Servis 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 8.310
№8 viesnīcas reitingā Nikolajevka
8.3 Numurs
8.4 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.0 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca "Service" ir privāta viesnīca, kas atrodas Melnās jūras Kalamitskas līča krastā. Viesnīca atrodas Krimas dienvidrietumu krastā, 40 kilometrus no Simferopoles centra.Vairāk →
аватар TatarochkaA
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labs dienas laiks! Atpū tā mies no 24.08. 2016 lī dz 31.08. 2016 "Servisa" viesnī cā . Budž eta brī vdienā m ļ oti labi, ar atvaļ inā jumu un pilnu apkalpoš anu bijā m pilnī bā apmierinā ti. Liels paldies administratorei Oksanai! Istabas ir tī ras, gultas veļ a mainī ta pē c nepiecieš amī bas, ledusskapis jauns, tī rs , TV rā da kanā li 7-10. … Tomēr ▾ Labs dienas laiks! Atpū tā mies no 24.08. 2016 lī dz 31.08. 2016 "Servisa" viesnī cā . Budž eta brī vdienā m ļ oti labi, ar atvaļ inā jumu un pilnu apkalpoš anu bijā m pilnī bā apmierinā ti. Liels paldies administratorei Oksanai! Istabas ir tī ras, gultas veļ a mainī ta pē c nepiecieš amī bas, ledusskapis jauns, tī rs , TV rā da kanā li 7-10. Karsts un auksts ū dens visu diennakti. Bē rnam iedeva podu, ja nepiecieš ams ī rē t pludmales saulessargus.
Ē damzā le ļ oti garš ī ga (viss paš taisī ts un apmierinoš s), ē diens arī lē ts, porcijas ļ oti lielas, sortiments š iks! Ī paš s paldies ē damzā les darbiniekiem, kasierei Alē nai un š efpavā ram Miš ai.
Ja pē kš ņ i atkal izdosies doties atvaļ inā jumā uz Krimu, tad tā , protams, bū s dienesta viesnī ca.
Vē lreiz liels paldies no mū su uzņ ē muma no Kazaņ as!
аватар Marya_ya
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir diezgan normā la par cenu, ko liek par numuriem. Jums nav jā gaida brī numi. No savas puses bijā m patī kami pā rsteigti – lasī jā m atsauksmes, domā jā m, ka bū s sliktā k. Tā tad. Mē s ī rē jā m 2 istabu "suite" numuru par 200 UAH dienā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir diezgan normā la par cenu, ko liek par numuriem. Jums nav jā gaida brī numi. No savas puses bijā m patī kami pā rsteigti – lasī jā m atsauksmes, domā jā m, ka bū s sliktā k.
Tā tad. Mē s ī rē jā m 2 istabu "suite" numuru par 200 UAH dienā . Istaba tī ra, ir viss nepiecieš amais, ir liels ledusskapis, iedeva tē jkannu. Vannasistaba, protams, nav gluž i svaiga, bet pacieš ama, nebija ne kukaiņ u, ne netī rumu. Š ķ idro ziepju dozatorā nebija, bet nelū zā m un devā mies uz tirgu pē c ziepē m. Kopumā ar istabu bijā m apmierinā ti.
Autostā vvieta ir maksas, bet maksā š ķ ē pu. Cits jautā jums, ka tas ir ļ oti mazs, un kas tur notiek sezonas laikā , grū ti iedomā ties.
Ē damistaba atrodas tieš i ē kā . Cenas vidē jas, pietiekami garš ī gas. Ē diens ir vienā ds, bet ē dienu ir daudz, tā pē c var ē st daudzveidī gi. Ē kā ir arī kaut kas lī dzī gs picē rijai. Pretī ir kafejnī ca ar bā rbekjū un kokteiļ iem))
Lī dz jū rai 2 minū tes. Peldē ties IR IESPĒ JAMS! ! ! Pirms 1 vai 2 gadiem bija plū di, bet pludmalei ir standarta platums Krimā . Plā tnes, par kurā m viņ i raksta, ir tā lā k, lī dz tā m jā iet kā jā m, un ir arī kur sē dē t un peldē ties.
Ē rta atraš anā s vieta - blakus viss: tirgus, veikali, kafejnī cas, teritorijā daudz bodī š u ar ē dieniem, dzē rieniem, ekskursijā m.
Personā ls draudzī gs, menedž eris ļ oti draudzī gs.
Ir sauna - 50 UAH vienai personai stundā . Mazs, bet tī rs, mums patika. Trenaž ieru zā les izmantoš ana ir bez maksas. Trenaž ieru zā le ir standarta tā dā m viesnī cā m, neaprakstī š u, domā ju, ka visi saprot, par ko ir runa.
Rezumē jot: nenož ē lojā m, ka iekā rtojā mies Dienestā . Droš i vien, ja bū tu vienkā rš a istabiņ a, iespaidi nebū tu tik rož aini, bet 200 UAH - IMHO tas jau ir par velti, tā pē c var maksā t par ē rtu izmitinā š anu.
аватар dinachernih
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s esam Č erniju ģ imene no Belgorodas. Man viss ļ oti patika: ē rtī bas istabā , personā ls, ē damistaba - nosaukums runā pats par sevi "5 PUNKTI". Jā , man patika viss. Braucieni uz pludmali ir ļ oti labi organizē ti - dzeltenais busiņ š vienkā rš i super - š oferis vienmē r precī zs un pieklā jī gs. … Tomēr ▾ Mē s esam Č erniju ģ imene no Belgorodas. Man viss ļ oti patika: ē rtī bas istabā , personā ls, ē damistaba - nosaukums runā pats par sevi "5 PUNKTI". Jā , man patika viss. Braucieni uz pludmali ir ļ oti labi organizē ti - dzeltenais busiņ š vienkā rš i super - š oferis vienmē r precī zs un pieklā jī gs. Paldies! Mē s nā ksim pie jums vē lreiz (monē ta nebija velti iemesta)!
фонтанчик просто СЕРВИС в том самом жёлтом автобусе
аватар podorogkina
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies "Service" viesnī cā Skif teritorijā , man viss ļ oti patika - naktī satikā mies vilcienā , uzreiz iekā rtojā mies, numuriņ i tī ri, veļ a tī ra (veļ as maiņ a pē c pieprasī juma) uzkopš ana, vismaz katru dienu (kad vē lies) ir arī virtuve paš gatavoš anai ar nepiecieš amajiem traukiem, izsniedz arī (pē c pieraksta) gludekli, fē nu, aizved uz mež onī gu pludmali, atpū tā mies uz savvaļ as pludmalē un netā lu no Skif, ē da ē damistabā viesnī cā un ē damistabā "Khatynka". … Tomēr ▾ Atpū tā mies "Service" viesnī cā Skif teritorijā , man viss ļ oti patika - naktī satikā mies vilcienā , uzreiz iekā rtojā mies, numuriņ i tī ri, veļ a tī ra (veļ as maiņ a pē c pieprasī juma) uzkopš ana, vismaz katru dienu (kad vē lies) ir arī virtuve paš gatavoš anai ar nepiecieš amajiem traukiem, izsniedz arī (pē c pieraksta) gludekli, fē nu, aizved uz mež onī gu pludmali, atpū tā mies uz savvaļ as pludmalē un netā lu no Skif, ē da ē damistabā viesnī cā un ē damistabā "Khatynka". Jū ra ir tī ra.
аватар Shulika1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Gribu uzreiz pateikt visiem, kas lasa atsauksmes, Nikolaekas pludmale nav VISUR liela, vienalga kurā viesnī cā tu esi, pansionā ts nav iekā rtots - pludmale visur ir izplatī ta! Bet viesnī cā m, protams, viss ir savā dā k! Mē s ar vī ru jau bijā m Nikolajevkā. … Tomēr ▾ Gribu uzreiz pateikt visiem, kas lasa atsauksmes, Nikolaekas pludmale nav VISUR liela, vienalga kurā viesnī cā tu esi, pansionā ts nav iekā rtots - pludmale visur ir izplatī ta! Bet viesnī cā m, protams, viss ir savā dā k!
Mē s ar vī ru jau bijā m Nikolajevkā.4 reizes, atpū tā mies gan privā tajā sektorā , gan š ī ciemata viesnī cā s, gribu teikt, ka atpū ta Dienesta viesnī cā bija vislabā kā . Pirmkā rt, mani pā rsteidza cena! Tā nav izkrā pš ana kā visur citur. (Nikolajevkai tas ir apbrī nojami, viņ i tieš ā m muļ ķ o un plē š uz katra soļ a. ) Lielisks personā ls, mē s ieradā mies 6.30 (bez rezervā cijas un zvanī š anas) un, neskatoties uz tik agru stundu, viņ i mū s uzņ ē ma ar smaidu un apmetā s skaista istaba. Istabā ir viss nepiecieš amais, viss kas norā dī ts mā jaslapā un visas tā s istabiņ u bildes ir realitā te!! ! ! (parasti Nikolajevkā bilde neatbilst realitā tei). Viesnī cā "Serviss" viss nodroš inā ts lī dz sī kumiem! ! ! Mums pat tika nodroš inā ta atseviš ķ a pludmale, nesē dē jā m viens otram uz galvas. Atpū ties pludmalē , neviens netraucē , bē rni nekliedz pā ri galvā m.
Ir arī ē dnī ca - neteikš u, ka ir nedaudz dā rgi, kā daž i raksta, vienkā rš i daž i negā ja uz citā m ē dnī cā m ! ! ! Teikš u uzreiz cenu starpī ba svā rstā s 50 kapeikas. rub. , visā s ē dnī cā s, bet kvalitā tes ziņ ā...Ē dnī ca "Serviss": pirmkā rt, ē d no tī riem un jauniem traukiem, kam patī kami ticē t, otrkā rt - garš ī gi, treš kā rt, liels ē dienu sortiments.
Liels paldies administratorei Yanai, pozitī vā kajai administratorei VISĀ Nikolaekvā! ! ! Jebkurš jautā jums, jebkurš pieprasī jums viņ ai tiek atrisinā ts - tas ir profesionā lis!! !
Paldies par atvaļ inā jumu! ! !
аватар Arctic_Warrior
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā s caur internetu, sā kumā tika noskatī tas daudzas filmas, lasī tas daudzas atsauksmes, pē c tam daudz zvanī ts. Tas bija jū lijā , tā pē c jau bija maz priekš likumu, kas mū s interesē ja. Izvē lē tais pakalpojums. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā s caur internetu, sā kumā tika noskatī tas daudzas filmas, lasī tas daudzas atsauksmes, pē c tam daudz zvanī ts. Tas bija jū lijā , tā pē c jau bija maz priekš likumu, kas mū s interesē ja. Izvē lē tais pakalpojums. Labas atsauksmes, adekvā ti, patī kami cilvē ki otrā telefona galā , liels numuru skaits, maksa tikai par viesnī cu (nevis par ē dinā š anu, kas ir iekļ auta un kas ir laikā ). Viņ i atteicā s ņ emt avansa maksā jumu - jū s teicā t, ka esat no Krievijas, bet tas jums ir neē rti. Vienojā mies, ka mū s sagaidī s lidostā un aizvedī s uz Sberbank filiā li Simferopolē . Lidmaš ī na aizkavē jā s stundu, bet mū s sagaidī ja, un jauneklim lī dzi bija č etru nodaļ u č etras adreses - kur tu dod priekš roku? Jā , daudz tuvā k. Vispā r labi darī ts!
Ieradā mies viesnī cā , iereģ istrē jā mies, paprasī jā m tē jkannu, izsniedzā m. Prasī jā m gludekli – iedeva. Pā ris š ķ ī vju - ņ em virtuvē . Vispā r mē s ar sievu nekā das rupjī bas ne pret mums, ne pret kā du citu nemanī jā m. Ledusskapis, TV, kondicionieris, tas viss darbojā s. Ir wi-fi. Bezmaksas un ā tri. Istaba mums bija ļ oti piemē rota. Balkons ir liels. Ar veļ as auklu un drē bju š ķ ipsnā m. Vienī gais, kas nebija tā , kā norā dī ts vietnē , bija tī rī š ana. Tas nav katru dienu, bet ikreiz, kad jū s lū dzat. Mē s jautā jā m reizi 3-4 dienā s.
Mē s vienmē r ē dā m brokastis un pusdienas viņ u ē damistabā . Izvē le ļ oti liela, kvalitā te izcila. Biež i pusdienojā m citā s vietā s, bet mums vairā k patika kafejnī cā no Skif-46.
Mē s dzī vojā m otrajā ē kā , treš ajā stā vā , no logiem bija skats uz baseinu. No ielas gandrī z nebija trokš ņ a. (Kā ds ir troksnis, ko jū s uzzinā sit, ejot uz ciema centru, es nezinu, kā cilvē ki tur guļ ) Kaimiņ i bija klusi, un viņ u uz grī das bija maz. Ū dens baseinā ir patieš ā m vē ss – tas ir ē nā . Bet no otras puses, cik saprotu, š ī ir vienī gā viesnī ca ar jumtu, kas aprī kots atpū tai. Uz vienas tā s ē kā m (zem nojumes) spē lē jā m biljardu, uz savas ē kas sauļ ojā mies. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, un uz jumta vienmē r bija maz cilvē ku. Jū s jautā jat, kā pē c jū ra elpot uz jumta? Eh, bet tieš ā m visiem nepietiks vietas pie jū ras. . . Pirms pusdienā m atradā m vietu pludmalē , un pē c pusdienā m apstā jā mies, kad viņ i man divas reizes uzkā pa uz galvas. No rī ta jū ra ir mierī ga, un pē cpusdienā ir viļ ņ i, pludmale kļ ū st uz pusi lielā ka.
Mē s biež i devā mies ekskursijā s, bijā m ne tikai alā s un austrumu piekrastē . Man viss ļ oti patika. Krimā ir vietas, ko apmeklē t un ko redzē t! Brī niš ķ ī gi atpū tā s. Nekad neesmu tā atpū tusies. Iespē jams, ka viņ š pē dē jos gados bijis pā rā k noguris un pā rā k daudz gribē jis atpū sties, nepievē rš ot uzmanī bu atkritumiem un nepamanot netī rumus.
Jū ra. . . Kalamitsky lī cī tieš ā m tī ra, ļ oti skaista, smalkas krā sas. Kalnu nav, saule riet vē lu, riet jū rā . Kad nedevā mies ekskursijā s, vienmē r gā jā m skatī ties saulrietu. Galu galā debesī s runā tikai par jū ru un saulrietu...
Nā koš reiz gribam apskatī t austrumu krastu, bet ja atkal brauktu uz Nikolaevku, tad varbū t uz to paš u Servisu un uz to paš u istabu.
Rakstī ju detalizē ti, ceru, ka kā ds palī dzē s. Novē lu jums visiem labu viesnī cas izvē li un labu atpū tu!
аватар perewod
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies trī s ar bē rnu, vē rtē jums C grā ds, liekas, ka tuvu pludmalei, bet mazs un pieblī vē ts lī dz galam, pē c 8.30 vietu neatradī si, ē dnī ca nav slikta pagrabā . bet ne lē ti (lai gan cenas/kvalitā tes attiecī ba normā la), personā ls viesnī ca rupjš , ī paš i nepatika resnā tante-administratore, nav draudzī ga, jebkurš lū gums, jebkurš solis, maksā , tu neesi cilvē ks tur, bet mī klas maiss, ko izspiedī s max, vannasistaba istabā ļ oti maza - negriezieties, balkoni ir nieciņ i, baseins ir pagalmā - viens smiekli, man ir lielā ka vanna dzī voklis un ū dens tajā ir ledains, remonts istabā s vā jš , lē ts - acī mredzot taupī ja un turpina taupī t uz visu lī dz tualetes papī ram, lai gan dod tur, bet tas ir tik lē ts - viss caurspī dī gs, ka Man vienkā rš i ir apnicis skriet pē c viņ as pie viņ iem. … Tomēr ▾ Atpū tā mies trī s ar bē rnu, vē rtē jums C grā ds, liekas, ka tuvu pludmalei, bet mazs un pieblī vē ts lī dz galam, pē c 8.30 vietu neatradī si, ē dnī ca nav slikta pagrabā . bet ne lē ti (lai gan cenas/kvalitā tes attiecī ba normā la), personā ls viesnī ca rupjš , ī paš i nepatika resnā tante-administratore, nav draudzī ga, jebkurš lū gums, jebkurš solis, maksā , tu neesi cilvē ks tur, bet mī klas maiss, ko izspiedī s max, vannasistaba istabā ļ oti maza - negriezieties, balkoni ir nieciņ i, baseins ir pagalmā - viens smiekli, man ir lielā ka vanna dzī voklis un ū dens tajā ir ledains, remonts istabā s vā jš , lē ts - acī mredzot taupī ja un turpina taupī t uz visu lī dz tualetes papī ram, lai gan dod tur, bet tas ir tik lē ts - viss caurspī dī gs, ka Man vienkā rš i ir apnicis skriet pē c viņ as pie viņ iem. vispā r š ī viesnī ca atrodas tā dā mazā skitu ciematiņ ā , kur ir vē l 40 tā das paš as viesnī cas, un tad man vizuā li vairā k patika daudzas, piemē ram, viesnī ca Prā ga , bet Turcijā viss ir iekļ auts vispā rē jā tū ristu serviss, daudz kas ir klā t kā paš saprotami, Krimā - visu piemaksā , skrien, tē rē laiku, nervus - un saņ em apš aubā mu kvalitā ti, vai než ē lī gas cenas, Krima ir aktuā la tikai tiem, kas ir apmierinā ti ar treš o- novē rtē t atvaļ inā jumu vietē jā s vistu kū tī s.
аватар jkmuf_fcnfyrbyf
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir pieklā jī ga! Atraš anā s vieta ļ oti laba 2 minū tes lī dz jū rai, 3 minū tes lī dz tirgum. Sakopta teritorija, viena no veiksmī gā kajā m visā bā zē , diezgan komfortabli numuriņ i. Pē c 23.00 klusums, ē rti gulē t. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pieklā jī ga! Atraš anā s vieta ļ oti laba 2 minū tes lī dz jū rai, 3 minū tes lī dz tirgum. Sakopta teritorija, viena no veiksmī gā kajā m visā bā zē , diezgan komfortabli numuriņ i. Pē c 23.00 klusums, ē rti gulē t. Skaņ as izolā cija nedaudz klibo, bet, cik mums izdevā s sazinā ties ar atpū tniekiem no citā m viesnī cā m, tad visi ir saskā ruš ies ar š ā du problē mu, bet mums paveicā s, neviens netraucē ja mū su atpū tai. Uz jumta ir sauļ oš anā s krē sli, kas ir ļ oti ē rti. Kopumā bijā m apmierinā ti, paldies š ī s viesnī cas direktoram Aleksandram par labu apstā kļ u radī š anu atpū tai!
аватар ella81
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Чудесное место для отдыха с семьей , замечательный отель тишина и самая лучшая столовая с прекрасным питанием и отличным персоналом. Спасибо за отдых! … Tomēr ▾ Чудесное место для отдыха с семьей , замечательный отель тишина и самая лучшая столовая с прекрасным питанием и отличным персоналом. Спасибо за отдых!
Лето 2009 Лето 2009 Лето 2009


iemiesojums lubava0322
kur var nopirkt sim karti?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums luba2
bērnam ir jāievēro diēta
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Gala1987
Cik maksā divvietīgs numurs 10 dienām?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums ella81
Es nevaru atrast šo viesnīcu internetā, kuru vēlos redzēt
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums oksatol
‹ Viesnīca Servis 3*

Отель "Сервис" – частный отель, который находится на побережье Каламитского залива Черного моря. Отель расположен на Юго-Западном побережье Крыма в 40 километрах от центра Симферополя.

Atrašanās vieta До моря - 70 м, кафе - 20 м, рынка - 70 м, продуктового магазина - 70 м, аптеки - 100 м, ночного клуба - 200 м, автобусной остановки - 70 м.
Pludmales apraksts Мелкогалечный пляж в 2-3х минутах ходьбы от здания отеля.
Viesnīcā

Круглосуточная охрана комплекса, бассейн под открытым небом, магазин, кафе, столовая, автостоянка.

Telpu apraksts

Типы номеров: одноместные, двухместные, трехместные, четырехместные.

Istabās

В номере есть все удобства: туалет, ванная комната с душевой кабиной, TV со спутниковыми каналами, кондиционер, холодильник, индивидуальный сейф.

Adrese Крым, Симферопольский район, пос. Николаевка, ул. Чудесная, 27, 28
Tālruņi: +38 (099) 7153557
+38 (098) 4744441
Tīmekļa vietne: Servis
FAQ