Villa Sosnovyi bor 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.010
9.7 Numurs
9.7 apkalpošana
9.7 Tīrība
8.3 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Mini viesnīca atrodas Miskhor centrā, blakus jūrai, ko ieskauj priežu birzs.Vairāk →
аватар polaris11
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss bija lieliski. , Neaizmirstama atpū ta! Sergejs. Kijeva. … Tomēr ▾ Viss bija lieliski. , Neaizmirstama atpū ta! Sergejs. Kijeva.
аватар ovcharenko15
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu mums ieteica draugi un mē s ar izvē li necietā m. Mē s ieradā mies 1.5 stundas pirms reģ istrē š anā s laika, un mē s bez problē mā m sē dē jā m. Izvē lē jā mies "Small Suite" numuru, kas izrā dī jā s ļ oti plaš s un ar balkonu. … Tomēr ▾ Viesnī cu mums ieteica draugi un mē s ar izvē li necietā m. Mē s ieradā mies 1.5 stundas pirms reģ istrē š anā s laika, un mē s bez problē mā m sē dē jā m. Izvē lē jā mies "Small Suite" numuru, kas izrā dī jā s ļ oti plaš s un ar balkonu. Jū ra nav tā lu, bet jā brauc lejā un tad augš ā . Tiem, kam tas nepatī k, burtiski piecu minū š u gā jiena attā lumā ir lifts, kas nogā dā s pludmalē un atpakaļ . Bet mē s gā jā m. Personā ls ir ļ oti atsaucī gs un draudzī gs, vienmē r atbildē ja uz mū su jautā jumiem par to, ko redzē t vai kā tur nokļ ū t. Cilvē ku š ogad nav daudz, pludmales ir tī ras un jū ra arī , un cenas iepriecinā ja, nedaudz zemā kas nekā pē rn vai palikuš as tajā paš ā lī menī . Un tad, katru vasaru tu nā k un arvien dā rgā ks un dā rgā ks, un naktsmī tnes, un ē diens, un izklaide. Tā pē c izmantojiet brī di!
аватар kordy2006
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika atpū sties villā , izdevī gas un ē rtas, garš ī gas brokastis, blakus hidropā tija, kas ir ļ oti svarī gi, jo ir problē mas ar gremoš anas traktu, un ī paš s paldies par jū ras ū deni baseinā , viss bija … Tomēr ▾ Man ļ oti patika atpū sties villā , izdevī gas un ē rtas, garš ī gas brokastis, blakus hidropā tija, kas ir ļ oti svarī gi, jo ir problē mas ar gremoš anas traktu, un ī paš s paldies par jū ras ū deni baseinā , viss bija ļ oti labi!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Trošu ceļš uz Ai-Petri
Novērtējums 7.5
Krima, Miskhor
Ielas, laukumi, skatu punkti, Transports

Мини-отель расположен в центре Мисхора, рядом с морем, в окружении сосновой рощи.

Atrašanās vieta Пляж в 300 метрах от дома. От отеля до пляжа курсирует вагончик канатной дороги. В ста метрах - вход в парк «Чаир», бассейн, СПА, тренажерный зал.
Viesnīcā

Двор с беседками, кафе Марат, круглосуточно охраняемая автостоянка на 6-7 машин, трансфер. Гости, проживающие в доме, могут пользоваться (за дополнительную плату) инфраструктурой санатория «Украина», а также крытым плавательным бассейном с морской водой.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • transfērs uz/no lidostas
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номера Люкс и Апартаменты.

Istabās

Апартаменты - 3-й этаж виллы: двухкомнатный номер на 4х человек, санузел (душ с гидромассажем), балкон с видом на море, телевизор, оборудованная мини-кухня, кондиционер.

Люкс: однокомнатный номер на 3-4 человек, санузел, балкон с видом на море, телевизор, кондиционер, холодильник.

Малый люкс: однокомнатный номер на 2-х человек, санузел, душ, кондиционер, холодильник.

Adrese Крым, Большая Ялта, поселок Гаспра, Алупкинское шоссе, д. 56
Tālruņi: +38 (050) 5273794
+38 (097) 6415885
Tīmekļa vietne: Villa Sosnovyi bor
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.