Lielisks viesu nams

Rakstīts: 9 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 28 augusts — 6 septembris 2017
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Atpū tā mies Mishorā , 2017. gada septembra sā kumā apciemojot Ž eņ u un Oksanu, Arkā diju un Alī nu viesu namā "Villa Elena K".
Ikvienam, kam patī k draudzī ga, uzticama, mā jī ga, klusa un mierī ga vide ar visā m ē rtī bā m, iesakā m atpū sties š ajā viesu namā .
Viss, ko redzat un lasā t vietnē , ir patiesī ba, lai gan informā cija ir nepilnī ga, jo. lī dzi nevar ņ emt tē jkannu, traukus un virtuves piederumus, viss ir publiskajā virtuvē , kur, saimniekiem zinot, var atjaunot, piemē ram, cukura padevi istabā .
Desmit dienas neatkā rtojā s garš ī gas brokastis, un pusdienā s borš č s ar virtuļ iem ir izcils, kā posti tajā ir pareizi.

Dvieļ u maiņ a un istabas uzkopš ana ik pē c trim dienā m, gultas veļ as maiņ a ik pē c piecā m dienā m (neatkarī gi no izbraukš anas dienas). Prasī gas saimnieces, cik reizes nedē ļ ā jū s to darā t mā jā s.
Lī dz sanatorijas "Sea Priboy" pludmalei no kalna 20 minū tes, kalnā.25 minū tes. Pludmale tī ra, sauļ oš anā s krē sli, nojumes, duš as, ģ ē rbtuves, tualetes ar tualetes papī ru un papī ra dvieļ iem, Wi-Fi. Ieeja apmaksā ta, 100-150 rubļ i no personas, viesu namā jautā jiet par abonementu.
Tur norā diet visu informā ciju par apskates objektiem, mazumtirdzniecī bas vietā m un ī sā kos marš rutus uz tiem.
Zvaniet, ja interesē sī kā ka informā cija.
Vladimirs, Svetlana
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu