Villa Klassik 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.510
№12 viesnīcas reitingā Koktebel
7.7 Numurs
7.7 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.8 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Trīsstāvu villa "Villa Classic" celta 2005.gadā. Aukstā un karstā ūdens piegāde visu diennakti.Vairāk →
аватар tievar
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Tikko atgriezos no Koktebelas. Man patika tur valdoš ā atmosfē ra, labi atpū tos. Bet, kas attiecas uz Villa-Classic, biju vī lies, un, protams, otrreiz uz turieni nebrauktu. Daudzā s vietnē s tas notiek kā.4. Protams, nē . Š ī nav viesnī ca ar zvaigznē m, bet tikai viesu nams. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no Koktebelas. Man patika tur valdoš ā atmosfē ra, labi atpū tos. Bet, kas attiecas uz Villa-Classic, biju vī lies, un, protams, otrreiz uz turieni nebrauktu. Daudzā s vietnē s tas notiek kā.4. Protams, nē . Š ī nav viesnī ca ar zvaigznē m, bet tikai viesu nams. Kad viņ i iegā ja - pirmais, kas viņ iem nepatika, bija tikai smirdē š ana istabā , viņ i jautā ja, ko darī t, saimniece atbildē ja: jums ir maisi vannas istabā , kad mazgā jaties, nolieciet tos uz notekas. Jums ir liels skaits, ko vē l jums vajag. Tā tad, lī dz svē tku beigā m, un tas smirdē ja. Nu ir balkons, varē ja izvē dinā t.
Vispā r pati saimniece ir rupja, kā arī kalpone. Tī rī š anu, starp citu - tikai izsū c un izved atkritumus (ne katru dienu), palū dza iztī rī t vannas istabu, jo aizkars laiž cauri ū deni, istabene darī ja, bet ar tā du skatienu it kā viņ a bū tu man izdarī jusi Ļ OTI lielu labvē lī bu.
Par brokastī m: ļ oti mazas porcijas, pusi vienmē r atdevu vī ram, lai viņ š nemaz nebū tu izsalcis.
Istabā un vannas istabā nepietika vietas daž ā diem sī kumiem. Viņ a visu salika drē bju skapī .
Tā pat nenā ktu par ļ aunu pielī mē t tapetes, kas nokrituš as.
Arī dvieļ u nepietika – divi uz cilvē ku (mazi un lieli). Netī rs vannas istabas paklā js un saplaisā jusi izlietne
Plusi: Maina veļ u (1 rublis 3-4 dienā s), mums bija normā li uz jū ru (7 minū tes), principā ir baseins, mē s nepeldē jā mies, bet bē rniem viss ir kā rtī bā ( maza), istabā ir tē jkanna, krū zes (tur, protams, bija netī ras), ledusskapis. Labs skats uz kalniem un jū ru. Ir seifs.
Kopumā labi atpū tā mies, un Classic Villa mums to nelutinā ja
аватар lerasko
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mums patika mū su uzturē š anā s Villa Classic. Draudzī gie un bezrū pī gie saimnieki viesus uzņ ē ma kā savus radiniekus. Viņ i arī "strā dā ja" par gidiem. Detalizē ti tika izskaidroti marš ruti un ieteikti marš ruti, ņ emot vē rā atvaļ inā jumu ģ imeņ u sastā vu. … Tomēr ▾ Mums patika mū su uzturē š anā s Villa Classic. Draudzī gie un bezrū pī gie saimnieki viesus uzņ ē ma kā savus radiniekus. Viņ i arī "strā dā ja" par gidiem. Detalizē ti tika izskaidroti marš ruti un ieteikti marš ruti, ņ emot vē rā atvaļ inā jumu ģ imeņ u sastā vu. Vienmē r atbildē ja uz pieprasī jumiem un izpildī ja mū su vē lmes. Numuri ir plaš i, tī ri un ē rti. Divi mī nusi: slikta ventilā cija vannasistabā - nā cā s pastā vī gi turē t vaļ ā durvis uz vannas istabu, uz visā m istabā m bija tikai viena elektriskā tē jkanna - pē c tā s nā cā s "skriet" : )
аватар Marina70
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Rezervē jā m numuriņ u iepriekš , ierodoties - saņ ē mā m tieš i to, ko gribē jā m un par tā du cenu, kā du rezervē jā m. Ļ oti ē rta, liela, gaiš a istaba. Tai ir laba teritorija, kur var novietot maš ī nu, laist bē rnu pastaigā ties un vakarā uzcept kebabus un vispā r vakarā vienkā rš i pasē dē t. … Tomēr ▾ Rezervē jā m numuriņ u iepriekš , ierodoties - saņ ē mā m tieš i to, ko gribē jā m un par tā du cenu, kā du rezervē jā m. Ļ oti ē rta, liela, gaiš a istaba. Tai ir laba teritorija, kur var novietot maš ī nu, laist bē rnu pastaigā ties un vakarā uzcept kebabus un vispā r vakarā vienkā rš i pasē dē t. Personā ls ir neuzkrī toš s, bet istaba vienmē r ir tī ra un sakopta. Man viss ļ oti patika. Atvaļ inā jums bija pilnī bā izdevies!
аватар VillaClassic
‹ Viesnīca Villa Klassik 2*
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
… Tomēr ▾
Номера Номера Номера Отель Номера Номера Номера Отель
аватар Igor35
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ovasar devā mies uz Krimu, nolē mā m izmē ģ inā t Koktebeli, jo. Dzirdē ts daudz, bet nekad nav bijis. Es ceļ oju ar sievu un 5 gadus vecu bē rnu. Kā saka, labā k vienu reizi redzē t, nekā simts reizes dzirdē t. Mani pā rsteidza pati ieeja ciematā – no tā s paveras vienkā rš i maģ isks skats uz lī ci! Vī na dā rzi, jū ra un snaudoš s vulkā ns! ! ! Aizbraucā m uz Villa Classic, iepriekš izvē lē jā mies internetā un pasū tī jā m. … Tomēr ▾ Š ovasar devā mies uz Krimu, nolē mā m izmē ģ inā t Koktebeli, jo. Dzirdē ts daudz, bet nekad nav bijis. Es ceļ oju ar sievu un 5 gadus vecu bē rnu. Kā saka, labā k vienu reizi redzē t, nekā simts reizes dzirdē t. Mani pā rsteidza pati ieeja ciematā – no tā s paveras vienkā rš i maģ isks skats uz lī ci! Vī na dā rzi, jū ra un snaudoš s vulkā ns! ! ! Aizbraucā m uz Villa Classic, iepriekš izvē lē jā mies internetā un pasū tī jā m. Ļ oti pieklā jī gi un viesmī lī gi saimnieki. Pati Villa ir neslavē jama, ļ oti komfortabli numuriņ i, lieliska skaņ as izolā cija, tajā paš ā laikā privā ta klusa vieta, liels pagalms, kur var pastaigā ties, uzcept grilu un vakarā vienkā rš i pasē dē t un apbrī not zvaigznes. Man patika arī paš ā Koktebelē , jo pludmales rinda ir vienkā rš i milzī ga, promenā dē ir viss!! ! ! Bē rns ir sajū smā par delfinā riju, sieva ir sajū smā par jū ras ekskursiju pa Kara-Dag, es priecā jos par akvaparku, kā arī ar milzī go kafejnī cu skaitu, kur ir viss katrai gaumei! Tā pē c arī š ogad turp dodamies.
аватар encanta
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ajā gadā ar visu ģ imeni palikā m š ajā viesnī cā . Man ļ oti patika gan dzī ves apstā kļ i, gan serviss, gan atraš anā s vieta, tuvu jū rai, 5 minū š u gā jiena attā lumā pa Primorijas teritoriju lī dz viņ u pludmalei. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā ar visu ģ imeni palikā m š ajā viesnī cā . Man ļ oti patika gan dzī ves apstā kļ i, gan serviss, gan atraš anā s vieta, tuvu jū rai, 5 minū š u gā jiena attā lumā pa Primorijas teritoriju lī dz viņ u pludmalei. Ļ oti liela un mā jī ga teritorija. Un patī kamā kā s atmiņ as par paš u Koktebeli. Akvaparks un delfinā rijs ir neslavē jami! ! !


iemiesojums trafimovich1
vai ir baseins
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums VillaClassic
‹ Viesnīca Villa Klassik 2*
Līdzīgas viesnīcas

Трехэтажная Вилла «Villa Classic» построенная в 2005 году. Круглосуточное снабжение холодной и горячей водой.

Atrašanās vieta В центре Коктебеля, 350 м до моря, напротив ТОСК "Приморье".
Pludmales apraksts Галечный - 350 м от Villa Classic; Аквапарк - 250 м от Villa Classic.
Viesnīcā

Автостоянка.

Telpu apraksts

17 номеров:

14 однокомнатный люкс - 2-х и 3-х местное размещение;

2 двухкомнатный стандарт – 4-х местное размещение;

1 двухкомнатный люкс - 4 –х местное размещение.

Istabās

Кондиционер, кабельное телевидение, холодильник, современная ванная комната. Номера укомплектованы основным спальным местом - двуспальная кровать. Также имеется диван-кровать, который может служить дополнительным спальным местом. На втором и третьем этажах в номерах имеются балконы, с которых открывается вид на Кара-Даг, Черное море.

Adrese АР Крым, пгт. Коктебель, ул. Ленина, 127-С
Tālruņi: +38 (097) 928 04 85
+38 (099) 984 16 02 Виктория
+38 (067) 789 60 00
+38 (095) 832 03 07 Галина
FAQ