Koktevill 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.510
8.5 Numurs
8.5 apkalpošana
8.8 Tīrība
7.5 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Koktebelā. Viesnīcas infrastruktūra ir paredzēta visu vecumu viesiem, un organizētās brīvā laika aktivitātes ietver izklaidi bērniem un pieaugušajiem.Vairāk →
аватар otdich
Jā , viesnī ca ir laba. Apkalpojoš ais personā ls visaugstā kajā lī menī . Atsaucī ga, patī kama, nav rupja. Bet attieksme pret ī paš nieku personā lu atstā j daudz ko vē lē ties. Pazemojumi, apvainojumi (bijā m liecinieki), un galvenais, pē c mē neš a darba algas netiek izmaksā tas. … Tomēr ▾ Jā , viesnī ca ir laba. Apkalpojoš ais personā ls visaugstā kajā lī menī . Atsaucī ga, patī kama, nav rupja. Bet attieksme pret ī paš nieku personā lu atstā j daudz ko vē lē ties. Pazemojumi, apvainojumi (bijā m liecinieki), un galvenais, pē c mē neš a darba algas netiek izmaksā tas. Vē los precizē t ar saimniekiem, vai tie ir vergi, kuriem nav jā maksā vai normā li bē rni, kas atbrauca papildus pelnī t? Vai viņ i saņ ems algu vai ne?
Mē s kā atpū tnieki lū dzam samaksā t par jū lijā nostrā dā to mē nesi. Pat ja viņ i atstā ja viesnī cu.
Paldies.
аватар lesikma
Viesnī cu ieteica draugi, kuri š eit palika pagā juš ajā gadā . Tā kā atvaļ inā jumu paspē jā m paņ emt tikai septembrī , tad domā jā m, ka bū s mazliet garlaicī gi. Tomē r uzturē š anā s pā rspē ja mū su cerī bas. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica draugi, kuri š eit palika pagā juš ajā gadā .
Tā kā atvaļ inā jumu paspē jā m paņ emt tikai septembrī , tad domā jā m, ka bū s mazliet garlaicī gi. Tomē r uzturē š anā s pā rspē ja mū su cerī bas. Pirmo reizi lidoju ar paraplā nu, sajū tas ir neaizmirstamas. Un cik skaista Koktebele no augstuma, es pat iedomā ties nevarē ju! Mē s ar vī ru arī braucā m ar kvadracikliem, diezgan aizraujoš a nodarbe. Kopumā mums bija saspringta diena.
Pā rsteidzoš i, jū ra bija diezgan silta. Man š ķ iet, ka Krimā - septembris ir ceturtais vasaras mē nesis)))
Viesnī cā , kurā apmetā mies, jutā mies kā mā jā s. Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un uzmanī gs.
Reiz pē c ilgas ekskursijas vē lu atgriezā mies viesnī cā , un kā ds bija mū su pā rsteigums, kad mū s gaidī ja siltas vakariņ as (lai gan restorā nam tobrī d vajadzē ja slē gt). Mums piezvanī ja administratore un jautā ja, vai ē dī sim vakariņ as un lī dz kuram laikam visam jā bū t gatavam.
Tik vē rī gu attieksmi pret viesiem neesam sastapuš i nevienā citā viesnī cā ! Serviss visaugstā kajā lī menī !
Vē lamies pateikties visam Kokteville viesnī cas personā lam un vadī bai! par mū su brī niš ķ ī gajiem svē tkiem!
аватар Lex773
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Iespaids par š o viesnī cu ir 3 balles piecu ballu skalā . Nevaru iedomā ties, kā š ī viesnī ca iepriecinā ja tos, kuri dzied tai slavas vā rdus. Plusi: tī rī ba istabā s, labs bē rnu animatora darbs, pieklā jī gs izmitinā š anas serviss, laba telpu skaņ as izolā cija. … Tomēr ▾ Iespaids par š o viesnī cu ir 3 balles piecu ballu skalā . Nevaru iedomā ties, kā š ī viesnī ca iepriecinā ja tos, kuri dzied tai slavas vā rdus.
Plusi: tī rī ba istabā s, labs bē rnu animatora darbs, pieklā jī gs izmitinā š anas serviss, laba telpu skaņ as izolā cija.
Mī nusi:
Suite: 1) Higiē nas komplektu trū kums vannas istabā s (izņ emot divus ziepju gabaliņ us uz visu uzturē š anā s laiku). 2) Trū kst ā ķ u vannas istabā s (drē bē m). 3) Ī si vadi pie tē jkannas un mikroviļ ņ u krā sns un nav pagarinā tā ja. par tiem. 4 )Deluxe numura rezervē š ana nedod nekā das papildus priekš rocī bas salī dzinā jumā ar parastajiem numuriem, vispā r ne, izņ emot varbū t lielā ku telpas platī bu. Neskatoties uz dubulto cenu salī dzinā jumā ar standarta.
Ē dinā š ana: 1)Brokastis bez garš as un mikroskopiskas porcijas pieauguš ajam 2)Trū cī gs un primitī vs saraksts ē dienu izvē lei brokastī m (katra diena jaunums, bet ē dieni atkā rtojas, maksimums divi ē dieni vienai personai) 3)Bez zviedru galdiņ a lē tā kā un absolū ti pretī gā kā tē ja un kafija brokastī s (š ķ ī stoš ā kafija) 4) Verdoš s ū dens tē jai un kafijai mazos termosos, kas jā ņ em lī dzi uz virtuvi, lai uzpildī tu sevi. 5) Saskrā pē ti un netī ri galda piederumi. lē ni viesmī ļ i. 7) darbinieki nekā di nereaģ ē uz komentā riem par ē dieniem, sataisī ja seju ķ ieģ elī un sastinga miskastē (virtuvē tika izmantota rū gta salā tlapa) 8) Restorā ns atvē rts tikai lī dz 23-00.
Trenaž ieru zā le: Trenaž ieru zā les aprī kojums ir ļ oti slikts - izņ emot olimpisko stieni, hanteles lī dz 26 kg, divus blokus, patiesī bā nekā cita nav, der tikai iesildī š anai.
Secinā jums: Izvē loties "suite" numuru, cenas un kvalitā tes attiecī ba viennozī mī gi nebū s par labu iedzī votā jiem, viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no jū ras un ir garlaicī ga (bet klusa) un iepriecinā s tikai tad, ja ieradī sities ar pavisam maziem bē rniem. Jaunieš iem te noteikti nav ko ķ ert. Manuprā t š ajā s cenu kategorijā s (8000 rubļ i dienā ) var labā k meklē t.
Es noteikti vairs nenā kš u.
Ресторан.
аватар Marusia-70
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Desmit dienas atpū š amies ar bē rniem Koktebelas viesnī cā Kokteville. Koktebelē esam pirmo reizi, bet jau esam iemī lē juš i mierī go jū ru, skaisto lī ci, gleznainos paugurus. Nā ca pē c ieteikuma. Viesnī ca Kokteville atrodas klusajā centrā . … Tomēr ▾ Desmit dienas atpū š amies ar bē rniem Koktebelas viesnī cā Kokteville. Koktebelē esam pirmo reizi, bet jau esam iemī lē juš i mierī go jū ru, skaisto lī ci, gleznainos paugurus.
Nā ca pē c ieteikuma. Viesnī ca Kokteville atrodas klusajā centrā . Viesnī cas teritorija ir maza, ļ oti tī ra un kopta, daudz ziedu. Divi tī ri baseini ir iecienī ta izklaide ne tikai bē rniem, bet visiem viesiem.
Mū s sagaidī ja ļ oti sirsnī gi un ā tri apsē dā m. Istaba tī ra un ē rta, ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai: kondicionieris, TV, Wi-Fi, ledusskapis, fē ns. Tī rī š ana katru dienu, veļ as maiņ a 1 reizi 3 dienā s. Viesnī ca ir orientē ta uz ģ imenes brī vdienā m, tā pē c bē rniem ir daudz patī kamu brī ž u: atkā rtoju - divi (! ) Baseini, izcila bē rnistaba, sporta inventā rs. Lieliska animā cija (visas dienas garumā ). Vecā kiem - trenaž ieru zā le, sauna, restorā ns, bā rs. Pē c piejū ras kū rortu standartiem viesnī ca var atrasties tā lu no jū ras. Bet! ! ! Viesnī cas viesi ar ē rtu mikroautobusu tiek nogā dā ti pludmalē ar skaistu skatu uz Meganomas ragu. Un attā lums no trokš ņ ainā s krastmalas, manuprā t, ir tikai "pluss" Viesnī cai, kur ir daudz viesu ar bē rniem lī dz 10 gadu vecumam.
Man ļ oti patī k Viesnī cas personā ls - pieklā jī gs, draudzī gs, neuzbā zī gs, gatavs jebkurā brī dī palī dzē t, atbildē t uz jebkuru jautā jumu.
Atseviš ķ a tē ma man kā mammai ir uzturs. Brokastis ir iekļ autas numura cenā . Teikt, ka tas ir garš ī gi un daudzveidī gi, ir par zemu! Ē dienkartē : svaigi konditorejas izstrā dā jumi (bulciņ as un maize), salā ti, pā rslas, pankū kas, pelmeņ i. . . divi ē dieni, no kuriem izvē lē ties. Garš ī gi - gluž i kā mā jā s! Pusdienas: sarež ģ ī ta vai pielā gota ē dienkarte.
Ja jū s interesē Krimas apskates vietas, viesnī ca palī dzē s ar ekskursiju pakalpojumiem.
Rezumē jot, varu teikt, ka, ja plā nojat komfortablu un interesantu atpū tu - pievē rsiet uzmanī bu Kokteville viesnī cai!
аватар simfer1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, apmeklē jot viņ u vietni http://kokteville. ru/. Ļ oti patika fotogrā fijas. Rezervē jā m junior suite un devā mies ceļ ā . Atpū tusies ģ imene, es, sieva un meita. Biju patī kami pā rsteigta, ka viss viesnī cas aprakstā un fotogrā fijā s atbilda realitā tei. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, apmeklē jot viņ u vietni http://kokteville. ru/. Ļ oti patika fotogrā fijas. Rezervē jā m junior suite un devā mies ceļ ā . Atpū tusies ģ imene, es, sieva un meita. Biju patī kami pā rsteigta, ka viss viesnī cas aprakstā un fotogrā fijā s atbilda realitā tei. Rotaļ u laukums, peldbaseini. Vienī gais mī nuss ir attā lums no pludmales, vai varbū t pluss, ka teritorija ir klusa un mierī ga, nav sveš a trokš ņ a (no tiem, kam patī k vakaros pludmalē iedzert, diskotē kas). Pludmale tiek piegā dā ta ar automaš ī nu. Ē diens restorā nā izcils, viss svaigs, garš ī gs, cenas tā das paš as kā visur citur Koktebelē , tā pē c ē dā m tikai no tā m. Iesaku visiem.
Внутрення территория отеля


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Saulainā ieleja
Novērtējums 6.5
Krima, Koktebel
Daba
kluss līcis
Novērtējums 7.0
Krima, Koktebel
Daba
Hameleona rags
Novērtējums 6.0
Krima, Koktebel
Daba

Отель расположен в Коктебеле. Инфраструктура отеля создана для гостей любого возраста, а организованный досуг включает развлечения для детей и взрослых.

Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sporta zāle  FREE 
  • disko klubs  FREE 
Telpu apraksts

Номера Стандарт, Комфорт, Люкс.

Istabās

Ванна/душ, фен, сейф (бесплатно), кондиционер, кабельное/спутниковое ТВ, плазменный телевизо, интернет Wi-Fi (бесплатно), чайник/кофеварка, холодильник, балкон/терраса.

Adrese Крым, пгт. Коктебель, ул. Вересаева 1а
Tālruņi: +7 (978) 906-88-88
Tīmekļa vietne: Koktevill
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный, песчано-галечный, галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.