Goluboi zaliv 3*– Atsauksmes

37
Novērtējums 4.110
№20 viesnīcas reitingā Koktebel
5.3 Numurs
4.9 apkalpošana
4.9 Tīrība
5.6 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
1999. gadā pansionāts saņēma Starptautisko pakalpojumu kvalitātes balvu (Parīze, Francija). Tas viņu ierindoja prestižo Eiropas firmu rindās kūrortu biznesā. 2000. gadā Blue Bay ieguva Grand Prix konkursā Krimas pērle un saņēma 1. pakāpes diplomu nominācijā Labākā veselības iestāde. Vairāk nekā 10 reizes pansionāts kļuva par uzvarētāju Ukrainas un Krimas konkursos par labāko ģimenes brīvdienu organizēšanu. Visu laiku auksts ūdens, karsts katru dienu 2 stundas no rīta, pēcpusdienā un vakarā. Ārstēšana: Par papildu samaksu pansionātā tiek nodrošināti diagnostiskie izmeklējumi, ārstnieciskās masāžas, kosmētiskās un fizioterapijas, inhalācijas, haloterapija, ārstēšana un zobu protezēšana.Vairāk →
аватар _11448
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š odien atbraucā m no Koktebeles, atpū tā mies pansionā tā Blue Bay. Es nevienam neiesaku tur iet. Ē ka celta 1947. gadā , tie atradā s Breeze ē kā , š ī ir vistuvā k ē ka jū rai, vienī gais pluss. Sā ksim ar pieņ emš anu, dež uranti ir rupji, nevar konkrē ti atbildē t uz jautā jumiem, brauc no ē kas uz ē ku. … Tomēr ▾ Š odien atbraucā m no Koktebeles, atpū tā mies pansionā tā Blue Bay. Es nevienam neiesaku tur iet. Ē ka celta 1947. gadā , tie atradā s Breeze ē kā , š ī ir vistuvā k ē ka jū rai, vienī gais pluss. Sā ksim ar pieņ emš anu, dež uranti ir rupji, nevar konkrē ti atbildē t uz jautā jumiem, brauc no ē kas uz ē ku. Ejam uz istabu, tas ir briesmī gi. Istaba ir netī ra, uz grī das ir paklā js, kas nav tī rī ts simts gadus, principā uz visiem naktsgaldiņ iem un galdiņ iem, ka putekļ i istabā ir veci. Ž alū zijas uz loga nav skaidras, salauztas. Man pat bail runā t par vannu, mū su istabā tualete nestrā dā ja, kamē r neatverat mucas no augš as un ievelk tur sī ko, ū dens nelej tvertnē . Viņ i teica administrā cijai, lai atsū ta santehniķ i, nulle emociju. Vannas istaba ir netī ra, visur kaut kas tek. Tualetes papī ra nav, visi plaukti ir nosacī ti atbrī voti. Pē c tualetes papī ra jā iet uz reģ istratū ru un jā izlū dzas. Dzī vojā m istabā.10 dienas, dvieļ us ne reizi nemainī jā m, par gultas veļ u jau klusē ju. Tagad par ē damistabu, bet izskats skaists, galdi, galdauti, viss tī rs. Bet ē diens! Pirmā s divas dienas viss likā s nekas, garš ī gi. Un tad nav skaidrs, kas notika. Gumijas pankū kas, makaroni nepietiekami vā rī ti, kotletes nepietiekami vā rī ti. Visiem nepietika ē diena. Kurš bija pirmais, tam izdevā s to satvert (citā di nevaru teikt), viņ am paveicā s. Mums bija tikai brokastis. Kas attiecas uz teritoriju, jā teritorija ir milzī ga, bet celiņ i visi bedrē s, lauzti, teritorija nav ī paš i kopta. Kaut gan varē ja tik skaisti labiekā rtot. Kopumā es nevienam neieteiktu š o hosteli!
Корпус Бриз Номер
аватар Alenag.91
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vienī gais š ī s vietas pluss ir atraš anā s vieta, tur plusi beidzas. Administrā cijas nav, uz aicinā jumiem reaģ ē ā rkā rtī gi lē ni un negribī gi, iznī cina. Viņ i paš i tur dzī vo pansionā tā , kamē r nav ar tevi apmierinā ti, viņ iem tu neesi viesis, tu esi nasta. … Tomēr ▾ Vienī gais š ī s vietas pluss ir atraš anā s vieta, tur plusi beidzas. Administrā cijas nav, uz aicinā jumiem reaģ ē ā rkā rtī gi lē ni un negribī gi, iznī cina. Viņ i paš i tur dzī vo pansionā tā , kamē r nav ar tevi apmierinā ti, viņ iem tu neesi viesis, tu esi nasta.
Istabas ir netī ras, nav tī rī tas, atkritumi netiek izvesti, veļ a netiek mainī ta, kamē r nepastā sti par to. Apkopē ja strā dā no pulksten 8 lī dz 15.30, Dolphin ē kā visos 6 stā vos viņ a strā dā viena, dabiski nav laika ī sti uzkopt telpas.
Ja ir 6 stā vi, lifts nedarbojas. Wifi tikai reģ istratū rā . Baseins ir maksas, bez maksas tikai 1. kategorijas numuriņ iem, ir vē l 2 un 3, un par naudu baseinā tiek ielaists ikviens.
Pludmale nav pareizi labiekā rtota, milzī gi akmeņ i, peldē ties nav iespē jams, neskatoties uz to, ka blakus esoš ā s pludmales ir mazi oļ i un smiltis zem ū dens.
Ē diens normā ls, bufete principā daudzveidī ga, viss diē tisks, pā rsvarā tvaicē ts. Ar laiku kļ ū st garlaicī gi.
Naktī iekā rtojos 2. kategorijas istabā , vannasistaba netī ra, protams, apkopē ja pa naktī m nestrā dā , viss jā mazgā paš am. Istabā nebija ne tualetes papī ra, ne ziepju, ne glā ž u, nekā ! Istaba nebija aizslē gta no iekš puses, viens bija nedaudz nobijies, par to informē ja administrā ciju, nā cā s atgā dinā t katru dienu, slē dzene tika mainī ta tikai pē c 4 dienā m.
Tai pat laikā jā piebilst, ka ā rzemē s neesmu bijis, tā pē c salī dzinu tikai ar krievu viesnī cā m, atpū tas centriem utt. . Tā du netī rī bu par š o naudu nekur neesmu redzē jis, tas ir briesmī gi.
Ja vē laties uz Koktebelu - izvē lieties citu nakš ņ oš anas vietu.
аватар daria_01020
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Nopirka istabu ar divguļ amo gultu. Kad mē s tur ieradā mies, patiesī bā izrā dī jā s, ka tā du istabu vairs nav un viņ i mums nodroš inā ja 2 vienvietī gas gultas nobī dī tā veidā . Daž ā da augstuma matrač i, nav iespē jams gulē t. … Tomēr ▾ Nopirka istabu ar divguļ amo gultu. Kad mē s tur ieradā mies, patiesī bā izrā dī jā s, ka tā du istabu vairs nav un viņ i mums nodroš inā ja 2 vienvietī gas gultas nobī dī tā veidā . Daž ā da augstuma matrač i, nav iespē jams gulē t. Tī rī š ana istabā s ir pretī ga, sanā ca tā , ka katru dienu nokā pa uz reģ istratū ru un lū dza izvest vismaz atkritumus! Par gultas veļ as maiņ u nebija ne runas. Personā ls bija rupjš . Apkopē ja, mū s nemanot, sā ka runā t ar kolē ģ iem un nosauca mū s par debī liķ iem!
Viesnī cas interjers nav atjauninā ts kopš padomju laikiem.
Aprakstā bija teikts par baseinu, bet ne vā rda, ka par to maksā , kā arī sauļ oš anā s krē sliem. Vispā r nevienam neiesaku uz turieni braukt, ī paš i par to cenu, ko viņ i deklarē ja!
аватар Unit3000
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pā rcelš anā s notika š ā dā veidā . Ieradā mies vē lu vakarā . Mums piedā vā ja 2 istabas - vai nu 1 stā vā vai 6, bet lifts nestrā dā . Apmulsuš i skatī jā mies uz 1. stā va istabu - finiera loga vietā brī niš ķ ī gs stā sts. … Tomēr ▾ Pā rcelš anā s notika š ā dā veidā . Ieradā mies vē lu vakarā . Mums piedā vā ja 2 istabas - vai nu 1 stā vā vai 6, bet lifts nestrā dā . Apmulsuš i skatī jā mies uz 1. stā va istabu - finiera loga vietā brī niš ķ ī gs stā sts. Kā jā m uzkā puš i 6. stā vā ar pusotru gadu vecu bē rnu rokā s, viņ i ieraudzī ja, ka istaba it kā nav nekā da. Bet, kad iekā rtojā mies, konstatē jā m, ka nav tualetes papī ra, ziepju, š ampū na. Viņ i nokā pa un lū dza to izsniegt (!! ! ). Tā lā k vairā k. Trī s dienas mū su istaba netika tī rī ta. Kad sā kā m to lū gt, 6. uzturē š anā s dienā notika uzkopš ana. Paklā js, kas gulē ja uz grī das, atstā ja daudz vē lamo tī rī bas ziņ ā . Istabā nebija arī tē jkannas, ar ko uzsildī t ū deni, bija jā pē rk. Paš i pirkā m tualetes papī ru un ziepes. Dvieļ i tika mainī ti tikai pē c pieprasī juma. Mē s prasī jā m izlietni. Mums to iedeva. No tumš i pelē kas pē c tam, kad to nolobī ju, tas kļ uva balts. TĀ IR TIKAI CŪ KAS ATTIEKSME PRET CILVĒ KU! ! ! Ē damistaba ir pavisam cits stā sts. Nav zviedru galds, uzspiesta ē dienkarte, mazas porcijas, bezgarš ī gs ē diens (slikts). Pē c š ī s "ē dienreizes" nā cā s tieš ā m izsalkuš am doties prom un meklē t kā du pieklā jī gu kafejnī cu. Starp citu, kā ds vietē jais taksists stā stī ja, ka vakaros redzē jis virtuves darbiniekus periodiski aizejam no darba ar lielā m somā m. Uz visā m problē mā m un jautā jumiem mē s dzirdē jā m tikai "nu, lū k, mē s esam š ā di". Jā , starp citu, wifi ir tikai 1. stā vā . Tā nav istabā s. Un (PĀ RBAUDIETIES!! ! ) peldbaseins pansionā ta iemī tniekiem ir MAKSĀ TS! ! ! To var uzskatī t par patvaļ u. Kopumā š ī s tika zaudē tas 2 nedē ļ as no ilgi gaidī tā atvaļ inā juma, kas, pateicoties š im pansionā tam, pā rvē rtā s par elli. Novē lu š ī s blakš u vadī bai nogalinā t sevi pie sienas. Un es apsolu izplatī t š o informā ciju, kur vien iespē jams.
аватар Joukov
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
tarakā ni lī dz 10 cm, tas ir kaut kas !! ! Ē diens - saindē ties nevar, bet bomž i ir labā k paē duš i, viesnī cas vadī ba un Coral par š o negodu pā rtikas ziņ ā "pilna pansija" un pat vasarā vajag iet uz tiesu. Viss pā rē jais vairs nav interesants. … Tomēr ▾ tarakā ni lī dz 10 cm, tas ir kaut kas !! !
Ē diens - saindē ties nevar, bet bomž i ir labā k paē duš i, viesnī cas vadī ba un Coral par š o negodu pā rtikas ziņ ā "pilna pansija" un pat vasarā vajag iet uz tiesu. Viss pā rē jais vairs nav interesants.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā mies pansionā tā "Blue Bay" Koktebel ciematā , personā la attieksme Hamskoje, telpas nav tī rī tas, mē beles vecas, durvis neslē dzas, santehnika netī ra, kaut kas nemitī gi plī st. Uz lū gumu uzkopt istabu, neviens neatsaucā s. … Tomēr ▾ Atpū tā mies pansionā tā "Blue Bay" Koktebel ciematā , personā la attieksme Hamskoje, telpas nav tī rī tas, mē beles vecas, durvis neslē dzas, santehnika netī ra, kaut kas nemitī gi plī st. Uz lū gumu uzkopt istabu, neviens neatsaucā s. Ē damzā lē strā dā jauni studenti vai skolē ni, kuri cilvē cī gi pat galdu nevar uzklā t. bija ļ oti neapmierinā ti ar savu uzturē š anos.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар jvn9lnzp
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Kopā ar vī ru atpū tā mies 2013. gada septembra beigā s. Iespaids ir divē jā ds: viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, gandrī z paš ā jū ras krastā , ē diens solī ds 4-ku, istabiņ a principā nav slikta, BET KĀ DI NETĪ RĪ JUMI ISTABA (putekļ i gulē ja katrā stū rī , tualete nepilē ja). … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tā mies 2013. gada septembra beigā s. Iespaids ir divē jā ds: viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, gandrī z paš ā jū ras krastā , ē diens solī ds 4-ku, istabiņ a principā nav slikta, BET KĀ DI NETĪ RĪ JUMI ISTABA (putekļ i gulē ja katrā stū rī , tualete nepilē ja). tikai iekš ā , bet arī ā rā duš a bija aizsē rē jusi ar matiem) Pē c lū guma iztī rī t istabu, apkopē ja staigā ja ar slotu pa ejā m, viss pā rē jais palika neskarta. Un pati Koktebele atstā ja depresī vu iespaidu, kaut kā ds blā vs un pelē ks. Ī si sakot, turp vairs nebrauksim .
аватар svetlana68
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tos ar vī ru no 11.09-17.09 2012, principā viss patika, ir daž as piezī mes, bet mazas, izvē lē jā mies Delfī nu ē ku - tā bija pē c remonta, dzī vojā m 4 stā vā , istabā bija kondicionieris , ledusskapis, televizors, balkons, santehniķ is un jauns, balleris. … Tomēr ▾ Atpū tos ar vī ru no 11.09-17.09 2012, principā viss patika, ir daž as piezī mes, bet mazas, izvē lē jā mies Delfī nu ē ku - tā bija pē c remonta, dzī vojā m 4 stā vā , istabā bija kondicionieris , ledusskapis, televizors, balkons, santehniķ is un jauns, balleris. Ē diens ļ oti labs, nekas nav noticis 6dienā s plus konditorejas izstrā dā jumi, augļ i, konfektes, jogurti. , bet negā jā m, devā m priekš roku jū ra. Es tieš ā m negribē ju braukt prom (((((
аватар alina-2606
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
"Zilajā lī cī " atpū tā mies 10 dienas: mē s ar vī ru un bē rns. Iespaids nebija ī paš i labs. Laba bija istaba: divistabu apartamenti, ar nelielu virtuvī ti un 2 balkoniem. par istabu nav pretenziju, bet tikai uz istabu! Tī rī š ana grib atstā t labā ko (tomē r kā citur). … Tomēr ▾ "Zilajā lī cī " atpū tā mies 10 dienas: mē s ar vī ru un bē rns. Iespaids nebija ī paš i labs. Laba bija istaba: divistabu apartamenti, ar nelielu virtuvī ti un 2 balkoniem. par istabu nav pretenziju, bet tikai uz istabu! Tī rī š ana grib atstā t labā ko (tomē r kā citur). Kamē r nepateiksi, neko nedarī s, dvieļ us neaizstā s, tualetes papī ru nedos. . .
Nepatika ē diens ē damistabā . Viss nav garš ī gs, porcijas mazas, un tē ja gatavota no Krimas krā na ū dens. Augļ us (tikai persikus! ) dod katru otro dienu un pē c tam nenogatavojas. Tiesa, personā ls ļ oti patī kams, un izbraukš anas dienā mū s pat iebaroja ar brokastī m, lai gan tas vairs nebija atļ auts.
Teritorija atvē rta visiem "mež oņ iem". Ieeja pludmalē ir bezmaksas, kas noved pie pā rapdzī votī bas, un, kad gā jā m pē c brokastī m, guļ vietas nebija, tikai stā vvietas un tad pie kā pnē m. Bija jā piemaksā par sauļ oš anā s krē sliem un vietu ē nā , neskatoties uz to, ka ejā m viss iekļ auts. Ko nevar atņ emt ir jū ra, ļ oti tī ra. Tā kā Krimā atpū tā mies pirmo reizi, tad veģ etā cija mums likā s ļ oti slikta un neinteresanta. Pamestu, nesakoptu teritoriju un ē ku pā rpilnī ba ir nomā coš a.
Vispā r es tur vairs neieš u, un citiem neiesaku.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tos pie drauga, pansionā tā klusa, mierī ga atmosfē ra. Teritorija ir tī ra. Bet, tiklī dz vakars sā kā s, no atrakcijā m, kas atrodas netā lu no atrakciju parka, atskanē ja troksnis, č ī kstē š ana, drausmī gs grabulis. … Tomēr ▾ Atpū tos pie drauga, pansionā tā klusa, mierī ga atmosfē ra. Teritorija ir tī ra. Bet, tiklī dz vakars sā kā s, no atrakcijā m, kas atrodas netā lu no atrakciju parka, atskanē ja troksnis, č ī kstē š ana, drausmī gs grabulis. Miegs nav iespē jams. Administrā cija nerī kojā s saistī bā ar mū su sū dzī bā m. Lai gan personā ls ir ļ oti draudzī gs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums tane4ka1908
Vakar nopirkām biļeti uz Koktebeli, bet pēc atsauksmju izlasīšanas man palika bail! Ko ņemt līdzi? Vai tu nevari tur gulēt? Vai viss ir tik slikti? Man jau ir bail un domāju ņemt līdzi gultas veļu utt. Ja kāds bija 2011. gadā, pastāstiet vairāk, es ļoti lūdzu!
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
iemiesojums olgazudneva
gribam nākt 1.augustā uz 10 dienām ģimene 4 cilvēki.Vai ir 4-vietīgas istabas ar kondicionieri.cik maksās ar ēdināšanu rubļos.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums Irina_64
Mēs (2 cilvēki) vēlamies ierasties uz 10 dienām uz sanatoriju "BLUE BAY" BODY "Breeze". Mēs nezinām, vai sazināties ar jums vai ceļojumu aģentūra ir labāka? Tāpēc lūdzam atbildēt uz mūsu jautājumu par atpūtas izmaksām.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

В 1999 году пансионат удостоен Международного приза за качество обслуживания (Париж, Франция). Это поставило его в ряд престижных европейских фирм, занимающихся курортным бизнесом. В 2000 году «Голубой залив» завоевал Гран При в конкурсе «Крымская жемчужина» и награжден дипломом 1 степени в номинации «Лучшее оздоровительное учреждение». Свыше 10 раз пансионат становился победителем украинских и крымских смотров-конкурсов на лучшую организацию семейного отдыха.

Холодная вода постоянно, горячая ежедневно по 2 часа утром, в обед и вечером.

Лечение: За дополнительную плату в пансионате предоставляются диагностическое обследование, лечебный массаж, косметические и физио процедуры, ингаляции, галотерапии, лечение и протезирование зубов.

Atrašanās vieta Пансионат «Голубой залив» расположен в пос. Коктебель на самом берегу Черного моря у подножья потухшего вулкана и красивейшего в Крыму заповедника — Кара-Даг («Черная гора»). Добираться: поездом до г. Феодосии, далее маршрутным такси до п. Коктебель (25 мин.) или поездом или самолетом до г. Симферополя, далее автотранспортом до п. Коктебель.
Pludmales apraksts Средняя галька, теневой навес, прокат зонтов, шезлонгов, на пляже имеется бар, пункт проката катера, водных мотоциклов, катамаранов.
Viesnīcā

- парковая зона

- детская площадка с аттракционами

- настольный теннис

- теннисный корт

- водная горка

- прокат водных аттракционов

- открытый плавательный бассейн с подогреваемой пресной водой

- танцплощадка

- библиотека

- камера хранения

- автостоянка

- пляжная зона - бары, дискотеки

Telpu apraksts

Корпус №2 (4 этажа) — 50 м до пляжа пансионата. В корпусе 2-3-х местные номера с удобствами и 2-комнатные 2-местные номера «люкс». В этом корпусе расположена регистратура пансионата. Расстояние от корпуса до столовой пансионата 150 м.

Корпус №3 (5 этажей) — 150 м до пляжа пансионата. В корпусе 1-2-3-х местные номера с удобствами. Расстояние от корпуса до столовой пансионата — 50 м.

2-х и 3-х местный номера: площадь около 14 м2. Мебель: кровати, кресло-кровать (используется, как доподнительное место), трюмо, два стула, две тумбочки, в прихожей встроенный шкаф. Наличие бытовой техники: ТВ (спутниковые программы) в холлах на этажах, можно взять телевизор и холодильник напрокат в номер. Удобства: душ с поддоном, раковина, совмещенный санузел. Лоджия.

Adrese Коктебель, ул. Ленина, 123
Tālruņi: +38 (06562) 3-63-31
+38 (06562) 3-63-94
+38 (06562) 3-52-89
FAQ