Troianda 3*– Atsauksmes

17
Novērtējums 5.210
№18 viesnīcas reitingā Koktebel
6.5 Numurs
5.1 apkalpošana
5.1 Tīrība
5.1 Uzturs
5.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Krimas dienvidaustrumu slavenā kūrorta pašā centrā - Koktebelas ciematā, rakstnieka Maksimiliana Vološina radošuma nama parka zonā. Viesnīca sastāv no divām ēkām. Ēka Nr.1 ​​(3 stāvi) - celta 2007. gadā, pilnībā no koka. Ēka paredzēta 22 istabām (2-3-vietīgs standarts, divistabu apartamenti). Ēka Nr.2 celta 2005.gadā. Divstāvu mūra ēka, kas sastāv no 16 istabām (2-3-4-5-vietīgas) kategorijas "standarta".Vairāk →
аватар janna220
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s ar vī ru ceļ ojā m gar Krimas piekrasti. Pē c atpū tas Evpatorijā un Jaltā nonā cā m Koktebelē , kur draugi jau bija atpū tuš ies. Numurs "Troyandā " iznomā ts nejauš i, teikts sludinā jumā uz vā rtiem. Rakstot š o pā rskatu, es esmu š eit. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru ceļ ojā m gar Krimas piekrasti. Pē c atpū tas Evpatorijā un Jaltā nonā cā m Koktebelē , kur draugi jau bija atpū tuš ies. Numurs "Troyandā " iznomā ts nejauš i, teikts sludinā jumā uz vā rtiem. Rakstot š o pā rskatu, es esmu š eit. Istaba tī ra, gulta ē rta. Gultas veļ a nav jauna, bet nav izmazgā ta, tī ra, dvieļ i mī ksti. Santehnika nav jauna, bet pilnī bā funkcionē još a. Ū dens spiediens ir nevienmē rī gs, bet tas ir tā pē c, ka ū deni piegā dā sū kņ u stacija. Man arī ir mā jā s. Wi-Fi darbojas nevainojami, uzticama signā la uztverš ana koka ē kas 1. stā vā . Gaisa kondicionieris strā dā lieliski. Mū zika no krastmalas ar aizvē rtiem logiem vispā r nav dzirdama.
Pienā cī ga vieta cilvē kiem bez pā rmē rī gā m pretenzijā m. Es nā kš u š eit vē lreiz.
аватар ksnsvg
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Visu mū su uzturē š anā s laiku š ajā viesnī cā mē s nekad neesam tikuš i uzkopti istabā personā la trū kuma dē ļ . Jautā jot par telpas uzkopš anu, tika piedā vā ts paņ emt putekļ u sū cē ju un iztī rī t istabu paš iem. … Tomēr ▾ Visu mū su uzturē š anā s laiku š ajā viesnī cā mē s nekad neesam tikuš i uzkopti istabā personā la trū kuma dē ļ . Jautā jot par telpas uzkopš anu, tika piedā vā ts paņ emt putekļ u sū cē ju un iztī rī t istabu paš iem. Wi-Fi š ai viesnī cai ir kaut kas pā rdabisks istabiņ ā , nestrā dā , sā k pieņ emt tikai tad, ja ir pie rū tera. Tas atrodas uz ielas ā rpus istabas. Gultas veļ a bija jā iet un jā ņ em paš iem. Palagi ir izmazgā ti, saplē sti. Visa viesnī cas teritorija nav sakopta, visur zem krū miem guļ atkritumi. Parks ir š ausmī gā posta stā voklī . Ū dens padeve darbojas nenormā lā rež ī mā , spiediens nav nemainī gs viļ ņ veidī gi, tā pē c no krā na nevar normā li nomazgā ties ne karstais, ne aukstais ū dens. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , un tā ir mū zika, kas kliedz lī dz pieciem no rī ta, par ko viesnī cas personā ls nebrī dina. Peldbaseins, kas atrodas viesnī cā , pareizā k sakot reklā mas fotogrā fijā s, nav darba kā rtī bā . Baseins ir pē csprā dziena stā voklī , aug plā tnes, izvirzī ti furnitū ra, peļ ķ e ar vardē m un tas viss nav nekā di iež ogots. Kopumā es neieteiktu š o vietu palikt.
аватар juna1993
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
par savu cenu diezgan. 1600 par diviem. Istaba mū ra ē kā , tī ra, pieklā jī ga gultas veļ a, mē beles ļ oti labā stā voklī , santehnika vispā r nav jauna, bet tī ra, flī zes pieklā jī gas, ja kā rtī gi neskatā s duš as kabī nē : nedaudz nobruž ā ts. … Tomēr ▾ par savu cenu diezgan. 1600 par diviem. Istaba mū ra ē kā , tī ra, pieklā jī ga gultas veļ a, mē beles ļ oti labā stā voklī , santehnika vispā r nav jauna, bet tī ra, flī zes pieklā jī gas, ja kā rtī gi neskatā s duš as kabī nē : nedaudz nobruž ā ts. Ļ oti neē rta ieeja: vā rti ar piekaramo slē dzeni, lai iekļ ū tu, vispirms jā sasniedz administrators, kurš tad atnā ks un atvē rs vā rtus. Baseina nav, pareizā k sakot, stā vam tukš i, pusizrakti. Teritorija ir tī ra, oriģ inā li iekā rtota, bet ne ī paš i kopta, tā da mež onī ga piegarš a. Pludmale ļ oti tuvu, sauļ oš anā s krē sli bez maksas. Bet mū zika tieš ā m ir skaļ a.
аватар Olga_Samara1987
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Labdien! Mē s atpū tā mies Troyand bā zē no 14. lī dz 22. augustam. Pē c sava stulbuma samaksā ja par izmitinā š anu 10 dienas, palika 9. Maksa par dienu bija 1800, tomē r laipnā administratore uztaisī ja atlaidi un diena maksā ja 1700. Vietnē cenas ļ oti augstas. … Tomēr ▾ Labdien! Mē s atpū tā mies Troyand bā zē no 14. lī dz 22. augustam. Pē c sava stulbuma samaksā ja par izmitinā š anu 10 dienas, palika 9. Maksa par dienu bija 1800, tomē r laipnā administratore uztaisī ja atlaidi un diena maksā ja 1700. Vietnē cenas ļ oti augstas. Arī vietnē ievietotā s fotogrā fijas nav pakļ autas realitā tei. Faktiski baseins, kas atradā s trī sstā vu koka torņ a priekš ā , tika izrakts un nož ogots ar dzeltenu lenti 20-30 cm attā lumā no zemes. Atvē rts arī ū dens kanā ls, kas ved uz baseinu, raduš ā s bedres dziļ ums ir aptuveni 1 metrs. No baseina neizplū st patī kama smaka, un tur dzī vo varde))). Š o vietu izvē las bē rni, baseins izraisa viņ u interesi jebkurā stā voklī . Piekļ ū t nav grū ti, bet ļ oti bī stami, paklupt nebū s grū ti, jo, gar teritoriju pie baseina, visā atpū tas bā zē ir nelī dzenas ar zā li aizauguš as celiņ as, vietā m bedres . Tā pat visi celiņ i ir iež ogoti ar asiem akmeņ iem.
Nevajadzē tu ticē t fotogrā fijā m ar zaļ o parka zonu, jo lielā kā daļ a koku ir izkaltuš i, teritorija nav kopta, pa visu guļ dzelteni oranž as lapas, skujas, š ļ ū tenes, pudeles, plastmasas š ķ ī vji, dzelzs loksnes, restes zeme. Blakus bā rbekjū uzstā dī tas lampas, kurā m saplī suš as griestu lampas, un uz vienas griestu lampas vietā uzstā dī ta plastmasas piecu litru pudele.
Fi-Wi telpā s un uz istabu balkoniem nedarbojas. Internets parā dā s tikai pie bā rbekjū . Mē s vairā kkā rt vē rsā mies pie administratora ar lū gumu atrisinā t š o problē mu, jo, atrodoties Troyanda atpū tas centrā , mē s vienkā rš i nezinā jā m, kas notiek pasaulē , istabā s nedarbojā s televizori, nedarbojā s Fi-Wi, nebija iespē jams sazinā ties ar radiem, mobilie sakari Krimā ļ oti dā rgi. Par ugunsgrē ku Rostovā , par dubļ u plū smu pie Sudakas uzzinā jā m no vietē jiem iedzī votā jiem, pē c kā skrē jā m uz grilu, lai dabū tu Fi-Wi, lai sazinā tos ar radiem un ziņ otu, ka ar mums viss kā rtī bā . Administratore mums vairā kas reizes dienā stā stī ja, ka problē ma ar Fi-Wi tiek risinā ta, ka viņ i kopā ar direktori esot atstā juš i lū gumu un š odien vai rī t ieradī sies uzņ ē muma darbinieks visu salabot un arī solī ja. lai naktī restartē tu marš rutē tā ju (lai gan nesapratā m, kā pē c tas jā dara naktī un kā tas var uzlabot situā ciju). Divas reizes jautā jā m direktoram par Fi-Wi darbu, bet viņ š ī sti nevē lē jā s ar mums sazinā ties, viņ š atbildē ja “bē gt”, ka problē ma tiek risinā ta un nekavē joties aizgā ja.
Visas 9 dienas, ko mē s tur atradā mies, neviens no darbiniekiem nepiegā ja pie baseina, lai to salabotu; neviens neatrisinā ja problē mu ar Fi-Wi; neviens nemē ģ inā ja atjaunot televī ziju.
Vienī gais Troyandas pluss ir tā s tuvums jū rai. Tomē r naktī tas pā rvē rš as par mī nusu, jo mū zika no krastmalas, no Troyanda restorā na nerimst lī dz 5 no rī ta.
Tajā paš ā laikā neļ auj iemigt istabā uzstā dī tais kondicionieris, kas ar traku rū koņ u izslē dzas, atdzisis telpā gaisu lī dz iestatī tajai temperatū rai un kas pē c daž ā m minū tē m atkal ieslē dzas.
Kā pnē m, kas ved uz viesnī cas 2. un 3. stā vu, nepiecieš ams kapitā lais remonts, tā s ne reizi vien ir no tā m krituš as, tač u tā s ir atbalstī tas ar lieliem akmeņ iem, un margas, kuras grū ti noturē t, ir atbalstī tas ar gara koka sija.
Veļ as mazgā š ana tiek apmaksā ta, lai izmazgā tu mantas, jā maksā.100 rubļ i par 1 reizi.
Kad 22dien vē rsā mies pie administratores un prasī jā m, lai atdodam naudu par dienu, jo vē lamies naktī iziet no mā jā m, viņ a pā rvē rtā s par pilnī gu pretstatu laipnai sievietei. Beigā s viņ i kopā ar direktoru mums paziņ oja, ka viņ u grā matvedī ba ir slē gta, un viņ i mums maksā s nā kamajā dienā pē c 10:00. Lai gan pie mums "laipnā " administratore noorganizē ja atpū tu kā dai sievietei, kura samaksā ja par izmitinā š anu. Mē s nestrī dē jā mies, gaidī jā m rī tu. Nauda par dienu mums tika atgriezta 800 rubļ u apmē rā , jo tika atcelta viņ a sā kumā veiktā atlaide par 100 rubļ iem dienā , jo mē s gribē jā m izbraukt dienu agrā k. Nepatī kami ir tas, ka viņ u dī vainī bu dē ļ administratora naudas trū kuma dē ļ nevarē jā m izbraukt no mā jā m tajā naktī , kad satiksmes situā cija uz prā mi bija vieglā ka.
Iesaku ne reizi vien padomā t, pirms dodaties atpū sties uz Trojanas bā zi.
Vē los pateikt paldies istabenei Natā lijai, kura labi dara savu darbu, pieklā jī ga, patī kama meitene, bez viltus smaida, kura necentā s nevienam izpatikt, bet patiesī bā ir labs cilvē ks.
аватар dorokhinavera
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Rezervē jā m viesnī cu "Afrodī te" Feodosijā , ieradā mies naktī , saimnieka pasū tī tā transfē ra š oferis atveda uz Trojandu, piemē ram, tu nakš ņ osi, atpū tī sies, un saimnieks atbrauks un tevi transportē s. 3os no rī ta tikā m iekā rtoti istabā bez pieraksta, pat tumsā bija manā mi postī jumi teritorijā , ē kas š vaka un pretenciozais apsaimniekotā ja izskats, mē ģ inā jā m gulē t, bet ā rā no plkst. … Tomēr ▾ Rezervē jā m viesnī cu "Afrodī te" Feodosijā , ieradā mies naktī , saimnieka pasū tī tā transfē ra š oferis atveda uz Trojandu, piemē ram, tu nakš ņ osi, atpū tī sies, un saimnieks atbrauks un tevi transportē s. 3os no rī ta tikā m iekā rtoti istabā bez pieraksta, pat tumsā bija manā mi postī jumi teritorijā , ē kas š vaka un pretenciozais apsaimniekotā ja izskats, mē ģ inā jā m gulē t, bet ā rā no plkst. logi tā paš a ī paš nieka Troyanda naktsklubs bija mež onī gi trokš ņ ains. No rī ta viņ i redzē ja, kur viņ i nokļ uvuš i, viņ i bija š ausmā s. Acī mredzami antisanitā ri apstā kļ i, netī ras telpas un vannas istaba, trī coš i netī ras kā pnes, nav skaidrs, kad mazgā ta gultas veļ a, teritoriju klā j sapuvuš i ķ irš u plū mju koki, kas aug kā nezā les un uz š ī s puves sē ž varavī ksnes muš u bari, uzlido bariem no viņ u kā jā m, smirdoņ a, veģ etā cija kā nezā les, izjaukts netī rs baseins, vienkā rš i murgs. 7 no rī ta piezvanī ju saimniekam Patsikivskim Stepanam Nikolajevič am, viņ š zvē rē ja, ka atbrauks pē c mums, sū dzē jā s, ka viņ am ziemā nebū s par ko dzī vot, dienas laikā uz zvaniem neatbildē ja. . Lī dz vakaram sapratā m, ka nav ko gaidī t, atradā m citu viesnī cu Feodosijā un izsaucā m taksi, uzrakstī jā m Patsikivskim vē stuli, ka braucam prom un gaidā m atmaksu, citā di brauksim uz policiju. Rī t izbraucam no Feodosijas, naudu mums neatdeva, izziņ a policijai kopā ar dokumentiem un liecī bā m, ā rstē jam bē rnu no kaš ķ a.
аватар juiia.ua
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sveiki, vē los atstā t atsauksmi par š o tā saucamo viesnī cu. Rezervē jā m viesnī cas numuriņ u caur booking, piebraucā m pie vā rtiem, un tie bija aizslē gti, saimnieks uz mū su zvaniem neatbildē ja (vē lā k sapratā m kā pē c), uz vā rtiem bija telefona numurs, piezvanī jā m un teicā m, ka gaidā m plkst. … Tomēr ▾ Sveiki, vē los atstā t atsauksmi par š o tā saucamo viesnī cu. Rezervē jā m viesnī cas numuriņ u caur booking, piebraucā m pie vā rtiem, un tie bija aizslē gti, saimnieks uz mū su zvaniem neatbildē ja (vē lā k sapratā m kā pē c), uz vā rtiem bija telefona numurs, piezvanī jā m un teicā m, ka gaidā m plkst. vā rti, uz kuriem mums atbildē ja, ka viņ i pusdieno kaimiņ u pansionā ta ē damistabā un vē l jā pagaida. Gaidī jā m (pē c zvana kā das 30 minū tes), gaidot no viesnī cas iznā ca cilvē ki un teica, ja vē l neesam samaksā juš i, skrieniet. Teritorijā ir netī rumi, baseins nestrā dā (tukš s un netī rs), dī ķ ī kurkst vardes un tas nesmarž o patī kami. Strā dnieku teritorijā ir 2 sievietes pensijas vecumā , viena no viņ ā m mū s sagaidī ja, un tad izrā dī jā s, ka mums nav savas atrunas, bet kopumā viņ i var mums darī t labu un mū s pieņ emt.
Apskatī jā m istabu (tur bija daudz tukš u), pasū tī jā m suite ar skatu uz baseinu, bet, kad ieraudzī jā m istabu un skatu uz paš u netī ro tukš o baseinu, atteicā mies un devā mies pā rbaudī ties kaimiņ os. pansionā ts "Tavricheskaya Volna". Ja salī dzina divus blakus esoš os pansionā tus, š ī s ir debesis un elle. Un skats uz peldbaseinu Troyandā uz pansionā ta "Tavricheskaya Volna" peldbaseina.
аватар grigorivnainna
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki! Es gribu uzrakstī t savu atsauksmi! Uz maija brī vdienā m mans vī rs ar bē rniem (puikā m 8 un 1.7 gadi) nolē ma doties uz jū rmalu atpū sties. Pē c draugu ieteikuma izvē lē jā mies Koktebelas ciematu, viesnī cu Troyanda. Pasū tī jā m transfē ru, tikā m laicī gi, maš ī na liela un ietilpī ga, viss un mū su bagā ž a sader. … Tomēr ▾ Sveiki! Es gribu uzrakstī t savu atsauksmi!
Uz maija brī vdienā m mans vī rs ar bē rniem (puikā m 8 un 1.7 gadi) nolē ma doties uz jū rmalu atpū sties. Pē c draugu ieteikuma izvē lē jā mies Koktebelas ciematu, viesnī cu Troyanda. Pasū tī jā m transfē ru, tikā m laicī gi, maš ī na liela un ietilpī ga, viss un mū su bagā ž a sader.
Pē c ieraš anā s mū s ļ oti laipni sagaidī ja un ievietojā m 2 istabu apartamentos. Nauda, ​ ​ ko samaksā jā m, bija pamatota. Viss ir visaugstā kajā lī menī , un bē rniem tas patī k. Mā jī gs, plaš s, tī rs. Duš a, krā ni darbojas, mē beles labā stā voklī . Baseina teritorijā jau sagatavota vasarai. Tur ir grils, lapenes, galdi, un cik skaists un tī rs parks, un gaiss tajā . Mums arī patika ē diens, pasū tī jā m to, ko gribē jā m, un viņ i mū s sagā dā ja.
Vienī gais mī nuss ir tas, ka bija maz laika, lai izbaudī tu š o neaizmirstamo atvaļ inā jumu. Rī t izbraucam. .
Ja bū s iespē ja, noteikti atgriezī simies.
IESAKU VIESNĪ CU TROJAND! ! !
аватар kruizer2014
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar ģ imeni atpū tā mies 2015. gadā Koktebelē , viesnī cā Troyanda. Viss ļ oti patika, gan apkalpoš ana numurā , gan istabenes meiteņ u draudzī gums. Ī paš i vē los izteikt pateicī bu viesnī cas administratorei Ludmilai Dmitrijevnai. … Tomēr ▾ Mē s ar ģ imeni atpū tā mies 2015. gadā Koktebelē , viesnī cā Troyanda. Viss ļ oti patika, gan apkalpoš ana numurā , gan istabenes meiteņ u draudzī gums. Ī paš i vē los izteikt pateicī bu viesnī cas administratorei Ludmilai Dmitrijevnai. Katru reizi, kad ar viņ u tiekamies, viņ a vienmē r jautā , vai ar mums viss ir kā rtī bā , vai esam ar visu apmierinā ti, vai ir kā di komentā ri. Mū su istaba bija ļ oti laba - plaš a, gaiš a, ē rta. Viesnī cā ir skaists peldbaseins. Tas ir ļ oti ē rti. Pati viesnī ca ir apstā dī jumu ieskauta. Elpojiet un atpū tieties ļ oti labi. Jū ra ir netā lu, daž u minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Kopumā mums viss patika. Š ogad, ja iespē jams, mē s gatavojamies š eit ierasties vē lreiz.
аватар ostapenko22
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mana tante gribē ja laicī gi aizbraukt un paņ emt naudu, uz ko viņ ai teica, ka naudu neatdodam, ņ emiet vē rā , ka pazaudē jā t naudas izteiksmē , iznā ca kā di 10 tū kstoš i rubļ u. Tajā paš ā laikā tī rī ba nav tā , ko nevaru izlikt fotogrā fijā , baseins visur netī rs, nobiruš as lapas, atkritumi netiek izvesti. … Tomēr ▾ Mana tante gribē ja laicī gi aizbraukt un paņ emt naudu, uz ko viņ ai teica, ka naudu neatdodam, ņ emiet vē rā , ka pazaudē jā t naudas izteiksmē , iznā ca kā di 10 tū kstoš i rubļ u. Tajā paš ā laikā tī rī ba nav tā , ko nevaru izlikt fotogrā fijā , baseins visur netī rs, nobiruš as lapas, atkritumi netiek izvesti. Š ķ iet, ka atsauksmes ir atstā juš i viesnī cas darbinieki, tā pē c PR.
Мусор и плитка разрушина Бассейн загрязнен Мусор Бассейн Мусор Мусор Гадюшник ...
аватар Kuklashow
Viesnī ca Troyanda tika izvē lē ta dienas laikā . Man patika lielā zaļ ā zona, un, tā kā pē c garā ceļ a bijā m ļ oti noguruš i, nolē mā m neko citu nemeklē t. Un velti! Man vē l vajadzē ja, un nā kamajā rī tā . … Tomēr ▾ Viesnī ca Troyanda tika izvē lē ta dienas laikā . Man patika lielā zaļ ā zona, un, tā kā pē c garā ceļ a bijā m ļ oti noguruš i, nolē mā m neko citu nemeklē t. Un velti! Man vē l vajadzē ja, un nā kamajā rī tā .
Teritorijas baseins ir ļ oti netī rs, tas nevelk uz turieni peldē ties (lai gan mē s ar vī ru negrasā mies, jū ra ir netā lu).
Istaba maza, tualete smarž o pē c drē gnuma, bet nu, bet mums ir savs balkons ar skatu uz parku, mierinā jā m sevi.
Bet visbriesmī gā kais sā kā s vakarā , kad izrā dī jā s, ka aiz blakus sienas atrodas naktsklubs "Troyanda", kas pieder mū su viesnī cas ī paš niekam! 22-22 skaļ ums vē l bija pacieš ams, bet no 11 kļ uva arvien skaļ ā ks un skaļ ā ks! Š ausmī gi skaļ a skaņ a un kliedzoš ais dī dž ejs neļ ā va mani nomodā lī dz 5 no rī ta! ! ! NEVIENS no personā la nebrī dinā ja par š o apkā rtni! Š ī viesnī ca ir piemē rota tikai diskotē ku un naktsdzī ves cienī tā jiem.
No rī ta prasī jā m savu naudu (apmaksā tu 100% avansā ) atpakaļ . Un tad izcē lā s skandā ls. Naudu mums neviens negrasī jā s atdot! Saimnieks Stepans Nikolajevič s telefonsarunā teica, ka mē s visi melojam un istabā nekas nav dzirdams! Un tikai pē c tam, kad uzrakstī jā m iesniegumu policijai, nauda tika atgriezta.
Troyanda ir netī ra vieta Koktebelas kartē! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums SvetlanaRB
Orient, 2 pieaugušie + 2 bērni 4 un 11 gadi. Ebla sākuma beigas. 10-12 dienas. Ar ēdienu. Cik tas maksās? Vai tas ir tikai nosacīti?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Гостиница расположена в самом центре знаменитого курорта юго-восточного Крыма — поселка Коктебель, на территории парковой зоны Дома творчества писателя Максимилиана Волошина. Отель состоит из двух корпусов. Корпус №1 (3-этажный) — построен в 2007 году, полностью выполнен из дерева. Корпус рассчитан на 22 номера (2-3-местные стандарты, двухкомнатные люксы). Корпус №2 — построен в 2005 году. Двухэтажное каменное здание, состоящее из 16 номеров (2-3-4-5-местные) категории «стандарт».

Pludmales apraksts собственный галечный, в 150 м от отеля.
Adrese Коктебель, ул. Ленина, 110
Tālruņi: +38 (050) 672 11 07
FAQ