DIM 2*– Atsauksmes

7
Novērtējums 6.110
№16 viesnīcas reitingā Koktebel
7.2 Numurs
6.0 apkalpošana
6.8 Tīrība
4.7 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Kotedžu ciemats DIM tika uzcelts 2007. gadā un sastāv no vairākām savrupmājām, kas atrodas tuvu viena otrai. Ciems atrodas ciema austrumu daļā. Koktebel, pie ieejas no Feodosijas.Vairāk →
аватар grbDIM
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
… Tomēr ▾
Тихии улочки ДИМА Карадаг Бассеин,главный корпус,кафе
аватар Zinachka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Slikta viesnī ca. Ieradā s 12 pusnaktī , iekā rtojā s 2-vietī gā istabā . Nebija pagā juš as pat 5 minū tes, kopš gribē jā m no turienes izvā kties. Tā da sajū ta, ka istaba nemaz nav tī rī ta, netī rumi lī dz ausī m, zirnekļ u tī kli ar zirnekļ iem visos stū ros, trauki netī ri, galds netī rs un lipī gs, vannas istabā smird, jā. … Tomēr ▾ Slikta viesnī ca. Ieradā s 12 pusnaktī , iekā rtojā s 2-vietī gā istabā . Nebija pagā juš as pat 5 minū tes, kopš gribē jā m no turienes izvā kties. Tā da sajū ta, ka istaba nemaz nav tī rī ta, netī rumi lī dz ausī m, zirnekļ u tī kli ar zirnekļ iem visos stū ros, trauki netī ri, galds netī rs un lipī gs, vannas istabā smird, jā...smird, kanalizā cija , duš ā ū dens praktiski nenotek, un visvairā k galvenais ir NETĪ RĀ gultas veļ a. Kad no rī ta par to pastā stī jā m reģ istratū rā m, viņ i mums vienkā rš i atnesa kurmi un smaku noņ ē mē ju un teica, ka apkopē ja, iespē jams, aizmirsa sakopt. Patiesī bā viņ a tur laikam nemaz netī ra, ieejā viss ir aizaudzis ar zirnekļ u tī kliem, viņ a ir tur starp katru soli, uz griestiem, uz sienā m, un vispā r ir dubļ i lī dz ausī m. Vienkā rš i š ausmī gi! ! ! Nebrauciet tur atvaļ inā jumā !
аватар tatyanap
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien visiem, kas meklē nakš ņ oš anas vietu 2012. gada vasarā . Atpū tā mies ar mazu bē rnu (2 gadi) 2011. gada jū lijā -augustā . Patika, atmiņ as bija vislabā kā s. Izī rē jā m junior suite ar virtuvi 2 personā m. + bē rns. … Tomēr ▾ Labdien visiem, kas meklē nakš ņ oš anas vietu 2012. gada vasarā . Atpū tā mies ar mazu bē rnu (2 gadi) 2011. gada jū lijā -augustā . Patika, atmiņ as bija vislabā kā s. Izī rē jā m junior suite ar virtuvi 2 personā m. + bē rns. No neapš aubā mā m viesnī cas priekš rocī bā m: moderni, komfortabli, par adekvā tu cenu numuriņ i, sakopta teritorija, atraš anā s vieta (jū ra ļ oti tuvu, lī dz tai ved betonē ta taka), pludmale ir tī ra, cilvē ku nav tik daudz kā uz citas pludmales, pati pludmale ir tī ra. Tī rī š ana notiek katru dienu, gultas un dvieļ i tika mainī ti vē l biež ā k (istabene bija ļ oti atbildī ga : ). Mazā kais jautā jums/problē ma - pavadoņ i to risina. Paldies. Kopumā nopietnu sū dzī bu nebija. Ir labas siltas atmiņ as un vē lme atgriezties.
Kas man nepatika: novecojuš as preces veikalā uz vietas, ierobež ots sortiments un augstas cenas. Telš u pilsē tiņ as tuvums bija nedaudz kaitinoš s: kontingents bija apš aubā ms, ikvakara koncerti (dzī vā mū zika). Tomē r pā ris reizes vakarā "iedeva" dž ezu - bija lieliski sē dē t uz balkona, klausoties dž ezu saulrietā . veikali/tirdziņ i/aptiekas ir tā lu, tā pē c labā k uzkrā t medikamentus/nebojā još os produktus pirmajā atpū tas dienā , lai vē lā k netē rē tu laiku. Krastmala - 3 min. kā jā m. No iestā dē m, kuras mē s apmeklē jā m - "Golden Bochka", iespē jams, labā kā . Krastmalā ir daudz bistro un ā trā s ē dinā š anas vietu, kur var paē st (nav ī paš i dā rgi un š ķ iet droš i : ). Kopumā Koktebel un Dim-2 ir laba izvē le!
аватар SABLINA
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Svē tku sajū ta 24 stundas diennaktī ! Jū ra 20 metru attā lumā , vakaros viesnī cai savs kinoteā tris pie baseina, pie viesnī cas lieliska kafejnī ca. Administrā cija un tū risma operators visus jautā jumus atrisina operatī vi. Papildu ekskursiju organizē š ana un biļ eš u piegā de tajā paš ā dienā (ja nepiecieš ams steidzami izbraukt). … Tomēr ▾ Svē tku sajū ta 24 stundas diennaktī ! Jū ra 20 metru attā lumā , vakaros viesnī cai savs kinoteā tris pie baseina, pie viesnī cas lieliska kafejnī ca. Administrā cija un tū risma operators visus jautā jumus atrisina operatī vi. Papildu ekskursiju organizē š ana un biļ eš u piegā de tajā paš ā dienā (ja nepiecieš ams steidzami izbraukt). Nekā das apsē stī bas (kā Turcijā un Ē ģ iptē ). Bet jū s vienmē r jū tat rū pes un uzmanī bu. Es atpū š os kopā ar Planet-Koktebel un visiem konsultē ju.
аватар Kalina86
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika š ī viesnī ca: iekā rtojā s 5 minū tē s, viss bija tī rs, omulī gs, FORŠ S (katrā istabā ir taupoš s kondicionieris). Istabā ir ē rta liela gulta, nepiecieš amā s mē beles, tē jkanna un ledusskapis, trauki, duš a ar pirmā s nepiecieš amī bas precē m. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika š ī viesnī ca: iekā rtojā s 5 minū tē s, viss bija tī rs, omulī gs, FORŠ S (katrā istabā ir taupoš s kondicionieris). Istabā ir ē rta liela gulta, nepiecieš amā s mē beles, tē jkanna un ledusskapis, trauki, duš a ar pirmā s nepiecieš amī bas precē m. Uzkopš ana katru dienu jebkurā Jums ē rtā laikā , teritorijā - kafejnī ca, telts ar daž ā du ē damo, apsardze. Viss ir vienkā rš i un patī kami. Un tas viss par salī dzinoš i nelielu cenu - 50 USD par divvietī gu istabu (bet pie mums bija vē l kā ds č etrgadī gs bē rns) par nakti. Liels paldies personā lam par jū su viesnī cu! Starp citu, pludmale tieš ā m ir 3 minū š u gā jienā , centrs arī tuvu (akvaparks, delfinā rijs u. c. )
аватар 71Irina
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
KONSTANTĪ NS! ! ! KRĀ PNIECĪ BA AR LIELO BURTU! ! ! MĒ S SAMAKSĀ JĀ M PAR 2-ISTABULU SUITEA REZERVĒ Š ANU 20% SUMMĀ PAR 10 UZTURĒ Š ANĀ S DIENĀ M (2200 UAH-9000 RUB PĒ C APRĒ Ķ INA 1000 UAH DIENĀ ) 2010. GADA APRĪ LĪ , TĒ ROSKOLA. … Tomēr ▾ KONSTANTĪ NS! ! ! KRĀ PNIECĪ BA AR LIELO BURTU! ! ! MĒ S SAMAKSĀ JĀ M PAR 2-ISTABULU SUITEA REZERVĒ Š ANU 20% SUMMĀ PAR 10 UZTURĒ Š ANĀ S DIENĀ M (2200 UAH-9000 RUB PĒ C APRĒ Ķ INA 1000 UAH DIENĀ ) 2010. GADA APRĪ LĪ , TĒ ROSKOLA. IR REZERVĒ TS UTT. TĀ TIEŠ Ā M IZRĀ DĀ JĀ S, KAD MĒ S IERĀ DĀ JĀ os 19.07. , TIE BIJA NO 10:00 LĪ DZ 17:00 AR REĢ ISTRĀ CIJU (UZKOPĒ JAM, SAGATAVOJAM TELPU JŪ SU REĢ ISTRĀ CIJAI). PATIESĪ BĀ M, MŪ SU ISTABU Ī RĒ JA CITS VIESIS ILGI PIRMS MŪ SU IERADĪ Š ANĀ S, KAS KONSTANTINS BIJA PAZĪ STAS. UZ MŪ SU ZVANIEM JAU NO KOKTEBEL VIŅ Š ATBILDĒ AR SOLIJUMIEM, KA MUMS IR IR PIENĀ KUMS UTT. REZULTĀ TĀ NOSTĀ VĒ JĀ M DIM TERITORIJĀ APVIENOTĀ S 3 STUNDAS (Š AS IR PĒ C 3 STUNDU BALĪ TES KOKTEBEL TŪ LĪ T PĒ C VILCIENA, KAMĒ R MŪ SU ISTABA BIJA SAGATAVOTA). Pē c vairā kiem mū su pastā vī gajiem zvaniem Konstantī nam viņ a tā lrunis bija "ā rpus pā rklā juma". Man kā mā tei, lai arī ne visai lustī gai un tā lu no pieauguš a cilvē ka, trī s nepilngadī giem bē rniem bija dusmu lē kme. iedomā jies palikt uz ielas, maksā t par rezervā ciju utt.
Mū s izglā ba tikai lī dzjū tī go un laipno CILVĒ KU rī cī ba, mums piedā vā ja citu atpū tas variantu. Un KONSTANTINS nekad nerā dī jā s, neatvainojā s utt. utt NETICIETIES Š IM VĪ RIETIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! !
аватар Silonka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m patī kami pā rsteigti. Lieliska teritorija, mā jī gas lielas istabas. Izrā dī jā s, ka es paņ ē mu lī dzi daudzas nevajadzī gas runas. Viņ a devā s kopā ar vī ru un trim bē rniem, paņ ē ma arī elektrisko plī ti un traukus, kā arī daž ā dus sadzī ves priekš metus. … Tomēr ▾ Bijā m patī kami pā rsteigti. Lieliska teritorija, mā jī gas lielas istabas. Izrā dī jā s, ka es paņ ē mu lī dzi daudzas nevajadzī gas runas. Viņ a devā s kopā ar vī ru un trim bē rniem, paņ ē ma arī elektrisko plī ti un traukus, kā arī daž ā dus sadzī ves priekš metus. Izrā dī jā s, ka viss ir nodroš inā ts. Uz balkona mū s gaidī ja elektriskais grils, istabā mikroviļ ņ u krā sns un pietiekami daudz trauku. Lai gan restorā nā pie baseina ir diezgan pieklā jī ga virtuve, un manam jaunā kajam ir pusotrs gads, tā pē c iespē ja kaut ko pagatavot paš am bija atbilstoš a. Patika, ka viss jauns: veļ a, dvieļ i. Dzī voklis tieš ā m jutā s kā mā jā s. Godī gi sakot, es nekad neesmu peldē jusies jū rā , jo salī dzinā jumā ar baseinu ir auksts, netī rs, medū zas ...puiš i peldē jā s, pludmale ir normā la, bet man patika peldē ties baseinā .
нудиський пляж поруч )) Дим краєвид з балкону дітям справжній кайф!!! морозиво смачне біля басейну) вечірній пляж


iemiesojums huevshinatany
lūdzu, pastāstiet man, kā tieši sazināties ar administrāciju!
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums sdv66_list.ru
‹ Viesnīca DIM 2*
Līdzīgas viesnīcas

Коттеджный поселок ДИМ построен в 2007 году и представляет собой несколько особняков, расположенных недалеко друг от друга. Поселок расположен в восточной части пгт. Коктебель, при въезде со стороны Феодосии.

Atrašanās vieta До центра набережной - 10-15 минут пешком, до рынка и автостанции - 15-20 минут.
Pludmales apraksts Широкий пляж с песком и мелкой галькой. До пляжа 30 м. Пляж оборудован лежаками и зонтиками.
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Круглосуточная охрана территории, парковка, бассейн 120 кв.м, кафе у бассейна.

  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
Izklaide un sports Волейбольная площадка.
  • volejbols
Telpu apraksts

Номера на двух-трех человек.

Istabās

Мини-кухня (холодильник, микроволновка, элекрочайник, электроплита по требованию), телевизор, кондиционер, душ и санузел. Из окон открывается вид на море, профиль Волошина, Коктебель и горы Карадагского заповедника.

Adrese Крым, г. Феодосия, пос. Коктебель, ул. Морская 87
Tālruņi: +79787910229
+79784002505
Tīmekļa vietne: DIM
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля песчано-галечный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол.