Medved 4*– Atsauksmes

14
Novērtējums 7.110
№8 viesnīcas reitingā Koktebel
8.2 Numurs
7.9 apkalpošana
8.4 Tīrība
7.8 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Skaista 4 stāvu ēka, vienas un divistabu apartamenti, aprīkoti ar ērtām mēbelēm, kondicionieriem, modernām vannas istabām ar dušām.Vairāk →
аватар syslik99
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Administratore ir "dā ma", nav KOMPETENTA, nav sabiedriska, nereaģ ē uz problē mā m, neatbilst savam amatam, ir klaji nepieklā jī ga. Š ai viesnī cai ir problē mas ar Wi-Fi numuriņ os virs 2. stā va, tur tā vienkā rš i nav! ! Labi lomi pie baseina. … Tomēr ▾ Administratore ir "dā ma", nav KOMPETENTA, nav sabiedriska, nereaģ ē uz problē mā m, neatbilst savam amatam, ir klaji nepieklā jī ga. Š ai viesnī cai ir problē mas ar Wi-Fi numuriņ os virs 2. stā va, tur tā vienkā rš i nav! ! Labi lomi pie baseina. Ejiet lī dz jū rai 15-20 minū tes. Attieksme pret klientiem, kuri apmetā s lē tā s istabā s kā cū kas. Ja numurs ir dā rgs, tad viņ i tiek laizī ti.
аватар Shebetova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ovasar atpū tos pie vecā kiem. Ļ oti patika! Mums bija divvietī gs numurs. Tī rī ja katru dienu, gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti 1 reizi 3 dienā s. Un tī rī ja Ļ OTI labi. Personā ls ļ oti labs. Kopumā man tas ļ oti patika. … Tomēr ▾ Š ovasar atpū tos pie vecā kiem. Ļ oti patika! Mums bija divvietī gs numurs. Tī rī ja katru dienu, gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti 1 reizi 3 dienā s. Un tī rī ja Ļ OTI labi. Personā ls ļ oti labs. Kopumā man tas ļ oti patika. Vienī gais, kas man nepatika, bija tas, ka jū ra ir tā lu, bet ne tik tā lu, jū s varat pastaigā ties)
аватар Ginara-Kuz
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Cienī jamie tū risti! Vispirms ir dī vaini dzirdē t než ē lī gas atsauksmes par viesnī cu Medved. Acī mredzot š ī s atsauksmes nolika malā cilvē ki, kas iepriekš bija atpū tuš ies Kanā riju salā s un Maiami, un protams, salī dzinot ar tā m 5 zvaigž ņ u viesnī cā m, Krimas lā cis "nevelk". … Tomēr ▾ Cienī jamie tū risti! Vispirms ir dī vaini dzirdē t než ē lī gas atsauksmes par viesnī cu Medved. Acī mredzot š ī s atsauksmes nolika malā cilvē ki, kas iepriekš bija atpū tuš ies Kanā riju salā s un Maiami, un protams, salī dzinot ar tā m 5 zvaigž ņ u viesnī cā m, Krimas lā cis "nevelk". Ir jā runā reā li par visu Krimas dienestu un jā skatā s uz Lā ci salī dzinā jumā ar citā m lī dzī gā m iespē jā m. Manuprā t, Medved ir viena no labā kajā m viesnī cā m Koktebelā . Kopā ar draugu Medvedā atpū tā s no 28. jū nija lī dz 13. jū lijam. Man nav sū dzī bu par š o brī niš ķ ī go iestā di. Mums bija divvietī ga istaba ar TV, gaisa kondicionē tā ju un ledusskapi. Viss ir tī rs, nekas neliecinā ja par bojā jumiem, regulā ri tika mainī ta gultas veļ a. Personā ls ir Ļ OTI pieklā jī gs un pretimnā koš s. Ī paš i man patika viesnī cas virtuve. Cē zara salā ti ir tikai kaut kas! Gaļ a š eit ir Ļ OTI garš ī ga. Š aš liku kebabs darbojas tieš i viesnī cas teritorijā . Viesnī cā ir savs baseins, bē rniem ir animators, klauni. Vispā r, ja ej ar bē rniem, tad š ī vispā r ir debesu vieta! Vispā r nā c pie Lā č a, nenož ē losi.
аватар koroshencko.lyu
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
1. aiziet tā lu lī dz jū rai, un iet pa ceļ u, kur koku tikpat kā nav, garā m ē stgribu smarž ojoš ajai miskastei : ( 2. nav pludmales, gandrī z neiespē jami atrast brī vu vietu 3. personā lam acī mredzot maksā ļ oti maz, jo neviens ī sti neko nedara, un, ja viņ i to dara ar milzī gu labvē lī bas izskatu, administratore Jeļ ena ir gandrī z pilnī gi rupja 4. … Tomēr ▾ 1. aiziet tā lu lī dz jū rai, un iet pa ceļ u, kur koku tikpat kā nav, garā m ē stgribu smarž ojoš ajai miskastei : (
2. nav pludmales, gandrī z neiespē jami atrast brī vu vietu
3. personā lam acī mredzot maksā ļ oti maz, jo neviens ī sti neko nedara, un, ja viņ i to dara ar milzī gu labvē lī bas izskatu, administratore Jeļ ena ir gandrī z pilnī gi rupja
4. no istabas bija skats uz baseinu, kur piedzē rusies jaunatne č ī kstē ja lī dz rī tam
5. restorā nā paē st nav iespē jams, vī rs kurš ē d visu mā jā s ir saindē jies
un vispā r Koktebele ir pā rvē rtusies par lamu vietu, jū ra nav tikai netī ra - tur nevar iet, krastmala bija uztaisī ta ar letiņ iem ar visā diem krā miem
nevajag tur iet
аватар neonm
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies Medvedā jū lija sā kumā ar visu ģ imeni - 2 pieauguš ajiem un 2 bē rniem 4 un 2 gadus veci. Rezervē ja istabu iepriekš , paņ ē ma vienistabas suite. Iepriekš bija sarunā ta arī tē jkanna un fē ns, tā pē c viss mū s gaidī ja istabā ierodoties. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Medvedā jū lija sā kumā ar visu ģ imeni - 2 pieauguš ajiem un 2 bē rniem 4 un 2 gadus veci. Rezervē ja istabu iepriekš , paņ ē ma vienistabas suite. Iepriekš bija sarunā ta arī tē jkanna un fē ns, tā pē c viss mū s gaidī ja istabā ierodoties. Uzturoties 10 dienas, veļ a tika mainī ta 4 reizes, uzkopš ana - katru dienu. Istaba laba, nav par ko sū dzē ties. Animators strā dā ja ar bē rniem no 10 lī dz 13 gadiem. Puiš i sarī koja visdaž ā dā kos konkursus un kvestus, kas bija interesanti gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Jū ra ir tā lu, bet man pat patika, pastaiga ir tikai laba. ))
Kas attiecas uz restorā nu, tad kopumā viss ir garš ī gi un par saprā tī gā m cenā m. Jauka ir bē rnu ē dienkartes klā tbū tne, ē dā m gan pie baseina, gan istabiņ ā un restorā nā . Puiš i-viesmī ļ i ir lieliski, pat ja bija trū kumi no pavā ru puses, varē ja mierī gi nokā rtot.
Personā ls ir smaidī gs un kulturā ls.
Pā rē jais mums ļ oti patika, lai gan ar maziem bē rniem ar to ī sti nerē ķ inā jā mies, bet tomē r izdevā s. Paldies par š o viesnī cu.
аватар el-aleksandra
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies lā cī.2012. gada jū lijā . Iepriekš viņ i nedevā s uz Krimu, dodot priekš roku Vidusjū rai. Godī gi sakot, mē s bijā m negatī vi. Noī rē jā m vienistabas apartamentu ar skatu uz pagalmu (iesaku visiem, no baseina nav trokš ņ a). … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies lā cī.2012. gada jū lijā . Iepriekš viņ i nedevā s uz Krimu, dodot priekš roku Vidusjū rai. Godī gi sakot, mē s bijā m negatī vi. Noī rē jā m vienistabas apartamentu ar skatu uz pagalmu (iesaku visiem, no baseina nav trokš ņ a). Numuri ir ļ oti ē rti, tī ri un gaiš i, pateicoties panorā mas logiem. Baseins ir pelnī jis ī paš u uzmanī bu! Liels, ar jū ras ū deni. Blakus sauļ oš anā s krē sliem ir galdiņ i, un jū s varat pasū tī t vieglas uzkodas no restorā na uz baseinu. Pie baseina ir arī omulī gi namiņ i (ī re 30g dienā , var, protams, bija bez maksas), kur var nogulē t visu dienu bez apdeguma. Š eit daudzi rakstī ja par restorā nu. . . Protams, mē s nepiedzī vojā m kucē nu sajū smu, bet kopumā ļ oti labi. Pakalpojums bija visaugstā kajā lī menī . Trauki ir lieliski! Mē s ī paš i izklaidē jā mies no bē rnu ē dienkartes))) Porcijas lielas, mums pieauguš ajiem pietika, un viss ir ļ oti garš ī gs! Par cenā m: sā kumā domā jā m, ka tas ir dā rgi, bet, kad nonā cā m Alupkā uz otro atpū tas nedē ļ u, sapratā m, ka Koktebelē viss bija gandrī z par velti! )))
Tagad par dabu. Alupka, protams, zaudē . Netā lu no viesnī cas ir mazi kalni, tie ir ļ oti labi. ir forš i redzē t saulrietu. . . Romantika. . . visapkā rt romantika))))))) Mazliet tā lu lī dz jū rai, bet, godī gi sakot, tur vispā r nav ko darī t. Sezonā nav kur kā pties, tā tad - baseins!
Rezumē jot: SUPER! PRIEKS! MĒ S IETEIKAM!! !
No mazajiem mī nusiem (bez tiem, protams, nevarē ja iztikt) - knapi prasī ja tē jkannu, bija jā gaida 2 dienas. Un biljarda galds, kas atrodas pie baseina...š ķ iet, ka viņ i uz tā dejoja. Spē le nav jautra. Istabā s nav WiFi, tā pē c bija jā iet uz baseinu vai uz restorā nu.
аватар Elena_Igor
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m festivā lā Koktebelē , pirmo reizi apstā jā mies Medvedā . Ļ oti jauka viesnī ca, gandrī z atš ķ irī bā no standarta Krimas. Lieliska atraš anā s vieta - lī dz krastmalai vairā k nekā kilometrs, tā tad vismaz nostaigā jā m daudz. … Tomēr ▾ Bijā m festivā lā Koktebelē , pirmo reizi apstā jā mies Medvedā . Ļ oti jauka viesnī ca, gandrī z atš ķ irī bā no standarta Krimas. Lieliska atraš anā s vieta - lī dz krastmalai vairā k nekā kilometrs, tā tad vismaz nostaigā jā m daudz. Tī rs, kā rtī gs un bez problē mā m. Ļ oti labs baseins ar jū ras ū deni - netī rajā jū rā viņ i nekā pa.
Mē s runā jā m ar daudziem mū ziķ iem, kuri izrā dī jā s kaimiņ i. Grū tī bas bija tikai ar virtuvi - pavā ri strā dā ja maiņ ā s, tā pē c sajū tu bija visdaž ā dā kā s - no pilnī gas apbrī nas (garš ī gā kā omlete pasaulē ) lī dz apjukumam (kas tas ir ?? ? ). Bet mums ir jā izsaka atzinī ba darbiniekiem: tas, kas viņ iem nepatika un neē da, nebija iekļ auts rē ķ inā .
Vā rdu sakot, viņ i no festivā la atgriezā s dzī vi, veseli un atpū tuš ies.
Ī paš s paldies administratorei Elenai par uzmanī bu un atsaucī bu. Tagad mē s precī zi zinā m, kur apmesties Koktebelā !
аватар Olga5770
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pretī ga apkalpoš ana un rupjš personā ls. … Tomēr ▾ Pretī ga apkalpoš ana un rupjš personā ls.
аватар irinakul
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kumā , kad es rezervē ju istabu uz 14 dienā m, viņ i man solī ja 10% atlaidi pē c ieraš anā s. Administratore teica, ka viņ a man nedos atlaidi, jo es atbraucu ar ģ imeni sezonas laikā . Un, kad pasū tī ju istabu uz noteiktiem datumiem, viņ a nezinā ja, ka bū s sezona ? ! Neļ aujiet sevi apmā nī t ar atlaidē m! "Junior suite" numurs vairs nav tik svaigs, kā tas bija viesnī cas atvē rš anas brī dī , bet pacieš ams. … Tomēr ▾ Sā kumā , kad es rezervē ju istabu uz 14 dienā m, viņ i man solī ja 10% atlaidi pē c ieraš anā s. Administratore teica, ka viņ a man nedos atlaidi, jo es atbraucu ar ģ imeni sezonas laikā . Un, kad pasū tī ju istabu uz noteiktiem datumiem, viņ a nezinā ja, ka bū s sezona ? ! Neļ aujiet sevi apmā nī t ar atlaidē m!
"Junior suite" numurs vairs nav tik svaigs, kā tas bija viesnī cas atvē rš anas brī dī , bet pacieš ams.
Tā kā mū su ieraš anā s brī dī jū ra bija auksta, protams, baseins ar jū ras ū deni mū s izglā ba.
Jū ra atrodas ļ oti tā lu no viesnī cas, 20 minū š u gā jiena attā lumā .
Ē diens bija diezgan apmierinoš s. Kad vakaros pasū tī jā m ē dienu no restorā na, viņ i gatavoja ļ oti ilgi (gaidī jā m gandrī z pusotru stundu).
Izņ emot baseinu, nav izklaides bē rniem.
Ja apmetī sities š ajā viesnī cā , izvē lieties ē ku ar skatu uz baseinu. Otrā ē kā telpas ir mazā kas un skats no logiem nav ī paš i labs.
Tā pat neiesaku doties uz š o viesnī cu pē c 25. augusta un lī dz mē neš a beigā m. Viesnī cas ī paš nieka dzimš anas diena! Troksnis, troksnis, piedzē ruš ā s prostitū tas baseinā , viņ as dzied dziesmas un tā visu nakti.
Pirmo reizi mē s nokļ uvā m š ajā DR. Divas dienas tika sabojā tas.
Esmu bijis š ajā viesnī cā divas reizes un vairs neieš u.
аватар SlyaikGubik
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Вдобавок-видео. … Tomēr ▾ Вдобавок-видео.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Красивое 4-этажное здание, одно и двухкомнатные номера - люкс, оборудованные комфортной мебелью, кондиционерами, современными санузлами с душевыми кабинами.

Viesnīcā

бассейн с подогретой морской водой

косметический кабинет

русский и американский бильярд

Adrese Коктебель, пер. Школьный, 1 Г
Tālruņi: +38 (050) 902-09-99 админ.
+38 (050) 364-00-33
+38 (050) 325-54-71
FAQ