Edelveis 1*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.010
7.7 Numurs
8.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.7 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Atrodas Kamieļa kalna pakājē.Vairāk →
аватар kvarta12345
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cas izvē les kritē riji bija komforts, visas ē rtī bas, klusums, panorā mas skati un kvalitatī vs ē diens. Pagā juš ajā gadā viņ i ī rē ja mā jokļ us arī Koktebelē , privā tajā sektorā , bet tuvā k jū rai. … Tomēr ▾ Viesnī cas izvē les kritē riji bija komforts, visas ē rtī bas, klusums, panorā mas skati un kvalitatī vs ē diens. Pagā juš ajā gadā viņ i ī rē ja mā jokļ us arī Koktebelē , privā tajā sektorā , bet tuvā k jū rai. Mī nusi bija tā di, ka jā gatavo paš iem, neliels pagalms, visu nakti no krastmalas nā ca troksnis no nakts diskotē kā m. Apskatī juš i daž ā das vietnes un atsauksmes, mē s nolē mā m apstā ties pie pansijas Edelweiss versijas Koktebelā . Simferopolē ieradā mies naktī , mū s sagaidī ja taksists no pansionā ta un 3 naktī jau bijā m droš i iekā rtojuš ies savā istabiņ ā . Principā pansionā ts diezgan labi atbilda mū su vajadzī bā m. Pavā ri gatavo patieš ā m garš ī gi, ē da brokastis, pusdienas, bet kaut kā ne vienmē r tas izdevā s ar vakariņ ā m, jo ​ ​ viņ i nā ca no krastmalas vē lu. Istaba plaš a, tī ra, viss (TV, ledusskapis, santehnika) strā dā ja nevainojami. Teritorija liela, var pasē dē t zem lielas nojumes, kas savī tas ar meitenī gā m vī nogā m, vē sumā pā ris reizes kamī nā cepā s kebabi. No teritorijas paveras panorā mas skats uz Koktebel lī ci un Karadagu. Domā ju, ka š is pansionā ts ir diezgan piemē rots gan ģ imenes, gan jaunieš u atpū tai.
аватар otzyvy
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Mē s ar meitu ilgi izvē lē jā mies viesnī cu Koktebelē - gribē jā m, lai tā bū tu lē ta, un lai istabā bū tu viss nepiecieš amais dzī voš anai - vannas istaba ar karstu ū deni, televizors, ledusskapis. Pē c draugu ieteikuma izvē lē jā mies "Ē delveisu" - to piesaistī ja arī tas, ka š ī s pansionā ta mā jaslapā tika izziņ oti vienas dienas braucieni uz Koktē beles vietā m. … Tomēr ▾ Mē s ar meitu ilgi izvē lē jā mies viesnī cu Koktebelē - gribē jā m, lai tā bū tu lē ta, un lai istabā bū tu viss nepiecieš amais dzī voš anai - vannas istaba ar karstu ū deni, televizors, ledusskapis. Pē c draugu ieteikuma izvē lē jā mies "Ē delveisu" - to piesaistī ja arī tas, ka š ī s pansionā ta mā jaslapā tika izziņ oti vienas dienas braucieni uz Koktē beles vietā m. Pansionā tā ir ļ oti draudzī ga saimniece, viņ a mū s ievietoja omulī gā divvietī gā istabā , no balkona - paveras brī niš ķ ī gs skats uz Karadagu un daļ u jū ras. Teritorija ir kopta, daudz rož u un citu puķ u. Pansionā tā atpū tnieku bija maz - domā ju, visticamā k, ka sezona vē l nebija pienā kusi, bet tomē r kafejnī ca viņ iem strā dā ja, pavā re gatavoja ē st pē c mū su iepriekš pasū tī tā ē diena - zupas, salā tus, cepeš us - diezgan garš ī gs. Man ļ oti patika braucieni no pansionā ta - viņ u gidam ir savi marš ruti, kas atš ķ iras no krastmalā piedā vā tajiem un diezgan lē ti, un nav tā lu jā brauc. Interesanta ekskursija "Krimas Venē cija" - ar dā rzeņ u cepš anu uz ugunskura, dziesmā m ar ģ itā ru, un vietu skaistums ir vienkā rš i nesalī dzinā ms! Esam gandarī ti, ka apmeklē jā m š o pansionā tu, un devā mies mums piedā vā tajā s ekskursijā s - atpū tā mies no visas sirds. Iespē jams, š ogad nevarē š u paņ emt vē l vienu atvaļ inā jumu, bet nā kamgad noteikti brauksim uz š ejieni!
аватар LerOK
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Bijā m viesnī cā.4 dienas, JazzKoktebel laikā . Pietiekami tā lu no jū ras, mā ja atrodas paš ā pē dē jā jaunbū vju rindā , taksists pat nesaprata, par kā du ielu mē s saucam. Kad jautā jā m, vai ir ielu apgaismojums, jo atgriezī simies vē lu pē c koncerta, saimniece atbildē ja - ir pilnmē ness, kā pē c tev vajadzī gs apgaismojums? ! Viesnī cas tī rī ba ir ļ oti nosacī ta, 4 dienas ne reizi nebija tī rī š ana. … Tomēr ▾ Bijā m viesnī cā.4 dienas, JazzKoktebel laikā . Pietiekami tā lu no jū ras, mā ja atrodas paš ā pē dē jā jaunbū vju rindā , taksists pat nesaprata, par kā du ielu mē s saucam. Kad jautā jā m, vai ir ielu apgaismojums, jo atgriezī simies vē lu pē c koncerta, saimniece atbildē ja - ir pilnmē ness, kā pē c tev vajadzī gs apgaismojums? ! Viesnī cas tī rī ba ir ļ oti nosacī ta, 4 dienas ne reizi nebija tī rī š ana. Pretī gi bija ieiet duš ā , pa perimetru bija melna sē ne. Gultā , tikko ierodoties, viņ i atrada daudz citu cilvē ku garus matus, it kā gulta nemaz nebū tu mainī ta. Saimniece mums ļ oti ieteica paē st viesnī cas kafejnī cā , aizbildinoties ar to, ka kafejnī cā pie jū ras var saindē ties, tač u, vē rojot "tī rī bu" istabiņ ā , tomē r labā k izvē lē jā mies ē st ā rpus viesnī cas. Es saprotu, ka nevajag gaidī t kaut ko pā rdabisku no Krimas par 400 UAH dienā , bet tī rī ba ir pirmā lieta, kam jā bū t jebkuras kategorijas viesnī cā ! ! !
душевая кабина в номере вид с балкона
аватар otzyvy
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pē rn augustā atpū tā mies š ajā pansionā tā . Pā rskatot vietnes iespē jas, mē s izvē lē jā mies panorā mas istabu ar erkeru. Iepriekš vienojoties, no vilciena mū s sagaidī ja taksists no "Edelweiss". Reā li viesnī ca izrā dī jā s daudz ē rtā ka nekā bildē internetā . … Tomēr ▾ Pē rn augustā atpū tā mies š ajā pansionā tā . Pā rskatot vietnes iespē jas, mē s izvē lē jā mies panorā mas istabu ar erkeru. Iepriekš vienojoties, no vilciena mū s sagaidī ja taksists no "Edelweiss". Reā li viesnī ca izrā dī jā s daudz ē rtā ka nekā bildē internetā . Liela istaba, labas mē beles, viss tī rs. Regulā ri veikta uzkopš ana un veļ as maiņ a. No balkona, logiem un no teritorijas var redzē t jū ru un Karadag. Protams, lī dz pludmalei 900 metri, un attiecī gi jū ra zem loga neš ļ akstā s. Bet, iepriekš internetā , izpē tot citu viesnī cu piedā vā jumus, salī dzinā jumam, lī dzī ga lī meņ a viesnī cā pie jū ras ir 3-4 reizes dā rgā kas istabiņ as. Tajā paš ā laikā.10-15 minū š u pastaiga bija diezgan piemē rota tonusa uzturē š anai. Kā mī nuss - interneta trū kums - ik pa laikam radā s tā da nepiecieš amī ba. Pozitī vā puse ir garš ī gs ē diens un draudzī gs personā ls. Teritorijā ir cepeš krā sns, uz kuras grilē jā m kebabus. Nu saimnieki izdomā ja arī bē rnu piepū š amo batutu-dē liņ š uz tā "nokā pa" uz pilnu klapi-tagad domā jam kaut ko lī dzī gu pirkt savam privā tajam mā ja.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Расположен у подножия горы Верблюд.

Viesnīcā

Трансфер из Феодосии

  • restorāns
  • autostāvvieta
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem
  • rotaļu laukums
Telpu apraksts

Пансионат предлагает 22 номера, из них 7 номеров с видом на море. Всего 8 двухместных и 14 трехместных номеров. Помимо однокомнатных, имеются и двухкомнатные номера.

Istabās

Кондиционер, ТВ (спутниковое), сейф, холодильник, двуспальная кровать, диван. Санузел с душевой кабиной, наличие горячей и холодной воды. Номера с балконами.

Adrese п. Коктебель, пер. Школьный 30в
Tālruņi: Тел: 050 139 21 34, 063 0 693 737
Tīmekļa vietne: Edelveis
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.