurus ar labu apkalpoš anu, ļ oti iesakā m š o viesnī cu, nenož ē losiet!. … Tomēr ▾ Bijā m ļ oti apmierinā ti ar uzturē š anos viesnī cā Son. Draudzī gi, izpalī dzī gi, labsirdī gi, ar labu humora izjū tu, saimnieki, kas nodroš inā ja izcilus, bezmaksas, komfortablus numurus ar labu apkalpoš anu, ļ oti iesakā m š o viesnī cu, nenož ē losiet!
аватар girinav
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū nijā atpū tā mies viesnī cā SON. Iespaidi bija vislabā kie! Teritorija grezna, kopta, istabiņ as ē rtas un tī ras, baseinā silts tī rs ū dens, peldē jā mies pat vakarā . Istabā katru dienu tika veikta mitrā tī rī š ana! ! Jauks neuzbā zī gs personā ls. … Tomēr ▾ Jū nijā atpū tā mies viesnī cā SON. Iespaidi bija vislabā kie! Teritorija grezna, kopta, istabiņ as ē rtas un tī ras, baseinā silts tī rs ū dens, peldē jā mies pat vakarā . Istabā katru dienu tika veikta mitrā tī rī š ana! ! Jauks neuzbā zī gs personā ls. Ē dā m Rivjē rā , viss bija patī kami. Jū ra silta, pludmale maza, bet vietu vienmē r atradā m. Saimnieki satikā s un mū s sagaidī ja ļ oti sirsnī gi! ! Paldies par atvaļ inā jumu! ! Iesaku visiem! ! ! Ar cieņ u Irina, Pā vels, Danija, Nikolajevs. Es gribē tu teikt daž us vā rdus par negatī vajā m atsauksmē m: jū s vispirms paceliet savus piektos punktus, bet uzceliet tā das mā jiņ as, rū pē jieties par visu, ieguldiet savu naudu, darbu un veselī bu un pē c tam ļ aujiet viņ iem kritizē t: vai jū s nolaizī jā t kā du no atpū tnieki pietiekami vai vienkā rš i nodroš inā ja lieliskus apstā kļ us atpū tai! ! !
аватар luzy2brv
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā bija pirmā reize Nikolajevkā . Laba viesnī ca, draudzī gi saimnieki. Viņ i palī dz it visā . Š ogad ar Skif nav pludmales, mē s tikā m tā lā k par Luchezarny, tur ir laba pludmale un ir mazā k cilvē ku nekā pilsē tā . … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize Nikolajevkā . Laba viesnī ca, draudzī gi saimnieki. Viņ i palī dz it visā . Š ogad ar Skif nav pludmales, mē s tikā m tā lā k par Luchezarny, tur ir laba pludmale un ir mazā k cilvē ku nekā pilsē tā .
Pansionā tu un Skif teritorijā tī ra, skaista, daudz apstā dī jumu. Paš ā ciematā netī rumi, atkritumi, putekļ i. Mē s ē dā m divā s ē dnī cā s Volna un Khatinka. Liela ē dienu izvē le, visi garš ī gi un nav dā rgi. Noī rē ju maš ī nu, nedē ļ u pavadī ju apceļ ojot apskates vietas un vecā s studentu vietas. Ciematā ir atrakciju parks ar daudzā m atrakcijā m. Bet Turcija ir tā lu un dā rgā ka, mē s nebrauksim uz Krimu vē l 20 gadus.
аватар MM-MOS
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Jauka mā jiņ a. Bet š ausmas ir kā da "konkrē ta" saimniece. Ievā coties piedā vā ja kaimiņ u baseinu : ) Mantkā rī ga un viltī ga. PLUDMA NAV. CIEMĀ UZ IELAS GAISMAS NAV, CEĻ U NAV. … Tomēr ▾ Jauka mā jiņ a. Bet š ausmas ir kā da "konkrē ta" saimniece. Ievā coties piedā vā ja kaimiņ u baseinu : ) Mantkā rī ga un viltī ga.
PLUDMA NAV. CIEMĀ UZ IELAS GAISMAS NAV, CEĻ U NAV.
аватар and.ru1975
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies divā s ģ imenē s - es (vecmā miņ a) ar 10 gadī go mazmeitu un mā sasmeita ar vī ru un 3 gadī go meitu. Iepriekš (kaut kur aprī lī -maijā ) rezervē jā m divas 2-vietī gas istabiņ as. Cenu noteica pati Jeļ ena Oļ egovna, un tā bija 1450 rubļ u par istabu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies divā s ģ imenē s - es (vecmā miņ a) ar 10 gadī go mazmeitu un mā sasmeita ar vī ru un 3 gadī go meitu. Iepriekš (kaut kur aprī lī -maijā ) rezervē jā m divas 2-vietī gas istabiņ as. Cenu noteica pati Jeļ ena Oļ egovna, un tā bija 1450 rubļ u par istabu. Sarakstī jā mies vairā kkā rt un nebija runas par to, ka cena bū s piesaistī ta grivnas kursam. . Nebija arī ne vā rda par to, ka bū s piemaksa par 3 gadī gu bē rnu. Patiesī bā izrā dī jā s savā dā k. Jeļ ena Oļ egovna ir “izdegusi” dā ma, atbraucā m vē lu vakarā un ar bē rniem krā pā s lī dz maksimumam. maksā ja 1700= par 2-vietī gu un 1900=(pē c smagas kaulē š anā s) ar piemaksu par 3- gadu vecs bē rns. Netā lu esoš ajā viesnī cā ar baseinu cena bija par 20% zemā ka nekā mums bez baseina. Kad sā kā m pieprasī t. ka rezervē jā m divas divvietī gas istabas, Jeļ ena Oļ egovna sā ka runā t ļ oti rupji un tā dā tonī , it kā bū tu atbraukuš i viņ as nabaga radinieki un lū gtu dzī vot "par velti". Skaidrs, ka tas ir cilvē cisks faktors un, iespē jams, ne visi Ukrainā tā di ir, bet iespaids bija negatī vs. Veļ a un dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 7 dienā m - tas notiek ļ oti reti. Dvieļ i jā maina vismaz reizi trī s dienā s. Pludmales bū tī bā nav. problē ma ir iekļ ū t ū denī - furnitū ra izlī dusi, š ķ elti akmeņ i. pilsē tas pludmale ir smilš aina un grants, bet vietu atrast ir nereā li, jā ņ em vai nu vakarā vai ļ oti agri no rī ta. Pilsē tas pludmalē nav sauļ oš anā s krē slu. Pludmales daļ ā , kas atrodas Skif bā zes teritorijā , ir sauļ oš anā s krē sli, bet to ir maz, vajag aizņ emties 6 no rī ta, citā di nesaņ emsi, un nav kur citur sauļ oties, jo. smilš u nav, bet no tā s ir betona josla un pakā pieni lī dz jū rai. Kas attiecas uz ē dinā š anu, tad ir ē dnī cas un kafejnī cas, par saprā tī gā m cenā m un diezgan daudzveidī gu ē dienkarti. Ar pā rtiku problē mu nebija.
Teritorijā ir pietiekami daudz siltummaiņ u, bet likme tiek noteikta "no griestiem". Nav saites uz oficiā lo valū tas maiņ as kursu. Kopumā viss ir dā rgs, daudz dā rgā ks nekā Krievijā .
Vispā r man nepatika, vairā k nebrauksim un citiem neiesakā m. Mē s esam vairā kkā rt atpū tuš ies ā rzemē s un Krievijā , bet sliktā k nekā Ukrainā - nekur nebija.. .
аватар zeka076
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
atpū tā mies kotedž ā ar bē rniem, Jeļ ena Oļ egovna pa telefonu neteica, ka nav pludmales, un kad es viņ ai normā lā tonī jautā ju, kā pē c viņ a mū s nebrī dina, viņ a atbildē ja ar tā du brutalitā ti, ka meklē citu vietu , es nekur neesmu tā da Viņ a ir mantkā rī gs un ļ oti než ē lī gs cilvē ks, ja kaut kas nav pē c viņ as domā m, tad viņ a nekontrolē sevi, un galu galā mē s atnā cā m atpū sties, un visur ir pietiekami daudz rupjī bu, lai to izturē tu atvaļ inā jums, š ajā laikā visiem atpū tniekiem ir uzskats, ka te nav viņ as vieta. … Tomēr ▾ atpū tā mies kotedž ā ar bē rniem, Jeļ ena Oļ egovna pa telefonu neteica, ka nav pludmales, un kad es viņ ai normā lā tonī jautā ju, kā pē c viņ a mū s nebrī dina, viņ a atbildē ja ar tā du brutalitā ti, ka meklē citu vietu , es nekur neesmu tā da Viņ a ir mantkā rī gs un ļ oti než ē lī gs cilvē ks, ja kaut kas nav pē c viņ as domā m, tad viņ a nekontrolē sevi, un galu galā mē s atnā cā m atpū sties, un visur ir pietiekami daudz rupjī bu, lai to izturē tu atvaļ inā jums, š ajā laikā visiem atpū tniekiem ir uzskats, ka te nav viņ as vieta. Viņ a ienī st atpū tniekus un ļ oti mī l viņ u naudu! Andrejs(viņ as dē ls)atstā ja vienī go patī kamo iespaidu, bet viņ š tur neko neizlemj, bija daž reiz kauns par savu mā ti! mē s nebrauksim un neiesakā m sevi cienoš iem braukt ! ! ! Negribu stā ties pretī š ai mantkā rī gajai, nepatī kamai sievietei
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Частный коттедж "СОН" находится на территории базы отдыха "Скиф" в Николаевке. В 2011 году коттедж "СОН" награжден грамотой Министерства культуры Украины, Министерства культуры АР Крым за качественное и высокопрофессиональное обслуживание участников XIII Международного фестиваля античного искусства.

Atrašanās vieta 200 м до моря.
Viesnīcā

Летнее кафе-бар, открытый бассейн с шезлонгами, гладильная комната, индивидуальная стирка по предварительному заказу, трансфер, охраняемая парковка.

  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Bērniem На территории базы отдыха - детская площадка, аттракционы и развлечения.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Сауна на 6 человек, индивидуальные экскурсии по Крыму на микроавтобусе.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Два корпуса - 3-этажный 2008 года постройки на 15 номеров, 2-этажный 2013 года постройки на 10 номеров.

Istabās

Балкон-терраса, двухспальная кровать, с/у с душем, кондиционер, холодильник, горячая и холодная вода постоянно, индивидуальный сейф, спутниковое телевидение, Wi-Fi интернет, фен, необходимая посуда, набор полотенец, гигиенические принадлежности (туалетная бумага, освежитель воздуха, жидкое мыло).

Adrese А.Р. Крым, п. Николаевка, Кооператив "Скиф", ул. Чудесная, 2/57
Tālruņi: +38 (050) 244-74-25
+38 (067) 652-42-94
+38 (0652) 54-10-90
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.