Miskhorskoe otdelenie Akter 3*– Atsauksmes

12
Novērtējums 7.310
№8 viesnīcas reitingā Miskhor
7.1 Numurs
7.8 apkalpošana
7.8 Tīrība
6.9 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Pansionāta "Akter" Miskhor filiāle atrodas 12 km attālumā no Jaltas, Miskhor parkā.Vairāk →
аватар plara1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m kā pā ris studijā.4. stā vā . Tas ir tajā , kuru rezervē ju martā . Sā kumā ne viss bija patī kami, par samaksā to naudu nepietika “spī duma” vai kā . Bet tad viņ i novē rtē ja ē kas atraš anā s vietu - tieš i Miskhor parkā jū ras krastā , dabu, gaisu, vietas skaistumu. … Tomēr ▾ Mē s palikā m kā pā ris studijā.4. stā vā . Tas ir tajā , kuru rezervē ju martā . Sā kumā ne viss bija patī kami, par samaksā to naudu nepietika “spī duma” vai kā . Bet tad viņ i novē rtē ja ē kas atraš anā s vietu - tieš i Miskhor parkā jū ras krastā , dabu, gaisu, vietas skaistumu. Brokastojot parka kafejnī cā , var redzē t brī vi “staigā jam” ezī ti, pie balkona koka zaros lē kā vā veres. Jū ra, protams, ir zemā k, "zem balkona". Pludmale ir normā la, tajā nesauļ ojā mies, nopeldē jā mies un devā mies augš ā uz istabu, kur uz plaš ā balkona bija sauļ oš anā s krē sli. Jū ras ū dens ir ļ oti tī rs. Wifi istabā bija lielisks.
Ē dinā š ana: divas reizes devos brokastī s kafejnī cā no viesnī cas, kas atrodas piekrastē , un atteicā s. Ļ oti slikti un dā rgi. Par pusi no š ī s summas kopā var paē st lieliskas brokastis piecu lī dz septiņ u minū š u gā jienā kafejnī cā Miskhor parkā , kuru ir daudz, gatavo ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi.
No viesnī cas ir ļ oti ē rti nokļ ū t lī dz pacē lā jam uz Ai-Petri.
Personā ls izpalī dzī gs, tī rī š ana bija katru dienu, bet balkons, piemē ram, nebija mazgā ts, kas mū s pā rsteidza. Bet tas ir visur Krimā , tā pē c viņ i nepievē rsa uzmanī bu.
Kopumā ļ oti labi atpū tā mies.
аватар TatianaPtiza
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Mums patika pansionā ts. Protams, tas ir padomju mantojums)). Atraš anā s vieta - lieliska! ! ! Vienkā rš i fantastiski! Sakopts parks, savs krastmala, cipreses, ziedoš as magnolijas! ! ! Skaistums)). 2. Blakus ir daudz kafejnī cu un ē dnī cu. Lē ti un garš ī gi. … Tomēr ▾ 1. Mums patika pansionā ts. Protams, tas ir padomju mantojums)). Atraš anā s vieta - lieliska! ! ! Vienkā rš i fantastiski! Sakopts parks, savs krastmala, cipreses, ziedoš as magnolijas! ! ! Skaistums)).
2. Blakus ir daudz kafejnī cu un ē dnī cu. Lē ti un garš ī gi. Katrs atradī s
Ē du pē c savas gaumes un maciņ a.
3. Ē diens. Jaukta sajū ta. . .
Brokastis. Bufete. Pieticī gi. Bet ko ē damu atradī s katrs. Sortimentā ir salā ti, siltie ē dieni, piedevas, graudaugi, konditorejas izstrā dā jumi, tē ja, kafija u. c.
Vakariņ as. Pielā gota izvē lne. Porcijas mazas un negarš ī gas ((. Nevienam neieteiktu ņ emt vakariņ as. Var ē st blakus pansionā tam un garš ī gā k!
4. Apkopes personā ls dara labu darbu. Paldies vadī tā jai Olgai Vladimirovnai un visā m meitenē m))) no reģ istratū ras. Vienmē r palī dziet, paskaidrojiet, konsultē jiet! ! Novietots agri no rī ta, nelika mums gaidī t paredzē to reģ istrē š anā s laiku (ar brī vu istabu, kā tas biež i notiek). Liels paldies. ! ! ! Personī gi es esmu tik noguris no pakalpojumu standartiem...es nevaru nodot. Š eit viss ir cilvē ciski silti un uzmanī gs pret saviem viesiem! ! ! Vē lreiz paldies!! !
4. Pludmale ir lieliska. Tī rī t ar jauniem sauļ oš anā s krē sliem! ! Kamē r skrienat uz pludmali, varat nopirkt augļ us)))
5. Un pats galvenais, teritorijas reljefs ir ļ oti patī kams. Lai nokļ ū tu pludmalē , nav jā lec pa kā pnē m (karstumā ). Kā rtē jo reizi lieliska vieta!
6. Ko jū s vē lē tos mainī t? Protams, atjauninā tas lietas. Vismaz ā rē ji))) Ļ oti gribu nā kamgad atbraukt un apskatī t apmestā s ē kas! Un tas ir kauns (((
Tā ds skaistums apkā rt un pē kš ņ i, korpusi ir nolobī ti (((....
Starp citu, aizkars vannas istabā ir jauns! Kas liek domā t, ka administrā cija uzklausa viesu ieteikumus)) (agrā k izlasī ju atsauksmi par aizkaru)))
Veiksmi un labklā jī bu jums! ! Pansija DT "Aktieris" Mishorā ! ! Paldies par atvaļ inā jumu! ! !
Мисхорский парк
аватар kq17u9mz
Par viesnī cu jau rakstī ju atsauksmi pirms daž iem gadiem, jo ​ ​ braucu š eit katru gadu. Tač u š ogad bijā m pā rsteigti, kā tika pā rbū vē ts ē nu zonas jumts. Vienkā rš as oderes vietā VISAS ē nu zonas tika pā rklā tas ar perforē tu sintē tisko plē vi. … Tomēr ▾ Par viesnī cu jau rakstī ju atsauksmi pirms daž iem gadiem, jo ​ ​ braucu š eit katru gadu. Tač u š ogad bijā m pā rsteigti, kā tika pā rbū vē ts ē nu zonas jumts. Vienkā rš as oderes vietā VISAS ē nu zonas tika pā rklā tas ar perforē tu sintē tisko plē vi. Ē na pilnī bā pazuda, no saules nav iespē jams paslē pties, tu esi kā siltumnī ca. Lū dzu, dariet kaut ko. Ar cieņ u Krasiļ š č ikova L. L.
аватар kq17u9mz
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es nā ku jau daudzus gadus. Piesaista pilnī gs miers, klusums, mā jas iekā rtojums, tradicionā lā cieņ a pret viesiem. Visu laiku nelieli uzlabojumi - vai nu ielika veļ asmaš ī nu atseviš ķ ā telpā , kas ir ļ oti ē rti, tas ir lē ti, tad taisī ja kosmē tisko remontu, un š ogad mainī ja gultas otrajā korpusā , ievietoja tā s ar ļ oti ē rti plati matrač i, un parā dī jā s arī know-how - salā tu bā rs, pieticī gs sortimentā , bet lieliski papildina brokastis, pusdienas un vakariņ as. … Tomēr ▾ Es nā ku jau daudzus gadus. Piesaista pilnī gs miers, klusums, mā jas iekā rtojums, tradicionā lā cieņ a pret viesiem. Visu laiku nelieli uzlabojumi - vai nu ielika veļ asmaš ī nu atseviš ķ ā telpā , kas ir ļ oti ē rti, tas ir lē ti, tad taisī ja kosmē tisko remontu, un š ogad mainī ja gultas otrajā korpusā , ievietoja tā s ar ļ oti ē rti plati matrač i, un parā dī jā s arī know-how - salā tu bā rs, pieticī gs sortimentā , bet lieliski papildina brokastis, pusdienas un vakariņ as.
Vienī gais lū gums cienī jamai administrā cijai ir izdomā t sistē mu aizkaru nomaiņ ai duš ā s, to redzot ir nepatī kama sajū ta, jo saproti, ka tie nemainā s un netiek dzē sti, iespē jams, pat par naudu tas ir lē ti. Viss pā rē jais ir kā rtī bā
Ar cieņ u. Krasiļ š č ikova L. L.
аватар krotova
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā mies jū ras ē kā luksusa numurā . Iespaidi tikai pozitī vi! Klusums, miers, tikai sē rfs č aukst zem logiem, skaists un tī rs parks, labs serviss. … Tomēr ▾ Atpū tā mies jū ras ē kā luksusa numurā . Iespaidi tikai pozitī vi! Klusums, miers, tikai sē rfs č aukst zem logiem, skaists un tī rs parks, labs serviss.
аватар Natalia_N
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
… Tomēr ▾
Парк - по дороге на пляж
аватар Natalia_N
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
Корпус 2 Корпус 1 Детская площадка Детская площадка
аватар Natalia_N
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mā jī ga viesnī ca blakus parkam. … Tomēr ▾ Mā jī ga viesnī ca blakus parkam.
аватар elochka59
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Zvanī ju uz izmitinā š anas dienestu (tel. Jaunrades nama mā jaslapā ) uzreiz piedā vā ju variantus, kā iekā rtoties sev ē rtā datumā . Tikā s ļ oti sirsnī gi. Istabā : TV - 60 programmas, ledusskapis, vannas istaba ar lielisku ventilā ciju - dvieļ i ļ oti ā tri izž uva. … Tomēr ▾ Zvanī ju uz izmitinā š anas dienestu (tel. Jaunrades nama mā jaslapā ) uzreiz piedā vā ju variantus, kā iekā rtoties sev ē rtā datumā . Tikā s ļ oti sirsnī gi. Istabā : TV - 60 programmas, ledusskapis, vannas istaba ar lielisku ventilā ciju - dvieļ i ļ oti ā tri izž uva. Kondeja nebija, bet viņ š nebū tu noderē jis. Ē ka ir veca un auksta. Baro kauš anai))) Brokastis (iekļ autas cenā ) sastā vē ja no 3 ē dieniem + deserts. Pirms brokastī m mums bija laiks izpeldē ties pilsē tas pludmalē (3 minū tes gā jienā ). Un tad devā mies uz Jaunrades nama pludmali. Parks ir jauka rī ta pastaiga. Kopumā man patika viss, izņ emot to, ka vietas pludmalē ir aizņ emtas visu diennakti. Pat tad, kad paš i nenā k, viņ i tik un tā kaut ko atstā j uz estakā des gultā m. Domā ju, ka dež urantiem tas jā uzrauga un jā griež . Ī sā k sakot, 5 punkti. Iesaku! ! !
аватар merkulova
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Krimā tā nebija pirmā reize, par pansionā tu uzzinā jā m no interneta. Rezervē ja istabu iepriekš . Viss, kas tika teikts vietnē , bija patiess. Ar nakš ņ oš anu problē mu nebija, lai gan ieradā mies vakarā . Personā ls ir draudzī gs. … Tomēr ▾ Krimā tā nebija pirmā reize, par pansionā tu uzzinā jā m no interneta. Rezervē ja istabu iepriekš . Viss, kas tika teikts vietnē , bija patiess. Ar nakš ņ oš anu problē mu nebija, lai gan ieradā mies vakarā . Personā ls ir draudzī gs.
Istabā ir viss nepiecieš amais. Karstais ū dens - visu diennakti. Gaisa kondicionē š anas nav, bet tas nebija vajadzī gs, jo ē ka atrodas parkā . Situā cija ir bez liekiem, bet atpū tai, mū suprā t, tas nav svarī gi.
Ē diens, protams, nav restorā ns, bet viss ir ē dams. Ī paš i man patika borš č s ar virtuļ iem. Svaigu augļ u un dā rzeņ u bija maz.
Pludmale ir privā ta, lai gan atpū tnieka kartes ne vienmē r tika rū pī gi pā rbaudī tas. Paš i cilvē ki rī kojas slikti. Daž i aizņ ē ma sauļ oš anā s krē slus ar lietā m visu uzturē š anā s laiku. Naktī un pa dienu kā da lupatas gulē ja, tā pē c pat agri no rī ta nebija nevienas tukš as vietas. Tas attiecas tikai uz sauļ oš anā s krē sliem pludmalē . Mū suprā t, administrā cijai š is process bū tu stingrā k jā kontrolē . Man patika vingroš ana ar austrumu deju elementiem pludmalē no rī ta.
Skaists parks! ! ! Svaigs gaiss! Siltums nemaz nav jū tams.
Arī ar ekskursijā m problē mu nebija.
Kopumā ar pā rē jo viņ i bija apmierinā ti.
Parādīt vairāk »


iemiesojums lyudmila.polozo
nevar izvēlēties
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
iemiesojums korolyov1
gribētu zināt? tur bija kāds dt Aktieris. Kurš atrodas tieši Jaltā nevis Mishorā. Un tad es nevaru atrast nevienu atsauksmi ???
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums sveta48
biļetes iegādei 2012. gada vasarā
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums sveta48
Es gribu nākt uz jaunrades māju nākamās vasaras aktieris jūlijā
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums elenais
Braucam uz 10 dienām ar bērnu 6 gadi. Cik izmaksā uzturēšanās divvietīgā numurā ar papildu gultu? [email protected]
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Trošu ceļš uz Ai-Petri
Novērtējums 7.5
Krima, Miskhor
Ielas, laukumi, skatu punkti, Transports

Мисхорское отделение пансионата «Актер» расположено в 12 км от Ялты, в Мисхорском парке.

Atrašanās vieta 12 км от Ялты.
Pludmales apraksts Собственный благоустроенный галечный пляж.
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Аренда конференц-зала вместимостью 120 человек, парковая зона, бассейн в санатории «Мисхор», автостоянка.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
Izklaide un sports Прокат пляжного и спортивного инвентаря, настольный теннис, бильярд, массаж, сауна, прогулки на катере, рыбалка.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • makšķerēšana
Telpu apraksts

I корпус: 3-х местные 2-х комнатные номера, 2-х местные номера, полулюксы.

II корпус: 1, 2-х местные номера, полулюксы.

Морской корпус (на пляже): 2-хкомнатные люксы, однокомнатные номера-студии.

Istabās

3-х местные 2-х комнатные номера с большими лоджиями с видом на море, санузел совмещен, холодильник, телевизор.

2-х местные номера с видом на горы, санузел совмещен, холодильник, телевизор.

Полулюксы с большими лоджиями, с видом на море, санузел совмещен, телевизор, холодильник, чайник, набор посуды.

1, 2-х местные номера с видом на море или горы, санузел совмещен, телевизор, холодильник

Полулюксы с балконами, с видом на море или горы, санузел совмещен, телевизор, холодильник, чайник, набор посуды.

Морской корпус:

2-хкомнатные люксы на 3 этаже и однокомнатные номера-студии на 4 этаже с большими лоджиями, с видом на море, кондиционер, санузел совмещен, телевизор, холодильник, чайник, набор посуды.

Adrese АР Крым, г. Ялта, п/о Кореиз-1, Алупкинское шоссе, 7
Tālruņi: +38 (0654) 24-25-52
+38 (0654) 24-29-15
+38 (050) 497-72-87
Tīmekļa vietne: Miskhorskoe otdelenie Akter
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли.