Belyi grifon 4*– Atsauksmes

18
Novērtējums 7.510
№6 viesnīcas reitingā Koktebel
8.2 Numurs
6.8 apkalpošana
7.4 Tīrība
6.3 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Labvēlīgā atrašanās vieta - pašā jūras krastā, izdzisušā vulkāna Kara-Dag pakājē - ļāva Koktebelā atvērt vienīgo starptautiskā standarta niršanas centru pēc PADI un CEDIP apmācības sistēmas. Un arī aprīkots ar pacēlāju un piestātni jahtu, laivu, ūdensmotociklu nomai.Vairāk →
аватар plara1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tagad atpū š as. Viesnī ca atrodas lieliskā vietā . Tī rī š ana, Wi-Fi - viss ir kā rtī bā . Ē dienu nepaņ ē mu, ē dam kafejnī cā krastmalā , viņ u ir pietiekami daudz, jā iet 7 minū tes. Bet! Administrā cija dara ko grib. … Tomēr ▾ Tagad atpū š as. Viesnī ca atrodas lieliskā vietā . Tī rī š ana, Wi-Fi - viss ir kā rtī bā . Ē dienu nepaņ ē mu, ē dam kafejnī cā krastmalā , viņ u ir pietiekami daudz, jā iet 7 minū tes. Bet! Administrā cija dara ko grib. Rezervē ju 118. istabiņ u otrajā stā vā , sarakstī jos ar rezervā cijas nodaļ u, likā s, ka viss kā rtī bā , un, ierodoties, istabiņ a bija aizņ emta, iekā rtojusies 1. stā vā , vai arī piedā vā ja istabu galvenajā ē kā . Viņ iem mani iebildumi nerū pē ja. Savas trī s dienas nesabojā ju, iekā rtojos 1. stā vā , labi, ka cilvē ku jau tā maz, citā di nemaz nebū tu tas, ko gaidī ju. Kā var uzticē ties viesnī cai? Starp citu, viņ iem ir 4 zvaigž ņ u lī menis.
аватар gogoleva.l.v
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma. Tī ra un labi kopta teritorija. Atsaucī gs personā ls. Numuri ir mā jī gi, ar skaistu skatu uz jū ru un Karadagu. Izcila virtuve. Diē ta satur daudz dā rzeņ u un augļ u. Ir patī kamas atmiņ as, vieta, kur gribas atgriezties. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma. Tī ra un labi kopta teritorija. Atsaucī gs personā ls. Numuri ir mā jī gi, ar skaistu skatu uz jū ru un Karadagu. Izcila virtuve. Diē ta satur daudz dā rzeņ u un augļ u. Ir patī kamas atmiņ as, vieta, kur gribas atgriezties. Tā lā ku labklā jī bu! Draudzenes.
аватар Gbhft
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Koktebelē ieradā mies speciā li Dž eza festivā la dē ļ (pilnī ga vilš anā s), bet tas ir ā rpus tē mas. Negatī vā s emocijas paspilgtinā ja nakš ņ oš ana viesnī cā White Griffin : ) Mū s sagaidī ja izskatī gs apsargs, nesa koferus uz istabu, ā tri iekā rtojā s, administratori nesteidzā s maksā t. … Tomēr ▾ Koktebelē ieradā mies speciā li Dž eza festivā la dē ļ (pilnī ga vilš anā s), bet tas ir ā rpus tē mas. Negatī vā s emocijas paspilgtinā ja nakš ņ oš ana viesnī cā White Griffin : )
Mū s sagaidī ja izskatī gs apsargs, nesa koferus uz istabu, ā tri iekā rtojā s, administratori nesteidzā s maksā t.
Numuri ir eleganti! Plaš as, masī vas mē beles, dā rga santehnika, viss dzirkstī , spī d un smarž o pē c tī rī bas. Personā ls nav pā rgalvī gs, bet draudzī gs un neuzbā zī gs.
Labi iztī rī ja istabu, regulā ri mainī ja gultas veļ u un dvieļ us (no kuriem bija 4 daž ā di gabali).
Brokastu bufete. Tradicionā li ē dieni. Dā rzeņ i, augļ i, visa veida aukstā s uzkodas un karstie 4 veidu piedevas un gaļ a, zivis, vistas gaļ a, aknas. Viss ir svaigs un mā jā s garš ī gs. Es arī gribē tu sulas un dabī go kafiju, nevis š ķ ī stoš o kafiju (bet es izvē lē jos š o))
Pludmale ir privā ta, perfekti tī ra, betona plā tnes. Strā dnieki katru dienu slauka un mazgā ar karč eru)) koka klā ja krē sli ar matrač iem, tik omulī gi : )
Mums viss ļ oti patika, noteikti atgriezī simies.
аватар Avn85
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopumā mums patika pā rē jais. Atpū tā s ar lī gavu, bija mini medusmē nesis. Vē rtē jumi: Istabas 5+ 4. istabene (ne vienmē r tī rī ja istabu, bet, kad viņ i to iztī rī ja, tas ir labi) Autostā vvieta un apsardze 5 (viņ i vienmē r turē ja vietu ar č ipsiem aiz mums, tikai par 20 UAH) Restorā ns 3 (kokteiļ i un tekila ir lieliski, bet uzkodas un ē diens nav ī paš i labs, jo salā ti bija sabojā ti, un zviedru lī nija nav ī paš i laba, katru dienu bija mī nusi) Cenas 4- (samaksā jā m gandrī z 8000, lai gan 3dien pā rtraucā m iet brokastī s, bet mums tā s uzskaitī ja). … Tomēr ▾ Kopumā mums patika pā rē jais. Atpū tā s ar lī gavu, bija mini medusmē nesis.
Vē rtē jumi:
Istabas 5+
4. istabene (ne vienmē r tī rī ja istabu, bet, kad viņ i to iztī rī ja, tas ir labi)
Autostā vvieta un apsardze 5 (viņ i vienmē r turē ja vietu ar č ipsiem aiz mums, tikai par 20 UAH)
Restorā ns 3 (kokteiļ i un tekila ir lieliski, bet uzkodas un ē diens nav ī paš i labs, jo salā ti bija sabojā ti, un zviedru lī nija nav ī paš i laba, katru dienu bija mī nusi)
Cenas 4- (samaksā jā m gandrī z 8000, lai gan 3dien pā rtraucā m iet brokastī s, bet mums tā s uzskaitī ja)
аватар Renergy
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Numuri ir lieliski, tač u personā ls atstā j daudz ko vē lē ties. Administratori ir neatsaucī gi pat daž reiz rupji! skats no mā jā m ir brī niš ķ ī gs … Tomēr ▾ Numuri ir lieliski, tač u personā ls atstā j daudz ko vē lē ties. Administratori ir neatsaucī gi pat daž reiz rupji! skats no mā jā m ir brī niš ķ ī gs
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man patika viesnī ca, bet administratori reģ istratū rā atstā j daudz ko vē lē ties … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca, bet administratori reģ istratū rā atstā j daudz ko vē lē ties
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар petrova.t75
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi atpū tos ar visu ģ imeni. Man ļ oti patika viesnī ca. Skaista pludmale, uzmanī gs personā ls, lielisks restorā ns. Bufete nav lieliska, bet viss ir svaigs, ē dieni neatkā rtojas. Ī paš s paldies Staņ islavam, ļ oti uzmanī gam viesmī lim, kurš rū pī gi pā rzina ē dienkarti! Istaba tī ra, ē rta. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tos ar visu ģ imeni. Man ļ oti patika viesnī ca. Skaista pludmale, uzmanī gs personā ls, lielisks restorā ns. Bufete nav lieliska, bet viss ir svaigs, ē dieni neatkā rtojas. Ī paš s paldies Staņ islavam, ļ oti uzmanī gam viesmī lim, kurš rū pī gi pā rzina ē dienkarti! Istaba tī ra, ē rta. Vienī gais mī nuss tiem, kam ir pieauguš i bē rni (mans vecums ir 14), vē lams ņ emt istabu ar divā m guļ amistabā m, jo ​ ​ man nebija ī paš i ē rti gulē t uz dī vā na (dī vā ns nav liels). Un Wi-Fi istabā nedarbojas (((, man bija jā iet ā rā , bet mū su istaba tika saskaitī ta uz ielas un blakus ir brī niš ķ ī ga lapene, kur var pasū tī t kokteili no bā ra, lai pasē dē tu internetā ! Bet kopumā man ļ oti patika, gribas atgriezties vē l un vē l tā lā k!!! ! !
аватар aplevs
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es š o viesnī cu ī sumā raksturotu kā oā zi mē ra vidū . Tas, ka Koktebelē nav jū ras, nav viesnī cas vaina, bet, ja bū tu baseins, tad š o trū kumu varē tu paspilgtinā t. Un patieš ā m iebrienot ū denī , kas atgā dina Mekongas upi, nevis Melno jū ru, gribas ā tri ieiet duš ā . … Tomēr ▾ Es š o viesnī cu ī sumā raksturotu kā oā zi mē ra vidū .
Tas, ka Koktebelē nav jū ras, nav viesnī cas vaina, bet, ja bū tu baseins, tad š o trū kumu varē tu paspilgtinā t. Un patieš ā m iebrienot ū denī , kas atgā dina Mekongas upi, nevis Melno jū ru, gribas ā tri ieiet duš ā . Blakus esoš ā krastmala ar smarž ī gā m tualetē m un miskastē m simtiem metru attā lumā viesnī cai pievilcī bu nerada. Vē rtē jums zvaigznē s - 4 ir stipri pā rspī lē ts, it ī paš i apkalpoš anas ziņ ā . Trū kst prasī bu no vadī tā jiem pret darbiniekiem kopumā . Kalpones nezina, ka tī rot ir jā saklā j gultas, jā noslauka putekļ i ne tikai no galda augš ē jā s virsmas, jā izlej kondensā ts no kondicioniera, nevis jā atgā dina atpū tniekiem utt. . Kas mums patika bija istaba un brokastis.
аватар vuktor
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies 10 dienas, ļ oti patika telpas un bā rs. Viņ i dzī voja laivu novietnē s. Skatī t - tikai klase! Vienmē r tī rs, sava pludmale, sauļ oš anā s krē sli ar mī kstiem matrač iem, cilvē ku nav daudz, smiltis ū denī , vā rdu sakot, forš i. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 10 dienas, ļ oti patika telpas un bā rs.
Viņ i dzī voja laivu novietnē s. Skatī t - tikai klase! Vienmē r tī rs, sava pludmale, sauļ oš anā s krē sli ar mī kstiem matrač iem, cilvē ku nav daudz, smiltis ū denī , vā rdu sakot, forš i.
Kas attiecas uz ē dienu. . . tas atstā j daudz ko vē lē ties, uzreiz skaidrs, ka produkti nav pirmais svaigums. Un pasniegš anā nav nekā da skaistuma - pasū tī ja steiku - atnes gaļ as gabalu uz milzī ga š ķ ī vja un turpat blakus izbirst keč ups (!! ! ) Nu vismaz uzliek uz salā tlapas, sagriež a tomā ts...Mē s bijā m š ausmā s...Brokastī s staigā viesmī le, labi, viņ ai jā iet uz Bufeti, un vē l viens, piemē ram, administrators vai menedž eris, uzreiz skaidrs, ka viņ i ir vietē jie, viņ i negrib strā dā t!
Un š eit, bā rā , puiš i, manuprā t, ir no Harkovas. Mē s uzreiz atradā m kopī gu valodu, un viņ i mums palī dzē ja noī rē t jahtu un atrada motorolleri. Un viņ i mainī ja naudu, citā di valū tu maiņ a jau ir ļ oti tā lu. Meitenes (viesmī les) ir ļ oti dzī vespriecī gas un kulturā las. Vispā r bā rs tur ir kā atseviš ķ a pasaule š ī vā rda labā kajā nozī mē .
аватар selik.nya
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man un maniem vecā kiem ļ oti patika š ī viesnī ca. Tur jū s ne tikai izejat, un uzreiz jū ra, bet arī kafejnī ca ar veikaliem blakus! Tas ir ļ oti ē rti! White Griffin ir labā kā viesnī ca, ko jebkad esam redzē juš i! Tur Ļ OTI liela istabu izvē le : ) Mums sanā ca 103. … Tomēr ▾ Man un maniem vecā kiem ļ oti patika š ī viesnī ca. Tur jū s ne tikai izejat, un uzreiz jū ra, bet arī kafejnī ca ar veikaliem blakus! Tas ir ļ oti ē rti! White Griffin ir labā kā viesnī ca, ko jebkad esam redzē juš i! Tur Ļ OTI liela istabu izvē le : ) Mums sanā ca 103. Kategorija "Standarta" divvietī ga, vienistaba. Un ja ir 3 cilvē ki, tad ir gultiņ a, papildu gulta. Un, ja jums ir nepiecieš ams sakopt, jums vienkā rš i jā piekar zī me "Lū dzu, iztī riet istabu. " Atnā ks apkopē ja un visu iztī rī s. Tu atnā c - un tev ir tī rī ba un kā rtī ba : ) Tur ir ļ oti forš i! ! !
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums grifon.crimea
‹ Viesnīca Belyi grifon 4*
Līdzīgas viesnīcas

Выгодное расположение – на самом берегу моря, у подножья потухшего вулкана Кара-Даг – сделало возможным открытие единственного в Коктебеле дайвинг-центра международного стандарта по системе обучения PADI и CEDIP. А так же оборудовано подъемное устройство и причал для проката яхт, катеров, гидроциклов.

Pludmales apraksts Свой охраняемый «мальтийский», оборудованный шезлонгами и зонтами.
Viesnīcā

Бар, ресторан, бистро, конференц-зал, сауна, охраняемая автостоянка, автомойка, дайвинг-центр PADI, морские развлечения (прокат гидроциклов, прогулки на яхте, рыбалка). Отель оснащен автономным электро-тепло-водоснабжением.

Telpu apraksts

64 номера разных категорий

Istabās

Все номера имеют выход на балконы или террасы, оснащены кондиционерами, телевизорами, холодильниками, посудой, фенами, сейфами, телефонами.

Adrese Украина, Крым, Коктебель, ул. Морская 1-A
Tālruņi: +38(06562)244-39
+38(067)653-7666
Tīmekļa vietne: Belyi grifon
FAQ