Vorontsovo (byvsh. Sudostroitel) 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.210
№10 viesnīcas reitingā Miskhor
5.6 Numurs
6.4 apkalpošana
6.8 Tīrība
7.6 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Brīvdienu māja atrodas viena no gleznainākajiem Krimas piekrastes nostūriem augstajā krastā blakus Miskhor sanatorijai parka zonā. 9 stāvu ēka ar liftu, telpas orientētas uz rietumiem un austrumiem. Ārstēšana: par papildu samaksu varat izmantot Miskhor sanatorijas infrastruktūru un tās medicīnas bāzi. Galvenie ārstēšanas virzieni: ne-tuberkuloza rakstura augšējo elpceļu slimības, nervu sistēmas funkcionālie traucējumi. Sanatorija "Miskhor" piedāvā plašu fizioterapijas procedūru klāstu.Vairāk →
аватар 55sps1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ajā Atpū tas mā jā var pavadī t desmit dienas, ne vairā k. Garlaicī gi, nav pasā kumu, tī ri istabiņ a ar ē dinā š anu. Istabas ir ļ oti vā ji iekā rtotas no padomju laika, tikai sienā ir caurumi. Duš a no stieņ a, krā ni ir pretū dens un netur ū deni, grī dā ir bedre notecinā š anai, visa grī da uz pusi dienas peļ ķ ē . … Tomēr ▾ Š ajā Atpū tas mā jā var pavadī t desmit dienas, ne vairā k. Garlaicī gi, nav pasā kumu, tī ri istabiņ a ar ē dinā š anu. Istabas ir ļ oti vā ji iekā rtotas no padomju laika, tikai sienā ir caurumi. Duš a no stieņ a, krā ni ir pretū dens un netur ū deni, grī dā ir bedre notecinā š anai, visa grī da uz pusi dienas peļ ķ ē . Telpā nav ventilā cijas, smacī gs. Ja istaba atrodas pagalmā - katlu telpas troksnis tiek nodroš inā ts visos stā vos, ar atvē rtu balkonu miegs nebū s.
Ē damzā le pieklā jī gi baro, lai gan solī tā "bufete" pat nav pieminē ta, acī mredzot daž i tū roperatori bezkaunī gi maldina (es uz to pieķ ē ru). Pludmale ir ī rē ta, visu dienu nā cā s meklē t, nav informā cijas un nekā du norā ž u. Braucot uz Jaltu pā rpildī tos mikroautobusos, ir nepiecieš ama stunda, labā k to nedarī t, veselī ba tū lī t izgā zī sies.... Darbinieki atsaucī gi, uz komentā riem reaģ ē nekavē joties, paldies par sapratni. Teritorija ir maza, bet tī ra, netā lu no Miskhor sanatorijas parka, kur visi tuvumā esoš ie dodas pastaigā un uz pludmalē m.... Kopumā atpū sties var, bet otrreiz nesanā k, Brī vdienu mā ja jā ieved mū sdienī gā formā tā un vienmē r ar savu pieejamo pludmali tuvumā , nevis 800 m attā lumā .
аватар D.Charykov
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tas nama "Vorontsovo" ē damistabas vadī tā ja Poļ akova N. P. ar kailu dusmas un nekaunī gas rupjī bas atteicā s liet par bē rnu 3.5 gadi vā rī ta ū dens pudelē ē dot ē damistabā pē c mana lū guma! Deklarē tā bufete izrā dī jā s pā rsteidzoš a, pat vā rī tā ū deni bē rnam atteica! Solī ts: karstais ū dens visu diennakti - TUKŠ I MELI! Pretī gs serviss! NEIESAKU Š O "BRĪ VDIENU" MĀ JU!! ! Č arikovs D. … Tomēr ▾ Atpū tas nama "Vorontsovo" ē damistabas vadī tā ja Poļ akova N. P. ar kailu
dusmas un nekaunī gas rupjī bas atteicā s liet par bē rnu 3.5 gadi
vā rī ta ū dens pudelē ē dot ē damistabā pē c mana lū guma!
Deklarē tā bufete izrā dī jā s pā rsteidzoš a, pat vā rī tā
ū deni bē rnam atteica! Solī ts: karstais ū dens visu diennakti - TUKŠ I MELI!
Pretī gs serviss!
NEIESAKU Š O "BRĪ VDIENU" MĀ JU!! !
Č arikovs D. V.
аватар skopin73
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tos Voroncovā no 04.06. 2012 lī dz 16.06. 2012 ar 2 bē rniem, tā pē c kas grib nedomā t par ē š anu var droš i doties uz turieni, bufete lieliska, personā la darbs izcils, parka teritorija blakus viesnī ca ir tī ra. kopts autsaiders teritorijā neienā ks, lī dz pludmalei 5-7 min gā jiens. … Tomēr ▾ Atpū tos Voroncovā no 04.06. 2012 lī dz 16.06. 2012 ar 2 bē rniem, tā pē c kas grib nedomā t par ē š anu var droš i doties uz turieni, bufete lieliska, personā la darbs izcils, parka teritorija blakus viesnī ca ir tī ra. kopts autsaiders teritorijā neienā ks, lī dz pludmalei 5-7 min gā jiens. Es esmu ļ oti apmierinā ts.
аватар OlenkaDobr
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies 2011. gada augustā . Mums ļ oti patika. Es tikko iemī lē jos Miskhorā - debesu vietā ! Atpū tas mā ja arī ļ oti pieklā jī ga, bet mū s tieš ā m Turcija nelutina. Rosa Luxembourg Beach mani pā rsteidza ar savu tī rī bu, lai gan tā ir ļ oti tī ra un nav ļ oti pā rpildī ta! Gatavoti garš ī gi un daudzveidī gi, daudz dā rzeņ u ē dienu. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2011. gada augustā . Mums ļ oti patika. Es tikko iemī lē jos Miskhorā - debesu vietā ! Atpū tas mā ja arī ļ oti pieklā jī ga, bet mū s tieš ā m Turcija nelutina. Rosa Luxembourg Beach mani pā rsteidza ar savu tī rī bu, lai gan tā ir ļ oti tī ra un nav ļ oti pā rpildī ta! Gatavoti garš ī gi un daudzveidī gi, daudz dā rzeņ u ē dienu. Man ē diens bija pats svarī gā kais, jo bē rnam ir ļ oti lielas problē mas ar gremoš anu, bet virtuve viņ ai piestā vē ja lieliski! Kopumā ar atpū tu esam apmierinā ti un labprā t dosimies uz turieni arī š ogad, ja bū s iespē ja! Man nepatika vietē jo iedzī votā ju uzvedī ba (taksometru vadī tā ji, mikroautobusu vadī tā ji, pā rdevē ji....) Bet mē s to saistī jā m ar to, ka atpū tnieki viņ us jau bija spī dzinā juš i, lai gan mē s esam viņ iem ienā kumu avots... .
аватар alekryabkin
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ajā gadā atvaļ inā jums. Viesnī ca atrodas skaistā vietā . Teritorija ir ļ oti labi kopta un tī ra. Numuri ir ē rti, visi ar ē rtī bā m. Ļ oti pieklā jī gs, draudzī gs personā ls. Viņ a klā tbū tne ir nemanā ma, tač u, ja rodas problē mas, tā s nekavē joties tiek nekavē joties atrisinā tas. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā atvaļ inā jums. Viesnī ca atrodas skaistā vietā . Teritorija ir ļ oti labi kopta un tī ra. Numuri ir ē rti, visi ar ē rtī bā m. Ļ oti pieklā jī gs, draudzī gs personā ls. Viņ a klā tbū tne ir nemanā ma, tač u, ja rodas problē mas, tā s nekavē joties tiek nekavē joties atrisinā tas. Pirmo reizi Krimā es redzē ju pludmali, kurā vienmē r ir vietas, kad vien jū s ierodaties. Ne tikai vietas, bet arī bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Pludmale ir kopī ga ar sanatoriju Baltkrievija, tā ir milzī ga. Iet uz pludmali min. 10-15, bet tas neuzlā dē jas, jo. uz. jū s staigā jat pa sanatorijas Miskhor teritoriju un pilsē tas parku, t. i. e. visu laiku ē nā . Atgriež oties no pludmales, nav stā vu kā pumu. Pā rē jam cena ļ oti pieņ emama un, ticiet man, atbilst kvalitā tei. Atseviš ķ i es gribu teikt par pā rtiku. Pilna pansija ir iekļ auta cenā . Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs. Papildus galvenajam galdam tas ir arī zviedru valoda, kurā ir daudz dā rzeņ u. Ē damistabas darbinieki ir tikpat pieklā jī gi kā viesnī cā . Man ir ar ko salī dzinā t. Atpū ta privā tajā sektorā , neuzskatu to par brī vdienu, jo patī k atpū sties komfortabli. Un no visā m viesnī cā m un pansijā m Krimā otro reizi es vē lē tos atpū sties tikai Voroncovā . Jā , pavisam aizmirsu, blakus liels non-stop lielveikals, aptieka, mikroautobusa pietura.


iemiesojums svetlana2910
Sveiki. Atbildiet, lūdzu, es pērku biļeti uz 2+1 bloka vienvietīgo istabu. Dažādās vietnēs viņi raksta par televizoru: vai nu katrā istabā, vai vienā no istabām. Ja kāds dzīvoja šīs kategorijas istabā, noskaidrojiet situāciju. Paldies visiem, kas atsaucās.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums yra-49
3 cilvēki, viens no viņiem ir bērns 4 gadus vecs.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Trošu ceļš uz Ai-Petri
Novērtējums 7.5
Krima, Miskhor
Ielas, laukumi, skatu punkti, Transports

Дом отдыха расположен на высоком берегу одного из живописнейших уголков Крымского побережья рядом с санаторием "Мисхор" в парковой зоне. 9-этажный корпус с лифтом, номера ориентированы на запад и восток.

Лечение: за дополнительную оплату можно пользоваться инфраструктурой санатория "Мисхор" и его лечебной базой. Основные направления лечения: заболевания верхних дыхательных путей нетуберкулезного характера, функциональные расстройства нервной системы. Санаторий "Мисхор" предлагает широкий спектр физиотерапевтических процедур.

Pludmales apraksts оборудованный галечный, совместно с санаторием "Белоруссия" в 700 метрах от дома отдыха.
Viesnīcā

  • бар
  • парикмахерская
  • прачечная
  • химчистка
  • косметический салон
  • медпункт
  • детский игровой комплекс
  • обмен валют
  • сейфы индивидуального пользования
  • почта
  • телеграф
  • заказ авиа- и ж/д билетов
  • автостоянка
  • прокат спортивного и пляжного инвентаря
  • экскурсии
  • концерты
  • дискотеки

  • Telpu apraksts

    2-3-х местные однокомнатные и 4-х местные (семейные) двухкомнатные номера со всеми удобствами (душ, умывальник, туалет). Все номера с балконом, холодильником, радио. Телевизор в холле на этаже, можно взять напрокат. Холодная вода подается постоянно, горячая ежедневно по графику.

    Adrese Республика Крым, г. Ялта, пгт. Кореиз, шоссе Алупкинское 22
    Tālruņi: +38 (0654) 72-77-98
    FAQ