Izcila viesnīca

Rakstīts: 26 jūnijs 2015
Ceļošanas laiks: 7 — 14 jūnijs 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Labdien. Es paliku villā ar savu ģ imeni š ī gada jū nijā . Uz villu uzdū ros nejauš i, kad izvē lē jos apmeš anā s vietu Krimā . Miš korā ieradā mies vē lu vakarā . Mū s sagaidī ja villas vadī tā ji - Oksana un Jevgeņ ijs. Forš i un draudzī gi puiš i. Dabiski uzreiz apmetā s un paē dinā ja vakariņ as. Jā piebilst, ka puiš i ir no Ukrainas, tā pē c virtuve bija daudzveidī ga un ļ oti garš ī ga. Bet par to vē lā k.
Mē s rezervē jā m ģ imenes numuru. Suite 2-istabu. Tas ir milzī gs ar kvalitatī vā m un jaunā m mē belē m, milzī gu televizoru. Bet galvenais ir skats pa logiem – bezgalī gā jū ra!
Viesnī cas teritorija ir sakopta, viss ziedos. Ir bē rnu rotaļ u laukums, bā rbekjū un lapene grilē š anai. Uz villas jumta, tieš i virs mū su istabas, bija milzī ga zona nakts un nenakts pulcē š anā s vietā m ar vī nu, kafiju, tē ju - ar skatu uz jū ru. Un, ja pagriež at par 180 grā diem, varat apskatī t Ai Petri kalnu.

Attiecī bā uz uzturu. Jau minē ju, ka puiš i ir no Ukrainas. Vai varat iedomā ties borš č u ar pompushki un speķ i? Š ī ir pasaka! Cenā iekļ autas brokastis. Brokastis bija pareizas: auzu vai griķ u biezputra, olu kultenis, pankū kas, siers utt. Vakariņ as ir pirmā s. Vakariņ as bija garš ī gas un daudzveidī gas. Porcijas ir milzī gas. Kopumā mums kļ uva labā k. Vidē ji par pā rtiku maksā jā m 2000 rubļ u dienā . Bet jū s varat pasū tī t pusdienas un vakariņ as, vai arī varat ē st kaut kur citur. Mē s neriskē jā m. Ē dā m villā . Oksana gatavo vienkā rš i lieliski.
Lī dz jū rai gā jā m 15 minū tes. Mazliet tā lu, bet mē s vienmē r staigā jā m ē nā un gar Miskhosky parku. Man bija jā kā pj atpakaļ kalnā , bet tas mani netraucē ja, jo. pastaigas ir noderī gas. Starp citu, palū dziet puiš us parā dī t jums ī su ceļ u lī dz pludmalei, pretē jā gadī jumā mē s nedē ļ u gā jā m garu ceļ u.
Mē s ieradā mies Krimā ar savu automaš ī nu. Lī dz ar to ar ekskursijā m mums gā ja vieglā k. Mē s ceļ ojā m un apmeklē jā m visu, ko izdevā s apmeklē t. Ja jū s apmetī sities villā bez automaš ī nas, tad Zhenya (menedž eris) aizvedī s jū s, kur vien vē laties, par mē renu samaksu. Netā lu no mū su villas atradā s troš u vagoniņ š un Vornotsovska pils. Noteikti apmeklē jiet š ī s atrakcijas.
Kopumā mums ļ oti patika uzturē š anā s Villa Epena K. Viss ir vienkā rš i super. Nekā das nepilnī bas nepamanī ju. Dvieļ i tiek mainī ti laicī gi, istaba iztī rī ta perfekti. Viņ i barojas ar nogalinā š anu. Oksana, Alī na, Jevgeņ ijs ir forš as un gā dī gas, neuzbā zī gas (kas ir svarī gi) Starp citu, gribu atvainoties puiš iem par istabas atslē gas nozagš anu. Bet tagad noteikti atgriezī simies villā , bet ar savā m atslē gā m : -)). Paldies par lieliskajā m brī vdienā m!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu